I & T ENTERPRICES

Société en commandite simple


Dénomination : I & T ENTERPRICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 897.337.595

Publication

26/01/2015
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennoots.d4p

Zetel : Vredestraat 153, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging doel

Bij bijzondere algemene vergadering van 16 december 2014 werd besloten het doel van de vennootschap uit te breiden niet volgende activiteiten

- nagelstudio

- nagelstyliste voor aanbrengen van kunstnagels, manicure en bijwerken van kunstnagels

- verkoop van nagelproducten en cosmetica

Thierry Denis,

beherend vennoot

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

*15013927*

Ondernemingsar : 0897.337.595

Benaming

(voluit) : I & T ENTERPRICES

(verkort) :



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

r 14 JAN. 20t5

afdelin5Mfierpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþ1,i-;0- i, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

Vr f V U Illull

beh " 1119313*

aa 4IIN ull IA

Bel

Staa





Griffie

-" -----" --------" ----" --" --- - -------- ---------------

Qndernemingsnr : 0897.337.595

Benaming : I & T ENTERPRICES

(voluit)

Rechtsvorm : gcv

Zetel : Vredestraat 153

2540 Hove

Onderwerp akte : Doeiswijziging

Uit een verslag gemaakt op 6 december 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende besluiten heeft genomen.

1. Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid en volledig geherformuleerd als volgt:

"Artikel 3  Doel

Het doel van de vennootschap in België als in het buitenland, verlenen van technische. commerciële en financiële bijstand te verlenen als tussenpersoon in de handel aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen.

Het verlenen van diensten in verband met de voering van alle administratieve handelingen voor derde, de verhuring, en of ter beschikking stellen van zowel administratieve als commerciële ruimte. met of zonder de nodige infrastructuur en toestellen.

De aankoop en het beheer van gebouwen.

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van alle groenvoorzieningen, zowel tuinen. parken, vijvers, terrassen etc. Dit alles in de ruimste zin van het woord. Het inrichten en verbeteren van gebouwen en interieurs. Het aankopen en verkopen van alle benodigdheden en grondstoffen voor het uitvoeren van de verbeteringen en interieurs. Het inrichten van zowel een toonzaal als een modelhuis. appartement of bureel. dit om haar aanbod commercieel aanschouwelijk te maken.

Public relations, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Publiciteit, het ontwerpen en voeren van reclame en promotiecampagnes voor derde via de verschillende media; het ontwerpen van publicitaire teksten en slagzinnen (copywriting); het ontwerpen van publicitaire films; het ontwerpen van publicitaire artikelen; het concipiëren van reclametechnieken die er naar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing); beheer van publiciteitsdragers; verkoop van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie; het ontwerpen en samenstellen van kranten. publicitaire bladen. periodieken en gidsen.

Het organiseren van evenementen; seminaries, congressen, ter bevordering van en het samenbrengen van personen voor business to business contacten.

De aan- en verkoop van: alle geschenk- en decoratieartikelen; alle binnen- en buitenhuis meubelen en ornamenten; alle verlichting voor binnen- en buitenhuis; alle textielartikelen en kie dij.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt zowel in het binnenland als het buitenland voor eigen consignatie, in commissie als tussenpersoon _of. als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vans de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M NITEUR bELGE DiRECTiON

1 5 -12-

gd Per nrisa von de Rechtbank

iron Koo handel te Antwerpen, op

.LGISCH STAATSt3~í" ~;

BESTUI-s~~ _

J

0 9 DEC, 2011

y

Luik B - Vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met of kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derde borgtellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. De vennootschap mag mandaten uitoefen ook als vereffenaar in andere vennootschappen."

2. De statuten van de vennootschap werden aangepast aan het genomen besluit.

Samen hiermee neergelegd: verslag van de buitengewone algemene vergadering, staat van actief en passief, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door de beherende vennoot te Hove op 6 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
I & T ENTERPRICES

Adresse
VREDESTRAAT 153 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande