IGNACE LEYSEN IMMO PUTTE

Société en commandite simple


Dénomination : IGNACE LEYSEN IMMO PUTTE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.666.542

Publication

11/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MON ITEU

0 4 -12 ELG[SCH S

IVï1".t KUI=L»r.:-"LILJ

BEL ---°1

- Z01~ TAATS -CC

2 5 ~~~Y. 2014

E1v rBAN K van KOOPHANDEL

WERPEN,GMWECHELEN



tIIIII~ II2Vl2f9111 111

Ondernemingsnr : 505'. 6CÇ Ç 5

Benaming

(voluit) : Ignace Leysen Immo Putte

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2580 Putte, Mechelbaan 432

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uit een onderhandse akte opgesteld op 08/10/2014 blijkt het volgende :

Richten een gewone commanditaire vennootschap op met de benaming "Ignace Leysen immo Putte", met maatschappelijke zetel te 2580 Putte, Mechelbaan 432 en met een maatschappellijk kapitaal groot E 10.000,00:

NV Ignace Leysen Immobiliën, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Veemarkt, 19, ondememingsnummer 0474.403.865, met als vaste vertegenwoordiger haar afgevaardigd bestuurder, Dhr. Hans Vanderwegen, werkende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk, plaatst ¬ 8.000,00 en ontvangt hiervoor 8 aandelen.

Dhr. Andreas Van Deyck, wonende te 2800 Mechelen, Blaasbalgstraat 33, stille vennoot, beperkt aansprakelijk, plaatst ¬ 2.000,00 en ontvangt hiervoor 2 aandelen.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur,

De zetel bevindt zich te 2580 Putte, Mechelbaan 432.

De vennootschap heeft tot doel

De uitoefening van alle handelingen, verrichtingen en activiteiten van een immobiliënmakkelaar.

De uitoefening van alle handelingen, verrichtingen en activiteiten van een bouwpromotor/contractor.

Het optreden en stellen van alle handelingen ais tussenpersoon in de handel.

Het optreden en stellen van alle handelingen als bestuurder in andere vennootschappen en ondernemingen. Het geven en verstrekken van managementadvies.

De adviesverlening met betrekking total het bovenstaande.

Het begeleiden en adviseren bij financieringen, verzekeringen en investeringsbeslissingen.

Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

Portefeuillebeheer, het beleggen van vermogens in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarden, roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, huren  al dan niet gemeubeld -, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van aile activiteiten die hiermee verband houden,

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen,

Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfsmet deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap Is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

u ~

behouden aan het Belgisch Staatsblad

verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het kapitaal bedraagt ¬ 10.000,00 en is vertegenwoordigd door 10 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het mandaat van de zaakvoerder, de NV Ignace Leysen Immobiliën, is bezoldigd.

Jaarlijks wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Het boekjaar loopt van 01/01 om te eindigen op 31/12 van elk kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op en de jaarrekening, zoals voorgeschreven door de wet.

Het eerste boekjaar zal Lopen van 08/10/2014 om te eindigen op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering wordt bijgevolg gehouden in de maand juni 2016.

Opgemaakt te Putte op 08/10/2014 NV Ignace Leysen Immobiliën, zaakvoerder,

met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Hans Vanderwegen

Bijlagen 5ij lia-erg-fia Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Coordonnées
IGNACE LEYSEN IMMO PUTTE

Adresse
MECHELBAAN 432 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande