HOUTMEYERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUTMEYERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.910.588

Publication

03/07/2014
ÿþmod 11.1

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beendigin en kopie na neerlegging ter griffie vannleapiagd ter griffie van de

Riecwred\u< VAN krePHANnirl

24 JUNI 2014

ANTWERPEN alaeling TURNHOUT De Griffier

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*1 128791*

Griffie

Ondernemingsnr : 0412.910.588

Benaming (voiuit): HOUtMeyers

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nieuwe Baan 5

2430 Laakdal (Eindhout)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging (RV)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 16,

4.

juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met j: beperkte aansprakelijkheid "HOUTMEYERS" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de aandelen met een' nominale waarde om te zetten in aandelen zonder vermelding van de waarde,

TWEEDE BESLUIT: De algemene vergadering stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van 24 april' 2014 beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten, allen, voornoemd, van een totaal bruto bedrag van vierhonderdvijftigduizend euro (E 450.000,00). Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 24 april! 2014, door toekenning van een dividendvordering ten belope van het netto-bedrag van het aan vennoten :j toegekende dividend. De algemene vergadering stelt vast het dividend op heden betaalbaar is, en verklaart dat het derhalve, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, geboekt werd door toekenning van de dividendvordering aan de vennoten.

DERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbrenq in natura conform artikel 537 WIB.

Verslaggeving Verslag revisor De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van dei burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Briers,! Bekkers 8c Co Bedrijfsrevisoren, waarvan de zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren vertegenwoordigd door Simon Briers, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. Het verslag besluit letterlijk ais volgt: "De inbreng in nature ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOUTMEYERS bestaat uit de inbreng het vorderingsrecht op dividenden toegekend in het kader van artikel 537 W113, ten gunste van de: heer Houtmeyers Wim en Houtmeyers Marteen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn van oordeel dat

 de verrichting van de inbreng in nature, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd doori

het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van dal vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng natura;

- de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid eni duidelijkheid;

 de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van' waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in: natura ten belope van vierhonderd en vijfduizend euro (f 405.000,-) bestaat uit de toekenning van; 2.718 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. Gedaan te Opglabbeek, op 6 juni 2014 Briers, Bekkers Co BVBA burg ven vertegenwoordigd door Simon Briers"

Versfao zaakvoerder De algemene vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag; i! van de zaakvoerder.

i;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Neerlegging Ben exemplaar van beide verslagen zal samen met een uitgifte van het onderhavig proces="ve-rUaai worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Besluit tot kapitaalverhoging Beslissing De algemene vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderdenvijfduizend euro (¬ 405.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vierhonderdzevenenzestigduizend euro (¬ 467.000,00) door inbreng in natura, door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van tweeduizend zevenhonderdachttien (2.718) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderdenvijfduizend euro (¬ 405.000,00). Inbreng De vennoten, allen voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die zij aanhouden in de boeken van de vennootschap voor een totaal bedrag van vierhonderdenvijfduizend euro (¬ 405.000,00), welke inbreng als volgt gebeurt: door de heer Wim Houtmeyers: de som van tweehonderdentweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00) Door mevrouw Marleen Houtmeyers: de som van tweehonderdentweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00). De inbrengers verduidelijken dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 24 april 2014, Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen. Aanvaarding De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijners en wordt geschat op vierhonderdenvijfduizend euro (¬ 405.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding De algemene vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in nature wordt vergoed door toekenning van tweeduizend zevenhonderdachttien (2.718) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, hetzij: duizend driehonderdnegenenvijftig (1.359) aandelen worden toegekend aan de heer Wim Houtmeyers; duizend driehonderdnegenenvijftig (1.359) aandelen worden toegekend aan mevrouw Marleen Houtmeyers. Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het [opende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaringen Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend De vennoten erkennen ieder afzonderlijk volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren, en de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij een latere kapitaalvermindering binnen de termijn van vier of acht jaar, naargelang de vennootschap een kleine vennootschap (art. 15W. Venn.) is of niet.

Vaststelling van de kapitaalverhoging De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdenvijfduizend (405.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdzevenenzestigduizend euro (¬ 467,000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderdachttien (5.218) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLUIT: De vennoten besluit de statuten aan te passen en volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan alle voorheen aangenomen statutenwijzigingen, de voorgaande wijziging(en) en van het Wetboek van Vennootschappen.

De herwerkte statuten luiden voortaan als volgt:

NAAM. Houtmeyers

VORM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL. 2430 Laakdal, Nieuwe Baan 5.

DUUR. Onbepaalde duur,

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden:

- Boomkwekerij;

- Tuinaanleg;

Wegverhardingen;

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk,

nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere

vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan

ook.

KAPITAAL. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdzevenenzestigduizend euro (¬

467.000,00). Het kapitaal is voor een bedrag van vierhonderdenvijfduizend euro (¬ 405.000,00) afkomstig uit

een kapitaalverhoging die op 16 juni 2014 werd doorgevoerd overeenkomstig artikel 537 WIB. Toekomstige

kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van

artikel 537 WIB.

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld ln vijfduizend tweehonderdachttien (5.218) aandelen zonder vermelding

van waarde, elk met een fractiewaarde van één/vijfduizend tweehonderdachttiende van het kapitaal.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend burgerlijke jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behauden aan het Belgiscp Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voor-beintuden

aan het

Belgisch Staatsbiaa

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste december op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: de heer Wim Houtmeyers, mevrouw Marleen Houtmeyers, die het mandaat uitdrukkelijk hebben aanvaard. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; het bedrag van de bezoldiging zal door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten faste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Bevoegdheid. ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en met uitzondering van de hierna gestelde handelingen: het aangaan van leningen voor een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), dat collegiaal dient te gebeuren. Deze bevoegdheidsbeperkingen hebben echter enkel interne werking, en zijn niet tegenstelbaar aan derden. Bij miskenning kan het enkel de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ten aanzien van de vennootschap in het gedrang brengen. De zaakvoerders kunnen onderling met alle mogelijke middelen, bewijzen dat het besluit werd genomen door voldoende zaakvoerders. Dit artikel kan slechts met eenparigheid van stemmen gewijzigd worden, Vertegenwoordiging. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers, De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Controle. Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissads. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLUIT: De algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake. De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan SBB Accountants en Belastingconsulenten, BVBA, kantoorhoudende te 2440 Geel, Antwerpseweg 10, evenals aan zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om elle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2014 : TU038842
20/01/2015 : TU038842
18/02/2013 : TU038842
22/02/2012 : TU038842
09/12/2011 : TU038842
18/02/2011 : TU038842
23/02/2010 : TU038842
16/01/2009 : TU038842
28/01/2008 : TU038842
12/02/2007 : TU038842
20/01/2006 : TU038842
05/01/2005 : TU038842
07/01/2004 : TU038842
06/01/2003 : TU038842
22/01/2002 : TU038842
28/12/2000 : TU038842
11/01/2000 : TU038842
08/01/1999 : TU038842
01/01/1997 : TU38842
01/01/1995 : TU38842
14/07/1990 : TU38842
01/01/1990 : TU38842
01/01/1989 : TU38842
01/01/1986 : TU38842

Coordonnées
HOUTMEYERS

Adresse
NIEUWE BAAN 5 2430 EINDHOUT

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande