HORSTEN JOOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HORSTEN JOOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.651.425

Publication

10/06/2014
ÿþ mod 11.1

~,:~s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neertegging ter griffie van de akte



111hINI ~WII~I~INIIYII~

14 139 7*

Vc bene aar Belg, Staat

I~m

RECHTBANK V.P,I`i KOOPHANDEL

2 8 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Do rr .gr

1.1. HORSTEN JOOS BVBA

:' De Overgenomen Vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HORSTEN JOOS.

De Overgenomen Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 20 december 1996, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 januari 1997 onder nummer 970111-358, waarvan de statuten werden gewijzigd, bij akte verleden voor notaris Filip Michoef te Hoogstraten op 14 april 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 mei daarna, onder het nummer 08072581.

Namens haar tekent één van haar zaakvoerders, de heer Horsten Wim, wonende te 2340 Beerse, Egelapoelstraat 18.

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik: B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr ; 0459.651.425

Benaming (voluit) : Horsten Joos

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Mol 129

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :Voorstel van fusie door overneming (artikel 693 W.Venn.)

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van HORSTEN INTERNATIONAL NV en HORSTEN JOOS NV in onderling overleg volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen,

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HORSTEN JOOS (hierna ook de "Overgenomen Vennootschap") door de naamloze vennootschap HORSTEN INTERNATIONAL (hierna ook de "Overnemende Vennootschap") zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van HORSTEN JOOS BVBA naar HORSTEN INTERNATIONAL NV overgaat zoals voorzien bij artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen

De fusie zal geschieden met toepassing van de voordelen van artikel 117 § 1 en 120 van het Wetboek van de Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (W.I,B. '92) en van artikel 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Betasting over de Toegevoegde Waarde.

De bestuursorganen van HORSTEN INTERNATIONAL NV en HORSTEN JOOS BVBA zetten uiteen hetgeen volgt:

IDENTIFICATIE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN: RECHTSVORM  NAAM - DOEL - ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland.

Het verstrekken van alle adviezen en diensten betreffende de aankoop en verkoop van vennootschappen, organisatie en reorganisatie van vennootschappen, fusie en overname, herschikken van het aandeelhouderschap van vennootschappen en in het bijzonder het bijstaan van bestuursorganen van vennootschappen, de aandeelhouders, het waarnemen van bestuursopdrachten en het waarnemen van het dagelijks beleid en alle deelaspecten van de administratie, boekhoudingen, personeelsbeleid en commercieel beleid.

Het verlenen van dienstprestaties van economische of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden waartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend patrimonium, zowel van de vennootschap zelf als van derden, zoals:

Onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, ter beschikking stellen, in concessie geven, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, in leasing nemen en geven, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, de wederbelegging en de opbrengst. Beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, en portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter, roerende goederen verhuren en ter beschikking stellen van derden.

Uitzondering dient wel gemaakt te worden voor de verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

De activiteit uit te oefenen van een vastgoedmakelaar, dit is voor rekening van derden, het bemiddelen met het oog op de verkoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten en handelsfondsen.

De activiteit van syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom.

Het organiseren en geven van opleidingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verwerven doorinschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de krediet- en financiële instellingen.

De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zin.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaand of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. De algemene vergadering van de aandeelhouder kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Deze opsomming is niet limitatief en de term beheer van een vermogen in deze statuten vermeld is een activiteit anders dan deze vermeld in artikel honderd zevenenvijftig van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële markten."

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 129.

De Overgenomen Vennootschap heeft ais ondernemingsnummer 0459.651.425 RPR Turnhout.

Voor-bohoudeíil aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z

mod 11.1

AVooy-

bLhoudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 29.747,22 EUR vertegenwoordigd door 120 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.



1.2. HORSTEN INTERNATIONAL NV



De Overnemende Vennootschap is de naamloze vennootschap HORSTEN INTERNATIONAL.

De Overnemende Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 27 juli 2000, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 augustus daarna, onder het nummer 20000808-564, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en laatst bij akte verleden voor Meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 17 oktober 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 november daarna, onder het nummer 13168179.

Namens haar tekent haar gedelegeerd bestuurder, de heer Horsten Bart, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 129,

De Overnemende Vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge "De vennootschap heeft tot doel:

hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming in België of in het buitenland, alle onroerende en hiermede betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie nemen of geven, de promotie en het makelen, het verkavelen, uitbaten en het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden, inclusief het verrichten van alle handelingen van onroerende leasing;

-- het uitvoeren van analyses en het verlenen van adviezen, zowel op financieel, economisch, commercieel, technisch en administratief gebied, de organisatie van bedrijven, kantoren, praktijken en dergelijke;

 de uitbating van een administratie- en boekhoudbureau, computer en factureerbureau, alsmede alle administratieve werkzaamheden zoals daar zijn dactylografisch werk, tekstverwerkingen, vertaalwerk, fotokopieerwerk en in het algemeen alle administratief bureelwerk;

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen of ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

 het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in standhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap;

 de vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

De vennootschap kan bovendien participaties nemen of afsluiten, in- en samensmelten met andere vennootschappen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Al deze handelingen kunnen zowel in het binnen- als in het buitenland verricht worden.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin."

De maatschappelijke zetel van de Overnemende Vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 129.











De Overnemende Vennootschap heeft als ondernemingsnummer BTW BE 0472.464.036 RPR Turnhout.



Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) be2roegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende 'Vennootschap bedraagt 656.000,00 EUR vertegenwoordigd door 328 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

2. AANDELEN - RUILVERHOUDING OPLEG IN GELD

Op heden heeft de Overgenomen vennootschap 120 gelijke aandelen uitgegeven die de houders ervan allen gelijke rechten geven.

a. Op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen per 31 maart 2014 van de Overgenomen vennootschap en de recente aankoopprijs (na kapitaalvermindering) van de aandelen van de Overnemende vennootschap worden aan de vennoten van de Overgenomen vennootschap in vergoeding voor deze overneming ten belope van hun participatiegraad in de Overgenomen vennootschap 193 volledig volgestorte aandelen toegekend van de Overnemende Vennootschap waarbij de ruilverhouding bepaald werd op 1,612017 nieuwe aandelen NV voor elk aandeel BVBA,

b. De toe te kennen nieuwe aandelen van de NV HORSTEN INTERNATIONAL zijn van dezelfde vorm en aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen van zelfde vennootschap;

c. Behoudens de toekenning van 193 aandelen van de Overnemende vennootschap zal er geen betaling van een opleg plaatsvinden noch enig ander voordeel toegekend worden.

3. UITREIKING VAN DE AANDELEN

De 193 nieuwe aandelen HORSTEN INTERNATIONAL NV zullen rechtstreeks worden "uitgereikt" aan de vennoten van HORSTEN JOOS BVBA, via een inschrijving in het register van aandeelhouders.

Bij de kapitaalverhoging binnen de verkrijgende vennootschap ten gevolge van de fusie door

overneming zullen de aandelen worden ingeschreven in het aandelenregister als volgt:

de datum van het besluit tot fusie door overneming;

het aantal aandelen van de Overnemende vennootschap dat aan de huidige vennoten van

de bestaande Overgenomen vennootschap werd uitgereikt;

Deze inschrijving zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de Overnemende vennootschap of haar gevolmachtigden.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 april 2014.

5. BOEKHOUDING

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden de handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanaf 1 april 2014 geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit.

6. RECHTEN AAN AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN I ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN 1 VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn geen vennoten van de Overgenomen Vennootschap die bijzondere rechten hebben. Er worden door de Overnemende Vennootschap dan ook geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap.

Eer zijn ook geen andere effecten dan aandelen. Er hoeven dienaangaande dan ook geen maatregelen voorgesteld te worden.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7. BEZOLDIGING BEDRIJFSREVISOREN

De bezoldiging die zal worden betaald aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy Parmentier, bedrijfsrevisor", kantoor houdende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, voor het opmaken van de bijzondere verslagen bedoeld in artikel 602 Wetboek van vennootschappen bedragen 1.400,00 euro.

8, BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURSORGANEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

De bestuursorganen van bovenvermelde vennootschappen zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 693 Wetboek van vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door overname van HORSTEN JOOS BVBA met inbegrip van al haar activa en passiva, door HORSTEN INTERNATIONAL NV voorleggen met het oog op het verlijden van de notariële akte.

De bestuursorganen van bovenvermelde vennootschappen beslissen om volmacht te verlenen aan Tom en Jan Coppens, geassocieerde notarissen te Vosselaar om in hun naam onderhavig fusievoorstel voor de respectievelijke vennootschappen, ter publicatie neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Getekend te Oud-Turnhout op 22 mei 2014,

Namens HORSTEN INTERNATIONAL NV, . Namens HORSTEN JOOS BVBA

(get.) Horsten Bart (get.) Horsten Wim

Gedelegeerd bestuurder zaakvoerder

(volgen de handtekeningen)

(get.) J. Coppens

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

E ~"

~

.Vo Qr-behoudei1 aan het Belgisch Staatsblad

12/08/2014
ÿþm'A 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van c e-aide

Neer eiegd ter zriffig rt-vm

MI,113J11! II

RECI-ITEANK VAN HOOPRANDEL

31 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Ondememingsnr : 0459.651.425

Benaming (voluit) : Horsten Joos

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Steenweg op Mol 129

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING.

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 28 juli 2014, dat:

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horsten Joas", met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 129, ondernemingsnummer 0459.651.425 RPR Turnhout, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen, is overgenomen door de naamloze vennootschap "Horsten International", met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Mol 129, ondernemingsnummer 0472.464.036 RPR Turnhout;

 geheel haar vermogen, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

 de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

, _ .. -------------------------------- ^ y , ry ^ ^ _ _I y _ ^ ^

Op de laatste be. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 14.03.2014 14065-0534-014
03/09/2013 : TU081161
20/03/2013 : TU081161
23/03/2012 : TU081161
17/03/2011 : TU081161
17/03/2010 : TU081161
21/10/2009 : TU081161
31/03/2009 : TU081161
30/10/2008 : TU081161
16/05/2008 : TU081161
10/03/2008 : TU081161
21/03/2006 : TU081161
15/03/2005 : TU081161
10/03/2004 : TU081161
05/03/2003 : TU081161
07/10/2002 : TU081161
01/08/2002 : TU081161
15/03/2002 : TU081161
10/03/2001 : TU081161
29/03/2000 : TU081161
24/04/1999 : TU081161
15/10/1998 : TU81161
11/01/1997 : TU81161

Coordonnées
HORSTEN JOOS

Adresse
STEENWEG OP MOL 129 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande