HOLDCO TER ELST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOLDCO TER ELST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.055.461

Publication

15/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

05 in 2015

afdeliififfirpen

MORMII!111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder - Bijzondere volmacht

Op de Bijzondere Algemene Aandeelhoudersvergadering dd. 17 december 2014 van de naamloze vennootschap "HOLDCO TER ELST", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Ter Elststraat 310, RPR Antwerpen 0837.055.461 (hierna de "Vennootschap") werden de volgende beslissingen genomen:

1. Kennisname, en aanvaarding, voor zover als nodig, van het ontslag en de beëindiging van het mandaat van "HORECO 1NVEST" BVBA, met maatschappelijke zetel te 2850 Boom, Kleine Steylen 13, RPR Antwerpen 0837.053.976, vast vertegenwoordigd door de heer Erik GYSELS, als bestuurder van de Vennootschap, zoals blijkt uit de ontslagbrief dd. 16 december 2014 en dit met onmiddellijke ingang.

2. Benoeming met onmiddellijke ingang van de heer Erik ENGELS, wonende te 2930 Brasschaat, Van Gamerenlei 4, tot nieuwe bestuurder (klasse A) van de Vennootschap, en dit voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016.

3. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door Mr. Dirk Wellens en/of Mr. Stefaan Wauman en/of Mr. Jolien Loos en/of Mr. Bob Roels, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA

Vertegenwoordigd door Jolien Loos

Bijzondere volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

0837.055.461

HOLDCO TER ELST

Naamloze Vennootschap

Ter Elststraat 310, 2650 Edegem

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 20.06.2013 13196-0431-014
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.08.2012 12538-0570-014
29/06/2011
ÿþ Mal 2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111Jq1111111fpill

bel

aa Be Sta:

Neergelegd ter griffie Tron de Seebeck van Koephaadei te Antwerpen

OP t 7 JUNI 2P11 urtrrteDe Griffier,

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : HOLDCO TER ELST

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2650 Edegem, Ter Elststraat 310

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN - MACHTEN

" Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen,; Broederminstraat 9, op zestien juni tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden: neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel.

l . Oprichters

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HORECO INVEST" in oprichting, waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2850 Boom, Kleine Steylen 13

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INSIGHT STRATEGIES", gevestigd te 2930' Brasschaat, Jacobuslei 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemings-;

nummer 0824.075.574 "

Intekenaar (artikel 450, ten tweede, Wetboek van Vennootschappen)

De naamloze vennootschap "DELEN M.M.I.", gevestigd te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 184, inge-

schreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ais ondernemingsnummer 0441.605.267.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "HOLDCO TER ELST"

3. Zetel : te 2650 Edegem, Ter Elststraat 310

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

1. De uitbating van ruimten met hotel- of restaurantbestemming, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en investeren in hotelresidenties, hotels, restaurants, verbruikssalons, boetieks en, algemeen genomen, handelsinrichtingen.

2. Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het oprichten of verwerven, het: huren of verhuren, het vervreemden, het beheren en exploiteren van sport- en ontspanningscentra, het inrichten: en laten inrichten van sportmanifestaties, het uitbaten van sportterreinen, zalen voor sport- en lichaamsoefenin-i gen, en de buffetten verbonden aan deze inrichtingen, alsmede aan- en verkoop van sportartikelen of uitrustin-: gen.

3. De uitbating van een spijshuis, verbruikssalon en drankgelegenheid, verkoop van bereide schotels en inrich_: ten van banketten als restauratiehouder.

4. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,; deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitge-' geven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

5. Het beheren van beleggingen en van participaties in vennootschappen of -ondernemingen; het waarnemeni van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert en het leveren van technische, administratieve, commerciële` of financiële bijstand. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen; en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

6. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een _participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge



083'7.055, 461

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

van zelfde ondernemingen, door, onder meer, zonder hiertoe beperkt te zijn, haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

7. Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, waarbij de vennootschap alle onroerende verrichtingen, met inbegrip van onroerende leasing, kan stellen;

8. De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

9. Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

De termen (vermogens)beheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleg-gingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs (zoals van tijd tot tijd gewijzigd).

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal '

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERD DUIZEND ZESHONDERDZESENZESTIG EU-RO EN TACHTIG EUROCENT (E 700.666,80) en is verdeeld in NEGENDUIZEND EN ZES (9.006) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één negenduizend en zesde (1/9.006°e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, waarvan de aandelen genummerd l tot en met 4.500 aandelen van klasse "A" zijn ("A aandelen"), de aandelen genummerd 4.501 tot en met 9.000 aandelen van klasse "B" zijn ("B aandelen") en de aandelen genummerd 9.001 tot en met 9.006 aandelen van klasse "C" zijn ("C aandelen"); volstort.

7. Boekjaar : gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend elf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad

van bestuur.

Elk aandeel is op dezelfde wijze dividendgerechtigd op (het saldo van) de daadwerkelijk uit te keren winst,

doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden

worden met:

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

Voor doeleinden van dit artikel wordt onder "daadwerkelijk uit te keren winst" begrepen dat gedeelte van de winst dat de algemene vergadering, op voorstel of met instemming van de raad van bestuur, bestemt voor uitkering aan de aandeelhouders en, desgevallend, houders van winstbewijzen, met uitsluiting van (i) het gedeelte van de winst dat bestemd is voor de opbouw van de wettelijke reserve of van andere bestanddelen van het eigen vermogen en (ii) de bedragen die de algemene vergadering beslist uit te keren aan de bestuurders (tantièmes) en/of het personeel, dan wel beslist niet uit te keren.

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen de winst geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te kéren. Bij de uitkering van een interim dividend gelden dezelfde regels van toewijzing als bepaald in artikel 43.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in aandelen, als volgt: I° terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal, 2° het alsdan resterende saldo onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

9. Gewone algemene vergadering : De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende dag van de maand mei, om 10 uur.

Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur is.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten alle aanwezigheidsgerechtigde houders van aandelen, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Elke aanwezigheidsgerechtigde kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De raad van bestuur kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

Elke aandeelhouder heeft bovendien het recht om bij brief te stemmen.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van een formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóbr de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs) en de volgende vermeldingen dient te bevatten :

aanduiding van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder en van het aantal aandelen waarmee hij aan de stemming deelneemt (zo hij dit recht heeft)

de volledige agenda

- het steminzicht van de aandeelhouder (voor, tegen of onthouding) aangaande de punten van de agen-

da. De aandeelhouder mag zijn steminzicht verduidelijken en motiveren.

10.1 Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend

zestien:

- als bestuurder van klasse A :

HORECO INVEST BVBA, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik Gysels, wonende te

2850 Boom, Kleine Steylen 13 (A-Bestuurder);

- als bestuurder van klasse B :

INSIGHT STRATEGIES BVBA, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Steve Engels, wonende

te 2930 Brasschaat, Jacobuslei 61 (B-Bestuurder); en

- als bestuurder van klasse C :

De heer Nuno Vertessen, wonende te 2600 Berchem, Frans Birontlaan 25 (C-Bestuurder).

Het mandaat van de heer Vertessen is onbezoldigd.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene

vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen als college.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit drie (3) bestuurders, natuurlijke

of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders.

De algemene vergadering benoemt de bestuurders uit de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders op

de volgende wijze:

(i) één bestuurder zal worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgesteld door de houder(s) van de A aandelen ("A Bestuurder");

(ii) één bestuurder zal worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgesteld door de houder(s) van de B aandelen ("B Bestuurder");

(iii) één bestuurder zal worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van minstens twee

kandidaten voorgesteld door de houder(s) van de C aandelen ("C Bestuurder");

De raad van bestuur mag, overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennoot-

schappen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, handelend als college, zonder dat

deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op

het algemeen beleid van de vennootschap

alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

Voor zover onderhavige statuten daarover geen bijzondere regels bevatten, bepaalt de raad van bestuur

a. de samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van aanstelling en ontslag van de leden van het directiecomité, hun gebeurlijke bezoldiging en de duur van hun opdracht;

b. de bevoegdheden van het directiecomité;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

c. de werkwijze van het comité. Tenzij anders bepaald door de raad van bestuur, zijn de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen toepasselijk op het directiecomité.

Dagelijks bestuur - Delegatie van machten - Gedelegeerd bestuurder - Adviserende comités

1. De raad van bestuur mag het directiecomité, indien er één wordt opgericht, of één of meer personen, bestuurder of niet, de meest uitgebreide bevoegdheden verlenen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit dagelijks bestuur betreft .

Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur en bepaalt hun bevoegdheden.

2. Binnen de grenzen van hun bestuur, mogen de raad van bestuur, het directiecomité en het orgaan van dagelijks bestuur, bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

3. De raad van bestuur kan in zijn midden, en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, kunnen twee gezamenlijk handelende bestuurders de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat : hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handeen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur;

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

10.2 wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur : de heer Nuno VERTESSEN voornoemd

Niet aanstelling van commisssaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan

1. de heer ENGELS Steve, wonende te 2930 Brasschaat, Jacobuslei 61; en

2. de heer GYSELS Erik, wonende te 2850 Boom, Kleine Steylen 13;

beiden gemachtigd afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND U1TTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte

Voorbehouden aan het Belgish Staptsblad "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOLDCO TER ELST

Adresse
TER ELSTSTRAAT 310 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande