HOUMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.444.348

Publication

01/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 0 -09- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL tefeHELEN

I II II III liii II!UI

*12162472*

fl

VI



cran



Ondernemingsnr : 0471.444.348

Benaming

(voluit) : HOUMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2811 Mechelen (Hombeek), Boterstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - OPHEFFING NOMINALE WAARDE - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 18 september 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder dat de verantwoording bevat van de wijziging van het maatschappelijk doel en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2012.

2) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door in artikel 3 van de statuten, de volgende tekst toe te voegen na de tweede alinea

2. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren, valoriseren van roerende goederen daarin begrepen geld, en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren, en leasen van roerende goederen, welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten.

c) onroerende zakelijke rechten verwerven zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht ;

3, de exploitatie van een bed and breakfast, alle activiteiten van een restaurant van het traditionele type, fastfoodzaak, snackbar, frituur en degelijke, de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse kunnen gebruikt worden of kunnen genomen worden, en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden.

3) De algemene vergadering beslist de nominale waarde der aandelen op te heffen.

4) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en

aan de huidige vennootschapswetgeving.

De artikelen der statuten worden volledig herschreven en hernummerd zodat de tekst der statuten voortaan

in zijn totaliteit als volgt luidt :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft ais naam "HOUMAN".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2811 Mechelen (Hombeek), Boterstraat 6.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1. Aan- en verkoop, zowel door in- als uitvoer, evenals het herstellen van alle motorvoertuigen, bijhorigheden en producten die tot de automobielsector en het garagebedrijf behoren,

2. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende ais onroerende goederen, binnen dit kader:

Op de laatste blz. van Luik Bvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen ;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren, valoriseren van roerende goederen daarin begrepen geld, en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren, en leasen van roerende goederen, welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten.

c) onroerende zakelijke rechten verwerven zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht ;

3. de exploitatie van een bed and breakfast, alle activiteiten van een restaurant van het traditionele type, fastfoodzaak, snackbar, frituur en degelijke, de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse kunnen gebruikt worden of kunnen genomen worden, en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden.

Ze zal alle roerende en onroerende goederen, die tot de verwezenlijking van haar doel nodig zijn, mogen bezitten, hetzij in volle eigendom, hetzij in vruchtgebruik

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel

Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doe; nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volledig volgestort.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder,

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op één juni om 18u00 uur. Indien deze dag een zondag of een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als aile vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Voor-

trehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Na âanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

5) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan boekhoudkantoor "Kantoor De Buyser J & G" te 2811 Mechelen (Hombeek), Zemstseweg 40, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T,W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd = uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

umaffluafflommi

8 -09- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

riffie

*iaieoeaa*

Vc behc

aai

Bell Staa

III

Ondernemingsnr : 0471.444.348

Benaming

(voluit) : HOUMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOTERSTRAAT 6, 2811 HOMBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 31/08/2012 van voornoemde vennootschap, blijkt dat met éénparigheid van de stemmen werd beslist om Dhr. Lenders Petrus Jan, NN 40.01.04-295.44, wonende te Gijsbeekstraat 9, 2811 bombeek, te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf 1510912012.

Houman Steven

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 13.08.2012 12406-0214-015
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 01.07.2011 11253-0410-016
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 08.07.2010 10293-0180-016
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 16.07.2009 09436-0222-016
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 09.07.2008 08385-0381-016
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 28.11.2007 07812-0272-015
12/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 06.07.2006 06435-4463-015
12/04/2006 : BL640314
30/09/2005 : BL640314
12/07/2004 : BL640314
07/11/2003 : BL640314
03/07/2003 : BL640314
27/01/2003 : BL640314
25/03/2000 : BLA106350

Coordonnées
HOUMAN

Adresse
BOTERSTRAAT 6 2811 HOMBEEK

Code postal : 2811
Localité : Hombeek
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande