HOSSEN BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOSSEN BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.873.828

Publication

28/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-01-2015

Griffie

*15301684*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578873828

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HOSSEN BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Bart Van Tulden, te Antwerpen, op twintig januari tweeduizend

vijftien, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1. De heer DING Qiang, geboren te Liaoning (China) op 30 september 1979, wonende te 2100

Antwerpen (Deurne), Herentalsebaan 185, Chinees,

En zijn echtgenote

2. mevrouw WANG Yin, geboren te Shanghai (China) op 4 december 1976, wonende te 2100

Antwerpen (Deurne), Herentalsebaan 185, Belg,

Samen gehuwd te Antwerpen op 8 mei 2007, zonder huwelijkscontract, ongewijzigd;

hebben opgericht:

1 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

2. genaamd "HOSSEN BELGIUM",

3. gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebaan 185,

4. met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per stuk, als volgt:

- door de heer DING Qiang, voornoemd: vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

- door mevrouw WANG Yin: vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingetekend werd volstort te belopen van één/derde, door inbreng in geld, en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE50 3631 4377 1218 geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING BELGIE NV.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro.

5. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. export en import van materialen voor verpakking in papier, plastiek en ecologisch vriendelijke stoffen;

2. creatie, kunst en entertainment, waaronder design, ontwerp en grafisch ontwerp, ondermeer van verpakking; ontwerp en handel in logo s en merkdesign; ontwerp van en handel in grafische voorstellingen, animatiefilms.

3. management consultancy;

4. algemeen transport en koerierdiensten;

5. kleinhandel in verkoop in niet-gespecialiseerde winkels met voeding, drank en rookwaren;

Onderwerp akte :

Herentalsebaan 185 2100 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. Eetgelegenheden met volledige bediening;

7. Eetgelegenheden met beperkte bediening, zoals afhaalrestaurant.

8. Het waarnemen van mandaten in andere vennootschappen.

9. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

10. Het beheer van een onroerend patrimonium. Dit omvat ondermeer het verhuren, verwerven, bouwen, uitrusten, verbouwen en vervreemden van alle onroerende goederen, doch alleen met het oog op beheer, opbrengst of wederbelegging, dus met uitzondering van de verrichtingen die verband houden met die welke door zogenaamde vastgoedhandelaars worden uitgeoefend.

11. De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

12. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

13. Zij mag alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen.

6. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

7. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

9. Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd, gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ofwel per aangetekende brief, ofwel per e-mail, gewone brief of fax of op andere wijze, op voorwaarde evenwel dat de bestemmeling zich daarmee akkoord verklaart.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

10. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stellen de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wet.

11. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

12. Behoudens gerechtelijke beslissing kan de vennootschap slechts worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering en wordt er verder gehandeld overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

13. SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend

zeventien om zestien uur.

2. Benoeming van zaakvoerder:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op : één.

Wordt benoemd met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde

duur:

De heer DING Qiang, geboren te Liaoning (China) op 30 september 1979, wonende te 2100

Antwerpen (Deurne), Herentalsebaan 185, Hier aanwezig en die aanvaardt

Zijn mandaat is bezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2015 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KFY Accounting & Tax Services BVBA, gevestigd te 2060 Antwerpen, Kerkstraat 23 (glv), haar bedienden en/of aangestelden, om ieder afzonderlijk en alleen handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zoals:

a) inschrijving, wijziging en opheffing van het ondernemingshoofd, het bestuursorgaan en/of de werkende vennoten te vorderen bij een sociaal verzekeringsfonds;

b) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en ondernemingsloketten;

c) inschrijving, wijziging of stopzetting van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL neergelegd samen met oprichtingsakte

(get.) Bart Van Tulden, Notaris

07/09/2015
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HERENTALSEBAAN 185, 2100 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 01/08/2015 werd de volgende beslissing goedgekeurd:

De verhuis van de maatschappelijke zetel van Herentalsebaan 185, 2100 Antwerpen,

naar Frans Erlingerstraat 17, 2100 Antwerpen, en dit vanaf 01/08/2015.,

Ding Qiang

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

! k- i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 AUG. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 578.873.828

Benaming

(voluit) : HOSSEN

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HOSSEN BELGIUM

Adresse
HERENTALSEBAAN 185 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande