IDH TITANIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDH TITANIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.732.532

Publication

08/05/2014
ÿþ Mod POF 11.1

ln de bislagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op Z 5 APR. 2014

Griffie

Ondernemirtgsnr ; 0810.732.532

Benaming (voluit) : IDH Titanium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schupstraat 9-11 bus 130, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel en inrichting Tekst

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel en inrichting overgebracht naar Pelikaanstraat 78, bus 105 te 2018 Antwerpen, en dit per 1 april 2014.

Daniel Goldberg

Zaakvoerder

Op de laatste islz. van LuiK 8 vermelden: Recto: Nïe-rif en tiásil niglïeid van de tnstramenterendë nâfá~ts, hëtz]j ván dè persotó~n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

D ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0810732532

Benaming

(voluit) : IDH TITANIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Afwerpen, Pelikaanstraat 78, bus 105 (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Catherine Hatert, notaris, geassocieerd notaris te Sint-Joost-ten-Node, op tien juli tweeduizend veertien, "Geregistreerd 8 lad(en), 0 renvooien) op het Registratiekantoor van Brussel II-A, op zeventien juli 2014 (17107/2014) , Referentie 5, boek 086 , blad 062, vak 0003. Ontvangen : vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennoostchap met beperkte aansprakelijkheid "IDH TITANIUM" de volgende beslissingen heeft genomen :

1. Kennisname

Verslag van de door het bestuursorgaan aangeduide bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEAN-LOUIS PRIGNON, REVISEUR D'ENTREPRISES", met zetel te Liège, Rue de Chaudfontaine, 13, vertegenwoordigd door de heer Jean-Louis PRIGNON, opgesteld op 26 juni 2014 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden. Het verslag moet aangeven of het resultaat van deze methode, ten minste overeenkomt met het aantal (en de nominale of fractiewaarde) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Het verslag vermeldt welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Bijzondere verslag van het bestuursorgaan van 24 juni 2014 waarin de zaakvoerder uiteenzetten waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten erkennen een kopie van voormelde verslagen tijdig te hebben ontvangen en ontslaan de voorzitter ervan lezing te geven.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, "JEAN-LOUIS PRIGNON, REVISEUR D'ENTREPRISES", voornoemd, luiden letterlijk als volgt

"6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de BVBA IDH TITANIUM met zetel te 2018 ANTWERPEN, Pelikaanstraat 78, bus 105 bestaat uit een schuldvordering in rekeningcourant die ontstaan Is ingevolge 7 financiële stortingen voor een totaal bedrag van 600.000 EUR zoals intresten erop voor een bedrag van 1,50 EUR.

Op basis van mijn controlewerkzaamheden, mag ik bevestigen dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Eedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestaanddelen zoals voor de bepaling van het aantal door de Vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de Zaakvoerder weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend van de agio, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen; De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 525 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ten gunste van de Heer Daniel Goldberg,

De als tegenprestatie vertrekte vergoeding bestaat uit 525 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ten gunste van de Heer Daniel Goldberg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111J1)1!1,111,1jj191J11

bef

Be Sta

~I

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 JULI 2014

afdelejtrerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

n

" Voor-

behèbuden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



in uitvoering van de bepalingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, wil ik tenslotte aan herinneren dat

onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Luik, 26 juni 2014.

BVBA Jean-Louis Bedrijfsrevisoren

Handtekning

Vertegenwoordigd door Jean-Louis Prignon".

2. Beslissing het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belopen van zeshonderd duizend één euro vijftig cent (600.001,50 EUR) om het te brengen van tweehonderd tweeëntwintig duizend zesentachtig euro negen cent (222.086,09 EUR) op achthonderd tweeëntwintig duizend zevenentachtig euro negenenvijftig cent (822.087,59 EUR).

Beslissing dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden (i) door middel van de inbreng door de heer GOLDBERG Daniel, wonend te Mortsel, Van Peborghlei, 41, van de zekere en vaststaande schuldvordering die hij bezit op de vennootschap, die beschreven is in het verslag van de bedrijfsrevisor en (ii) door de uitgifte van 525 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde soorten als de bestaande aandelen en die pro rata tempels in de winst zullen deelnemen vanaf de onderschrijving. Deze nieuwe aandelen zullen toegekend worden aan de heer GOLDBERG Daniel, voornoemde vennoot, als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering die hij bezit op de vennootschap, De nieuwe aandelen zullen volledig worden volgestort.

3. De heer GOLDBERG Daniel, voornoemde vennoot, heeft verklaard kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap "IDH TITANIUM", Hij zet uiteen dat hij titularis is van een zekere en vaststaande schuldvordering op de vennootschap voor een bedrag van zeshonderd duizend één euro vijftig cent (600.001,50 EUR), dewelke uitvoerig beschreven is in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting heeft de heer GOLDBERG Daniel, voornoemd, verklaard zijn voormelde schuldvordering in te brengen in de vennootschap.

Vergoeding van de inbreng

Ter vergoeding van bovenvermelde inbreng worden er 525 nieuwe aandelen aan de heer GOLDBERG Daniel, voornoemd, uitgegeven. Deze aandelen zijn zonder nominale waarde, van dezelfde soorten als de bestaande aandelen en zullen pro rata temporis in de winst zullen deelnemen vanaf de onderschrijving.

4. Authentiek vaststelling van de effectieve verwezenlijking van voorafgaande kapitaalverhoging ten belope van zeshonderd duizend één euro vijftig cent (600.001,50 EUR), en dat het kapitaal aldus effectief op achthonderd tweeëntwintig duizend zevenentachtig euro negenenvijftig cent (622.087,59 EUR) gebracht werd, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijfenveertig (745) kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5. Beslissing de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissing van kapitaalverhoging:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achthonderd tweeëntwintig duizend zevenentachtig euro negenenvijftig cent (822.087,59 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijfenveertig (745) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénzelfde deel van het kapitaal vertegen-'woord'-'gen."

6. Bekrachtiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Antwerpen, Pelikaanstraat 78, bus 105. Deze verplaatsing werd geldig beslist door de zaakvoerder en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2014 onder referentie 2014-05-08 / 0095360.

7. Alle machten worden verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en aan de ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Alle machten worden verleend aan de zaakvoerder met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle vereiste formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de wijziging in de gegevens bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL,

Catherine HATERT,

Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging :

- uitgifte van de akte

- drie mandaten

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2013
ÿþ Md PDF 11.1

{ .tifT I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bt

H

St







ltieigelagd ter pº%t,r7s lem de Rechtbank Pan Kcopfrarnaet re ; ,rº%, z: ':-rp;~rk, op

Griffie

2í NOV 1013

Ondememingsnr : 0810.732.532

Benaming (voluit) ; IDH Titanium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 55 bus 67, 2018 Antwerpen 1, België

(voiledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel en inrichting verplaatst naar Schupstraat 9/11 bus 130, 2018 Antwerpen, en dit per 1 november 2013.

Daniel Goldberg

Zaakvoerder

Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vari ái përsó(á)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0199-015
06/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

FULITHTilii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flesrgefegd ier griffie van da Rerhiáank van Koophandel te Anfwerpen, op

Griffie 2. 5 FEB, 2013

Ondernemingsnr : 0810.732.532

Benaming (voluit) : IDH TITANIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 55 bus 67

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : RECHTZETTING STRAATNAAM

In de expeditie van de akte statutenwijziging dd. 27/11/2012, de gecoördineerde statuten, de historiek en in de; publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad de dato 20 december 2012 onder nummer 12204857, werd; de straatnaam "Houwerstraat" verkeerdelijk vermeld, de juiste straatnaam is thans "Hoveniersstraat".

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

;

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- verbeterde expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- verbeterde gecoördineerde tekst van de statuten

- verbeterde lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

1II iis iiu~ii

+13038289*

Iflh'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012
ÿþOnciernemingsnr : 0810.732.532

'1 Benaming (voluit) : IDH TITANIUM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houwerstraat 55 bus 67

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zevenentwintig november tweeduizend en twaalf, "geregistreerd drie bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op drie december tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 93 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. E. Geerts.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zeshonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 618.600,00) euro door het bijmaken van honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde, door inbreng in natura van een schuldvordering, waarvoor de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'RSM InterAudit', kantoor houdende te 2600 Antwerpen-Berchem, Posthofbrug 10 b4, vertegenwoordigd door haar wettelijk vertegenwoordiger, de heer Luc Toefen, een verslag heeft opgesteld waarvan de besluiten letterlijk luiden ais volgt:

"7. CONCLUSIE INZAKE DE INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IDH TITANIUM bestaat ui de inbreng van een schuldvordering (lening), voor een totale waarde van 600.000 EUR door de vennootschap I.D.H. Diamonds naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Schupstraat 9-11 Bus 75.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) in het specifieke kader van deze operatie de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden in onderling overleg gebeurd is tussen de oude en de nieuwe vennoten;

e) de vennoten handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 120 aandelen van de vennootschap BVBA IDH TITANIUM zonder vermelding van nominale waarde, elk één/220-ste van het kapitaal vertegenwoordigend. '

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, hetgeen toekomt aan partijen."

' - het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met driehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd dertien euro eenennegentig cent (¬ 396.513,91) om het te herleiden van zeshonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 618.600,00) tot tweehonderd tweeëntwintigduizend zesentachtig euro negen cent (¬ 222.086,09), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS,-

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*12204857'

~ -

" uit cIe Rechtbank t~eer~yi~~~,, .~l ,tit~

van Koophandel te Antwerpen, op

1 1 DEC 2Q12

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : tlaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertenenwoordigen

Verso : IJaam en handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 30.08.2012 12479-0072-012
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 27.07.2011 11332-0223-011
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0476-009
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0355-015
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0128-015

Coordonnées
IDH TITANIUM

Adresse
PELIKAANSTRAAT 78, BUS 105 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande