IL NATUURSTEEN

Société en commandite simple


Dénomination : IL NATUURSTEEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 823.682.428

Publication

07/04/2014
ÿþOndernemingsnr: 0823.682.428

: Benaming

(voluit) IL NATUURSTEEN

(verkort):

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Dode Dreef 40, 2360 OUD-TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding en sluiting vereffening.

Er blijkt dit een onderhandse akte op 5 maart 2014 dat de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders der gewone commanditaire vennootschap "IL NATUURSTEEN", waarvan de zetel gevestigd is te 2360 OUD-TURNHOUT, Dode Dreef 40, BTW-nummer BE 0823.682.428 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt de vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van de vereffening, welke evenwel bij deze zef afgerond worden zoals uit de latere besluiten zal blijken.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit de zaakvoerder, te weten de heer Daniël GEBRUERS, voornoemd, ontslag te

verlenen en kwijting te geven voor het door zijn uitgeoefende mandaat tot op heden.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat de ontbinding en sluiting vereffening van onderhavige vennootschap in één akte gebeurt, er overeenkomstig artikel 184, § 5, geen vereffenaar zal worden aangesteld, dat er conform artikel 1901 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen geen verdelingsplan dient opgemaakt worden dat ter goedkeuring aan de rechtbank van koophandel dient voorgelegd te worden en dat er geen rapportering omtrent de toestand van de vereffening overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen dient plaats te vinden.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is en het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt en dat het saldo aan de vennoten werd toebedeeld in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal; dat er geen passive zijn luidens de voormelde staat van actief en passief, zodat de vereffening naar aanleiding van onderhavige ontbinding in één enkele keer kan afgesloten worden.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende vijf jaar te 2360 OUD-TURNHOUT, Dode Dreef 40.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan boekhoudkantoor FIVIGP CVBA, te 2460 KASTERLEE, Geelsebaan 69 A bus 0, teneinde te zorgen voor de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout en de publicatie ervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsbrad, alsook voor aile formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de fiscale administraties en de sociale en economische administraties in het kader van de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd, akte.

GEBRUERS Daniël

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ModWöd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch

na neerlegging ter gn

te

CH118ANK VAN

aken kopie

e villa PiFelE

B Mil Z014

TURN

KOOPHAND51.. MOUT

elior

Griffie

Coordonnées
IL NATUURSTEEN

Adresse
DODE DREEF 40 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande