HTID

Société en commandite simple


Dénomination : HTID
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.699.979

Publication

19/03/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0

11

1 0639 8*

ai

N9atgefsegi fer gri;,7:7 Tm d3 Rettbank van Ko0p1`i(ïnec!'f:' Aril.t~.eezÎli op

0 5 MAART 201/t

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0841 699 979

Benaming

(voluit) : HTID

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DRABSTRAAT 256 TE 2640 MORTSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VEREFFENING EN SLUITING

Bij bijzondere algemene vergadering van 16 DECEMBER 2013, waarbij alle vennoten aanwezig zijn, wordt met eenparigheid van stemmen beslist dat ;

de vennootschap wordt vereffend.

Gezien het feit dat er geen activa en geen schulden meer zijn , wordt onmiddellijk overgegaan tot sluiting .

De bijzondere algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van vijf jaar te bewaren op het volgende adres : DRABSTRAAT 256 TE 2640 MORTSEL.

Bij deze houdt de vennootschap dan ook op te bestaan.

De vergadering verleent volmacht aan Accountancy Alain Van den Wyngaert te Bonheiden, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispunt voor ondernemingen te bewerkstelligen, evenals aangifte in vennootschapsbelasting .

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

HUBRECHTSEN WIM

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2011
ÿþbe

a

Bt s t~

Riad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CL~a7gsrce ter c`Fifia von da RechieTC

C%6ÏU gC9°'

~~

1 ~ pE,C, 2011

Griffie

NII IIIYI WIIIIIII VII IVVII~

Ondernemingsnr : n ~ P. 1t') .

Benaming (voluit) : HTID (verkort) :



Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel (volledig adres) : Drabstraat 256 - 2640 Mortsel

Onderwerpen) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op zes december

tweeduizend en elf, dat een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming HTID, is opgericht.

Oprichters:

1) De heer HUBRECHTSEN Wim Freddy Doris Margareta, geboren te Oostende op twaalf mei

negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2800 Mechelen, Vredestraat 34.

Nationaal nummer : 71.05.12-117.79

2) Mevrouw TERSAGO Dina Maria Albert, geboren te Sint-Niklaas op drie januari negentienhonderd

negenenzeventig, ongehuwd, wanende te 2640 Mortsel, Drabstraat 256.

Nationaal nummer : 79.01.03-066.55

3) De heer HUBRECHTSEN François Leopold Marie, geboren te Oostende op achttien december negentienhonderd negenendertig, echtgenoot van mevrouw PEETERS Godelieve Lisette Pierre Josephine, geboren te Dilsen-Stokkem op vier mei negentienhonderd veertig, wonende te 2800 Mechelen, Borchtstraat 38/202.

Nationaal nummer : 39.12.18-003.69

4) De heer TERSAGO Gerard Clement Constant Maria, geboren te Bornem op tweeëntwintig augustus negentienhonderd tweeënvijftig, echtgenoot van mevrouw VROMMAN Ivette Celine Louis Joseph, geboren te Puurs op zevenentwintig december negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 2870 Puurs, Prieelland 12. Nationaal nummer : 52.08.22-293.01

De heer HUBRECHTSEN François en de heer TERSAGO Gerard, beiden voornoemd, zijn hier vertegenwoordigd door de heer HUBRECHTSEN Wim, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 5 december tweeduizend en elf; deze volmacht wordt aan deze akte gehecht en mee ter registratie aangeboden. Genoemde comparanten hebben mij notaris verzocht een authentieke akte op te maken van de statuten voor een gewone commanditaire vennootschap, die zij verklaren op te richten onder de benaming HTID.

OPRICHTING

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op duizend euro (E 1.000,00) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen, vertegenwoordigend de algeheelheid van het maatschappelijk kapitaal, worden onmiddellijk onderschreven als volgt:

- de heer HUBRECHTSEN Wim, voornoemd onder 1), vierhonderd negenennegentig euro (¬ 499,00), waarvoor hem vierhonderd negenennegentig (499) aandelen warden toegekend;

- mevrouw TERSAGO Dina, voornoemd onder 2), vierhonderd negenennegentig euro (¬ 499,00), waarvoor haar vierhonderd negenennegentig (499) aandelen worden toegekend;

- de heer HUBRECHTSEN François, voornoemd onder 3), één euro (E 1,00), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend;

- de heer TERSAGO Gerard, voornoemd onder 4), één euro (¬ 1,00), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend.

STATUTEN

Artikel 1  Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming HTID.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Drabstraat 256.

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3  Doel

Het doel van de vennootschap is:

Het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer

.zonder_dat .deze_opsomming beperkend_is,_het.uitoefenen_van consultingfuncties._op.onafhankelijke.wijze_en het

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, intellectuele rechten, marketing, human resources, producten al dan niet merchandising of licenties en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

Het coördineren en uitvoeren van projecten met betrekking tot manifestaties in de ruimste zin van het woord. Het verlenen van advies en diensten aan derden in het algemeen, op het vlak van het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing, al dan niet onder artistieke vorm of met betrekking tot artistieke personen in het bijzonder.

Het organiseren van opleidingen en incentives.

De productie en realisatie van audiovisuele producties van welke aard ook.

Presentatiewerk en public relations.

Realisatie van scenario's en radio of tv-formats.

Regie van audiovisuele producties.

Aan-verkoop , huur en verhuur, import en export van tv-programma's en alle overige audio-visuele en literaire producten en merchandising.

Het innen, verdelen, administreren en beheren van alle mogelijke intellectuele eigendomsrechten en uitgeven van auteursrechten.

Editoriaal werk voor tijdschriften, boeken, publicaties in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal in dit kader producten, patenten, octrooien, knowhow, formats en auteursrechten kunnen ontwikkelen, aan- en verkopen, produceren exploiteren of in licentie nemen.

Zij zal alle verrichtingen kunnen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de merchandising van de producten die zij voortbrengt of verwerft.

Zij zal zich eveneens kunnen richten op research activiteiten in deze sector en aanverwante sectoren.

De vennootschap zal kunnen deelnemen in de directie, het voeren van management, het uitoefenen van bestuur over en in andere vennootschappen, instellingen of in om het even welke onderneming of vereniging. Beheer en ontwikkeling van eigen roerend en onroerend patrimonium.

Ontwikkeling en uitvoering van concepten met betrekking tot onroerende goederen en interieurconcepten. De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stellen en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten of zaakvoerders. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen uitoefenen, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van commissionair.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor een onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5  Kapitaal  aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (E 1.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000-ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel ô  Beherende en stilte vennoten

De heer HUBRECHTSEN Wim, voornoemd onder 1), en mevrouw TERSAGO Dina, voornoemd onder 2), zijn hoofdelijk aansprakelijke vennoten en worden beherende vennoten genoemd.

De heer HUBRECHTSEN François, voornoemd onder 3), en de heer TERSAGO Gerard, voornoemd onder 4),

zijn stille vennoten. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in:

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

- de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of beherende vennoten

kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen,

eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te

besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is

echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8  Overdracht van aandelen

Elke vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan

een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

De ovememer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van

de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9  Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere

vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die

overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de

normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10  Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Artikel 11  Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder

bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of

gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de

gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van

het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12  Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor

de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13  Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om achttien uur op de

maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de

vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal voorgezeten worden door de heer HUBRECHTSEN Wim, voornoemd onder 1), of in zijn

afwezigheid door mevrouw TERSAGO Dina, voornoemd onder 2). Zij zal gehouden worden op de

maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald

werd in onderhavige statuten.

Artikel 14  Ontbindina  Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet

vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt het aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van

rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars

toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van

de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

SLOTBEPALINGEN

Eerste maatschappeliik laar - eerste iaarvergade ring

Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Ovememing van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de

verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te

rekenen van één augustus tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Benoeming gewone, niet-statutaire zaakvoerders

De comparanten stellen aan als gewone, niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde tijd:

- de heer HUBRECHTSEN Wim Freddy Doris Margareta, geboren te Oostende op twaalf mei negentienhonderd

eenenzeventig, nationaal nummer 71.05.12-117.79, wonende te 2800 Mechelen, Vredestraat 34.

- mevrouw TERSAGO Dina Maria Albert, geboren te Sint-Niklaas op drie januari negentienhonderd

negenenzeventig, nationaal nummer 79.01.03-066.55, wonende te 2640 Mortsel, Drabstraat 256;

die hun mandaat aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen

verzet.

Bezoldiging der zaakvoerder

Het ambt van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Beslissing aangaande commissaris

De comparanten verklaren dat gelet op basis van de te goeder trouw verrichte schattingen, de onderneming voldoet

aan de criteria van een kleine en middelgrote onderneming overeenkomstig artikel 15 Wetboek van

Vennootschappen en dat de vennoten verenigd in bijzondere algemene vergadering, niet moeten overgaan tot de

benoeming van een commissaris.

Volmacht notariële akte

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Alain Van den Wyngaert, accountant-

belastingconsulent, kantoor houdende te 2820 Bonheiden, Harentstraat 47, met de mogelijkheid van

indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op

het ondememingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve

autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Mechelen, op het kantoor.

Datum als voormeld.

Na integrale voorlezing en uitvoerige toelichting hebben de verschijners samen met mij, notaris, getekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris.

tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-Deh" au dz n

aan'het .Belgisch Staatsblad

Coordonnées
HTID

Adresse
DRABSTRAAT 256 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande