IDENTIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDENTIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.994.984

Publication

23/12/2013
ÿþu

*13193222*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DI

Ondernemingsnr : 0836.994.984

Benaming

(voluit) : IDENTIS

(verkort) :

Rechtsvorm :ü Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapellei 47 - 49 n930 m-ASEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de zaakvoerder van 9 september 2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 9 september 2013 verplaatst wordt naar de Kapellei 50 te Zoersel.

Peter De Gendt bvba

Vertegenwoordigd door

Peter De Gendt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

neergelegd far vi3a do Rartidnnk ven r.00r;*73,t,.) 1w Ani'<:Z:; :.;2{

I I DEC. 2J13

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzLen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.10.2013 13636-0276-013
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.11.2014 14678-0256-014
27/06/2011
ÿþmod 2.1

r~lk,B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii ii iiiuuiiiuiiiiiA

`11095169*

vi beha

aai

Bel Staa

Neergelegd ter griffie von de Rerbtbon,i

sfl" '-Ym;j'i r '~

r7.íi,,,l /1;7h,~JJr

. ~

..~-t;

Griffie 1.5 JIM erti

Ondernemingsnr :

0836.994.984.

Benaming : IDENTIS

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellei 47-49

2980 Zoersel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te' Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Celis, geassocieerd notaris; te Antwerpen, op 9 juni 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "IDENTIS".

2. Zetel: Zoersel, Kapellei 47-49.

3. Oprichters:

1) De heer DE GENDT Peter Jozef René Maria, geboren te Antwerpen op 16 september 1961, wonende: te 2980 Zoersel, Kapellei 47 bus 49,

2) De heer VAN GEYTE Ben, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 25 april 1985, wonende te 2018 Antwerpen, Paleisstraat 46 bus 1,.

4. Kapitaal: ¬ 375.000,00

5. Gestorte bedrag: ¬ 375.000,00

6. Samenstelling: in geld

7. Boeklaar: 01/01 tot 31112. Het 15te boekjaar eindigt op 31 december 2012.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op; wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiainq: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben. zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar werden aangesteld:

1/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid "PETER DE GENDT", rechtspersonenregister Antwerpen 0433.226.348, met zetel te 2980 Zoersel, Kapellei 47-49, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste' vertegenwoordiger, betast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie de heer DE GENDT Peter, voornoemd;

2/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN VAN GEYTE", rechtspersonenregister Antwerpen 0833.915.136, met zetel te 2018 Antwerpen, Paleisstraat 46 bus 1, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als ' haar vaste vertegenwoordiger, belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie de heer VAN GEYTE Ben, voomoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doet De vennootschap heeft tot doel de oprichting, inrichting en uitbating van één of meerdere tandartspraktijken overeenkomstig de deontologische gedragsregels eigen aan deze beroepsuitoefening; de. uitoefening van de tandheelkunde, daaronder begrepen alle verrichtingen die tandartsen in hoofde van huni diploma wettelijk mogen uitvoeren, zowel algemene tandheelkunde als alle tandheelkundige specialismen zoals onder--meer.-orthodontie,.endodontologie, parodontologie;" impiantologie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De eigenlijke tandheelkunde zal enkel door gediplomeerde tandartsen en tandartsspecialisten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap, met dien verstande dat de vennootschap rechtstreeks alle verschuldigde honoraria ontvangt.

De vennootschap heeft aansluitend op het voorgaande tevens tot doel:

- de kwaliteit van de door de vennootschap gepresteerde diensten te ondersteunen en verbeteren en te dien einde de lokalen, installaties, materialen, grondstoffen en producten, noodzakelijk voor het uitoefenen van het beroep te verwerven, te laten bouwen, verbouwen en/of beheren, evenals het administratief en paramedisch personeel nodig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap tot haar beschikking te stellen;

- alle voorlichting met een educatief en instructief doel te geven, door middel van onder meer, maar niet uitsluitend, het houden en organiseren van voordrachten, seminaries en publicaties;

- verkoop allerhande producten die op enigerlei wijze verband houden met voormelde activiteiten.

Deze activiteiten kunnen door de vennootschap uitgeoefend worden, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in andermans naam en voor andermans rekening door op te treden als tussenpersoon of in welke hoedanigheid ook.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen; zij is eveneens gerechtigd alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar grondstoffen en materialen te verschaffen of kwaliteit van de haar gepresteerde diensten te verbeteren of te vergemakkelijken.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de

maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

het stemrecht.

15. Volmacht(en): Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BKCP.

17. Bijzondere volmachten: Er werd aan de heer VAN OSSELAER Geert, wonende te 9250 Waasmunster, Lindenlaan 15, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.09.2016 16643-0270-014

Coordonnées
IDENTIS

Adresse
KAPELLEI 50 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande