IL BARRISTA

Société en commandite simple


Dénomination : IL BARRISTA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.302.047

Publication

17/03/2011
ÿþMod 2.1

+iioaaosa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

07 -03- 2011

GRIFFIE REOIFiffWANK van

ye-s.enu nº%,rh.ms : ... b.AcrF-iei FN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Qndernemingsnr : g3 `f 302 D~

Benaming

(voluit) : IL BARRISTA

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Guido Gezellelaan 65 - 2500 Lier

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 1 februari 2011 blijkt tussen de ondergetekenden :

1.de heer Philip Van Hoof, geboren te Mortsel op 18 mei 1974 en wonende te 2500 Lier, Guido Gezellelaan 65 (nummer identiteitskaart )

2.de heer Christophe Van Hoof, geboren te Antwerpen 12 september 1942 en wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 241/2 (nummer identiteitskaart )

is overeengekomen het opstellen van de statuten van een gewone commanditaire vennootschap, die zij ais volgt verklaren op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen voormelde ondergetekenden een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming 'IL BARRISTA'.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De heer Philip Van Hoof, vermeld onder 1) is de enige beherende vennoot. Hij is solidair en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap.

De ondergetekende sub 2) is louter stille vennoot. Hij is slechts verantwoordelijk tot beloop van zijn inbreng. Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2500 Lier, Guido Gezellelaan 65. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

De zetel kan overgedragen worden naar een andere plaats in Vlaanderen of het tweetalig hoofdstedelijk gebied Brussel bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

-Het ontwerpen, adviseren, uitvoeren, promoten evenals het dupliceren, verspreiden, uitgeven, kopen en verkopen, huren en verhuren van audiovisuele realisaties onder om het even welke vorm en met gebruik van om het even welk medium, alsook evenementen en podiumkusten.

-Het uitbaten van een administratiekantoor, waaronder het leveren van administratieve diensten en algemeen secretariaatswerk, vertaling van teksten, mailing in al haar vormen zowel in de gebouwen van de vennootschap ais op verplaatsing.

-Het verstrekken van diensten voor studie en advies inzake reclame en persberichten.

-Het verstrekken van diensten inzake copywriting, tekstcorrectie, redactiewerk, mailings, marketing,

lz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende_... _ notaris, hetzij_.....o_ _-...... _ _. .

hetzij van de perro{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

telemarketing, lay-out, desktop publishing, fotografie, drukwerk, informatica, taaladvies, taalcursussen,

communicatie, relatiegeschenken.

-De import en export van en de groot- en kleinhandel in alle goederen.

-Zowel in België als in het buitenland, fabricatie en verhuur van, groot- en kleinhandel, promotie van elektronisch en computermateriaal en alle toebehoren voor informatica en burotica, het verstrekken of uitwerken van computerprogramma's, organisatie van computersystemen voor rekening van de vennootschap of voor rekening van derden en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Ontwerpbureau in de ruimste zin van het woord met inbegrip van productontwerp, publiciteit, grafische

vormgeving, display, verpakking.

-De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen.

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

-Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden.

-Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, publicitaire teksten, slogans, films en artikelen.

-De verkoop, aankoop, huur en verhuur van materiaal met betrekking tot het bovenstaande.

-Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

-Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

-De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij zal deze activiteiten mogen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden of ais tussenpersoon of commissionair, en dit zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De beherende vennoot, voornoemd onder 1), verklaart een inbreng in speciën te doen in de vennootschap van 990,00 (negenhonderd negenennegentig) euro in, die gestort wordt in de maatschappelijke kas of op de bankrekening van de vennootschap.

De stille vennoot, voornoemd onder 2) verklaart een inbreng in speciën te dien in de vennootschap van 10,00 (tien) euro die gestort wordt in de gemeenschappelijke kas of op de bankrekening van de vennootschap.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000,00 (duizend) euro, verdeeld in 100 (honderd) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, volstort ten belope van 1.000,00 (duizend) euro.

Ter vergelding van deze inbrengen, waarvan het totale bedrag duizend euro beloopt, worden er toegekend:

1)aan de heer Philip Van Hoof, voornoemd subi) : negenennegentig deelbewijzen, volledig volstort.

2)Aan de heer Christiophe Van Hoof, voornoemd sub2) : één deelbewijs, volledig voistort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerder(s) die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, inclusief de aan- en verkoop van onroerende goederen. Wordt tot zaakvoerder benoemd: de heer Philip Van Hoof voornoemd.

Artikel 8

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9

leder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Het boekjaar van de vennootschap loopt aldus van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Artikel 10

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

Aan de heer Philip Van Hoof, voornoemd, 99 procent;

Aan mevrouw Christophe Van Hoof, voornoemd, 1 procent.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste veertien dagen vô5r de vergadering in de past afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Philip Van Hoof, voornoemd, of in zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft het recht op een stem.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 20u of op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur indien de gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Artikel 14

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen, maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredend lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 15 hierna.

Artikel 15

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vôôr de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vôôr het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 10 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 16

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 17

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 15.

Artikel 18

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vereffenaar. Zijn benoeming en de bevoegdheid van de vereffenaar worden geregeld door het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Artikel 19

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 10 en 12.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 20

Overgangsbepalingen: het eerste boekjaar loopuitzonderlijkvan1~bmmh2011 tot31dmcembmr2~12.Oe / eerste jaamaqgaderingvindtaldusplaetsinjuni2Ü13`

Artikel 21

Overname van verbintenissen gedaan door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting. In navolging van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappenwmndendehonde|ingengesto|ddoprdm oprichters vanaf de datum van 15 januari 2011 overgenomen door de vennootschap, indien dit zou blijken uit de wil van de oprichters en de vennoten. Deze wil zal automatisch aanwezig zijn wanneer de verrichting uitdrukkelijk ten laste gelegd wordt van de vennootschap, hetzij door een specifieke wils uitdrukking c.q. verslag van de vennoten, hetzij door de opname ervar in de boekhouding van de vennootschap.

Opgemaakt te Lier op 1 februari .1011 in drie exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen, en een derde exemplàar dient om ter registratie aangeboden te worden.

Van Hoof Philip

zaakvoerder

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~~_ '~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nptano, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoor ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Na*niennandteken|m:

16/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IL BARRISTA

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 65 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande