HOLDING VAN BAEL, AFGEKORT : HVB

Divers


Dénomination : HOLDING VAN BAEL, AFGEKORT : HVB
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 541.955.232

Publication

17/11/2014
ÿþ..~.~w .

Kad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

05 NOV, 2014

afdeli nglhYti,ët pe n

tl

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

Ondernemingsar : 0541.955.232

Benaming

: HOLDING VAN BAEL

iverkorii HVB

Rechtvornt . Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

Zetel 2030 Antwerpen, Ekersesteenweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA» STATUTENWIJZIGINGEN.

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, op achtentwintig oktober tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma HOLDING VAN BAEL, afgekort HVB, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Ekersesteenweg 4, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig oktober tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig november daarna, onder nummer 13179248, onder andere beslist heeft hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist om de aard van de vennootschap te wijzigen van een burgerlijke vennootschap (onder de rechtsvorm van een handelsvennootschap) naar een handelsvennootschap.

Ingevolge deze beslissing wordt de aard van de vennootschap omschreven als een handelsvennootschap. In het bijzonder wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma.

De vennootschap heeft als maatschappelijke naam: HOLDING VAN BAEL, afgekort HVB.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten,

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de initialen "VOF",

leesbaar weergegeven.

TWEEDE BESLISSING.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de

bedrijfsrevisor dat handelt over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien iedere aanwezige vennoot

erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegevene

5. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma HOLDING VAN BAEL (HVB) bestaat uit de inbreng van 50 aandelen ad 155.500,00 ¬ van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARKET OUDE LANDEN,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

5.2 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

5.3 de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng staat uit 146 nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder de firma HOLDING VAN BAEL (HVB).

Op de laatste biz. van Luits 6 vermelden Recto Naar) en hoedanigheid tie ins. t+urnenterende notaris, hetzij van de per;,r»)i1i en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor

andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt de Deume, 6 oktober 2014.

(getekend) Jan Derick

Bedrijfsrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deume).

,~---

Vaar-

" beouden w ~ aan het Belgisch Staatsblad

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdvijfenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 155.500,00) om het te verhogen van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) tot honderdvijfennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 195.500,00) door het creëren van honderd zesenveertig (146) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door de inbreng van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Market Oude Landen, gevestigd te 2030 Antwerpen, Ekersesteenweg 4 en met ondememingsnummer 0827.773.353 RPR Antwerpen.

VIERDE BESLISSING.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG.

1. De inbrenger verklaart dat de aandelen worden ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook.

2. De vennootschap bekomt vanaf heden de volle eigendom en het genot van voormelde ingebrachte aandelen onder verplichting alle belastingen, taksen en lasten ervan zonder onderscheid, te betalen en te dragen vanaf zelfde dag.

3. De aandelen worden ingebracht waarvan de waarde bepaald is op basis van de normale verkoopwaarde en gesteund is op de waardebepalingen zoals weergeven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

VERGOEDING.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de inbrenger , die aanvaardt, honderd zesenveertig (146) nieuwe volledig volstorte aandelen verstrekt.

FISCALE VERKLARING.

Overeenkomstig artikel 119 van het registratiewetboek worden voormelde inbrengen vergoed door aandelen zoals hiervoor vermeld, zonder dat de vennootschap lasten op zich neemt boven die toegekende maatschappelijke rechten.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat op de kapitaalvermeerdering volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd gebracht op honderdvijfennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 195.500,00).

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdvijfennegentigduizend vijfhonderd euro (¬

195.500,00), volledig valstort, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen,

LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

1. De algemene vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en).

2. Volmacht wordt verder in het bijzonder gegeven

* aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

* aan de heer Marc VAN der FERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/af wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van onderhavige statutenwijziging(en),

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte kapitaalverhoging door inbreng in natura- statutenwijziging-verslag van de bedrijfsrevisor  historiek met coordinatie der statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recta Naam en hoedanigheid van de ¬ nstrornentrrende notaris, hetzij van de persoio}n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ©s-'_a " C:3S .

Benaming

(voluit) : HOLDING VAN BAEL

(verkort) : HVB

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

1 11(11 1111 1ll ll1 Il 1 lii I1l 1

*13179298*

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

ï g rjfiV, 2013

Griffie

Zetel : 2030 Antwerpen, Ekersesteenweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig oktober twee duizend dertien, dat :

1. De heer VAN BAEL Sven Alfons Stefaan, geboren te Reet op vijftien mei negentienhonderd zeventig, identiteitskaartnummer 591-5808853-13, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Frans Harrewijnlaan 111

2. Mevrouw MUYSHONDT Kelly Cyriel Maria, geboren te Antwerpen (Merksem) op één februari

negentienhonderd vijfentachtig, identiteitskaartnummer 591-5457739-39, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren),

Frans Harrewijnlaan 10;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een vennoot-schap onder

firma.

De vennootschap heeft als maatschappelijke naam: HOLDING VAN BAEL, afgekort HVB.

De zetel is gevestigd te 2030 Antwerpen, Ekersesteenweg 4.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen reke-ning en in eigen

naam:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals aan- en ver-koop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decor de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks be-trekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals

de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschap-pen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maat-schappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefe-ning van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies is deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhon-derd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die een aanvang neemt vanaf he-den.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op veertig duizend euro (E 40.000,00 ), volledig voistort, vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen ra..1 het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Iedere zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten (niet-zaakvoerder), binnen de perken van het doel zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statuten,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten (niet-zaakvoerder).

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december.

De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algëmene vergadering die gehouden wordt op de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten, lasten en van de afschrijvingen waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld overeenkomstig de aandelenverhouding.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen even-'eens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.,

Overgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist

dat als zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur

De heer Sven VAN BAEL, voornoemde oprichter sub 1, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die allen verklaren het mandaat te aanvaarden,

- dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op ëénendertig december tweeduizend veertien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de heer Marc VAN der PERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen, alle verklarin-gen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HOLDING VAN BAEL, AFGEKORT : HVB

Adresse
EKERSESTEENWEG 4 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande