IG & H CONSULTING

Divers


Dénomination : IG & H CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 632.996.363

Publication

14/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

MW word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ndel

ni

ecn a'

Antweraen

~ 3 03VNi 2015

afdeling pnierpen

riffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : IG&H Consulting B.V. - Bijkantoor: IG&H Consulting&Interim (verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Nederlands Recht

Zetel : Hondiuslaan 102, 3582 AC Utrecht, Nederland

Zetel bijkantoor: Sparrendreef 4, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening van een Belgisch bijkantoor

Uit de gecoördineerde statuten en uit het inschrijvingsbewijs van het handelsregister van de Kamer Van Koophandel d.d.14.04.2015 van IG&H CONSULTING blijkt hetgeen volgt:

1.

- Akte van laatste statutenwijziging: 11.10.2013

- Rechtsvorm: Besloten Vennootschap (Buitenlandse Vennootschap naar Nederlands Recht)

- Maatschappelijke zetel: Hondiuslaan 102, 3582 AC Utrecht, Nederland

- Datum van oprichting: 25.08.2000

Enige aandeelhouder: IG&H Holding B.V.

Bestuurder van IG&H CONSULTING == IG&Hofding B.V. -- zelfstandig directeur

op haar beurt bestuurd door volgende zelfstandige directeurs:

1. VAN HASENBROEK CONSULTANCY B.V vertegenwoordigd door haar zelfstandig directeur Castor Beheermaatschappij B.V., op haar beurt vertegenwoordigd door haar zelfstandig directeur Jan van Hasenbroek

2. LIEM CONSULTANCY B.V., vertegenwoordigd door haar

zelfstandig directeur T.H. Liema Advies B.V., op haar beurt vertegenwoordigd door

door haar zelfstandig directeur Tjoen Hong Liem

3. TAMBOER CONSULTANCY B.V., vertegenwoordigd door haar zelfstandig directeur Ronald Tamboer

4. HOGENELST CONSULTANCY B.V. vertegenwoordigd door haar zelfstandig directeur Martijn Honelst

5. KELUAR B.V., vertegenwoordigd door haar zelfstandig directeur Hugo Van Vledder

6. SPIEKER MANAGEMENT&INVESTOR CONSULTANCY B.V., vertegenwoordigd door haar zelfstandig directeur Robert Spieker

- Inschrijvingsnummer Handelsregister Rechtbank Koophandel Utrecht: 30167195

2. Gecoördineerde tekst van de statuten:

STATUTEN

NAAM. ZETEL.

Artikel 1

1. De vennootschap draagt de naam: IG&H Consulting B.V.

2. De vennootschap is gevestigd te Utrecht.

996 3e3

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " DOEL

Artikel 2

De vennootschap heeft ten doel:

a.het uitoefenen van management consultancy, interim-management, informatie en informatie- technologie-services in de ruimste zin, doch in het bijzonder op het gebied van transport en logistiek en op het gebied van verzekeringen en bankwezen, ailes in overeenstemming met de wet, de toepasselijke beroepsregels en de regels van beroepsethiek zomede het deelnemen in, het op andere wijze een belang nemen in, het voeren van beheer over andere ondernemingen, van welke aard ook, en voorts het financieren van derden en het enigerlei wijze steilen van zekerheid of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en ten slotte al hetgeen methet vorenstaande verband houdt of aartoe bevorderlijk kan zijn.

KAPITAAL

Artikel 3

3.1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (EUR 100.000,00). Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) aandelen van één euro (EUR 1,00) elk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 3.2. De aandleen luiden op naam en zijn doorlopend genummerd van 1 af. 3.3. Er worden geen aandeelbewijzen uitgegeven.

BEGRIPSBEPALINGEN

Artikel 4

1. In de statuten wordt verstaan onder:

a. BoeK 2: Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek

b. de algemene vergadering: de algemene vergadering ais orgaan van de vennootschap, alsook bijeenkomsten van dit orgaan.

c. aandelen: aandelen in het kapitaal van de vennootschap

d, certificaten: certificaten op naam van de aandelen

e. vergaderrecht: het recht om, in persoon of bij schriftelijk gevolmachtigde, de algemene vergadering bij te wonen en daar het woord te voeren.

f. vergadergerechtigden: aandeelhouders alsmede vruchtgebruikers en pandhouders met stemrecht

2. Begripsbepalingen die in het meervoud zijn aangegeven omvatten eveneens het enkelvoud en omgekeerd, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

3. Aan de opschriften boven de bepalingen in deze statuten komt geen zelfstandige betekenis toe.

4. Onder "schriftelijk" wordt in deze statuten tevens verstaan: per email, per telefax of via enig ander telecommunicatiemiddel dat in staat is geschreven tekst over te brengen en onder "adres" wordt in deze statuten tevens verstaan: emailadres

AANDELEN. CERTIFICATEN, VRUCHTGEBRUIK EN PANDRECHT OP AANDELEN. Artikel 5

1. De aandelen luiden op naam. Aandeelbewijzen worden niet uitgegeven.

2. Aan certificaten Is geen vergaderrecht verbonden.

3. Op aandelen kan vruchtgebruik pandrecht worden gevestigd.

LEVEFi1NG VAN AANDELEN.UITOEFENING VAN RECHTEN VERBONDEN AAN AANDELEN.

Artikel 6

1. Voor levering van aandelen is een daartoe bestemde notariële akte vereist die ten overstaan van een in Nederland gevestigde notaris is verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Na de levering kunnen de aan de betrokken aandelen verbonden rechten eerst worden uitgeoefend nadat de akte aan de vennootschap is betekend of de vennootschap de rechtshandeling schriftelijk heeft erkend. Het bepaalde in de vorige zin is niet van toepassing, indien de vennootschap zelf partij was bij de rechtshandeling..

REGISTER VAN DE VENNOOTSCHAP,

Artikel 7

1. Door de directie wordt een register gehouden, waarin de inschrijving geschiedt van de wettelijk vereiste gegevens omtrent aandeelhouders, vruchtgebruikers en pandhouders.

2. indien een aandeelhouder niet gebonden is aan een statutaire verplichting of eis als bedoeld in artikel 192 lid 1 van Boek 2, wordt dat vermeld in het register.

Uitgifte van aandelen

Artikel 8

1. De algemene vergadering is bevoegd te besluiten tot uitgifte van aandelen. De algemene vergadering stelt de koers van uitgifte en de verdere voorwaarden vast, waaronder de storting op aandelen in een andere geldeenheid dan die waarin het nominale bedrag van de aandelen luidt kan zijn begrepen.

2. Het bepaalde in lid 1 van dit artikel is van overeenkomstige toepassing op het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen, maar is niet van toepassing op uitgifte van aandelen aan iemand dia een voordien reeds verkregen recht tot het nemen van aandelen uitoefent.

3. Voor de uitgifte van aandelen is een notariële akte vereist die ten overstaan van een in Nederland gevestigde notaris is verleden.

4. De Vennootschap kan bij uitgifte geen aandelen nemen in haar kapitaal.

5. Bij het nemen van het aandeel moet daarop het nominale bedrag of een deel daarvan eerst behoeft te worden gestort na verloop van een bepaalde tijd of nadat de de vennootschap het zal hebben opgevraagd.

VOORKEURSRECHT BIJ UITGIFTE.

Artikel 9

1. Bij uitgifte van aandelen heeft iedere aandeelhouder een voorkeursrecht naar evenredigheid van het gezamenlijke bedrag van zijn aandelen op de dag waarop tot uitgifte wordt besloten. Een aandeelhouder heeft geen voorkeursrecht op aandelen die worden uitgegeven aan werknemers van de vennootschap of van een groepsmaatschappij.

2. De algemene vergadering kan, telkens voor een enkele uitgifte, besluiten het voorkeursrecht tot het nemen van aandelen te beperken of uit te sluiten, mits een zodanig besluit gelijktijdig met het besluit tot uitgifte wordt genomen.

VERKRIJGING VAN AANDELEN OF CERTIFICATEN DOOR DE VENNOOTSCHAP. Artikel 10

1. Verkrijging door de vennootschap van niet-volgestorte aandelen of certificaten daarvan is nietig

2. Aandelen of certificaten die zijn volgestort, mogen door de vennootschap worden verkregen:

a. om niet of onder algemene titel of

b. krachtens een daartoe strekkend besluit van de directie, na verkregen goedkeuring van de algemene vergadering.

Een verkrijging als bedoeld onder b. is niet toegestaan indien het eigen vermogen, verminderd met de verkrijgingprijs, kleiner is dan de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden of indien de directie weet of redelijkerwijs behoort te voorzien dat de vennootschap na de verkrijging niet zal kunnen blijven voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden.

VERMINDERING VAN KAPiTAAL

Artikel 11

De algemene vergadering kan besluiten tot vermindering van het geplaatste kapitaal door aandelen in te trekken die de vennootschap zelf houdt of waarvan zij de certificaten houdt, of door het bedrag van de aandelen bij statutenwijziging te verminderen.

Een besluit tot vermindering van het bedrag van de aandelen met terugbetaling heeft geen gevolgen zolang de directie geen goedkeuring heeft verleend. De directie weigert slechts de goedkeuring indien zij weet of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

redelijkerwijs behoort te voorzien dat de vennootschap na de terugbetaling niet zal kunnen blijven voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden.

Terugbetaling in de zin van dit artikel is slechts toegestaan voor zover het eigen vermogen groter is dan de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden.

VOLMACHTVERLENING

Artikel 12

Een aandeelhouder kan voor een of meer van zijn aandelen aan een of meer personen schriftelijk volmacht verlenen om een of meer, dan wel aile aan die aandelen verbonden rechten uit te oefenen. Voor hetzelfde aandeel kan niet gelijktijdig aan meer dan één persoon volmacht worden verleend. De in dit artikel bedoelde bevoegdheden komen mede toe aan vruchtgebruikers en pandhouders van aandelen.

BLOKKERINGSREGELING

Artikel 13

1 . Iedere overdracht van aandelen behoeft de goedkeuring van de algemene vergadering. De overdracht moet plaatsvinden binnen zes maanden nadat de goedkeuring is verleend of geacht wordt te zijn verleend.

2. De aandeelhouder die een of meer van zijn aandelen wil overdragen - hierna te noemen: de verzoeker - stelt de directie daarvan in kennis. De kennisgeving vermeldt het aantal aandelen waarop de voorgenomen overdracht betrekking heeft, de aanduidingen van die aandelen en, indien bekend, de naam en het adres van iedere persoon waaraan de overdracht zal geschieden.

3.De goedkeuring wordt geacht verleend te zijn:

a. indien de algemene vergadering niet binnen zes weken na ontvangst van het verzoek om goedkeuring

op dat verzoek heeft beslist. .

b. indien de algemene vergadering haar goedkeuring aan de voorgenomen overdracht onthoudt en niet gelijktijdig daarmee aan de verzoeker opgaaf doet van een of meer gegadigden die bereid en in staat zijn aile aandelen waarop het verzoek om goedkeuring betrekking heeft, van de verzoeker te kopen tegen contante betaling van de in lid 4 van dit artikel omschreven prijs. De vennootschap kan als gegadigde worden aangewezen,

4. indien de algemene vergadering tijdig een of meer gegadigden heeft aangewezen, wordt de prijs van de aandelen - die gelijk zal zijn aan de waarde daarvan - vastgesteld door de verzoeker en de gegadigden - hierna tezamen te noemen: de belanghebbenden - in onderling overleg. Hebben zij daarover geen overeenstemming bereikt binnen dertig dagen na de datum waarop de gegadigden zijn aangewezen, dan wordt de prijs vastgesteld door een onafhankelijke deskundige, tenzij de belanghebbenden binnen gemelde termijn van dertig dagen overeenstemming hebben bereikt over de benoeming van meer dan één deskundige. De benoeming van de deskundige(n) geschiedt door de belanghebbenden in onderling overleg. Hebben zij daarover geen overeenstemming bereikt binnen veertien dagen na afloop van de hiervoor in dit lid bedoelde termijn van dertig dagen, dan geschiedt de benoeming van de onafhankelijke deskundige(n) op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter ofdiens plaatsvervanger van het Koninklijk Nederlands Instituut van Register accountants of haar rechtsopvolger(s).

5. Indien de prijs van de aandelen is vastgesteld door een of meer deskundigen, is de verzoeker gedurende dertig dagen na de prijsvaststelling vrij ïn zijn beslissing, of hij de aandelen tegen de vastgestelde prijs aan de aangewezen gegadigde(n) zal overdragen.

6. De kosten die zijn verbonden aan de prijsvaststelling door de deskundige(n) komen ten laste van de verzoeker indien hij niet akkoord gaat met de vastgestelde prijs en dientengevolge niet aan de gegadigden wenst over te dragen In alle overige gevallen komen de in de vorige zin bedoelde kosten ten laste van de vennootschap.

7. Indien:

a. een aandeelhouder overlijdt

b. een aandeelhouder onherroepelijk in staat van faillissement is verklaard of ten aanzien van hem de wettelijke schuldsaneringsregeling natuurlijke personen van toepassing is verklaard

c. surséance van betaling is verleend aan een aandeelhouder

d, een rechtspersoon die aandelen houdt of een vennootschap die geen rechtspersoon is en aandelen tot

haar vermogen rekent, wordt ontbonden of ophoudt te bestaan.

e. de gemeenschap waarin een aandeelhouder is gehuwd of een geregistreerd partnerschap is aangegeaan en waartoe zijn aandelen behoren, anders dan door zijn overlijden wordt ontbonden.

f. enigerlei andere gemeenschap dan hiervoor in dit lid vermeld waartoe aandelen behoren wordt ontbonden

of

g. een of meer aandelen door een andere oorzaak dan hiervoor in dit lid vermeld onder algemene titel overgaan

dient de betrokken aandeelhouder of diens rechtverkrijgende(n) - ieder van hen hierna aan te duiden als: de verzoeker - daarvan onverwijld mededeling te doen aan de directie en is de verzoeker verplicht de betrokken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen - hierna aan te duiden als: de aandelen - over te dragen aan een of meer door de algemene vergadering aan te wijzen gegadigden, die bereid en in staat zijn de aandelen tegen contante betaling te kopen. Het bepaalde In de leden 1 tot en met 4 van dit artikel is van overeenkomstige toepassing. De kosten die zijn verbonden aan de prijsvaststelling door de deskundige(n) komen ten laste van de vennootschap.

Indien de algemene vergadering niet binnen drie maanden na de hiervoor in dit lid bedoelde mededeling een of meer gegadigde heeft aangewezen, is de verzoeker bevoegd de aandelen te behouden.

8. Blijft de verzoeker ondanks sommatie door de vennootschap in gebreke met nakoming van enige in dit artikel omschreven verplichting - de verplichting tot levering daaronder begrepen - dan is de vennootschap als onherroepelijk daartoe gevolmachtigd bevoegd en ook verplicht die verplichting(en) voor en namens de verzoeker na te komen. In dat geval kan de prijs van de aandelen slechts worden vastgesteld door de deskundige.

Zolang de verzoeker ingebreke is, kan het aan de aandelen verbonden vergader- en stemrecht niet worden uitgeoefend en wordt het aan de aandelen verbonden recht op uitkeringen opgeschort.

Zodra komt vast te staan dat er geen gegadigden zijn aan wie de verzoeker al zijn aandelen zal kunnen overdragen, vervalt de volmacht van de vennootschap en zal de verzoeker de aandelen mogen behouden.

Tot het leveren van de aandelen is de vennootschap ook bevoegd tijdens het faillissement van de aandeelhouder of het ten aanzien van hem van toepassing verklaring van de schuldsaneringsregeling natuurlijke personen.

9. Tenzij ten aanzien van een of meer van zijn aandelen een sanctie als bedoeld in artikel 192 lid 4 van Boek 2 is opgelegd, is het bepaalde in lid 7 van dit artikel niet van toepassing indien:

a. een goederengemeenschap bestaande krachtens huwelijk of geregistreerd partnerschap waartoe aandelen behoren anders dan door het overlijden van een aandeelhouder wordt ontbonden, mits de aandelen binnen vierentwintig maanden na de ontbinding zijn toegedeeld en geleverd aan de aandeelhouder van wiens zijde de aandelen in de gemeenschap waren gevallen.

b. na ontbinding van een vennootschap die geen rechtspersoon is of na ontbinding van enige andere gemeenschap - niet zijnde een goederengemeenschap bestaande krachtens huwelijk of geregistreerd partnerschap - waartoe aandelen behoren, die aandelen binnen vierentwintig maanden na de ontbinding:

I, voorzover zij door een of meer deelgenoten in die vennootschap of gemeenschap waren gebracht in de oorspronkelijke verhouding aan die deelgenoten zijn toegedeeld en geleverd

I l voor het overige zijn toegedeeld en geleverd aan een of meer van de deelgenoten

10. Zowel de overdracht als de overgang van rechten tot het nemen van aandelen is onderworpen aan de bepalingen van dit artikel.

11. De overdracht van door de vennootschp ingekochte aandelen is onderworpen aan de bepalingen van dit artikel.

12. Alle kennisgevingen en mededelingen ingevolge dit artikel geschieden bij deurwaardersexploit of schriftelijk tegen bewijs van ontvangst.

DIRECTIE

Artikel 14

1. De vennootschap wordt bestuurd door een directie die uit een of meer directeuren bestaat.

2. Directeuren worden benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering stelt de beloning en de verdere arbeidsvoorwaarden van iedere directeur van de in artikel 15 lid 3 bedoelde persoon vast.

3. Een directeur kan ten allen tijde worden geschorst en ontslagen door het orgaan dat bevoegd is tot zijn benoeming. De betrokken directeur wordt in de gelegenheid gesteld zich in de desbetreffende vergadering te verantwoorden. Daarbij kan hij zich doen bijstaan door een raadsman.

WERKWLIZE EN BESLUITVORMING DIRECTIE. BELET OF ONTSTENTENIS.

Artikel 15

1. Indien er meer directeuren zijn, kunnen zij met inachtneming van deze statuten een reglement vaststellen waarin de werkwijze van de directie en de onderlinge taakverdeling van de directeuren nader worden geregeld.

2. Een meerhoofdige directie besluit met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. ledere directeur heeft één stem. Een directeur neemt niet deel aan de beraadslaging en besluitvorming als hij daarbij een direct of indirect persoonlijk belang heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming. Wanneer hierdoor geen directiebesluit kan worden genomen, is de directie niettemin bevoegd het directiebesluit te nemen.

Bij staking van stemmen vindt herstemming plaats, indien een directeur dit verlangt. Vindt geen herstemming plaats of staken de stemmen opnieuw, dan is de algemene vergadering bevoegd over het betrokken voorstel te besluiten.

3. Ingeval van belet of ontstentenis van een of meer directeuren zijn de overige directeuren of is de enige overblijvende directeur tijdelijk met het bestuur van de vennootschap belast. Het in de statuten omtrent de directie en de directeur(en) bepaalde is op hem van overeenkomstige toepassing. Voorts dient hij zo spoedig

1 i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mogelijk een vergadering bijeen te roepen waarin kan worden besloten over de benoeming van één of meer directeuren.

4. Directeuren kunnen alle besluiten die zij in vergadering kunnen nemen, ook buiten vergadering nemen, mits dit schriftelijk geschiedt, alle directeuren hebben ingestemd met de wijze van besluitvorming en de meerderheid van directeuren zich ten gunste van het betrokken voorstel uitspreekt. De bescheiden waaruit van de besluitvorming blijkt, worden ten kantore van de vennootschap bewaard en zijn voor iedere directeur ter inzage.

VERTEGENWOORDIGING

Artikel 16

1. De directie vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede toe aan iedere directeur afzonderlijk.

2. De directie kan aan een of meer personen procuratie verlenen en zodanige bevoegdheid wijzigen of intrekken.

Beperkingen van de bestuursbevoegdheid

Artikel 17

De algemene vergadering is bevoegd besluiten van de directie aan haar goedkeuring te onderwerpen, mits de algemene vergadering zodanige directiebesluiten nauwkeurig omschrijft en aan de directie mededeelt, Het ontbreken van een ingevolge dit artikel vereiste goedkeuring tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid als bedoeld in artikel 16 lid 1 niet aan.

ALGEMENE VERGADERING

DIJEENROEPING. PLAATS VAN DE VERGADERING.

Artikel 18

1. De bevoegdheid tot bijeenroeping van de algemene vergadering komt toe:

a. aan de directie en aan iedere directeur afzonderlijk

p. aan iedere vergadergerechtigde

2. Indien de bijeenroeping van de algemene vergadering niet door de directie geschiedt, dient de directie over de oproeping te worden geïnformeerd onder opgave van de te behandelen onderwerpen.

3. Tot het bijwonen van de algemene vergadering dient iedere vergadergerechtigde te worden opgeroepen. De oproeping dient niet later te geschieden dan op de achtste dag voor de dag van de vergadering. De oproeping geschiedt door middel van oproepingsbrieven of een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan de adressen van de vergadergerechtigden, zoals deze aan de vennootschap kenbaar zijn gemaakt en ln het register van de vennootschap zijn vermeld. De oproeping vermeldt de te behandelen onderwerpen.

4. Is de oproepingstermijn niet in acht genomen of heeft de oproeping niet of niet op de juiste wijze plaatsgehad, dan kunnen niettemin wettige besluiten worden genomen, ook ten aanzien van onderwerpen waarvan de behandeling niet bij de oproeping is aangekondigd met inachtneming van de voor oproeping estelde termijn, indien alle vergadergerechtigden ermee hebben ingestemd dat de besluitvorming plaatsvindt en de directeuren voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld advies uit te brengen.

5. Algemene vergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de vennotschap haar zetel heeft. Onverminderd het bepaalde in lid 4 van dit artikel, kunnen in een elders - in of buiten Nederland - gehouden algemene vergadering slechts wettige besluiten worden genomen, indien is voldaan aan de in lid 3 van dit artiKel gestelde oproepingsvereisten, alle vergadergerechtigden hebben ingestemd met de plaats van de vergadering en de directeuren voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld advies uit te brengen,

TOEGANG TOT EN LEIDING VAN DE ALGEMENE VERGADERING. NOTULEN. Artikel 19

1. Toegang tot de algemene vergadering hebben de vergadergerechtigden. Het recht van toegang komt tevens toe aan iedere directeur die niet is geschorst, en voorts aan iedere persoon die tot het bijwonen van de algemene vergadering of een gedeelte daarvan is uitgenodigd door de voorzitter van de betrokken vergadering, Directeuren hebben als zodanig in de algemene vergadering een raadgevende stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De algemene vergadering voorziet zelf in haar leiding,

3. De voorzitter wijst een persoon aan die met het houden van de notulen is belast. De notulen worden in dezelfde vergadering of in een volgende vergadering vastgesteld door de algemene vergadering en ten blijke daarvan ondertekend door de voorzitter en de notulist van de vergadering waarin de vaststelling geschiedt.

STEMRECHT. BESLUITVORMING.

Artikel 20

1. Elk aandeel geeft recht op het uitbrengen van één stem.

2. De algemene vergadering besluit met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, voor zover de wet of de statuten geen grotere meerderheid voorschrijven.

3. Blanco stemmen en ongeldige stemmen worden als niet uitgebracht aangemerkt.

4. Staken de stemmen bij de verkiezing van personen, dan vindt in dezelfde vergadering eenmaal een nieuwe stemming plaats; staken de stemmen dan opnieuw, dan beslist - onverminderd het bepaalde in de volgende zin - het lot. Indien bij de verkiezing tussen meer dan twee personen niemand de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen op zich heeft verenigd, vindt herstemming plaats tussen de twee personen die het grootste aantal stemmen op zich verenigden, zonodig na tussenstemming en/of loting. Staken de stemmen omtrent een ander voorstel dan hiervoor in dit lid bedoeld, dan is dat voorstel verworpen.

BESLUITVORMING BUITEN VERGADERING

Artikel 21

Stemgerechtigde aandeelhouders, stemgerechtigde pandhouders en stemgerechtigde vruchtgebruikers van aandelen kunnen alle besluiten die zij in een algemene vergadering kunnen nemen, ook buiten vergadering nemen, mits alle vergadergerechtigden met deze wijze van besluitvorming hebben ingestemd, de stemmen schriftelijk worden uitgebracht, de besluiten worden genomen met de door de wet of deze statuten voorgeschreven meerderheid van stemmen en de directeuren voorafgaand aan de besluitvorming in de gelegenheid zijn gesteld om advies uit te brengen. De personen die buiten vergadering een besluit hebben genomen, stellen de directie onverwijld in kennis van dat besluit.

BOEKJAAR. JAARREKENING.

Artikel 22

1. Het boekjaar van de vennootschap is het kalenderjaar,

2. Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar van de vennootschap, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering op grond van bijzondere omstandigheden, maakt de directie een jaarrekening en een jaarverslag op over dat boekjaar. Bij deze stukken worden de in artikel 392 lid 1 van Boek 2 bedoelde gegevens gevoegd. Is echter het bepaalde in artikel 403 van Boek 2 op de vennootschap toegepast, dan vervalt, voor zover de algemene vergadering niets anders besluit:

a. de verplichting tot het opmaken van het jaarverslag

b. de verplichting tot toevoeging van de in voormeld artikel 392 bedoelde gegevens aan de jaarrekening.

3.De jaarrekening wordt ondertekend door iedere directeur. Indien de ondertekening van een of meer directeuren ontbreekt, wordt daarvan onder opgave van reden melding gemaakt.

JAARLIJKSE VERGADERING OF BESLUITVORMING. VASTSTELLING JAAFRFREKENING. Artikel 23

1. Tijdens ieder boekjaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden of tenminste eenmaal overeenkomstig artikel 238 lid 1 van Boek 2 besloten.

2. Vaststelling van de jaarrekening geschiedt door de algemene vergadering.

3. Voor het ontslag van de directeuren van aansprakelijkheid voor het door hen in het laatstverstreken boekjaar gevoerde bestuur (kwijting) is een afzonderlijk besluit van de algemene vergadering vereist,

4. Indien alle aandeelhouders ook directeur van de vennootschap zijn, geldt de ondertekening van de jaarrekening door alle directeuren tevens als vaststelling zoals bedoeld in lid 2 van dit artikel, mits alle overige

a" vergadergerechtigden in de gelegenheid zijn gesteld om kennis te nemen van de opgemaakte jaarrekening en

met deze wijze van vaststelling hebben ingestemd. ln afwijking van het bepaalde in lid 3 van dit artikel strekt deze vaststelling tevens tot kwijting aan de directeuren.

UITKERING VAN WINST EN RESERVES,

Artikel 24

1. De algemene vergadering is bevoegd tot bestemming van de winst die door de vaststelling van de jaarrekening is bepaald en tot vaststelling van uitkeringen, voor zover het eigen vermogen groter is dan de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden. Ingeval van een uitkering wordt het bedrag dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd berekend in de verhouding waarin het nominale bedrag van het betreffende aandeel zich verhoudt tot het bedrag van het geplaatste kapitaal.

2. Een besluit dat strekt tot uitkering heeft geen gevolgen zolang de directie geen goedkeuring heeft verleend. De directie weigert slechts de goedkeuring indien het weet of redelijkerwijs behoort te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet zal kunnen blijven voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden,

3. Bij de berekening van iedere uitkering tellen door de vennootschap gehouden aandelen of certificaten en aandelen of certificaten die de vennootschap in vruchtgebruik heeft, niet mee.

4, De algemene vergadering kan besluiten tot het doen van tussentijds uitkeringen, mits met inachtneming van het bepaalde in de leden 1 en 2 van dit artikel.

Een besluit tot het uitkeren van een interimdividend uit de winst over het lopende boekjaar kan tevens door de directie worden genomen.

5, De algemene vergadering kan besluiten dat dividenden geheel of gedeeltelijk in een andere vorm dan in contanten zullen worden uitgekeerd.

STATUTENWIJZIGING. FUSIE. SPLITSING.

Artikel 25

1, De algemene vergadering kan een besluit tot statutenwijziging dan wel een besluit tot fusie of splitsing in de zin van Titel 7 van Boek 2 slechts nemen niet Been meerderheid van ten minste twee derden van de uitgebrachte stemmen. Deze meerderheid dient meer dan de helft van het geplaatste kapitaal te vertegenwoordigen,

2.

a. Een besluit tot statutenwijziging dat een wijziging in het stemrecht betreft, niet zijnde een algehele uitsluiting van het aan een aandeel toekomend stemrecht, kan slechts worden genomen met algemene stemmen in een vergadering waarin het gehele kapitaal is vertegenwoordigd.

b, Een besluit tot statutenwijziging waardoor de overdraagbaarheid van aandelen voor een bepaalde termijn wordt uitgesloten vereist tevens de instemming van alle houders van aandelen waarop de uitsluiting van de overdraagbaarheid betrekking heeft.

3, Indien door de statutenwijziging aan een aandeelhouder statutaire eisen of verplichtingen dan wel een afwijkende prijsbepaling regeling als bedoeld in artikel 192 van Boek 2 worden opgelegd, kan de vennootschap jegens die aandeelhouder daarop slechts een beroep doen indien hij hiermee heeft ingestemd.

4. Ook in andere gevallen dan omschreven in leden 2 en 3 van dit artikel kan de wet aan wijziging van een statutaire bepaling eisen verbinden.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26

1. De algemene vergadering is bevoegd te besluiten tot ontbinding van de vennootschap, mits met inachtneming van de in artikel 25 lid 1 gestelde vereisten,

2. Tenzij de algemene vergadering anders besluit of de wet anders bepaalt, treden de directeuren als vereffenaars op.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. Hetgeen van het vermogen van de ontbonden vennootschap resteert na voldoening van al haar schulden, wordt aan de aandeelhouders overgedragen naar evenredigheid van het op ieders aandelen verplicht gestorte gedeelte van het nominaal bedrag daarvan.

Tenslotte werd verklaard:

Het geplaatste en gestorte kapitaal bedraagt thans twintigduizend euro (EUR 20.000,00) verdeeld in twintigduizend (20.000) aandelen, elk nominaal groot een euro (EUR 1,00)

- einde uittreksel - **************************

3

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van IG&H Consulting B.V. van 10.04.2015 blijkt

hetgeen volgt:

" Eerste beslissing

De enige vennoot beslist een Belgisch filiaal, in Nederland nevenvestiging genoemd, op te richten vanaf 10.04.2015 voor onbepaalde duur met volgend karakter

Het Belgisch filiaal zal noemen: "IG&H Consulting & Interim".

De zetel van het filiaal is gevestigd te 2970 Schilde, Sparrendreef 4.

Het boekjaar is gelijk aan het kalenderjaar en loopt dus van 1 januari tot 31 december. Het boekjaar loopt

samen met het boekjaar van IG&H CONSULTING B.V.

De jaarvergadering van IG&H CONSULTING B.V. vindt plaats op 31 mei van enig jaar.

De werkzaamheden van het bijkantoor bijstaan uit:

a.het uitoefenen van management consultancy, Interim-management, informatie en informatie- technologie-services in de ruimste zin, doch in het bijzonder op het gebied van transport en logistiek en op het gebied van verzekeringen en bankwezen, alles in overeenstemming met de wet, de toepasselijke beroepsregels en de regels van beroepsethiek;

b.het - al dan niet tezamen met anderen - verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere

belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het

besturen daarvan;

c.het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen, zomede het beleggen van vermogen;

d.het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - aan dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen opnemen of doen opnemen van gelden;

e.het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijk

medeschuldenaar verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder -

doch niet uitsluitend - ten behoeve van rechtspersonen en vennootschappen als in het vorige onderdeel bedoeld;

f.het, niet bedrijfsmatig, doen van periodieke uitkeringen, zowel ten titel van lijfrente als pensioen als anderszins;

g.het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Tweede beslissing:

Als Wettelijke Vertegenwoordigers van het Belgisch filiaal, tevens belast met het dagelijks bestuur, worden benoemd met ingang vanaf 10.04.2015 voor onbepaalde duur:

- Hogenelst Consultancy B.V., statutair gevestigd te 1213 SJ Hilversum, Eikenlaan 12, ingeschreven in het handelsregister onder nr. 32121642, vertegenwoordigd door haar enig zelfstandig bevoegd directeur de heer Martijn Sander Jeroen, wonende te Hilversum, Eikenlaan 12,

- Keluar B,V., statutair gevestigd te 3401 NZ 1Jsselstein Nederland, Achtersloot 116b, ingeschreven in het handelsregister onder nr. 50228145, vertegenwoordigd door haar enig zelfstandig bevoegd directeur de heer Hugo Philip Van Vledder, wonende te IJsselstein, Achtersloot 116b.

Beide wettelijk vertegenwoordigers hebben in hun hoedanigheid van zelfstandig directeur van IG&H Holding B.V. en middels het optreden van hun respectievelijke zelfstandig bevoegd directeurs, te weten de heren Martijn en Van Vledder, tevens elk afzonderlijk en zelfstandig, de bevoegdheid om IG&H CONSULTING B.V te verbinden jegens derden en haar in rechte te vertegenwoordigen en dit overeenkomstig artikel 16 van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-1 etaoudep aan het Belgisch Staatsblad

"

Derde beslissing:

De enige vennoot kent een bijzondere volmacht toe aan de heer Raf Dom, en iedere andere medewerker van SBB Accountants & Adviseurs. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van tot indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen te vervullen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen, evenals alle nodige stappen te ondernemen en documenten te ondertekenen met het oog op registratie van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen te wijzigen, aan te vullen en actualiseren.

Tezelfdertijd neergelegd:

- originele tekst van de statuten + statutenwijziging met apostille - originele notulen van de Algemene Vergadering met apostille

- gewaarmerkte uittreksels Kamer van Koophandel met apostille

Raf Dom

Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.04.2015, NGL 20.08.2015 15415-0021-018

Coordonnées
IG & H CONSULTING

Adresse
SPARRENDREEF 4 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande