HOUDSTERSCHAP DAALDERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUDSTERSCHAP DAALDERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.024.939

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 31.07.2014 14369-0321-011
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 31.07.2013 13369-0247-011
08/08/2012
ÿþmod 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uIlI lIII lII lllII hlllll

*12139151*

IN

NEERGELEGD

3.O -07- 2012

GRIFFIE RÉBANK van PWANDEI. te`'MECHELEN

"

"

nderTizming.s¬ u . 0453.024.939

E Brr¬ rt:ir:2 (r=olui) : HOUDSTERSCHAP DAALDER1NG

(verkort) " H.S. Daaldering

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Achterheide 20

(volledig adres) 2870 Puurs (Breendonk)

Ondzrv.re.r dan) : OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - WIJZIGING DOEL - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDER - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 24 juli 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. Er werd vastgesteld dat alle bestaande aandelen op naam zijn ingeschreven in een register van aandelen en dat er geen aandelen aan toonder uitgegeven door de vennootschap bestaan (sedert 30 december 2011), zijnde de datum waarop alle aandelen op naam werden gezet en hun inschrijving in het register van aandelen van de vennootschap op naam van de respectievelijke aandeelhouders die daarom hadden verzocht overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen en waarbij de voorzitter opmerkte dat de aandelen zelfs nooit gedrukt zijn geweest.

2. Na kennisname van de verslagen van de raad van bestuur met staat actief en passief per 30 juni 2012 en de bedrijfsrevisor, besliste de vergadering de vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het besluit van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Antwerpen 0475.994.341, met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, in deze functie vertegenwoordigd door de heer MEULDERMANS Kris, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Vl. Besluit

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV HOUDSTERSCHAP DAALDERING, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2012, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 2.045.068,58 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 247.893,53.

Boom, 16 juli 2012

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

3. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als hiema opgenomen.

4. De in functie zijnde bestuurders, te weten:

1/ de heer PEETERS Johan Victor Gabriel, geboren te Willebroek op 3 september 1963, wonende te

Puurs, Achterheide 20;

raStste hl%  r _spil ' 'eelleCt.,i 7.( cïc Naam van d rnetrumentererlde no;2ns hetzij wit .. - pers:Daalman )

tje+'egci de r:.:.-,_=Dersoon ter sanzren van nierden te vertegene:oordisr

rrrvC " Naarr. en reil

mod 11.1

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NERINGEN", rechtspersonenregister Mechelen 0452.842.916, met zetel te 2870 Puurs, Achterheide 20, en hiertoe vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer PEETERS Johan, voornoemd;

werden eervol ontslagen.

Het ontslag van de heer PEETERS Johan, voornoemd, als bestuurder impliceert tevens zijn ontslag als gedelegeerd bestuurder.

5, Tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, werd benoemd; de heer PEETERS Johan, voornoemd.

6. Dienovereenkomstig de omvorming van de vennootschap van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd een nieuwe tekst der statuten opgesteld waaruit onder meer blijkt:

1. Rechtsvorm - naam; handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "HOUDSTERSCHAP DAALDERING".

2. Zetel: 2870 Puurs, Achterheide 20.

3. Kapitaal: 247.893,53 euro.

4. Gestorte bedrag: 247.893,53 euro.

5. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

6. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

7. Verdeling vereffenincisaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

8. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen,

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Werd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer PEETERS Johan Victor Gabriel, geboren te Willebroek op 3 september 1963, wonende te Puurs, Achterheide 20.

9. Commissarissen; geen,

10. Doel:, De vennootschap heeft tot doel:

- het bezitten en beheren van een vermogen, bestaande uit onroerende goederen, aile zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuiliewaarden, meubilair en alle roerende goederen, speciën, aile intellectuele en andere onlichamelijke rechten, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in aile handels- en burgerlijke vennootschappen en verenigingen, met of zonder rechtspersoonlijkheid, in België of in het buitenland,

- Aan- en verkoop, huren, onderhuren, verhuren, bouwen, verbouwen, verpachten, ruilen van alle onroerende goederen bestemd voor alle doeleinden

- Ontwikkelen van projecten in de toeristische en de immobiliënsector in binnen- en buitenland.

- Verrichtingen van geldleningen, persoonlijke leningen en verkopen op afbetaling, kredietverleningen en toekennen van voorschotten, hiertoe alle waarborgen nemen inclusief de inpandname van handelsfondsen, evenals het zichzelf borgstellen en aval geven.

- Aan- en verkoop, oprichten, vernieuwing, verbeteringen, valorisering, huur, verhuring, onderverhuring, concessie en uitbating van alle handelsfondsen, alle industriële en intellectuele eigendomsrechten, licenties, merken, brevetten, know-how, alsook niet gebreveteerde kennis en technieken.

- Roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarinbegrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurze genoteerd, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen, verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden.

- Op te treden als houdstermaatschappij door het deelnemen, verwerven, kopen en verkopen van deelnemingen in andere vennootschappen.

- Adviesbureau voor commerciële en administratieve adviezen in binnen- en buitenland. De organisatie van verkoopsdiensten en verkoopstechnieken, alsmede bijstand van verkoopsdiensten.

- De vennootschap mag verder aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

r~Cr C~ ÎeS!sie fol= Luik E ' s°r'Is:dBT' Neem en hoPds 1.7F:e'V0 ver Ir2strurYlellterEn:fe not"crl, 11?1=:1' van d?, ps,.ÿJ«,)r'drsl

bel'o£ÿ~Cl os r.^..;ruCrerSJoil G; ri &?,IíÿIG'r1 van del dan te verl.-^oozilv'íoordrc,ren

Voit,:lCa Nái;Tl .,n herTci'sierlln

mod 11.1

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

11. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de voorlaatste dinsdag van de maand juni om twintig uur dertig; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur cfr. art.

778 W.Venn., verslag raad van bestuur cfr. art. 559 W.Venn., verslag bedrijfsrevisor.

~

" . " ,R

, ~~ïiuJiaD^~`i

ITZ L

,

[iri Gc ias'Si4 ûIZ "an ,"1"1YieIa6Y1 P3aYli tri hfrY:iF.o"": neiCÎ V311 IS13#nutï4eilteieil3e llDt3nE. hetzij "71'. r,79 rarSpüa,'I;Ic j

be"020CJ C6 fir;. ,.:,:76rSCDl1 TEri E131's=i`..TI'.'3"1 QerGEn jE ve`l^c-oefIvoGrai:;:nri

Vei-ser, ivápnn an n311"c.,=n:r.c

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 03.08.2012 12378-0054-012
09/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L \l

ql

" 1

91191111851911111 IIII IIII

85"

Ondernernjngsnr : 0453.024.939

Benaming

(voiuit) : Houdsterschap Daaldering

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

Z,8 -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van ,

KOOPHANDEL MECHELEN



Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Achterheide 20 2870 Puurs

Onda rerp akte : Herbenoeming bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 21 juni 2011

De vergadering herbenoemt, met éénparigheid van stemmen en bij afzonderlijke stemming Dhr. Johan Peeters, Achterheide 20 te 2870 Puurs, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder en dit voor een periode van zes jaar.

Dit mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2017.

Tevens herbenoemt de vergadering, met éénparigheid van stemmen en bij afzonderlijke stemming de BVBA Neringen, Achterheide 20 te 2870 Puurs, vast vertegenwoordigd door Dhr. Johan Peeters, als bestuurder en dit voor een periode van zes jaar.

Dit mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2017.

Johan Peeters

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 29.07.2011 11346-0375-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 30.07.2010 10359-0433-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 17.07.2009 09426-0028-012
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 16.07.2008 08408-0255-012
18/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 16.07.2007 07398-0398-011
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 18.07.2006 06477-3227-013
18/10/2005 : VE035107
23/06/2005 : VE035107
08/10/2004 : VE035107
10/08/2004 : VE035107
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 30.07.2015 15360-0549-010
19/11/2003 : VE035107
16/10/2002 : VE035107
15/08/2001 : VE035107
23/01/2001 : VE035107
23/03/2000 : VE035107

Coordonnées
HOUDSTERSCHAP DAALDERING

Adresse
ACHTERHEIDE 20 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande