HUMIRON

Société en commandite simple


Dénomination : HUMIRON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 879.080.712

Publication

18/05/2012
ÿþ ~I ModFnPii.i.

LuffEi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ij lUl II UI IIIIVIII

*iaososso*

be a B( St:a

vüfYé da Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

G7 MEIZ417

Griffie

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Van Putlei 53, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerpten) akte :Stuiting vereffening Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering tot sluiting van de vereffening dd. 18/04/2012 te Antwerpen blijkt dat volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering neemt kennis van de vereffeningstaat en verdelingsplan opgesteld door de vereffenaar, zoals voorgelegd aan de Rechtbank op 01/12/2011.

De vergadering neemt tevens kennis van de Beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 27/03/2012, waarbij het akkoord wordt verleend met het voorgestelde plan van verdeling van de activa onder de schuldeisers.

2. De vergadering keurt, na controle, de afslultingsbalans goed,

3. Kwijting wordt verleend aan de vereffenaar, te weten Dhr. Hubert Ronchi, wonende te Van Putlei 53, 2018 Antwerpen en dit volledig, geheel en zonder enig voorbehoud.

4. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om heden tot sluiting van de vereffening van de "Gewone Commanditaire vennootschap Humiron" over te gaan. De vereffenaar doet het nodige voor de betaling van de kosten gepaard gaande met de vereffening.

5. De plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar moeten worden bewaard is het adres van de vereffenaar, zijnde Dhr. Hubert Ronchi, wonende te Van Putlei 53, 2018 Antwerpen,

Hubert Ronchi

Vereffenaar

Op de laatste blz. vanTuik vermeiden : 12ecto : Naam en lioedánighërd van de inst umenterendï= notans,Thëtzij van dê pérsá(ó)ri(én)_..

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

0879.080.712

Humiron

tN VÉRE1=FÉ1r?1NG

21/11/2011
ÿþ Mod 2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0879.080.712

Benaming

(voluit) : HUMIRON

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Van Putlei 53 te 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Invereffeningstelling - Ontbinding

Tekst:

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders heeft op twintig december tweeduizend en, tien beslist wat volgt: 1) De vennootschap wordt in vereffening gesteld en ontbonden, aangezien deze reeds' geruime tijd inactief is. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening. 2) Als vereffenaar wordt de heer RONCHI Hubert-Charles, wonende te 2018 Antwerpen,; Van Putlei 53, aangesteld. 3) De rechtbank van koophandel te Antwerpen heeft bij beschikking op negentien januari tweeduizend en elf inmiddels de aanstelling van de heer Ronchi als vereffenaar bevestigd en goedgekeurd. 4) De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal overeenkomstig de artikelen 189bis en 190§1 in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Verklaring: De vennootschap bevat geen onroerende goederen, noch onroerende rechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Hubert-Charles-Ronchi.

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie: verslag buitengewone algemene vergadering en 2 kopieën.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11174591

iieràîice.1-s ie MSvd9lpSel

Griffie 0 B !P. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HUMIRON

Adresse
VAN PUTLEI 53 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande