HW MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : HW MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 635.811.838

Publication

31/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

In het jaar tweeduizend en vijftien op 25 augustus is bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap opgericht tussen:

WUYTS HANS, geboren op 3 december 1959, wonende te 2900 Schoten - Patrijzenlei 21 Beherend vennoot

WUYTS TESS, geboren op 29 mei 1987, wonende te 2000 Antwerpen - Terninckstraat 13 bus 2.12 Stille vennoot

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

a) Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, overheden, privépersonen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of als orgaan van de cliënt;

b) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

c) Het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle andere vennootschappen;

d) Het aankopen, beheren, verhuren, investeren, van en in alle onroerende goederen en roerende goederen en alle onroerende en roerende rechten;

e) De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of

OPRICHTING

HW MANAGEMENT

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap met de benaming HW MANAGEMENT

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Patrijzenlei 21 - 2900 Schoten

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : HW MANAGEMENT

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : HW MANAGEMENT

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Patrijzenlei 21

*15314075*

Luik B

2900

België

0635811838

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Schoten

Griffie

Neergelegd

27-08-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen en alle roerende en onroerende rechten als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

f) Het verstrekken van alle vormen, en via alle mogelijke methoden van scholing en onderwijs in de meest ruime zin, zoals onder meer beroepsopleiding, seminaries, conferenties, organiseren van stages, enzovoort, en van alle hiermee samenhangende diensten;

De vennootschap kan alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van dien aard zijn, dit te begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is aan het hare. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle deelbewijzen zijn op naam en worden ingeschreven in een deelbewijzenregister. Het maatschappelijk

kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 100 (honderd) Euro, vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen van elk

~ 1,00.

Op deze deelbewijzen is als volgt ingeschreven en volledig volstort:

Hans Wuyts brengt in: een bedrag van 99 euro goed voor 99 deelbewijzen.

Tess Wuyts brengt in: een bedrag van 1 euro goed voor 1 deelbewijs.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd

De zaakvoerder(s) wordt / worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Een zaakvoeder wordt benoemd onder de beherende vennoten en mag geen stille vennoot zijn. In geval van meerder zaakvoerders kunnen zij ieder afzonderlijk beslissingen nemen en de vennootschap al dan niet in rechte vertegenwoordigen. Een zaakvoerder zal zijn functie uitoefenen in het uitsluitend belang van de vennootschap. Een zaakvoerder mag alle handelingen van beheer stellen. Enkel de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan bijzonder gevolmachtigden aanstellen. Het verlies van de hoedanigheid van beherend vennoot stelt automatisch een einde aan hetmandaat van zaakvoerder van de vennootschap

Wordt aangesteld als zaakvoerder : HANS WUYTS

De duur van de functie van zaakvoerder is van onbepaalde duur. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden op 30 april om 14u op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 20 augustus 2015.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en loopt tot tot 31 december.

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op 20 augustus 2015 en eindigt op 31 december 2016. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 30 april 2017.

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld door voornoemde oprichters, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bijzondere volmacht:

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager AVPS Consulting BVBA BTW BE 0475.697.007

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

vertegenwoordigd door de heer Marc Soethoudt wordt aangesteld als lasthebber ad hoc om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW en voor de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog hierop heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Getekend Hans Wuyts

Coordonnées
HW MANAGEMENT

Adresse
PATRIJZENLEI 21 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande