HORIBA EUROPE GMBH

Divers


Dénomination : HORIBA EUROPE GMBH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 429.295.274

Publication

06/03/2014
ÿþ ~ Mad word 11.1

[' L ) u,it,f,,~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11AMMIIV 1 NI

v w

beh sa 13e1 Ste





Neerosfe®d fer arifi99 van de A,ech¢ban* Van Koophanuei te A.º%tPeer~^n, ajn

15 FFR, 71 11}

Griffie

= Ondernemingsnr : 0429.295.274

Benaming

(vote) : Horiba Europe GmbH

(verkort):

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Duits recht

Zetel : Duitsland: Hans-Mess-Strasse 6, 61440 Oberursel (Duitsland)

Bijkantoor in België: Indiëstraat 28, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING BELGISCH BIJKANTOOR

De wettelijke vertegenwoordiger van de Belgische vestiging, de heer Heiko LAMPERT, heeft beslist het Belgisch bijkantoor te verplaatsen met ingang van 1/03/2014 naar volgend adres:

Duwijckstraat 17

2500 Lier

(get.) Heiko LAMPERT

wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Cap de laatste blz. van Lulk B vermelden : l octo ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd for griffie van de Rt;rhtbe

van Koophol7Gicl te Anfverpen,

2 7 ilcC. 2033

Griffie

1LIN11111 II

b~

E St

i

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Horiba Europe GmbH

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Duits recht

Zetel : Duitsland: Hans-Mess-Stral3e 6, 61440 Oberursel (Duitsland) Bijkantoor in België: Indiëstraat 28, 2000 Antwerpen (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting bijkantoor

Uiittreksel uit de beslissing betreffende de oprichting van een bijkantoor van het bevoegde orgaan van Horiba Europe GmbH d.d. 12 december 2013,

Horiba Europe GmbH, een buitenlandse vennootschap naar Duits recht, met maatschappelijke zetel te. 61440 Oberursel, Hans-Mess-Stralle 6, Duitsland ("Oprichter"), neemt hierbij volgend besluit:

1.De Oprichter richt een bijkantoor ("Bijkantoor") op in overeenstemming met het Belgisch recht:

(i)De naam van het Bijkantoor is: Horiba Europe GmbH -- Belgian branch;

(li)Zijn maatschappelijke zetel is gevestigd te indiëstraat 28, 2000 Antwerpen, België;

(iii)Zijn activiteiten zijn de volgende:

De verkoop, in het bijzonder in België van meetapparatuur en uitrusting en testsystemen en meettechnieken voor de werkwljze en het milieu eveneens voor voertuigen en voertuigonderdelen, hierin inbegrepen de bijhorende software en accesoires en de hierbij horende verbonden diensten.

Het bijkantoor mag ook handelen als handelsagent.

(iv)De heer Heiko Lampert, geboren op 24 juli 1963 en wonende te Duitsland, 61348 Bad Homburg, Castillostr. 1d, wordt aangeduid ais wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor.

2.De heren Stefan Geluyckens en Anton De Clerck, advocaten, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Amerikalei 122 bus 3 zullen gemachtigd worden om alle juridische handelingen te verrichten die nodig zijn naar Belgisch recht om het bijkantoor in België te vestigen en te registreren, inclusief, zonder beperking, om elke' ' overeenkomst of document tilt te voeren om het bijkantoor op te richten, om aile nodige registraties met' betrekking tot de fiscale verplichtingen van het bijkantoor uit te voeren en om aile andere nodige handelingen te verrichten die nodig zijn om het bijkantoor te registreren in het betreffende register en om het bijkantoor op te richten.

Uittreksel uit het annex van de beslissing betreffende de oprichting van een bijkantoor van het bevoegde' orgaan Horiba Europe GmbH d.d. 12 december 2013:

Horiba Europe GmbH werd opgericht op 29 juni 1972.

De raad van bestuur bestaat uit:

- Nagano, Takashi;

- Drake, Richard;

- Kikkiwa, Sunao;

- Kawamura, Hiroshi;

- Brunke, Jorg;

- Hakhu, Jai, Krishan;

- Surin, Jean-Pierre.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13ijiágën bij"liérBelgisc1ïStaatsb1áïl = n8ffii126 4 - Annexes du Moniteur belge

0 429 " 295 " 274

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering van de aandeelhouders vindt plaats te Horiba Europe GmbH in Duitsland, 61440 Oberursel, Hans Mess Stresse 6, op 11 november 2013 om 10:00 a.m. en vindt plaats binnen de twaalf maanden na het einde van het boekjaar, Toelating en uitoefening van stemrecht worden uitgeoefend conform §47 GmbHG.

De activeiten van het bijkantoor nemen een aanvang op 31 januari 2014 voor onbepaalde duur.

Handelsregister B van het Amtgericht Bad Homburg v.d. Hdhe - Ondememingsnummer HRB 9816.

De oprichtingsakte van de Buitenlandse vennootschap naar Duits recht Horiba Europe GmbH, Hans-Mess-Stral3e 6, 61440 Oberursel, luidt als volgt:

Artikel 1: Naam, zetel en duur

(1) De naam van de vennootschap luidt: Horiba Europe GmbH

(2) De zetel van vennootschap is gelegen in 61440 Oberursel.

(3) De vennootschap is van onbepaalde duur

Artikel 2: Doel

(1) Het doel van de vennootsohap is de ontwikkeling, fabricatie en, vooral in Europa, de distributie van meetapparatuur en installaties en systemen voor test- en meettechniek, met name voor voertuigen en voertuigonderdelen, alsmede de bijhorende software en accessoires en het verlenen van diensten die daarmee verband houden. De vennootschap kan ook als handelsvertegenwoordiger actief zijn.

(2) Voor de vennootschap is er in Darmstadt een bijkantoor onder de naam Horiba EuropeGmbH, bijkantoor Darmstadt opgericht

Artikel 3: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootchap is het kalenderjaar.

Artikel 4: Maatschappelijk kapitaal

(1) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 8.802.000,00 EUR.

(2) Het is verdeeld in twee aandelen in de vennootschap van respectievelijk 4.602,000,00 EUR en 4.200.000,00 EUR.

(3) Elke 50.00 EUR van een aandeel geeft recht op een stem

Artikel 5: Overdracht van aandelen in de vennootschap

(1) Om een aandeel in de vennootschap of delen daarvan te kunnenn overdragen of in pand te geven, is de voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van alle overige vennoten vereist, tenzij de overdracht of de verpanding tussen de vennoten onderling plaatsvindt

(2) Bij de overdracht van een aandeel in de vennotschap of een deel daarvan, waarvoor volgens het eerste lid van onderhavig artikel voorafgaandelijke toestemming vereist is, beschikken de overige vennoten over een recht op voorkoop op dat aandeel in de vennootschap of het deel daarvan, en dat in verhouding tot hun aandelen in de vennootschap,

(3) Indien een van de vennoten zijn recht op voorkoop niet wenst uit te oefenen, dan hebben de overige vennoten het recht op voorkoop in verhouding tot hun aandelen in de vennootschap.

(4) Dat recht op voorkoop moet schriftelijk worden uitgeoefend binnen een maand na het geven van de In het eerste lid van onderhavig artikel voorgeschreven toestemming.

Artikel 6: Kapitaalsverhoging

(1) Bij een kapitaatsverhoving hebben de vennoten een voorkeurrecht in verhouding tot hun aandelen in de vennnootschap.

(2) indien een van de vennoten zijn voorkeurrecht niet wenst uit te oefenen, dan hebben de overige vennoten een voorkeurrecht in verhouding tot hun aandelen in de vennootschap.

Artikel 7: Bestuur van de vennootschap

(1) De vennootschap wordt door een of meerdere zaakvoerders vertegenwoordigd die bij besluit van de aandeelhoudersvergadering wordt aangesteld en ontslagen.

(2) Indien er meer dan een zaakvoerder is aangesteld dan wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen of door een zaakvoerder samen met een procuratiehouder vertegenwoordigd. Bij besluit van de aandeelhoudersvergadering kan de bevoeàdheid om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, worden toevertrouwd aan een enkele zaakiroerder en kan een enkele zaakvoerder overeenkomstig §181 van het Duitse Burgerlijk Wetboek worden vrijgesteld van de beperkingen van het verbod om zelf contracten met de vennootsohap te sluiten (Selbstkontrahierungsverbot).

(3) De zaakveorder(s) is (zijn) gebonden aan de algemene en bijzondere instructies die bij besluit van de aandeelhoudersvergadering worden uitgevaardigd.

Artikel 8: Raad van Toezicht

De aandeelhoudersvergadering kan een Raad van Toezicht aanstellen, Indien er een Raad vanToezicht wordt aangesteld, dan zijn de vennootschapsrechtelijke voorschriften betreffende de Raad van Toezicht daarop in de mate van het mogelijke niet van toepassing.

Artikel 9: Aandeelhoudersvergadering

(1) De gewone aandeelhoudersvergadering vindt jaarlijks plaats.

(2) Behalve voor statutenwijzigingen kunnen de vennoten schriftelijke of telegrafisch beslissen op voorwaarde dat alle vennoten schriftelijk of telegrafisch akkoord gaan met een dergelijke manier van stemmen.

(3) Elke vennoot kan zich in de aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen en zijn stem door een schriftelijk daartoe gemachtigde vergenwoordiger laten uitbrengen. De vennoten of hun gevolmachtigden kunnen afzien van alle formaliteiten betreffende tijd, plaats en agenda van de aandeelhoudersvergadering.

(4) De besluitvorming van vennoten kan in elke taal gebeuren. Indien de besluiten niet in het Dutis worden genomen dan moet de vennootschap de relevante passages op verzoek voorzien van een eensluidende vertaling.

(5) De vennoten zijn vrijgesteld van de beperking van het stemrecht volgens §47 4de lid van de Duitse wet

" op vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid (GmbH-Gesetz).

(6) Er is geen besluit van de vennoten vereist om procuratiehouders of gevolmachtigden aan te stellen.

Artikel 10: Afsluiting van het boekjaar, winstbesteding

(1) De zaakvoerders moeten in de eerste drie maanden van het boekjaar de balans van het voorafgaande boekjaar opmaken alsmede een resultatenrekening en een jaarverslag opstellen, en, eventueel na een accountantsrevisie, aan de aandeelhoudersvergadering voorleggen.

(2) Zonder uitdrukkelijke toestemming van de aandeelhoudersvergadering mag de vennootschap aan een vennoot of enig andere met een vennoot verbonden persoon geen voordelen toestaan die niet gebruikelijk zijn in het zakelijk verkeer, inzonderheid geen bedekte winstuikeringen uitvoeren. Indien zich zo'n onrechtmatige handeling voordoet, moet de ontvanger het voordeel aan de vennootschap terug vergoeden. De zaakvoerders zijn verplicht om dergelijke aanspraken op vergoeding op te volgen en volgens de voorschriften aan te tonen in de jaarrekening van de vennootschap.

(3) Wat de winstbesteding betreft, geldt voor het overige de wettelijke regeling.

Artikel 11: Publicaties

De publicaties van de vennootschap gebeurden enkel in het Duitse Staatsblad.

Getekend door:

Anton DE CLERCK

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Oprichtingsakte Horiba Europe GmbH;

2. Beslissing betreffende de oprichting van een bijkantoor van het bevoegde orgaan van Horiba Europe GmbH d.d,12 december 2013;

3. Beslissing betreffende de oprichting van een bijkantoor van het bevoegde orgaan van Horiba Europe

GmbH d.d. 19 december 2013 (annex);

4, Uitreksel uit het handelsregister

Beëdigde vertalingen

Voor-beFoudtin ?el het Belgisch Staatsblad

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2014, GEN 10.09.2015, NGL 30.09.2015 15618-0212-023

Coordonnées
HORIBA EUROPE GMBH

Adresse
DUWIJCKSTRAAT 17 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande