IBASHO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IBASHO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.789.601

Publication

01/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 JULI 2014

afdeiin Kiffierpen

Ondernemingsnr : 5 5 6 " 7 8 9" 6 0 1

Benaming (voluit) : IBASHO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolstraat 67

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden op 16 juli 2014 voor notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, neer

te leggen ter registratie, blijkt dat:

De heer vAN PIETERSON Martijn, geboren te Sliedrecht (Nederland) op tien juli

negentienhonderdtweeënzeventig, van Nederlandse nationaliteit, en zijn echtgenote mevrouw. ZETHOF Anna Maria Petronella Hendrika, geboren te Gorinchem (Nederland) op veertien juni negentienhonderdeenenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, samenwonende te

NW31SA Londen, Willoughby Road 20 (Verenigd Koninkrijk), een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "IBASHO", en waarvan de

statuten onder andere de volgende bepalingen inhouden:

ZETEL: De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Tolstraat 67

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Kunsthandel, import en export, groot- en kleinhandel, al dan niet voor rekening van derden

- Alle bijhorende adviesverlening bij kunsthandel;

- Organisatie van tentoonstellingen;

- Antiquiteitenhandel, import en export, groot- en kleinhandel, al dan niet voor rekening van derden

Galerijhouder;

Deelname aan antiek- en kunstbeurzen in binnen- en buitenland;

Kunstuitleen, verhuur van kunst;

Adviesverlening aan financiële dienstverleners;

Holdingvennootschap

handel in eigen onroerend goed, alsook kopen, verkopen en verbouwen, verhuur en exploitatie van onroerend goed;

het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewij zen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het' waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere; diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Voor- mod 11.1

la,ehoween

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

het optreden als zaakvoerder of bestuurder in vennootschappen;

in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten weernemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de' hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het bovenstaande is een opsomming en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren door

inbreng, fusie of participatie in andere of op te richten vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan, of samenhangend met dit van deze vennootschap. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden, met inbegrip van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard

is, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De duur van de vennootschap is onbepaald en haar activiteit neemt een aanvang op op

datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort. De aandelen zijn op naam.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd vijftigste van het kapitaal.

Voormelde honderd vijftigduizend euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC BANK en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichters overhandigd aan ondergetekende notaris.

Op de aandelen werd ingeschreven als volgt:

- De heer vAN PIETERSON Martijn, voornoemd, heeft ingeschreven op vijfenzeventig aandelen. - Mevrouw ZETHOF Anna Maria, voornoemd, heeft ingeschreven op vijfenzeventig aandelen. ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de tweede

donderdag van juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De vergoedingen voor de zaakvoerders worden door de algemene vergadering bepaald.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Tot statutaire zaakvoerders werden aangesteld: de heer vAN l'IETERSON Martijn en

mevrouw ZETHOF Anna Maria, beiden voornoemd.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van

koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

WINSTVERDELING : Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto-inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

ONTBINDING EN VEREFFENING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Aanstelling volmachtdrager: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ad-Ministerie, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, vertegenwoordigd door de heer De Leeuw Adriaan, en al haar aangestelden, teneinde bij de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, het verkrijgen van vestigingsattesten, registratienummers, enzovoort, en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie













Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2015
ÿþ mod 11.1

,

~ IL ~ 1`~;~

._~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIII1if1~90uu~uu~un

0182*

Rechtbank van koophandel

Antweroan

23 SACS, 2015

afidelin~A'rPen

Ondememingsnr : 0556.789.601

Benaming (voluit) :1BASHO

(verkort) Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolstraat 67

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, op 13 januari 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

Gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IBASHO" met zetel te 2000 Antwerpen, Tolstraat 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0556.789.601, met volgende agenda: EERSTE BESLUIT

(a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld van een som van honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00) om het kapitaal te brengen van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) op driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00), door'. inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met verhoging van de fractiewaarde van de. bestaande aandelen.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

(b) De beide aandeelhouders, de heer vAN PIETERSON Martijn, geboren te Sliedrecht (Nederland) op tien juli negentienhonderdtweeënzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Tolstraat 67, en mevrouw ZETHOF Anna Maria Petronella Hendrika, geboren te Gorinchem (Nederland) op veertien juni negentienhonderdeenenzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Tolstraat 67, schrijven in, in

verhouding tot hun aandelenbezit, op de kapitaalverhoging.

De heer vAN PIETERSON en mevrouw ZETHOF, schrijven bijgevolg ieder in voor een bedrag van tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 82.500,00).

De vergadering stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk is ingeschreven in geld door beide voormelde aandeelhouders, in verhouding tot hun áandélènbezit.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat gemelde inschrijving VOLLEDIG werd. volgestort, zodat het bedrag van honderdvijfenzestigduizend euro (E 165.000,00) ter'' beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekening bij KBC Bank, zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op 12 januari 2015, dat aan ' ondergetekende notaris, overhandigd werd om in het vennootschapsdossier te bewaren.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge voormeld besluit beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de.

statuten aan te passen, zodat dit vanaf heden zal luiden als volgt:

'ARTIKEL 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERDVIJFTIENDUIZEND EURO (¬

315.000, 00) vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen, zonder aanduiding van nominale

waarde, volledig volstort De aandelen zijn op naam.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd vijftigste van het kapitaal,

Zolang het kapitaal niet volstort is, is elke inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag

van zijn aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De eigendom van een

aandeel wordt vastgesteld door een inschrijving in dit register."

DERDE BESLUIT

Ondergetekende instrumenterende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de

formaliteiten van coördinatie van de statuten en openbaarmaking.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie met ingesloten coördinatie

1(ooN behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i= i' In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111 at 1 1 1 I

Ondernemingsnr : 0556.789.601

Benaming (voluit) : 1BASHO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolstraat 67

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, op 28 mei 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

Gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IBASHO" met zetel te 2000 Antwerpen, Tolstraat 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0556.789.601, met volgende agenda:

EERSTE BESLUIT

(a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld van een som van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) om het kapitaal te brengen van driehonderdvijftienduizend euro (E 315.000,00) op vijfhonderdveertigduizend euro (E 540.000,00), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

(b) De beide aandeelhouders, de heer vAN PIETERSON Martijn en mevrouw ZETHOF Anna, schrijven in, in verhouding tot hun aandelenbezit, op de kapitaalverhoging. De heer vAN PIETERSON en mevrouw ZETHOF, schrijven bijgevolg ieder in voor een bedrag van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00).

De vergadering stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en

daadwerkelijk is ingeschreven in geld door beide voormelde aandeelhouders, in verhouding tot hun;' aandelenbezit.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat gemelde inschrijving VOLLEDIG werd volgestort, zodat,; het bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (E 225.000,00) ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekeningnummer bij KBC Bank, zoals blijkt uit het attest afgegeven: door voornoemde instelling op elf mei tweeduizend vijftien, dat mij, notaris, overhandigd werd oen:' in het vennootschapsdossier te bewaren. TWEEDE i3ESLUIT

Ingevolge voormeld besluit beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten aan te passen, zodat dit vanaf heden zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TVIJFHONDERDV RTIGDUIZEND EURO

(6540.000, 00) vertegenwoordigd door honderd vuig (150) aandelen, zonder .aanduiding van nominale waarde, volledig volstort. Dé aandelen zijn op naam.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd vijftigste van het kapitaal. Zolang het kapitaal niet volstort is, is elke inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, De eigendom, van een aandeel wordt vastgesteld door een inschrijving in dit register"

Rechtbank van koophandel Antwerpen

4 0 JUNI 2045

afdeling Antwerpén

Criftie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorilehou n aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie met ingesloten coördinatie

mod 11.1

Coordonnées
IBASHO

Adresse
TOLSTRAAT 67 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande