ICONIC SPACES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICONIC SPACES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.003.964

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.09.2013 13591-0404-011
18/10/2011
ÿþ mad 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IVVNIINNIIVMI111VI11VI1II1NV

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~' )F gfrlle von de Recâîbe.

ç;.c.nJ M?^ t`;':3ot1dal Antwerpen, d ~ ~,Kt. 7ati1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr © ~5 nap03a9fi4

"

Benaming : ICONIC Spaces

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cuylitsstraat 14 bus 2

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

,; Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 5 oktober 2011 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1. De heer VAN dEN STEEN Gert, geboren te Vilvoorde op 24 augustus 1971, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Morpheusstraat 24, 2. De; heer VAN SUETENDAEL Christiaan Jozef Rosina, geboren te Wilrijk op 22 november 1967, wonende te 2018; ;i Antwerpen, Cuylitsstraat 14 en 3. De heer GUBBELS Johannes Vincentius Wilhelmus Hendricus, geboren te= Geldrop (Nederland) op 29 november 1948, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 8300 Knokke-Heist, de i; Kerchovelaan 4, met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: ICON1C Spaces.

;i De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Cuylitsstraat 14 bus 2.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,; ;_' als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het verrichten van alle activiteiten van een patrimoniumvennootschap, omvattende alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de valorisatie en de uitbreiding: ,; van een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen, dit voor verhuring en allerhande I; overeenkomsten met derden in verband met het gebruik, het genot en de opbrengst van dit patrimonium.

l! Het beheer van een onroerend patrimonium, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; en dit in; ;i de meest uitgebreide betekenis.

De uitbating van een onderneming van onroerende goederen, meerbepaald het verwerven, vervreemden,] beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen: ;, in de meest ruime zin. Het uitbaten van een algemene bouwonderneming, met inbegrip van alle werken die betrekking hebben op de; gehele of gedeeltelijke voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste door onderaannemers.

Door makelarij en agentuur de bemiddeling te verzorgen tussen verkopende en kopende partijen van; onroerende goederen en investeringsgoederen op nationaal en internationaal vlak en van handelsgoederen op internationaal vlak; door makelarij de bemiddeling te verzorgen tussen verhurende en hurende partijen vani onroerende goederen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van eens roerend en onroerend patrimonium. Om dit te realiseren zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen; of verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goedereni al dan niet gemeubeld, met uitzondering van de verrichtingen die verband houden met die welke door dei zogenaamde vastgoedhandelaars worden uitgeoefend. Zij mag alle activiteiten verrichten met betrekking tot: onroerende leasing, renting en verhuring. Het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van management, advies en dienstverlening aanI ondernemingen en bedrijven, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen doen en belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, versmelting, onderschrijving deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze in alle bestaande of op te richten, vennootschappen, verenigingen of ondernemingen.

; De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen. Zij zal tevens kunnen; ogtreden al s_yereffenaar of lasthebber voor andere yennootsçhappen:

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of'

voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De zaakvoerder is bevoegd in deze, de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te

interpreteren.

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) gesplitst in honderd zesentachtig (186)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1 . De heer VAN dEN STEEN Gert, voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen.

2. De heer VAN SUETENDAEL Christiaan, voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen.

3. De heer GUBBELS Johannes, voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van drieëndertig euro zevenentachtig cent (E 33,87).

Tot niet-statutaire zaakvoerder werden benoemd: de heer Van den Steen Gert, voornoemd, de heer Van Suetendael Christiaan, voornoemd en de heer Gubbels Johannes, voornoemd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door alle zaakvoerders samen.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand juni van elk jaar te elf uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de heer Herman Dons, kantoorhoudend te 2530 Boechout, Binnensteenweg 218A, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte oprichtingsakte

moi' 2.1

" i Voor-'behouden e aan het Belgisch Staatsblad

j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015
ÿþ-F

Mad PDF 11.1

Ondernemingsnr : 0840.003.964 Benaming (voluit) : Iconic Spaces

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)

Zetel : Cuylitsstraat 14 bus 2 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag - Benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 17/06/2015

De Buitengewone Algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van

* Dhr. Van den Steen Gert

* Dhr. Van Suetendael Christiaan

als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 30 juni 2015.

Tot niet-statutaire zaakvoerders, met ieder afzonderlijk de meest uitgebreide machten van beheer

en beschikking worden benoemd

* bvba Van den Steen, Schaliehoevelaan 34 te Boechout, ON 0553.499.420, vast vertegenwoordigd

door haar zaakvoerder Gert Van den Steen, 2600 Antwerpen - Morpheusstraat 24

bvba C-Co, Britseiei 21, Bus 4 te Antwerpen, ON 0627.785.384, vast vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder Christiaan Van Suetendael, 2018 Antwerpen - Cuylitsstraat 14

Het mandaat hangt aan op 1 juli 2415.

bvba Van den Steen, vast vertegenwoordigd door Gert Van den Steen

Zaakvoerder

i

?e

11111111110 0011

*15113032*





( á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

aN~r~u~$ 2 2 }i1~.1

29 ,, F~ a~ 204

5

O

SyST, 20 afdeling Gri é en

~a~Ts ~~

1-4o

Op de laatste bli. `vánïûik"à_nërieeidënT Ik-ectó".:SâárïïéiiÎióedânig~ëid iïàn âë ieisfi~mántérëndë nóCâns,_hëtz_vári __é_psisiâ(ójrï(én__WM

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naara en handtekening.

Coordonnées
ICONIC SPACES

Adresse
CUYLITSSTRAAT 14, BUS 2 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande