HOLDING 2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING 2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.910.747

Publication

06/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch S na neerlegging te

d te maken kopie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IJI11,1111,11j11111115

eeRlafah-E

G FE.1.5_,RECHTBANK VAN

2.(# ZUlit

Griffie

EL IL

OOPHAND IBN%-10U1'

Do griftler

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingsnr : 0869.910.747

Benaming (voluit) : Holding 2

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Veedijk 44

2300 Turnhout

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen)

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosseiaar op 12 december 2013, dat:

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Holding 2", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Veedijk 44, BTW BE 0869.910.747 RPR Turnhout, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 676 10 van het Wetboek van vennootschappen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Atelier 93", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Veedijk 44, ondernemingsnummer BTW BE 0450.863.423 RPR Turnhout, heeft overgenomen;

 geheel het vermogen van de vennootschap "Atelier 93", niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata,

Op de laatste blz. on Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



x131621 6

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

15 OKT, 2013

KOOPHANS i1, URNHOUT

e griffier

Ondernemirigsnr : 0869.910.747

Benaming

(voluit) : Holding 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veedijk 44 te 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, I° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN HOLDING 2 BVBA EN ATELIER 93 BVBA

1. Voorafgaande uiteenzetting

Holding 2 BVBA en Atelier 93 BVBA hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Atelier 93 BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Holding 2 BVBA overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 8 oktober 2013 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van Holding 2 BVBA en Atelier 93 BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken vddr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij Atelier 93 BVBA zal worden overgenomen door Holding 2 BVBA, voordelig is dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

- de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren

- de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben

- de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd zal worden

door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderhavig voorstel tot vereenvoudigde fusie kadert bovendien in de aan de gang zijnde herstructurering binnen de groep.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Overnemende Vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holding 2, waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Veedijk 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0869.910.747, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Turnhout.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Claire Boone te Turnhout op 27 oktober 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna onder het nummer 04160667.

Een eerste statutenwijziging heeft plaatsgevonden op 12 juni 2007, blijkens akte verleden voor notaris Claire Boone te Turnhout, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna onder nummer 07095179.

Een tweede statutenwijziging, met wijziging boekjaar, vond plaats bij akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op 21 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari daarna, onder het nummer 11008262..

De laatste statutenwijziging heeft plaatsgevonden bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 juni 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli 2011 daarna onder nummer 0104977.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 200.000,00, het is volstort ten belope van EUR 190.000,00, en wordt vertegenwoordigd door 235 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn in het bezit van heer Michel Damad, woonachtig te 2300 Turnhout, Gierledreef 53 bus 3.

Tot zaakvoerder van de vennootschap is benoemd de heer Michel Damad, woonachtig te 2300 Turnhout, Gierledreef 53 bus 3.

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten heeft de vennootschap tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1) Het verlenen van diensten -zowel consultancy ais implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden; g) het geven van sales en marketing opleidingen.

2) Het commercialiseren van producten en diensten waaronder maar niet beperkt tot:

a) het kopen en verkopen van antiquiteiten, kunstvoorwerpen en decoratieartikelen, alsmede restauratie van meubelen, antiquiteiten en decoratieartikelen;

b) het kopen en verkopen van audio-, video- en projectieapparatuur;

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) het ontwerpen en installeren van datanetwerken;

d) de ontwikkeling, aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, hard- en software en alle aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden.

3) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

h) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

-alle verhandelingen van onroerende goederen, begrijpende onder meer de aankoop en verkoop, het in leasing geven en/of nemen, het huren en verhuren, het nemen en/of geven van recht van opstal of erfpacht, het bouwen en verbouwen, de exploitatie, het beheer, het verpanden en hypothekeren ervan;

-het uitvoeren van alle werken dienaangaande, zoals het onderhoud, het herstellen en veranderen van

gebouwen en de inrichting;

-het beheer van een onroerend vermogen: zij mag in dit verband alle verrichtingen doen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen, en dit zowel van vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom;

-het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven of valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

-het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook;

-de aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten;

-de uitbating, ontwikkeling, deponering van patenten, octrooien, licenties op alle mogelijke goederen en voor alle mogelijke doeleinden;

-leveren van commerciële en administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, op het gebied van management, verkoop, technisch advies, investeringspolitiek, publiciteit, computerverwerking en  programma's, onderzoek, research, controle en ontwikkeling, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden;

-verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschappen, machines en installaties;

-import- en export, groot- en kleinhandel, fabricage, makelaar- en commissiehandel in alle producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines, bestemd voor handel, nijverheid, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon, of aIs vertegenwoordiger.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, en op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap mag, in het algemeen, in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wij ze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen,

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Voorgaande opsomming is niet limitatief en dient bijgevolg in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

Zij wordt hierna `Holding 2', of de `Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Atelier 93, waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Veedijk 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0450.863.423, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Turnhout.

Deze vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Claire Boone, te Turnhout, op 23 september 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 oktober nadien onder nummer 931009-129.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris CIaire Boone, te Turnhout, op 30 juni 1994, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 juli nadien, onder nummer 940715-4161.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Claire Boone, te Turnhout, op 27 september 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober nadien, onder nummer 951019-452.

De statuten werden gewijzigd, waarbij het doel werd uitgebreid en het kapitaal is omgezet in euro, bij procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Tom Coppens, te Vosselaar, op 17 december 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2010, onder nummer 10001606,

De statuten werden gewijzigd, waarbij het boekjaar werd verlengd en de afsluitdatum vastgesteld op 30 juni, bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Tom Coppens, te Vosselaar, op 21 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011, onder nummer 11005154,

De statuten werden gewijzigd, waarbij het boekjaar werd verlengd en de afsluitdatum vastgesteld op 30 november, bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Tom Coppens op 23 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli nadien, onder nummer 11104974.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd, houdende een met splitsing gelijkgestelde verrichting of "partiële splitsing door overneming", kapi-taalvermindering en statutenwijziging, bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Tom Coppens op 9 oktober 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober nadien, onder nummer 0177902.

De statuten werden nadien niet meer gewijzigd.

Het geplaatst en volgestorte kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 51.221,46 en wordt vertegenwoordigd door 3.750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/3.750ste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn in het bezit van Holding 2 BVBA.

Tot zaakvoerder van de vennootschap is benoemd de heer Michel Damad, woonachtig te 2300 Turnhout, Gierledreef 53 bus 3.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten heeft de vennootschap tot doel:

Commercialisatie van inrichtings- en decoratiematerieel, waaronder gordijnen en overgordijnen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als bijkomend sociaal geïnspireerd doel, het aanwerven van mensen uit de kansengroepen, evenals het verstrekken van de vereiste opleidingen; dit alles vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen.

Zij mag alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel kunnen helpen bevorderen, zo in België als in het buitenland. Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze ook, belangen nemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, gelijkvormig of aanverwant doel hebben of kunnen bijdragen tot het bereiken van het doel der vennootschap.

Deze opsommingen gelden slechts als aanhaling en niet als beperking.

Zij wordt hierna `Atelier 93' of `Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

Holding 2 BVBA zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Atelier 93 BVBA.

3. De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719,2° W. Venn.)

Vanaf 1 september 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719,3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de Leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,4° W. Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

7. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 november 2013.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Neerlegging

Het bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout en ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte.

e

.,

11. FiscaleverklaringenN w ~_______ ___ _______

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

12. Bodemattest

De over te nemen vennootschap is eigenaar van volgend onroerend goed:

Stad Turnhout  tweede afdeling.

Een textielfabriek op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen onder de stad Turnhout, tweede

afdeling, Veedijk 44, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie M nummer 689 B, met een

oppervlakte van 82 aren 16 centiaren,

Volgens de laatst overgeschreven titel:

Een perceel grond gelegen in de "Industriezone 5", gekadastreerd sectie M, deel van nummers 688, 689 en

699d, groot volgens meting in titel 82 are 16 centiare.

Voor dit goed is op 3 oktober 2013 een bodemattest uitgevaardigd door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij waarvan de inhoud luidt als volgt:

1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01,2011

afdeling: 13452 TURNHOUT 2 AFD

straat + nr. : VEEDIJK 44

sectie: M

nummer: 0689/008000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit

bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.beigrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 03.10.2013

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd

* * *

Onderhavige tekst werd opgesteld op 8 oktober 2013 te Turnhout, in 4 exemplaren. Het bestuursorgaan van elke vennootschap verklaart twee originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschap te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschap.

Getekend,

Voor Voor

Holding 2 BVBA Atelier 93 BVBA

Michel Damad, Michel Darnad,

Zaakvoerder Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 15.05.2013, NGL 13.06.2013 13182-0227-017
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 15.05.2012, NGL 20.07.2012 12323-0119-018
11/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0869.910.747

Benaming Holding 2

ivoluit}

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veedijk 44

2300 Turnhout

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23

juni 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Holding 2", met maatschappelijke zetel te 2300

i; Turnhout, Veedijk 44, BTW BE 0869.910.747 RPR Turnhout, éénparig volgende beslissingen heeft

genomen:

EERSTE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt verplaatst naar 30 november, zodat het boekjaar voortaan

loopt van 1 december tot 30 november van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd

tot 30 november 2011.

TWEEDE BESLISSING.

De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar 15 mei om 20.30 uur.

DERDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissingen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht:

- de eerste zin van artikel 12.A wordt vervangen door volgende tekst:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden om de maatschappelijke

zetel van de vennootschap op 15 mei om 20.30 uur.

- de eerste zin van artikel 24 wordt vervangen door volgende tekst:

Het boekjaar begint op 1 december en eindigt op 30 november van ieder jaar.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

II~V~VNVMI~NW~NbVMIIIV

" 1110497

Vt beht aar Belt Staal

NEt"ri~: z~~-º%v~;~

GRIFFIE f=lE;:l-iTDANY v.SN

2 9 lUg! 2c11

KOOPHANDEL

De grg!'gRe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch StaatsbladER G be SLEG . - n kopie

na neerlegging ter griffie va R1FF1E RECHTBANK VAN

Va beha

aan

Belç Staat

IV~~WV~V~I~~V~M~YI

*iiooezsa"

Griffie

ei il JAN, 2C1

KOOPHANDEL- TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0869.910.747

Benaming : Holding 2

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veedijk 44

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar - statutenwijziging.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op 21 december 2010, dat de;

buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Holding 2", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Veedijk 44, BTW BE

0869.910.747 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt verplaatst naar 30 juni, zodat het boekjaar voortaan loopt

van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 30 juni 2011.

TWEEDE BESLISSING.

De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar 15 december om 20.30 uur.

DERDE BESLISSING.

Als gevolg van_ voormelde beslissingen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht:

- de eerste zin van artikel 12.A wordt vervangen door volgende tekst:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden om de maatschappelijke

zetel van de vennootschap op 15 december om 20.30 uur.

- de eerste zin van artikel 24 wordt vervangen door volgende tekst:

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.05.2010, NGL 10.07.2010 10300-0338-018
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 04.06.2009 09192-0124-017
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 07.07.2008 08376-0079-019
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.05.2007, NGL 25.05.2007 07172-0173-018

Coordonnées
HOLDING 2

Adresse
VEEDIJK 44 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande