HRL CARE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HRL CARE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.801.020

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 20.08.2014 14446-0442-009
02/03/2012
ÿþi

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van KoephJiî #e! ie Ani worpen, op

Griffie 2 0 Fa 1012

Voor- 1111111111111111

behouden *12049189*

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr ; ° 8 4 J Y

Benaming (voluit) ; HRL CARE

Rechtsvorm :

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid,

Zetel :

Leon Stampelaan 12, 2100 Antwerpen-Deurne.

Onderwerpen) akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN.

Tekst :

Uittreksel uit de akte verleden voor Notaris Xavier DESMET te Antwerpen op 17 februari 2012, opgesteld v66r registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Comparanten: 1. De heer Luk PIERLÉ, wonende te (2100) Antwerpen,

Deurne, Leon Stampelaan 12;

2. Mevrouw Sabine JANSSENS, wonende te (2100) Antwerpen, Deurne, Leon

Stampelaan 12.

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Naam: "HRL CARE".

Maatschappelijke zetel: (2100) Antwerpen, Deurne, Leen Stampelaan 12.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-het verstrekken van verpleegkundige verzorging;

-het verstrekken van gezins- en bejaardenzorg aan huis, in bejaardentehuizen, ziekenhuizen en overige verzorgingsinstellingen;

-het verrichten van alle overige activiteiten van menselijke

gezondheidszorg;

-het verstrekken van overige persoonlijke diensten;

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar;

-voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, effecten, rechten en waarden.

Uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wi ze van inbren" , overdracht, fusie, inschrijving,

isijiagen bij h lrelgisch Staatsblad - 02/03/2012 Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen,

ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten. en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Duur: voor een onbeperkte duur, met ingang van 17 februari 2012. De vennootschap kan worden ontbonden, bij beslissing van de algemene vergadering, met inachtneming van de wettelijke regels terzake.

Kapitaal: ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), volgestort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR) en vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal elk.

Samenstelling kapitaal: -De heer Luk PIERLÉ, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, welke hij volstort in speciën ten belope van één/derde;

- Mevrouw Sabine JANSSENS, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, welke zij volstort in speciën ten belope van één/derde.

Bestuur - Benoeming: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van de functie en het bedrag van hun bezoldiging.

Plaatsvervangend zaakvoerder: De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen.

Hij volgt van rechtswege de enige zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen hem en de vennootschap of ingeval de enige zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Bevoegdheid zaakvoerders en wijze waarop zij deze uitoefenen: De

zaakvoerder kan alleen alle handelingen van beheer en beschikking stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden handelingen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt de zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. '

Jaarvergadering: De vijftiende van de maand juni, om achttien uur.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in tweeduizend veertien.

Plaats van de algemene vergadering: Ze worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Voorwaarden tot toelating tot de algemene vergadering: De zaakvoerder(s) of commissarissen kunnen de toelating tot een bijzondere, gewone of buitengewone algemene vergadering afhankelijk stellen van de voorafgaande neerlegging door elke eigenaar van een effect van zijn inschrijvingscertificaat. De oproeping dient dit alsdan uitdrukkelijk te vermelden, alsook de plaats waar (hetzij de zetel van de vennootschap, hetzij een andere plaats) en de termijn waarbinnen de inschrijvingscertificaten tegen ontvangstbewijs dienen neergelegd te worden. De termijn mag niet langer zijn dan zes werkdagen voor de datum bepaald voor de algemene vergadering. De toelatingsvereisten gelden slechts ,voor die ene vergadering.

9

Voorbehouden aan het Betgïsch

Staatsblad

; agen ij e t e gisc aa sl as- i I I nnexes Moniteur beige

Luik B - vervolg

Vertegenwoordiging: Ieder vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot.

Onverminderd het voorgaande, mogen de rechtspersonen en onbekwamen echter worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Vorm van de volmachten: Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief: Het is de vennoten bovendien toegelaten per brief te stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de voorstellen.

Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen voor de vergadering, per aangetekende brief of telefax, teruggezonden worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats.

Stemrecht: Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit met stemrecht.

Maatschappelijk Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van zeventien februari tweeduizend en twaalf tot en met eenendertig december tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst: De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van de winst. Ze kan beslissen dat deze geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen.

Liquidatiesaldo: Na aanzuivering van alle vereffeningskosten en schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen.

Benoeming Zaakvoerder: De heer Luk PIERLÉ,'voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd en van onbeperkte duur. Benoeming plaatsvervangende zaakvoerder: geen

Commissaris: geen.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte de dato 17 februari 2012.

y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HRL CARE

Adresse
LEON STAMPELAAN 12 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande