IKAROS SOLAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IKAROS SOLAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 883.085.525

Publication

25/09/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 25.07.2013, NGL 17.09.2013 13587-0441-058
01/08/2013
ÿþOndernemingsnr : 0883.085,525

Benaming (voluit) : IKAROS SOLAR

(verkort) : IKAROS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Metropoolstraat 30-32A

2900 Schoten

Onderwerp akte :DOELWIJZIGING  AANDELENSPLITSING - VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IKAROS; SOLAR", afgekort IKAROS", met zetel te (2900) Schoten, Metropoolstraat 30-32A, opgemaakt door notaris Dirk: Couturier te Wilrijk op 16 juli 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, van het verslag van de commissaris en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt, met name per dertig april tweeduizend dertien (3010412013),

De voorgestelde doelwijziging kadert in de voorafgaande beslissing van de raad van bestuur tot inbreng van de bedrijfstak "de onderneming voor het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en de herstelling van hernieuwbare energiesystemen en/of de hernieuwbare energie voortgebracht door deze systemen zelf, " alsook de aankoop en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel ervan" overeenkomstig artikel 760 e.v.' van het Wetboek van vennootschappen in de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "IKAROS SOLAR BELGIUM". In dit kader neemt de algemene vergadering tevens kennis van het verslag van de raad van bestuur van de vennootschap, opgesteld naar analogie van artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij,. de inbreng van de bedrijfstak op juridisch en economisch vlak werd toegelicht. Dit verslag wordt aan de notaris`; overhandigd om het in zijn dossier te bewaren.

De vergadering aanvaardt het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte; verantwoording,

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te;' herformuleren betreffende patrimoniumbeheer, holdingactiviteiten, studie- en adviesverlening in financiële commerciële, administratieve en informatica-aangelegenheden evenals tussenpersoon in de handel, en dit' zoals bepaald in het eerste agendapunt.

TWEEDE BESLUIT SPLITSING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergaderingen besluiten tot splitsing van het aantal aandelen van de vennootschap door vermenigvuldiging van het aantal aandelen met factor honderd (100).

De nieuwe aandelen worden zoals hiervoor omschreven ingeschreven in het aandelenregister.

DERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Ais gevolg van voorgaande besluiten alsmede tot actualisering van de tekst door schrapping van overbodig geworden bepalingen besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel drie wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft ais doel:

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, allee, verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door; inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van'

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

I,Iº% I ï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rerhliank van Koophandel te Antwerpen, op

Z3 Mil 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

welke worm oók, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

CI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

D/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

EI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste ' zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

FI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

GI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

H/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

11 De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

JI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake..

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Artikel vijf, eerste zin wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdzeventigduizend euro (¬ 270.000,00), vertegenwoordigd door honderdduizend (100.000) aandelen, zonder uitgedrukte waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,"

VIERDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte;

- lijst statutenwijzigingen en gecoördineerde statuten;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur;

- staat van actief en passief;

- verslag van de commissaris;

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 05.07.2013 13276-0342-042
11/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

I;i l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111 I li O IIE) I I 1E )I1

*13087767*

be

a

B4 st~

I

Neergelegd tar gree vzi, .r> ezzez ed)rak van Koophandel îs Anteepz~.~p

Griffie 3 "Li Le ie

Ondernemingsnr : 0883.085.525

Benaming

(voluit) : IKAROS SOLAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2900 SCHOTEN - Metropoolstraat 30 -.32 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel inbreng activa en passiva (bedrijfstak) van de naamloze vennootschap "IKAROS SOLAR" in de naamloze vennootschap in oprichting "IKAROS SOLAR BELGIUM"

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT INBRENG VAN 19 APRIL 2013 OPGEMAAKT DOOR HET BESTUURSORGAAN VAN DE NV IKAROS SOLAR

Op heden is overeenkomstig artikel 760 Wetboek van vennootschappen, door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "IKAROS SOLAR" (hierna genoemd "de inbrengende vennootschap") het voorstel opgesteld tot inbreng van de bedrijfstak, bevattende de hierna volgende activa en passiva-bestanddelen, door de N.V. "IKAROS SOLAR" in de N.V. in oprichting "IKAROS SOLAR BELGIUM" (hierna genoemd verkrijgende vennootschap).

Dit voorstel zal ter beslissing voorgelegd worden aan de bevoegde organen cfr. artikel 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De tekst van het voorstel luidt ais volgt

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN DE INBRENGENDE EN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP.

1. Beschrijving van de inbrengende vennootschap.

De naamloze vennootschap "IKAROS SOLAR", met zetel te 2900 Schoten, Metropoolstraat 30 - 32 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0883.085.525 en met BTW nummer BE0883.085.525, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk op 17 augustus 2006, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 augustus daarna onder nummer 06136435,

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Couturier te Antwerpen Wilrijk, op 16 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 april daarna onder nummer 11062192.

De raad van bestuur van de inbrengende vennootschap is thans als volgt samengesteld:

-De heer DEVIS Marc Maurice Henri, wonende te 2900 Schoten, Zilverstraat 16.

-Mevrouw VAN HOUTVEN Cathy, wonende te 2970 Schilde, De Roskam 43.

-Mevrouw MAVEAU Sonia, wonende te 2900 Schoten, Zilverstraat 16.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLCON", met maatschappelijke zetel te 2970

Schilde, De Roskam 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0883.025.048, BTW,

BE0883.025.048, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger.

de heer DEVIS Yves, wonende te 2970 Schilde, De Roskam 43.

"OMNES CAPITAL SAS (société par actions simplifiée)" naar frans recht, met maatschappelijke zetel te'

37-41 Rue Du Rocher, 75008 Paris, ingeschreven in het register van vennootschappen in Parijs onder het,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

nummer 428.711.196, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc-Philippe BOTTE, wonende te 73, rue Jean Bourguignon, 92500 Rueil-Malmaison.

De gedelegeerd bestuurder van de inbrengende vennootschap is SOLCON BVBA, voornoemd en vertegenwoordigd zoals vernield.

De inbrengende vennootschap met name "IKAROS SOLAR NV", heeft volgens haar statuten het volgende doel, dat hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met ondérstaande bepalingen, welke in hun breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder dat deze opsomming beperkend of exhaustief zou zijn,

-het ontwerp, de fabricatie, de installatie, hei onderhoud en de herstelling van hernieuwbare energiesystemen en/of de hernieuwbare energie voortgebracht door deze systemen zelf, alsook de aankoop en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel ervan:

-alle werkzaamheden onder de vorm van levering van goederen en/of diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks met voorgaande activiteiten verband houden, waaronder adviesverlening, expertisen.

-het vervullen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van vennootschappen naar Belgisch en naar buitenlands recht

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.'

e

Aan de algemene vergadering van de aandeelhouders zal voorgesteld worden;

het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de huidige tekst door hetgeen volgt: e

"De vennootschap heeft als doel:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle

r-+ verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en

et ondernemingen.

Cl Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

e " en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

D! Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

cà onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

E/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

FI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

et G/ .Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

HI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

II De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

J/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

~ i f

~

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. Beschrijving van de verkrijgende vennootschap

De vennootschap in oprichting "IKAROS SOLAR BELGIUM NV", zal opgericht worden met onder meer volgende kenmerken :

a. rechtsvorm ; naamloze vennootschap

b. zetel : 2900 Schoten, Metropoolstraat 30  32 A

c. doel :

11 "De vennootschap heeft tot doel :

L., Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onderstaande bepalingen, welke

e in hun breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder dat deze opsomming beperkend of exhaustief zou zijn,

c -het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en de herstelling van hernieuwbare

X energiesystemen en/of de hernieuwbare energie voortgebracht door deze systemen zelf, alsook de aankoop en

e verkoop, import en export, groot- en kleinhandel ervan:

b -aile werkzaamheden onder de vorm van levering van goederen en/of diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks met voorgaande activiteiten verband houden, waaronder adviesverlening, expertisen.

wl

-het vervullen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van

e vennootschappen naar Belgisch en naar buitenlands recht

e

d De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger, Zij mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere

- ' goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand steilen en mag aval verlenen voor alle leningen,

c kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais voor aile derden. N

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële

ç handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden."

et Het doel van de verkrijgende vennootschap is voldoende omvangrijk om het doel en de activiteiten van de inbrengende vennootschap te omvatten.

etDe naamloze vennootschap in oprichting "IKAROS SOLAR 13ELGIUM" zal, als verkrijgende vennootschap,

CA de bedrijfstak "de onderneming voor het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en de herstelling

e1 van hernieuwbare energiesystemen en/of de hernieuwbare anergie voortgebracht door deze systemen zelf,

re alsook de aankoop en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel ervan" - bevattende de hierna vermelde tactiva- en passivabestanddelen - verkrijgen van de naamloze vennootschap "IKAROS SOLAR", die de inbrengende vennootschap is.

,~ B.-BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ACTIVA EN PASSIVA

ACTIEF

VASTE ACTIVA

" ' I.Oprichtingskosten : 112.787,95

Il. Immateriële vaste activa : 245.510,17

' Ill. Materiële vaste activa

B. Installaties, machines en uitrusting : 34.488,26

C. Meubilair en rollend materiaal ; 109.052,35

E. Overige materiële vaste activa : 51.107,95

IV. Financiële vaste activa

C. Andere financiële vaste activa :

2. Vorderingen en borgtochten in contanten ; 9.980,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

VLOTTENDE ACTIVA :

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering

A, Voorraden :"

4.Handelsgoederen : 2.119.811,96

VII, Vorderingen op ten hoogste één jaar:

A. Handelsvorderingen 2,139.462,94

B. Overige vorderingen : 127,513,16

IX, Liquide middelen : 710.070,92

X. Overlopende rekeningen : 76.930,11

TOTAAL DER ACTIVA : 5.736.715.81

PASSIVA (vreemd vermogen)

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN

Vll, A. Voorzieningen voor risico's en kosten

4. Overige risico's en kosten : 87.982,65

SCHULDEN

IXC Schulden op ten hoogste één jaar

A, Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen : 142,292,34

C. Handelsschulden :

1. Leveranciers : 1.072.753,49

E. Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

1. Belastingen : 84.887,03

2. Bezoldigingen en sociale lasten : 395.259,80

X. Overlopende rekeningen : 460.289,35

TOTAAL DER PASSIVA : 2.243.464,66

Aldus bedraagt het NETTO INGEBRACHT VERMOGEN : drie miljoen vierhonderddrieënnegentig duizend tweehonderdeenenvijftig euro vijftien cent (¬ 3.493.251,15)

Alle in de jaarrekening per 31/12/2012 uitgedrukte, doch niet ingebrachte activa en passiva behoren niet tot de ingebrachte bedrijfstak en blijven in de inbrengende vennootschap "IKAROS SOLAR NV",

C. WIJZE VAN VERGOEDING VAN VOORMELDE INBRENG

Bij de oprichting van de naamloze vennootschap "IKAROS SOLAR BELGIUM" zal de inbrengende vennootschap "IKAROS SOLAR NV° in ruil voor de inbreng van voorschreven activa- en passivabestanddelen negenduizend negenhonderd negenennegentig (9.999) kapitaalaandelen van de op te richten vennootschap IKAROS SOLAR BELGIUM NV ontvangen.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap gecreëerd ter gelegenheid van de inbreng van de activa en passiva bestanddelen van de inbrengende vennootschap, zullen deelnemen in de winst vanaf de datum van de inbreng,

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE INBRENGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT DE INGEBRACHTE_ BEDRIJFSTAK BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De activa en passiva van de overgenomen vennootschap gaan over naar de verkrijgende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012; aile verrichtingen met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstak, verwezenlijkt door de inbrengende vennootschap, worden vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

F. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE INBRENG BETROKKEN ZIJN,

Aan de leden van de bestuursorganen van de inbrengende en de verkrijgende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

SLOTVERKLARING EN

Teneinde de voorgenomen inbreng conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zal het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

Voormm behouden aan het Belgisch Staatsblad

De streefdatum voor de goedkeuring van het inbrengvoorstel door de onderscheiden vergaderingen is uiterlijk 31 juli 2013..

Indien het voorstel tot inbreng niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de

verrichtingen gedragen door de inbrengende vennootschap.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de verkrijgende vennootschap.

Het bovenstaand voorstel tot inbreng wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de inbrengende vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen en dit uiterlijk zes weken voor de datum van de vergadering die zich over de inbreng" moet uitspreken.

Hiermee neergelegd: origineel getekend exemplaar van het splitsingsvoorstel

Voor eensluidend uittreksel

SOLCON BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Yves Devis Gedelegeerd Bestuurder

Marc Devis,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 01.08.2012 12380-0381-054
10/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan hE Belgisc Staatsbl 110 11111

*iaiaiaas*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

uan. Koophandel te Antwerpen, op

2 s JUNI 7.012

Griffie

Ondernemingsnr : 0883.085.525

Benaming

(voluit) : !KAROS SOLAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Metropooistraat 30-32A, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming Bestuurder! Gedelegeerd Bestuurder! Commissaris-Revisor

De algemene vergadering dd 11 juni 2012 herbenoemt met eenparigheid van stemmen Solcon BVBA, vertegenwoordigd door de heer Yves Devis, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder voor een nieuwe periode van 6 jaar. De vergadering herbenoemt eveneens met eenparigheid van stemmen de heer Marc Devis als bestuurder voor een nieuwe periode van 6 jaar.

Op de algemene vergadering gehouden dd 11 juni 2012 hebben de aandeelhouders unaniem beslist Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door Dominique Roux, te herbenoemen als, commissaris van de vennootschap voor een nieuwe periode van 3 jaar.

20 juni 2012

Saloon BVBA

met vaste vertegenwoordiger

de heer Yves Devis

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0006-038
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 27.06.2011 11213-0314-038
22/04/2011
ÿþ~-_-~fre7r1.4"~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

lAOG 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111q1j11.11)IIIIII Çeergelegd ter griffie van de Rechibank van koophandel te Antwerpen, ep

Griffie 12 APR. 2011

Ondernemingsnr : 0883.085.525

Benaming

(voluit) : IKAROS SOLAR

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : (2900) Schoten, Metropoolstraat 30-32A

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSING STATUTEN - OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN  BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van dede naamloze vennootschap "IKAROS SOLAR", waarvan de zetel gevestigd is te (2900) Schoten, Metropoolstraat 30-32A, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk, op 16 maart 2011, eerstdaags te registreren, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit de derde paragraaf van artikel 9 met betrekking tot het in pand geven van aandelen.

te schrappen.

TWEEDE BESLUIT : NIEUWE REGELING AANDELENOVERDRACHT

De vergadering besluit artikel 11 van de statuten met betrekking tot de aandelenoverdracht te vervangen.

DERDE BESLUIT : SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR en BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering besluit de eerste paragraaf van artikel 13 met betrekking tot de samenstelling van de raad

van bestuur en de benoeming van bestuurders te schrappen en te vervangen.

VIERDE BESLUIT : VERGOEDING BESTUURDERS en HUN VACATURE

De vergadering besluit de tweede paragraaf van artikel 14 met betrekking tot de vergoeding van de

bestuurders te schrappen en te vervangen.

VIJFDE BESLUIT : BIJEENROEPING VAN DE RAAD VAN BESTUUR en BESLUITVORMING RAAD VAN

BESTUUR

De vergadering besluit de eerste paragraaf van artikel 17 met betrekking tot de bijeenroeping van de raad

van bestuur te schrappen en te vervangen.

ZESDE BESLUIT : DAGELIJKS BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING BINNEN HET DAGELIJKS

BESTUUR

De vergadering besluit in de eerste paragraaf van artikel 20 met betrekking tot het dagelijks bestuur

volgende woorden te schrappen :

.. of aan één of meer personen die geen lid zijn van de raad van bestuur en die dan de titel dragen van

directeur."

Het aangepaste artikel luidt als volgt:

"Artikel 20.- dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat

dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd

bestuurder.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten

verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden, de onderinge taakverdeling, de vergoeding, de volmachten

en de bezigheden van de in het eerste lid vernielde personen."

Verder besluit de vergadering in de tweede paragraaf van artikel 21 met betrekking tot de

vertegenwoordiging van de vennootschap binnen de grenzen van het dagelijks bestuur volgende woorden te

schrappen :

"...of directeur(s)..."

Het aangepaste artikel luidt ais volgt:

Artikel 21.- vertegenwoordiging van de vennootschap

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden

door een gedelegeerd-bestuurder én een bestuurder, die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig

vertegenwoordigd door de gedelegeerd-bestuurder(s), die alleen handelen.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

De raad van bestuur, de gedelegeerd-bestuurder(s) samen handelend met een bestuurder mogen bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen, leden van de raad of niet, aandeelhouders of rietaandeelhouders. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmacht-dragers binnen de grenzen van hun volmacht.

ZEVENDE BESLUIT : STEMRECHT OP DE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit aan artikel 29 van de statuten met betrekking tot het stemrecht op de algemene vergadering aan te passen.

ACHTSTE BESLUIT : Aanpassing statuten

De vergadering besluit de artikelen 9, 11, 13, 14, 15, 17, 18, 20, 21 en 29 van de statuten aan te passen. NEGENDE BESLUIT Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TIENDE EN LAATSTE BESLUIT - BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS

De vergadering besluit volgende nieuwe bestuurders te benoemen voor een duur van zes (6) jaar tot aan de jaarvergadering van 2017:

- Crédit Agricole Private Equity, een naamloze vennootschap naar Frans recht (société anonyme à directoire et conseil de surveillance), met haar maatschappelijke zetel te 100, Boulevard du Montparnasse, 75682 Paris Cedex 14, ingeschreven in het register van vennootschappen in Parijs met het nummer 428.711.196;

voor wie aanvaardt de Heer Marc-Philippe BOTTE, wonende te 73, Rue Jean Bourguignon, 92500 Rueil-Malmaison, Frankrijk.

De vergadering neemt akte van het feit dat deze laatste tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger van Crédit Agricole Private Equity.

- Mevrouw Sonia Marianne Carola Josepha MAVEAU, wonende te (2900) Schoten, Zilverstraat 16, voor wie aanvaardt, de Heer Marc DEVIS voornoemd, zich voor haar sterkmakend.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Dirk COUTURIER

Tesamen hierbij neergelegd :

-afschrift;

-lijst van statutenwijzigingen.

Voor-

behoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendee ... .. ~

g notaris, hetzij van de persoEo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden Neergelegd ler griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

aan het

Belgisch Staatsblac

11111

'11011]53+

Griffie 1 / Si4N. 2011



Ondernemingsrlr : 0883.085.525 Benaming

tvpluit) : Ikaros Solar

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Metropoolstraat 30 - 32 A, 2900 Schoten

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2010:

1. De algemene vergadering beslist de heer Geert Noels, de heer Rudi Devers en K. Dierick NV, vast vertegenwoordigd door de heer Karel Dierick, als bestuurders van de vennootschap te ontslaan en dit met ingang vanaf 23 december 2010.

2. De algemene vergadering beslist om mevrouw Cathy Van Houtven, wonende te Roskam 43, 2970 Schilde als bestuurder van de vennootschap te benoemen, in een onbezoldigd mandaat en dit met ingang vanaf 23 december 2010 voor een periode tot aan de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2016.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten zijn alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, geldig wanneer zij ondertekend worden door een gedelgeerd-bestuurder en een bestuurder, die gezamenlijk optreden. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd-bestuurder(s) of directeur(s), die alleen handelen. De raad van bestuur, de gedelegeerd-bestuurders(s) samenhandelend met een bestuurder mogen bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen, leden van de raad of niet, aandeelhouders of niet-aandeelhouders. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

3. De algemene vergadering beslist bijzondere machten toe te kennen aan Meester Koen Selleslags, Meester Davy Smet en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend uittreksel

Davy Smet

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 23.06.2010 10227-0086-035
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 06.07.2009 09364-0142-015
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 31.07.2008 08527-0081-014
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.09.2015, NGL 05.10.2015 15642-0302-031
26/10/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2014, GGK 09.10.2015, NGL 20.10.2015 15652-0353-055

Coordonnées
IKAROS SOLAR

Adresse
METROPOOLSTRAAT 30-32A 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande