HOZON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOZON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.384.928

Publication

16/04/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van ch Rechtbank

Koo handel TwERpEN

Twe Fi` pEra

, Ondernemingsnr : 05 50 " 3 8 bd " 9 2 ta

Benaming

(voluit) : "HOZON"

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2170 Merksem (Antwerpen), Camelialei 8

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op achtentwintig maart tweeduizend veertien.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

1.De heer D'HAEYER Jan, Pieter, Johan, geboren te Oudenaarde op 15 november 1973, rijksregister nummer 73.11.15-019.74, wonend te 2170 Merksem (Antwerpen), Camelialei 8, drager van identiteitskaart nummer 591-8308341-05.

Echtgenoot van Mevrouw DEFOSSEZ Katrien, nadergenoemd, onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Johan KIEBOOMS te Antwerpen op 17 juli 2002, tot op heden niet gewijzigd,

2.Mevrouw DEFOSSEZ Katrien, Kathlijn, Lena, geboren te Roeselare op 3 november 1977, rijksregister nummer 77.11.03-352.88, wonend te 2170 Merksem (Antwerpen), Camelialei 8,

Echtgenote van de heer D'HAEYER Jan, voornoemd, onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Johan KIEBOOMS te Antwerpen op 17 juli 2002, tot op heden niet gewijzigd.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "HOZON"

3, De zetel van de vennootschap: 2170 Merksem (Antwerpen), Camelialei 8, gerechtelijk arrondissement Antwerpen

4. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden

- aile activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in aile vennootschappen en ondernemingen;

- het aanvaarden van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van aile bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven.

Het geven van consultancy, bedrijfs- en managementadvies op aile domeinen: ondermeer bedriffsorganisatorisch, commercieel, marketingtechnisch, administratief, financieel, infrastructureel, en dergelijke.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in nature, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pend of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudet aan het Belgisch

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111 IA1,1,1110111111

-3 De vennootschap kan alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, aile industriële inrichtingen en Installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen verhuren, verkopen of omwisselen. Voormelde aankopen kunnen zowel gebeuren in voile eigendom als in vruchtgebruik.

De vennootschap kan haar inkomsten van opgebouwd vermogen optimaliseren door te beleggen in aandelen, kunst, allerhande roerende goederen en onroerende goederen.

Voomoemde goederen kunnen verworven worden in voile of naakte eigendom, alsook in vruchtgebruik De vennootschap kan deze goederen verhuren, onderhouden, verfraaien, uitbreiden en weder verkopen.

Het vervoer over de binnenwateren en het uitbaten van binnenvaartschepen.

Alle verrichtingen van nationaal en internationaal transport, over de weg, per spoor, over het water, door de lucht, luchtwegen, van tractie, van import en export, van douaneagentschap, van verhuizingen, van industrieel bergen, van logistiek, stockbeheer, voorbereiding van bestellingen, van verpakking en conditioneren, van opslaan, van expeditie, van industriële garage, alle herstellingen van voertuigen, transportmiddelen en expeditie, activiteiten, en dienstverlening met betrekking tot binnenscheepvaart en zeevaart, onder meer: management van schepen, chartering van schepen, aan- en verkoop van schepen, technisch management, bemanning, inspecties, verrichten van alle goederenvervoer, internationaal en nationaal, optreden als vervoercommissionair, vervoersmakelaar en commissionair  expediteur, laden, lossen, voeren, verrichten van tolformaliteiten, uitbaten van silo's en andere Inrichtingen, agentuurschap en commissiehandel voor industriële en commerciële ondernemingen, consignatie van alle soorten goederen, optreden als toeleverancier of subcontractor voor industriële en commerciële bedrijven, aile onroerend goed behandelingen, oprichten, deelnemen in, besturen van, en borgstelling verlenen aan ondernemingen met soortgelijk doel, het optreden als subagent inzake verzekeringen.

Verhuur en transport van containers in binnen- en buitenland

Het sluiten van alle studiecontracten betreffende industriële ontwikkeling, bedrijfsorganisatie en van aile technische raden op gebied van informatica; het verwerven van en verkopen van technische en organisatorische kennis, onder welke vorm ook.

De vennootschap mag:

*alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

*alle hoegenaamde handels nijverheids financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

*op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken

De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtig duizend euro (¬ 80.000,00).

Het is verdeeld in vierhonderd (400) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7, a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste

vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de rechtspersoon. ln Laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde termijn benoemd:

De heer D'HAEYER Jan, Pieter, Johan, nummer 73.11.15-019.74, wonend te 2170 Merksem (Antwerpen),

Camelialei 8.

De opdracht van zaakvoerder is bezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte.

Commissaris : De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

b) Intern bestuur:

Wanneer meer dan één zaakvoerder is benoemd, zijn deze zaakvoerders als college bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

8. Het begin en het einde van het boekjaar:

Bijl

VoC.4( (behouden aan het Berg isch Staatsblad

één januari - éénendertig december, en voor de eerste maal tot éénendertig december tweeduizend

veertien (31 december 2014).

9. a) Gewone algemene vergadering:

de tweede vrijdag van de maand Juni om negentien (19:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend vijftien (2015).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een persoon, al dan niet vennoot, aan

wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging

belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

' 10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes,

wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

b) de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

11.Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Juribel Partners", gevestigd te 2000 Antwerpen, Ankerrui 20, RPR Antwerpen met

ondernemingsnummer 0893.819.960, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door sde heer Gert, Frans, Joanna

ASSELBERGHS, wonend te 2900 Schoten, Schijnparklaan 21, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a)inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de ,

Kruispuntbank van Ondernemingen (KB O);

b)eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op

de Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 28 maart 2014, met ln bijlage: uittreksel,















Op de laatst* blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
HOZON

Adresse
CAMELIALEI 8 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande