HUMAN HUB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUMAN HUB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.749.102

Publication

31/01/2014
ÿþ MW Word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 r ;tGNITEU

*14031471* 24 -01

SI1GISCH S





NEERGELEGD

n~~~

~,.

1 5 -01- 2014

T  % 1 g

GRIFFIE

 RECArlittàNK van

Ondernemingsnr : 0838.749.102

Benaming

(voluit) : HUMAN HUB

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puursesteenweg 111 - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 31/12/2013 werd volgende beslissing genomen:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Fountain Business Center, Gebouw 5, Cesar Van Kerckhovenstraat 110 te 2880 Bornem en dit vanaf 0110112014.

P, Homblé Consulting

vast vertegenwoordigd door Patrick Homblé

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



nllnlllllllll~ll

*15016991*

i

n

II

MONITEUR BELGE NEERGELE

21 -01- 2015 31 OEÇ. 2014

"

ELGISCH STAATSS4kckiTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERIililf,fid. MECHELEN

Ondern em ingsn r : 0838.749.102

, Benaming (voluit) : HUMAN HUB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fountain Business Center, Gebouw 5, Cesar Van Kerckhovenstraat 110 2880 Bornem

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding-sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor ons, Meester Els DE BLOCK, geassocieerd notaris, te Temse, op 18 december 2014, neergelegd ter registratie, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

Blijkt dat:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HUMAN HUB, met zetel te 2880 Bornem, Fountain Business Center, Gebouw 5, Cesar Van Kerckhovenstraat, nummer 110.

Hebbende ais ondernemingsnummer 0838.749,102 en hebbende als BTW-nummer BE 0838.749,102.

Opgericht blijkens akte verleden voor Ilse Janssens, te Kontich op 24 augustus 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder nummer 11305075 en waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Is samengekomen om over het volgende te beslissen

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 oktober 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING- Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vt' Voq,ç-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden Worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelen bezit.

Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit. DERDE BESLISSING - Goedkeuring van de iaarrekening op datum van de ontbinding De vergadering legt de jaarrekening voor van de vennootschap, afgesloten op 18 december 2014. De vergadering erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De vergadering van de vennootschap licht deze jaarrekening mondeling toe. De zaakvoerder van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat aile passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn. De vergadering neemt inzage in gemelde jaarrekening en besluit deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

VIERD BESLISSING - Afgifte van de maatschappeliike goederen

De vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden. De vergadering verklaart en erkent dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

VIJFDE BESLISSING - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten

De vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaart uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De vergadering verklaart door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in zijn hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaart de vergadering zich uitdrukkelijk akkoord en verbindt zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis van heeft, voor haar rekening te nemen, dit in evenredigheid met haar aandelenbezit.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren. ZESDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De vennoot hier aanwezig beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten, Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HUMAN HUB, definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 2880 Bornem, Fountain Business Center, Gebouw 5, Cesar Van Kerckhovenstraat, nummer 110. De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven. De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P.Homblé Consulting", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Homblé Patrick, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan haarzelf, proportioneel aan haar aandelenbezit,

ACHTSTE BESLISSING - Kwiiting aan de zaakvoerder en vaststelling van mandaatbeëindiginq De vergadering beslist, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P.Homblé Consulting", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Homblé Patrick, voornoemd  hiertoe benoemd in de oprichtingsakte verleden voor lise Janssens, te Kontich op 24 augustus 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder nummer 11305075, en hiermede gepubliceerd - voor haar beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de algemene vergadering dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder, zoals voornoemd, van rechtswege beëindigd is, Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het accountantskantoor Op de Beeck & Vereist, Koningin Astridlaan 1 te 2550 Kontich vertegenwoordigd door Bart Op de Beeck, wonende Waarloosveld 44B te 2550 Kontich, om inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket en BTW administratie.

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voq-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De notaris (get) Eline HECK, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2

van de organieke wet op het notarisambt.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305075*

Neergelegd

24-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Human Hub

0838749102

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2880 Bornem, Puursesteenweg(BOR) 111

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Ilse JANSSENS te Kontich op vierentwintig augustus tweeduizend

elf blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de

benaming Human Hub, met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Puursesteenweg(BOR) 111

door:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P.Homblé Consulting, houdende zetel

te 2880 Bornem, Puursesteenweg(BOR) 111, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het

nummer 0806.961.509.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Ilse Janssens te Kontich op

negenentwintig september tweeduizend en acht, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van zeventien oktober daarna, onder nummer 08165187.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer HOMBLÉ Patrick Etienne Marthe Maurice

Alfons, wonende te 2880 Bornem Puursesteenweg(BOR) 111.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale

waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder, welke de totaliteit van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Inbreng in geld

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat ieder aandeel voor twee derde (2/3de) volstort is, hetzij in het totaal

twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij

Dexia Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Human

Hub in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op

tweeëntwintig augustus tweeduizend en elf dat mij is overhandigd om aan deze akte gehecht te

worden.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

NAAM

De vennootschap wordt als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht

onder de naam Human Hub.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2880 Bornem, Puursesteenweg(BOR) 111.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- recrutering, selectie en terbeschikkingstelling van personeel.

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van commerciële strategie,

bedrijfsorganisatie en algemene bedrijfsstrategie.

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer

van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als

commercieel tussenpersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

- training, coaching en opleidingen op vlak van verkoop en management.

- interim management.

- commerciële vertegenwoordiging: vertegenwoordiging van bedrijven tegen vergoeding of

commissie.

- aan- en verkoop van goederen (roerende en onroerende goederen).

- houdstervennootschap.

- immobiliënvennootschap (kopen, verkopen, verhuren, en dergelijke).

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van

haar maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen,

voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken. Zij mag daden stellen van

dagelijks beheer.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende aard. Zij mag onroerende goederen

of de zakelijke rechten hierop kopen, leasen, huren, en dergelijke.

Om dit te realiseren mag zij de nodige leningen afsluiten en haar goederen in hypotheek geven, ten

voordele van zichzelf en/of ten voordele van derden. Zij mag haar onroerende goederen verder

onderverhuren, gratis ter beschikking stellen van vennoten of zaakvoerders.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde

met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan

niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om achttien (18) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere

andere plaats in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december

van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste zaakvoerder

Voor onbepaalde duur wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd :

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P.Homblé Consulting, voornoemd,

houdende zetel te 2880 Bornem, Puursesteenweg(BOR) 111, met als vaste vertegenwoordiger de

Heer HOMBLÉ Patrick Etienne Marthe Maurice Alfons, voornoemd, wonende te 2880 Bornem

Puursesteenweg(BOR) 111.

Die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige

maatregel die zich daartegen verzet.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen.

2. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met

eenendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste

vrijdag van juni tweeduizend dertien om achttien (18) uur.

3. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één augustus tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen,

het ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten

te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

Accountantskantoor Op de Beeck & Verelst, Prins Boudewijnlaan 24C te 2550 Kontich

vertegenwoordigd door Bart Op de Beeck, wonende Waarloosveld 44B te 2550 Kontich, en Liliane

Duwyn, Parklaan 147, 2650 Edegem.

Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in de plaats te stellen.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

NOTARIS ILSE JANSSENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUMAN HUB

Adresse
CESAR VAN KERCKHOVENSTRAAT 110 - F B C, GEBOUW 5 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande