IEMANTS METAALCONTRUCTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IEMANTS METAALCONTRUCTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.968.780

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.07.2014, NGL 13.08.2014 14422-0128-008
16/04/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 .-- .. ,^

~

I V M. I, j;. L G LJ

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 3 APR, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grofte griffier



berder

SEt'aâtie?Ic

*iao~sisa*

- groothandel in schrijn- en timmerwerk van hout voor de bouwnijverheid;

- De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende; waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting,; ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgischei

of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. "

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.; In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen ini pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het; handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag; zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, " spaarkassen,; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van; Lte_rtiçipates,,_titelsR_reçhten, of_roerende,waarden,_ondernwelfçe_vorrrc _het_ook_zij.F,Maar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen 4

Verso : Naam en handtekening

Ondernerningsnr: -O23ti~ ut . °~rof3 - E cp

Benaming (voluit) : IEMANTS METAALCONSTRUCTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hendrik van Zellestraat 25

2360 Oud Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde; (Ravels), op 2 april tweeduizend en twaalf, blijkt dat:

1. De heer SANNEN Gunter Elisabeth 3os, geboren te Turnhout op 1 november 1970,; wonende te 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25.

2. De heer LOOTS Beniarnin Auclust, geboren te Turnhout op 5 juli 1968, wonende te;

el

2464 Kasterlee, Meere Goor 9.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam;

"IEMANTS METAALCONSTRUCTIES".

De zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25.

De vennootschap heeft tot doel :

- Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan;

- Schrijnwerk;

- Schilderen van gebouwen;

- Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

- het stralen en schilderen van metalen constructies;

- Vervaardiging van huis-, hef- en transportwerktuigen;

- vervaardiging van mechanische manipulatoren en industrierobots die

speciaal voor het heffen, hijsen, laden of lossen van goederen zijn ontworpen;

Bouw van spoorwegen: aanleggen van de bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren eni

herstellingswerken;

- Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen,?

trappen,

fl

i

"

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,

aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. y

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.550,- Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van één/1o05te van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de derde woensdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

1) De heer SANNEN Gunter Elisabeth Jos, voornoemd;

2) De heer LOOTS Benjamin Auqust, voornoemd;

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijzondere volmacht: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schenkels Els & C°", met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 56, vertegenwoordigd door mevrouw Schenkels Els, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

-` voir-

.,

behouden aan het Belgisch v Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Haam en handtekening

Vaór-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van'

Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

03/06/2015
ÿþ Mod Wei 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

31311011

~ ~ti" t;A' :." `-',,"? ~  ,..er r 1:i tLe van 0,,

i7p,jrkt

2 2 MEI 2015

ANTWERPEN «1fd.i,'17cg" TURNHOUT

JaE9Pn Q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.968.780

Benaming

(voluit) : IEMANTS METAALCONSTRUCTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout,

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op twaalf mei tweeduizend vijftien dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IEMANTS METAALCONSTRUCTIES", met zetel te 2360 Oud-Tumhout, Hendrik van Zellestraat 25, BTW-nummer 6E0844.968.780 RPR Antwerpen _ afdeling Tumhout, met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen in "CELSA". Artikel 1 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft. Haar naam luidt "CELSA"."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25 naar 2360 Oud-Turnhout, Binnenheide 24, waardoor de eerste alinea van artikel 2 van de statuten voortaan zal luiden als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Binnenheide 24.".

DERDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 31 maart 2015 en de bijhorende staat van actief en passief per 31 maart 2015, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat dit voortaan zef luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan

-Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort

-Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

-Overige reparaties van consumentenartikelen

-Ruimen van bouwterreinen

-Isolatiewerkzaamheden

-Algemene bouwinstallatie

-Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden

- Gevelreiniging

-Overige reiniging van gebouwen; industriële reiniging

-Andere reinigingsactiviteiten

-Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

-Landschapsverzorging

-Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-Detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-Verhuur op korte termijn van personenauto's zonder chauffeur

-Verhuur van fietsen

-Promotie en organisatie van sportevenementen, ais zelfstandige activiteit of voor rekening van derden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

-Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening

-Terbeschikkingstelling van faciliteiten voor recreatiedoeleinden, zoals fietsen, waterfietsen, roeibootjes, pony's, enzovoort

-Overige activiteiten in verband met recreatie.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord,

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en aile handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België ais in het buitenland, De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel."

VIERDE BESLUIT,

De vergadering besluit de heer LOOTS Benjamin August, wonende te 2460 Kasterlee, Meere Goor 9, met onmiddellijke ingang te ontslaan ais zaakvoerder. De vergadering besluit hem kwijting te geven voor het tot heden door hem gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap:

de heer SANNEN Marcel Julien, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Binnenheide 24.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, De zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 1, 2 en 3 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

ZEVENDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Arendonkse Accountants Associatie" te 2370 Arendonk, Wampenberg 67, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde aile formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende In de toekomst

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vbor-behouden aan het BelgischStaatsblad

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0404-010

Coordonnées
IEMANTS METAALCONTRUCTIES

Adresse
BINNENHEIDE 24 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande