HOLDING APOTHEKER MARCO PEETERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING APOTHEKER MARCO PEETERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.437.890

Publication

03/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei Ï111J1q111M1M11!1

aan het

Belgisch 5taatsblat

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank

var-1 Koophandel le Antwerpen, op

Griffie

t"l* "

0840.437.890

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HOLDING APOTHEKER MARCO PEETERS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : ANTWERPSESTRAAT 379, 2850 BOOM

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 18 oktober 2011, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam HOLDING APOTHEKER MARCO PEETERS, met zetel te 2850 Boom, Antwerpsestraat 379, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters niet volstorte bedragen

a) De heer PEETERS Marco Jozef Chantal Cornelius, geboren te Bornem op 4 mei 1984, wonende te 2850 Boom, Antwerpsestraat 379, ongehuwd, die nog 6.150,00 Euro dient te volstorten;

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.550,00 Euro waarop 12.400,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij KBC BANK op rekeningnummer BE48 7310 2091 8427.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: de heer PEETERS Marco

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening.

-de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

-de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen, alsook de promotieverrichtingen met betrekking tot de verwezenlijking van warenhuizen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan aile vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-'noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op op vierde maandag van de maand juni om 19.00 uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANCY KAVA, Ondernemingsnummer 0475.831.322, met zetel te 2018 Antwerpen, Consciencestraat 41, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

+Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekeninc

24/06/2015
ÿþ IL.,Vlli( Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111131101111

Rechtbank van koophandel  `

Antwerpen

15 JUNI 2015

afdeling Antwer en

Griffie

Ondernemingsar : 0840.437.890

Benaming

(voluit) : HOLDING APOTHEKER MARCO PEETERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsestraat 379 - 2850 BOOM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Bij Bijzondere Algemene Vergadering gehouden door de BVBA 'Holding Apotheker Marco Peeters', ten maatschappelijke zetel op 21 december 2014, werd beslist de maatschappelijke zetel te verhuizen naar 2830 Willebroek - Westvaartdijk 12, met ingang vanaf heden.

Marco Peeters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liët RèTgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 15.07.2015 15312-0284-013

Coordonnées
HOLDING APOTHEKER MARCO PEETERS

Adresse
WESTVAARTDIJK 12 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande