IKHLAAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IKHLAAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.713.016

Publication

24/10/2014
ÿþtin

I les Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111J11111! 8



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 OKT. 201h

afdeling Atketfitn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 5 6 4 " 7 1 3 Benaming .0 16

(voluit) : IKHLAAS

(verkort):



Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2060 Antwerpen, Dambruggestraat 234

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris ter standplaats Aalst, op 9

oktober 2014, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Aalst, dat

1De heer SULTAN' Sedaqat, wonende en gehuisvest te 2140 Antwerpen, Helmstraat 158/1,

2.0e heer TUFAIL Muhammed, wonende en gehuisvest te 2830 Willebroek, Parklaan, 58,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de maatschappelijke

naam: "IKHLAAS" met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Dambruggestraat 234, waarvan het

maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal te plaatsen in speciën als volgt:

- de heer SULTAN' Sedagat, voornoemd, honderd vijfentachtig (185) aandelen, hetzij voor de

inschrijvingsprijs van achttienduizend vijfhonderd euro: 18.500,00-EUR

- de heer TUFAIL Muhammed, voornoemd, één (1) aandeel, hetzij voor de inschrijvingsprijs van honderd euro: 100,00-EUR

Hetzij honderd zesentachtig (186) aandelen voor de totale inschrijvingsprijs van achttienduizend zeshonderd euro:18.600,00-EUR

die het gehele maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt dat op deze wijze volledig geplaatst is.

De verschijners verklaren dat ieder aandeel, waarop hij ingeschreven heeft, volgestort is tot beloop van zesenzestig komma zesenzestig euro (66,66-EUR) zodat elk aandeel tenminste voor twee/derden werd volstort en dat het maatschappelijk kapitaal op deze wijze volgestort is tot beloop van een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR)

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening, onder rekening nummer BE85 0017 3861 8906, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde financiële instelling afgeleverd op dertig september tweeduizend veertien.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

- Slagerij

- klein en groothandel vlees

Bijkomend doel, ter vervollediging en eventuele wijziging en/of uitbreiding van activiteit:

-de uitbating van een car-wash, zowel manueel als industrieel.

-Uitbating benzinestation en bijhorende shop

-Import/export van textiel

-Groot- en kleinhandel textiel

-Uitbating restaurant

-Uitbating intemetcafé, met aanbieding van kleine restauratie

-Uitbating telefoonwinkel

1. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten

vennootschappen en ondernemingen alsook alle investe-Tings- en financiële verrichtingen behalve deze

voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten,opschikken, verbouwen, verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effekten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor verrnogensbeheer en beleggingsadvies.

3. De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake econo-imisch, handels, fiscale-, juridische en sociale aangelegenheden;

4. Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training Inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolltlek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorgani-satie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financiëel beheer.

5. Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportri-isico enzovoort.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samenwerken met dergelijke vennootschappen, en dit door inbreng, een samenwerkingsverband, borgstelling of hoe dan ook in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in aile ondernemingen.

Zij kan ook de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00-EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de bloot eigenaar, behoudens andersluldend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

leder zeakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

1 I.

'îé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden. Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij ken ten allen tijde aangepast worden.

CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de aandeelhouders:

ohetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

Eihetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien In de artikelen tweehonderd zevenenzestig en tweehonderd negenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar te tien uur op de maatschappelijke zetel; indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

kalenderjaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - eerste maatschappelijk boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend vijftien

2, Commissarissen.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meer

commissarissen.

De verschijners besluiten thans geen commissaris te benoemen.

3. Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, worden aangesteld:

- de heer SULTANI Sedaqat, voornoemd, die verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

- de heer TUFAIL Muhammed, voornoemd, die verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

De verschijners verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan door de oprichters, voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één september tweeduizend veertien. Deze overname geschiedt onder de opschortende voorwaarde van de needegging van het ulttreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg slechts uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

VOLMACHT.-

4

Voor-belpouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De verschijners machtigen de het accountantskantoor Fibel NV, kantoor houdende te 9320 Nieuwerkerken (Aalst), Maatweg 14, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de ondememingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten.

Voor beredeneerd uittreksel:

Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 31.08.2016 16567-0112-014

Coordonnées
IKHLAAS

Adresse
DAMBRUGGESTRAAT 234 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande