HOORATELIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOORATELIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.576.595

Publication

01/08/2012
ÿþî

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il IJIIIII.131J III





1

Ondernemin snr Benaming

(voluit) : HOORATELIER (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2570 Duffel, Kiliaanstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op achttien juli tweeduizend en twaalf, dat er door Mevrouw AUGUSTIJNS Clio, wonende te 2547 Lint, Liersesteenweg 131 bus 3, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, met de naam "HOORATELIER", met zetel te 2570 Duffel, Kiliaanstraat 29, en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro..

De vennootschap heeft tot doel :

- Distributie, bekendmaking, aanpassing van alle soorten hoorapparaten en toebehoren, zowel in detailhandel, als in groothandel en tussenhandel. Zij kan hiervoor samenwerken met gelijkaardige ondernemingen.

- Logopedie

- Het geven van allerhande adviezen en verlenen van technische en administratieve dienstprestaties.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.,.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : Mevrouw AUGUSTIJNS Clio, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni te achttien uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in tweeduizend veertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

VOLMACHT:

NEERGELEGD

2 3 -07- 2012

fIRCHTBANK var)

meela >:ate1e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T,W. en bij het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, wordt volmacht

gegeven aan Mevrouw CHOMÉ Sophie, kantoorhoudend te 2630 Aartselaar, Populierenlaan 51,

ondernemingsnummer 0811.208.327.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

6 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOORATELIER

Adresse
KILIAANSTRAAT 29 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande