HUISARTSENPRAKTIJK SLAGVELDEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK SLAGVELDEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.478.440

Publication

13/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-04-2015

Griffie

*15306373*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628478440

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Huisartsenpraktijk Slagvelden

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de akte oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Huisartsenpraktijk Salgvelden, verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 9 april 2015, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor Mechelen 1:

Opgericht door: Mevrouw DOMS Véronique, NN 70.03.12-154.07, geneesheer-huisarts, geboren te Leuven op 12 maart 1970, echtgenote van de heer KNOPS Kurt, wonend te 2220 Heist-op-den-Berg, Slagvelden 14.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 14 april 1997, ongewijzigd gebleven tot op heden - onder de benaming Huisartsenpraktijk Slagvelden, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg,

Slagvelden 14, en met een onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.verdeeld is in 100 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde mevrouw DOMS die stortte ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarvoor haar 100 aandelen op naam worden toegekend;

Voormelde aandelen werden alle gestort tot beloop van twee /derde zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE42001754056454 op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 8 april 2015.

Voormeld bankattest zal bewaard blijven in het vennootschapsdossier van ondergetekende notaris. - met boekjaar lopend van één oktober tot dertig september van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 30 september 2016);

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, worden hierbij alle overeenkomsten bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds 1 februari 2015, evenwel onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

- met jaarvergadering op de eerste maandag van de maand maart om 19.00 uur(de eerste jaarvergadering heeft plaats in het jaar 2017);De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Onderwerp akte :

Slagvelden 14

2220 Heist-op-den-Berg

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of college van zaakvoerders. Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor een duur van zes jaar: a) mevrouw DOMS voornoemd en b) De heer KNOPS Kurt, NN 71.03.08-081.27, geboren te Mechelen op 8 maart 1971, echtgenoot van mevrouw DOMS Véronique, wonend te 2220 Heist-op-den-Berg, Slagvelden 14.

- De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie  huisarts door de arts-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer, en meer in het bijzonder:

- de inrichting van algemene diensten en een medisch secretariaat;

- het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten;

- het scheppen van mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te ontwikkelen, alsook de zaakvoerders wat betreft praktijk gerelateerde opleidingen; - het scheppen van mogelijkheden om geneesheren-vennoten/zaakvoerders toe te laten zelf bijscholingen te organiseren en te onderwijzen in medische/paramedische domeinen.

- het onderhoud en up-to-date houden van website.

- de aankoop, huren en invoeren van alle medisch apparatuur en bijhorende accommodaties voor hoger gemelde activiteiten en terbeschikkingstelling ervan.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

- winstverdeling

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, met dien verstande dat slechts een normaal dividend mag uitbetaald worden, niet hoger dan de gemiddelde marktrente voor ingebrachte kapitalen.

Voor het aanleggen van een reserve is een eenparige beslissing van alle geneesheren-vennoten vereist.

- verdeling vereffeningsaldo

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

het beroepsgeheim van de vennoten.

- Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de heer Heremans Nick, accountant, kantoorhoudend te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 7; aan wie macht verleend wordt om het nodige te doen voor inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister (register der burgerlijke vennootschappen).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK SLAGVELDEN

Adresse
SLAGVELDEN 14 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande