I3E CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I3E CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.904.191

Publication

05/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14311912*

Neergelegd

03-12-2014

Griffie

0505904191

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

I3E CONSULTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op drie december tweeduizend veertien voor Emmanuelle Riems, notaris-plaatsvervanger, aangesteld in vervanging van André Costa, notaris ter standplaats te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver), bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen in datum van 31 juli 2013, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1° de heer HINDRIKS Michaël Gaby Bert, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Gallaitlaan 69, en; 2° mevrouw SAENEN Carole, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Gallaitlaan 69.

ALS VOLGT:

1) Naam: " I3E CONSULTING ";

2) Maatschappelijke zetel: 2610 Antwerpen (Wilrijk), Gallaitlaan 69 ;

3) Duur: onbepaald vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel;

4) Doel: de vennootschap heeft tot doel:

Zetel :

" Alle activiteiten van management en consultancy in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere strategisch adviesverlening in verband met het huidig en of toekomstig beleid, management van projecten, het uitvoeren van studies, het adviseren inzake software en/of hardware selectie, het dagelijks operationeel management, budgettering en financieel management, people- & teammanagement, enzovoort.

" Raad en bijstand verlenen bij administratieve organisaties, de automatisatie ervan, het financieel beheer en het algemeen bedrijfsbeleid van alle vormen van onder-nemingen, verenigingen of besturen.

" Uitvoeren van studies over oprichting, omvorming, fusies of splitsingen, liquidaties en vennootschappen, uitvoeren van alle audits en verslaggeving terzake.

" Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, in België en in het buitenland: de ontwikkeling, de studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van alle computer hard- en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, als huurster, pachtster, zaakvoerster of ten eender welke titel.

" Het geven en organiseren van opleidingen en seminaries. De vennootschap kan verder ook volgende verrichtingen en handelingen stellen:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Gallaitlaan 69 2610 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Alle beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook.

" De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen en mag borg staan voor derden en de zaakvoerder.

" Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren, exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan.

" Het verrichten van commerciële industriële of financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel, met inbegrip van de onder-aanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als in buitenland, op wijze die zij het meest geschikt acht.

In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00-EUR), zodat op ieder aandeel een storting geschiedde tot beloop van een/derde van hun waarde. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte..

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en zestien. Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op drie december tweeduizend en veertien en eindigt op eenendertig

december tweeduizend vijftien.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer

HINDRIKS Michaël Gaby Bert, voornoemd, die zijn aanstelling aanvaardde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank

van koophandel. DE NOTARIS-PLAATSVERVANGER.

Tegelijk neergelegd: expeditie en ontledend uittreksel van de oprichtingsakte.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0323-010

Coordonnées
I3E CONSULTING

Adresse
GALLAITLAAN 69 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande