IDP & CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IDP & CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.454.225

Publication

09/10/2013
ÿþMai PDF 11.1

Î-ctiP In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

V

beh

aa

Bel

Staé

El 4....

~~FiE RECHTBANr

3 0 SEP. 2013

i K001-47Nt]EL TURNT

Griffie

De grifro_

Ondernemingsnr : 0538.454.225

Benaming (voluit) : ldp & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Binnenweg 2 - 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming en ontslag bestuurders

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 17/0912013

De vergadering beslist om de vennootschap Maxam BVBA, met zetel Binnenweg 2 te 2260 Westerlo, vast vertegenwoordigd door de heer Ronald Willems, wonende Binnenweg 2 te 2260 Westerlo, te benoemen als bestuurder vanaf heden voor een periode van 6 jaar.

De vergadering neemt akte van het ontslag van de vennootschap Maxcon BVBA, met zetel Binnenweg 2 te 2260 Westerco, met als vaste vertegenwoordiger de heer Ronald Willems, wonende Binnenweg 2 te 2260 Westerlo, als bestuurder vanaf heden.

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur gehouden op 18 september 2013

De raad neemt kennis van het ontslag van de vennootschap Maxcon BVBA, met zetel Binnenweg 2 te 2260 Westerco, met als vaste vertegenwoordiger de heer Ronals Willems, wonende Binnenweg 2 te 2260 Westerlo, als gedelegeerd bestuurder vanaf heden.

De raad beslist om de vennootschap Maxam BVBA, met zetel te Binnenweg 2, 2260 Westerco, vast vertegenwoordigd door de heer Ronald Willems, wonende Binnenweg 2 te 2260 Westerco, te benoemen als gedelegeerd bestuurder vanaf heden voor een periode van 6 jaar.

Maxam BVBA, vast vert door Ronald Willems

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(eri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/09/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/09/2013 - Annexes du M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

w

j Ondernemingsnr

f3 S P k 21,(

Benaming (voluit) :IDP & CO

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel :2260 Westerlo, Binnenweg 2

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thierry Raes, te Antwerpen Wilrijk, op 30 augustus 2013, neergelegd voor registratie, dat de naamloze vennootschap IDP & CO, met zetel te 2260 Westerlo, Binnenweg 2, werd opgericht door

1. De heer Guy Raymond Pelagia DE PELSMAEKER, geboren te Herentals op 16 september 1963, wonende te 2260 Westerlo, E.J. Van Gansenstraat 24.

2. Mevrouw Pascale Sylvia Jeanne Clemence COENEN, geboren te Wilrijk op 4 oktober 1964, wonende te 2260 Westerlo, E.J. Van Gansenstraat 24.

3. De heer Ronald Jozef Stefania Maria WILLEMS, geboren te Herentals op 19 april 1963, wonende te 2260 Westerlo, Binnenweg 2.

4, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TCL Construct, met zetel te 3583 Beringen-Paal, Hoefbladstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0537.539.257, opgericht bij akte verleden voor notaris Godelieve Bourgeois-Hendrix te Hechtel-Eksel op 12 augustus 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 augustus 2013 onder nummer 13304659, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Tom Claesen, geboren te Neerpeit op 18 februari 1982, wonende te 3583 Beringen-Paal, Hoefbladstraat 36, in die hoedanigheid in de oprichtingsakte en ermede bekendgemaakt als voormeld.

5, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VT Solide, met zetel te 2230 Herselt,

Limberg 51/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0536.676.056,

opgericht bij akte verleden voor notaris Bart Van Thielen te Hersep op 10 juli 2013, bekendgemaakt in

de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 juli 2013 onder nummer 13116380, vertegenwoordigd

door de heer Jan Alexander Emma Van Tricht, geboren te Geel op 18 maart 1971, wonende te 2230

Herselt, Limberg 611A, benoemd in de oprichtingsakte en ermede bekendgemaakt als voormeld.

Op het kapitaal werd ingeschreven door eik van voornoemde oprichters voor twintig procent.

De voornoemden sub 1. en 2. dienen te worden beschouwd als loutere inschrijvers.

Het kapitaal is volledig volstort in speciën en de inschrijvingen in geld werden volgestort ten belope

van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) en is ter beschikking van de vennootschap op een bijzondere

rekening nummer BE82 7310 3298 9368 bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

STATUTEN:

I ARTIKEL 1

De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt: "IDP & CO".

ARTIKEL 2

De werkelijke zetel is gevestigd te 2260 Westerlo, Binnenweg 2.

ARTIKEL 3

1 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

Mod 11.1

IL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

172

ûÁ E 72~

là I 1 VI I I

u

1

NlFFRGFI FGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 9 ne. 2013

KOOPHANDEL. TURNHOUT

Grgriffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naamen handtekening.

a(oor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad Holding activiteiten, omvattende onder meer ; het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst, of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid; het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen; alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk vervand houden met de activiteiten van een holding,

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar; studie- organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen, het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositc's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek maatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het uitvoeren van de volgende werken ; algemene bouwonderneming in de meeste ruime zin, houdende alle mogelijke werkzaamheden in verband met bouwen, verbouwen, afwerking, renoveren, restaureren van alle mogelijke gebouwen, constructies in de meest ruime zin zonder enige beperking inzake de aard der werken; aannemer metsel- en betonwerken; aannemer grond- en rioleringswerken; aannemer van slopings- en restauratiewerken; aannemer van voeg- en reinigingswerken van gevels, aannemer van daktimmer- dakbedekkingswerken; aannemer van alle mogelijke verhardingswerken

inzake opritten van gebouwen en dergelijke; aannemer van chapes- en tegelwerken; aannemer van alle mogelijke bepleisterings-, cementerings- en stukadoorwerken; coördinatie van onderaannemers inzake afwerking van gebouwen; tussenpersoon in de handel, onderneming in onroerende goederen

zowel voor de handel in immobiliën als voor het exploiteren en verhuren van onroerende goederen; groot- en kleinhandel in bouwmaterialen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden uitgegeven. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in

commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in

hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen

zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De

vennootschap kan, in België en in het buitenland, in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband

met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge







oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere vennootschapppen of ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt, ingaande op de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagen zoals voor een statutenwijziging.

KAPITAAL -- AANDELEN - INBRENGEN

ARTIKEL 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één tienduizendste (1/10.000sfe) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 22

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voor behouden door de wet.

De raad van bestuur kan, mits de uitdrukkelijke toestemming van de voorzitter, in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren; dit alles na uitdrukkelijke goedkeuring door de voorzitter.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directieccmité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Ook hiervoor is steeds de uitdrukkelijke goedkeuring vanwege de voorzitter noodzakelijk.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

ARTIKEL 23

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend of twee bestuurders gezamenlijk handelend.

ARTIKEL 25

Jaarlijks wordt in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de oproepingsbrief vermeld, een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag eveneens om 19 uur, ARTIKEL 27

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie (3) werkdagen voor de datum van de vergadering, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.























Annexes du Moniteur belge

18/09/2013

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

k r'

aan het r Belgisch

Staatsblad

I.

Luik B - vervolg

De aandeelhouders worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en, in voorkomend geval, van het attest waaruit blijkt dat hun certificaten tijdig werden neergelegd.

ARTIKEL 28

ledere aandeelhouder kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf aandeelhouder is of anderszins het recht heeft de algemene vergadering bij te wonen. Minderjarigen, onbekwaamverklaarden en rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door hun vertegenwoordiger die zelf geen aandeelhouder moet zijn. De volmachten moeten op de zetel van de vennootschap minstens vijf dagen voor de algemene vergadering neergelegd worden. In deze vijf dagen zijn de zon- en feestdagen doch niet de dag waarop de vergadering plaats heeft, begrepen.

ARTIKEL 33

Ieder gewoon aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 35

Het maatschappelijk jaar begint op 1 maart van een jaar en eindigt op 28 februari van het ' daaropvolgende jaar.

' ARTIKEL 36

Het batig saldo van de balans vormt de nettowinst die als volgt verdeeld wordt:

1, vijf procent wordt voorafgenomen tot vorming

van de wettelijke reserve totdat die een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over de bestemming van het overschot wordt,

op voorstel van de raad van bestuur, door de algemene vergadering beslist.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 38

Na aanzuivering van de schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Benoeming van bestuurders

De volgende eerste bestuurders worden benoemd:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TCL Construct, voornoemd, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger, de heer Tom Claesen, voornoemd; hier vertegenwoordigd en zijn mandaat aanvaardend;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VT Solide voornoemd, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Van Tricht, voornoemd; hier vertegenwoordigd en zijn mandaat aanvaardend.

31 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAXCON, met zetel te 2260 Westerlo, Binnenweg 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0895,525.378, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger de heer Ronald Willems, voornoemd, hier vertegenwoordigd en zijn mandaat aanvaardend.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 28 februari 2014.

\ 1

1.

"eigoor-

. aan het Belgisch Staatsblad

I

Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREG1STER, BTW ADMINISTRATIE en KRU1SPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WRP INTERNATIONAL TAX SERVICES", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Desguinlei 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder ondernemingsnummer 0876.946.712, vertegenwoordigd door de heer Wim Roels, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van

de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. BIJZONDERE VOLMACHT.

Aan elke bestuurder afzonderlijk wordt hierbij volmacht gegeven om bij het Postbeheer, de Lucht- en Scheepvaartdiensten, de Spoorwegen, de Buurtspoorwegen, bij alle vervoer- of besteldiensten, bij welkdanige ondernemingen en particulieren, brieven, zendingen in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden al of niet aangetekende, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, collis, goederen, postliggende stukken en alle zendingen of stukken, het alles met of zonder geldwaarden, ontlasting te geven.

RAAD VAN BESTUUR

De hierboven benoemde bestuurders benoemen hierbij eenparig de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAXCON, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger de heer Ronald Willems, voornoemd, vanaf heden tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met de vertegenwoordigingsbevoegdheid zoals voormeld. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAXCON, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger de heer Ronald Willems, voornoemd, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel

Samen hiermee neergelegd een uitgifte van de oprichtingsakte en de onderhandse volmachten.

Geassocieerd Notaris Thierry Raes

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 28.02.2015, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15610-0538-014

Coordonnées
IDP & CO

Adresse
BINNENWEG 2 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande