HUGO DE JONGH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HUGO DE JONGH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 419.897.558

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 10.06.2013 13167-0500-036
12/07/2012
ÿþr: i

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaizz~oz

Y

eargo l~g ~ ter ~rh~tià van do kec$#hOilk

van ifionpr'tmici fa 4ntl.erpon, op

Griffie rQ 3 in' WU

-du-Moniteur-belge

$ijlagen-bij-het-Bolgisell ,Staatsblad --12J071ZA-1

Onderriemingsnr : 0419.897.558

Benaming

(voluit) : De Jongh Hugo

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 81 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De algemene vergadering van 8 mei 2012 aanvaardt met algemeenheid van stemmen de benoeming van PARMENT1ER Guy, Burg. BVBA, Th. Van Cauwenberghlei 12 te 2900 Schoten, lidnummer IBR B-00519-2003, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier, lidnummer IBR 1993-N-01479, tot commissaris. Het mandaat loopt voor een periode van 3 jaar dat ingaat op 1 januari 2013 en eindigt op 31 december 2015.

Ralf De Jongh

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van mik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 13.06.2012 12168-0476-036
14/07/2011
ÿþ L' Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be hg

aar

Bel!

Staa, *11107489

Neergelegd# ter griffie vande

OReechtbankeº%a Kee l r tr AntwdrRan

Op Griero

Griffie

Ondernemingsnr : 0419.897.558

Benaming

(voluit) : HUGO DE JONGH

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan 81

Onderwierp akte : Geruisloze fusie - Overneming

Uit een proces-verbaal gesloten door Karl Van Looy, notaris te Antwerpen op 29 juni tweeduizend en elf, te registreren van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap, HUGO DE JONGH gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 81, ressorterend onder rechtsgebied Antwerpen blijkt dat deze volgende beslissingen heeft genomen

De vergadering neemt kennis van en gaat over tot bespreking van het fusievoorstel opgesteld op vijf mei tweeduizend en elf, door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap HUGO DE JONGH, overnemende vennootschap, de raad van bestuur van de naamloze vennootschap DE JONGH PLAATBEWERKING en de zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXPRESS LIFT, beide overgenomen vennootschappen, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het fusievoorstel wordt goedgekeurd.

Overeenkomstig dit fusievoorstel, beslist de algemene vergadering te fuseren door overneming door de huidige vennootschap van de naamloze vennootschap DE JONGH PLAATBEWERKING, met maatschappelijke'', zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 81 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXPRESS LIFT, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderiaan 81, beide overgenomen vennootschappen, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 31 december 2010.

Aile handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 1 januari 2011, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste aile schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering beslist aan de statuten volgende wijzigingen aan te brengen:

De vergadering besluit tot uitbreiding van het doel van de vennootschap door schrapping van de bestaande tekst na de woorden "...ruimste zin van het woord" en inlassing na de woorden "...ruimste zin van het woord" in artikel drie van de volgende tekst:

Tevens het bewerken en verwerken van zowel ferro als non-ferro platen, fabricage van metalen constructies, alsmede de aan- en verkoop, de in- en export van deze producten en afgewerkte producten.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdend met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan de vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten of afstaan.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, in België of in het buitenland, betrokken zijn in bestaande of nog op te richten zaken, ondernemingen. of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van` haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent' of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vergadering beslist dat de aandelen aan toonder die door de vennootschap werden uitgegeven, gelet op de afschaffing van effecten aan toonder, tot uiterlijk 31 december 2013 kunnen omgezet worden in aandelen op naam enfof gedematerialiseerde effecten.

De vergadering beslist artikel 6 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst volledig te schrappen en deze te vervangen door de volgende tekst:

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder, ter uitzondering van hetgeen hierna vermeld wordt in verband met thans bestaande aandelen aan toonder. Niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

Tot uiterlijk 31 december 2013 kunnen er in de vennootschap aandelen aan toonder bestaan.

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder, Niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

Gedematerialiseerde effecten worden vertegewoordigd door een boeking op rekening of op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt bij ter post aangetekend schrijven aan de vennootschap, tenzij deze laatste individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkend rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt bij ter post aangetekend schrijven aan de vennootschap, tenzij deze laatste individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Omzetting bestaande aandelen aan toonder

Een aandeelhouder kan tijdens de periode die loopt tot 31 december 2013 op ieder ogenblik de omzetting vragen van zijn aandelen aan toonder in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen.

Indien hij de omzetting in aandelen op naam wenst, overhandigt hij zijn aandelen aan toonder aan de raad van bestuur of diens aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zal inschrijven in het register van aandelen en ze daarna zal vernietigen .

Indien hij de omzetting wenst in gedematerialiseerde aandelen, geeft hij zijn aandelen af aan de vereffeningsinstelling of aan een Brekende rekeninghouder. Door een boeking op een effectenrekening worden deze aandelen automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen. De vereffeningsinstelling of erkende rekeninghouder zorgt voor de boeking, voor inschrijving of aanpassing van de inschrijving van het totaal aantal gedematerialiseerde aandelen die in omloop zijn in het register van aandelen op naam, en voor de overhandiging van de aandelen aan toonder aan de vennootschap met het oog op hun vernietiging.

Op de hierboven vermelde vervaldag zullen de aandelen aan toonder waarvoor nog geen omzetting in aandelen op naam werd gevraagd, van rechtswege omgezet worden in aandelen op naam. Deze worden dan in het register ingeschreven op naam van de vennootschap en de rechten eraan verbonden worden opgeschort. Deze inschrijving verleent de vennootschap niet de hoedanigheid van eigenaar.

Een aandeelhouder kan op ieder ogenblik en op zijn kosten de inschrijving van zijn aandelen op naam vragen. Indien hij dit wenst overhandigt hij zijn aandelen aan toonder aan de raad van bestuur of diens aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zal inschrijven in het register van aandelen en ze daarna zal vernietigen. Eens omgezet in aandelen op naam, kan steeds de omzetting in gedematerialiseerde aandelen gevraagd worden.

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 9 om de mogelijkheid te hebben minder dan drie bestuurders te benoemen indien de wettelijke voorwaarden daartoe vervuld zijn. De bestaande tekst van artikel 9 wordt geschrapt en vervangen door de volgende:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders tenzij in de gevallen waarin de wet een minder aantal bestuurders mogelijk maakt. In dit laatste geval zullen mits naleving van de wettelijke voorwaarden minder dan drie bestuurders volstaan, voor zover het wettelijk bepaald minimum aantal bestuurders benoemd is.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit, gelet op de wijziging van de aard van de effecten tot aanpassing van artikel 21 van de statuten. De bestaande tekst wordt geschrapt en vervangen door de volgende:

Zolang er nog aandelen aan toonder zijn in de vennootschap, omdat deze nog niet werden omgezet in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, moeten de houders van aandelen aan toonder, om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, hun aandelen deponeren op de in de oproepingen aangeduide plaats, tenminste vijf dagen voor de vergadering. Het bewijs van neerlegging moet op de vergadering getoond worden.

Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste zeven dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen, indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Houders van gedematerialiseerde aandelen dienen tenminste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vergadering besluit tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht wordt met de genomen besluiten.

De aanwezige bestuurders en aile leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg :

 de naamloze vennootschap DE JONGH PLAATBEWERKING en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXPRESS LIFT definitief opgehouden heeft te bestaan;

 het geheel vermogen van de naamloze vennootschap DE JONGH PLAATBEWERKING en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXPRESS LIFT overgedragen werd naar de naamloze vennootschap HUGO DE JONGH;

 de statutaire wijzigingen die het voorwerp uitmaken van het vierde besluit zijn definitief geworden.

Bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de

besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de

fusie.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van de openbaarmaking: afschrift, uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 30.06.2011 11234-0340-029
01/07/2011
ÿþMod 2.1

bfir

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be IIl1 llh1 1l1I 11111 1I1 Ill1 1II fl11 111 Nui-gela/0 tet eh van de

a *11098893* Rechtbank van Keehardid te Afltw

Br op 2;!UI~I~u~~.

Sta Grer. illior.





Ondernemingsnr : 0419.897.558

Benaming

(voiuit) : HUGO DE JONG H

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 81 - 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering van 10 mei 2011 besluit unaniem om Dejora BVBA, Hoevedreef 16, te 2970 Schilde, ondememingsnummer 0475.965.934, vertegenwoordigd door de heer Ralf DE JONGH, zaakvoerder, te herbenoemen tot bestuurder evenals tot gedelegeerd bestuurder, voor een periode van 6 jaar, ingaande op 1 juni 2011 en een einde nemend op 31 mei 2017.

Tevens bevestigt de algemene vergadering van 10 mei 2011, dat het mandaat van Hugo DE JONGH, bestuurder, onbezoldigd zal zijn met ingang vanaf 01/01/2011.

Dejora BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, dhr. Raif DE JONGH

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

23/05/2011
ÿþ/01= Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif ue van de akte



br I Itergeree ter criffie vn3 btbt>3e Yr;s, ~~aef:F}i1Pd ftin1ereA. op

t3 St 111111J111.11,1j111!!1111 11 ME11011 "

Griffie

Ondernemingsnr : 0419.897.558

Benaming

(voluit) : HUGO DE JONGH

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 81 - 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel.

Neerlegging van het fusievoorstel tussen Hugo De Jongh NV (0419.897.558), De Jongh Plaatbewerking NV (0462.829.263) en Express Lift BVBA (0421.609.411).

Dejora BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, dhr. Ralf DE JONGH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 27.07.2010 10348-0092-017
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 31.07.2009 09508-0159-017
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 31.07.2008 08499-0283-017
07/11/2007 : AN196755
25/06/2007 : AN196755
04/08/2006 : AN196755
27/10/2005 : AN196755
15/06/2005 : AN196755
07/01/2005 : AN196755
24/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R B 111`

r- 2C,5

TAAT`

Rechtbank van keephandel

Anlwepétl

0 9 IL! 2L.la

GL,qD afdeling Aznàráren

Voor-behoude ffu1i~!~u~unM ,

aan hel ~~0~6'_0

Belgisc

Staatsbli





~ I LGISCH



Ondernemingsnr : 0419.897.558

Benaming

(volult) : HUGO DE JONGH

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 81 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder en herbenoeming commissaris

De algemene vergadering van 12/05/2015 aanvaardt unaniem dat

FTF BVBA, Bakkerstraat 19, 1850 Grimbergen, met ondernemingsnummer 0506.851.625,

vertegenwoordigd door de heer Lennert SWAEB, Bakkerstraat 19, 1850 Grimbergen, in zijn functie van

zaakvoerder van FTF BVBA,

wordt benoemd tot bestuurder, voor een periode van 6 jaar, ingaande vanaf 1/6/2015 tot en met 1/6/2021.

De algemene vergadering van 12/05/2015 keurt eveneens met unanimiteit van stemmen, de herbenoeming goed van Guy Parmentier BVBA, Valkenlaan 31, 2900 Schoten, met ondememingsnummer 0480.463.170, lidnummer IBR B-00519-2003, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier, Eednummer IBR 1993-N01479, voor de periode vanaf 1/1/2016 tot en met 31112/2018,

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan, Paraccount BVBA -- RPR BRUSSEL 0462.600.621  Hertevoetweg 34 1982 Weerde vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Bert Pardon, met recht van indeplaatsstelling om ais speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsioket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Dejora BVBA

Vertegenwoordigd door Raif De Songh

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij-het Belgisch -Staatsblad _ 24/0.712015 --Annexes dr Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2004 : AN196755
14/10/2003 : AN196755
15/06/2000 : AN196755
24/05/2000 : AN196755
12/12/1992 : AN196755
01/01/1989 : AN196755
01/01/1988 : AN196755
01/01/1986 : AN196755

Coordonnées
HUGO DE JONGH

Adresse
NOORDERLAAN 81 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande