HYPER MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HYPER MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.711.646

Publication

30/04/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iii 111111 l,l13MIL111

Neergelegd ter griffie van de Rech haak van Koophandel to Antwerpen, op

19 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.711.646

Benaming (voluit) : HYPER MEDIA IN VEREFFENING

(verkort): -

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deniesstraat 3

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :Sluiting vereffening

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Evi JANSEN te WOMMELGEM op 28 maart 2013, blijkt dat de BVBA "HYPER MEDIA" te Wommelgem, volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft :

Eerste besluit : Bevestiging goedkeuring van de jaarrekening van het voorgaande boekjaar Voor zover nodig heeft de vergadering bevestigd hetgeen volgt :

- dat de jaarrekening van het voorgaande boekjaar afgesloten per 30 juni 2012 reeds door hen werd goedgekeurd; en

- dat er reeds kwijting werd gegeven aan de zaakvoerders in de buitengewone algemene vergadering betreffende de ontbinding en de invereffeningstelling van de vennootschap de dato 24 september 2012, waarvan proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt te Wommelgem.

Tweede besluit : Verdelingsplan en verslag van de vereffenaars

De voorzitter heeft het verdelingsplan en het verslag van de vereffenaars de dato 28 december 2012 voorgelegd samen met de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving in het kader van de vereffening van de vennootschap.

De aandeelhouders hebben uitdrukkelijk verklaard dat zij dit verslag en de rekeningen hebben kunnen nakijken.

De vergadering had geen opmerkingen op dit verslag en het verdelingsplan.

Derde besluit : Toebedeling onroerend goed

De autostaanplaats "P10" en de berging "2" gelegen te Wommelgem, Herentalsebaan 5751579 werden in het kader van deze vereffening overgenomen door één van de twee vennoten, te weten Mevrouw PEETERS Gina, wonende te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 577 bus V2.

Vijfde besluit : Kwijting vereffenaars

Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit heeft de vergadering besloten kwijting te verlenen aan de vereffenaars, de Heer DIERICX Marc Michel Anna Bernard Antoon, wonende te 2160 Wommelgem, Deniesstraat 3 en Mevrouw PEETERS Gina, voornoemd, voor de uitoefening van hun mandaat van vereffenaars.

Zesde besluit : Sluiting van de vereffening

De vergadering heeft verklaard dat de vereffening is gesloten en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan,

De vergadering heeft verklaard dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard te 2160 Wommelgem, Deniesstraat 3.

Zevende besluit : Volmacht formaliteiten

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan Mevrouw Els Van Hespen, Eikelstraat 9, De Pinte, teneinde de vervulling van alle formaliteiten te verrichten en alle documenten te ondertekenen voor de schrapping van de inschrijving in het handelsregister of de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), en bij de B.T.W,-administratie nodig ingevolge deze akte en alle latere akten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1. mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Evi Jansen

Geassocieerd notaris

Hiermee samen neergelegd : uitgifte.

Op dE iaatsie blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2012
ÿþ4

Mod Word I% I

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



etareR4er }?r ^riff1tf van à Reigbisit

tt~ J~ L A on ~+~p

t~ ~ Vi^i3i~:ûx~jair'vN fu Fi(rinû:p llI "Y

.1 4 NOV. 2012

Griffie

" 1219064'



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernem!ngs ! 0476.711.646

Benaming

HYPER MEDIA

r"

Rechtsvel Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

c.rl l te 2160 Wommelgem, Deniesstraat 3

(voller.ijg adras;

Onderwerp akte Ontbinding - invereffeningstelling

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 24 september 2012, geregistreerd, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HYPER MEDIA te Wommelgem, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

1. VERSLAGEN

1.1. De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerders dd. 16 augustus 2012 en van de bedrijfsrevisor dd. 13 september 2012.

De comparanten hebben erkend een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

1.2. De conclusie van het verslag over voornoemde staat van activa en passiva uitgebracht door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", met zetel te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, vertegenwoordigd door de Heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, en opgemaakt op 13 september 2012, luidt als volgt :

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HYPER MEDIA" kan ik verklaren dat :

* Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims enlof voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2012.

* Er dient voor de berekening van de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand nog rekening te worden gehouden met de liquidatiebonus van 10 % en de belastingen op de interne pensioenbelofte t.b.v. 128.184,40 EUR. Gezien wij op heden niet op de hoogte zijn van de bestemming van deze interne pensioenbelofte is het voor ons ook onmogelijk om de fiscale voorziening hiervan in te schatten.

* De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 juni 2012 van genoemde

vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 179.248,01 EUR volledig en getrouw weergeeft

onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen

naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van

onzekerheid toe.

Schoten, 13 september 2012

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

De verslagen werden goedgekeurd.

WETTIGHEIDSVERKLARING

tD!z v&r _r.~. ~s r~ r:uí l~~.~ Reet+) .,... . a?n

..,il, tP;,tY" -,r'

, Lr " ~.~~, :~." r ,i

- r:" "(_! f; hf" tZ ~" :í ~r~ ~C.":~D.GILIPrf

, " ., r ~ " r 'Lg^r ," . -r. ,-1 .a~.*"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende notaris Wim De Smedt te Wommelgem heeft voorafgaandelijk dezer bevestigd na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. VERVROEGDE ONTBINDING

Na kennisname van deze verslagen, besloot de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Antwerpen, van de benoeming van nagemelde vereffenaars, zoals vermeld onder besluit 3. van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaars niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenste de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3. tot en met 5.) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaars door de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

De vergadering heeft besloten - onder voormelde opschortende voorwaarde - dat de vennootschap enkel nog in vereffening voort bestaat.

3. BENOEMING VEREFFENAARS

De vergadering heeft aangesteld als vereffenaars :

*De Heer DIERICX Marc Michel Anna Bernard Antoon, wonende te 2160 Wommelgem, Deniesstraat 3; en

*Mevrouw PEETERS Gina, wonende te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 577 bus V2.

Zij hebben bevestigd niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

4. VASTSTELLING VAN DE MACHTEN VAN DE VEREFFENAARS

De vergadering verleentde aan de vereffenaars de meest uitgebreide machten, namelijk al degene vermeld in de artikelen 185 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mogen de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar dit voorzien is.

De vereffenaars werden vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zullen kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaars kunnen alle derde personen in hun macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

5. ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van voornoemde zaakvoerders, te weten de Heer DIERICX Marc, voornoemd en Mevrouw PEETERS Gina, voornoemd.

De vergadering heelt kwijting verleend aan de zaakvoerders voor het door hun tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenste de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerders is genomen onder de in het besluit 2. vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerders tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen, en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaars (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

VOLMACHT INDIENEN VERZOEKSCHRIFT BEVESTIGING BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering heeft volmacht verleend aan voormelde Heer DIERICX Mare en voormelde Mevrouw PEETERS Gina, om het verzoekschrift op te stellen, te ondertekenen en in te dienen in het kader van artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verzoekschrift dient ingediend te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het gerechtelijk wetboek.

VOLMACHT ADMINISTRATIE

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan "Accounting Team", kantoorhoudende te 2550 Kontich, Veldkant 13, vertegenwoordigd door Mevrouw Mariën Caroline, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor, beschikking van de Rechtbank van Koophandel.

r`,¬ x 17Iz van _~. ^-¬ 1.r1 r~t rtn I.. Csr1 !-oedan r; , 1" a

n ~,,," à" e~er " r

, 1' " 't"P7'it: :7r:ti311T "1`.;" », "{ ti rie; per? -),r,lrl,ryii

I , ,1' ' rclf~Cn " " wt'It" I ;' 1. ^ " 'CIfjF'!'

Venn

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.09.2012, NGL 05.10.2012 12605-0041-010
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 21.12.2011 11649-0094-011
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 23.12.2010 10647-0212-011
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 21.12.2009 09898-0345-013
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 23.12.2008 08851-0378-016
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 18.12.2007 07826-0388-016
10/10/2007 : AN348698
02/01/2007 : AN348698
14/12/2005 : AN348698
22/12/2004 : AN348698
08/01/2004 : AN348698
30/05/2003 : AN348698
15/02/2002 : ANA070481

Coordonnées
HYPER MEDIA

Adresse
DENIESSTRAAT 3 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande