IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.830.512

Publication

08/10/2014
ÿþ mod 19.9



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbia'

Rèchibank van koophandol

lene

Antwerpen

2 9 SEP, 2014

afdolingMitykp©n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0477.830.512

Benaming (veruit) : Immo Biart

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Columbustei 20

2900 Schoten

Onderwerp akte :WIJZIGING VORM  VERPLAATSING ZETEL - WIJZIGING DOEL  WIJZIGING BOEKJAAR - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 15 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Biart", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Columbuslei 20, ondernemingsnummer 0477.830.512 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Aan mevrouw Willemsens, Anita Francine Maria, geboren te Brasschaat op 17 december 1949 (rijksregisternummer 49.12.17-356.53), wonende te 2900 Schoten, Columbuslei 20, wordt ontslag verleend als zaakvoerder van de vennootschap.

In haar plaats wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, "Fontis", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Hanepad 23, ondernemingsnummer 0427.505.724 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Van Gils, Joannes Antonius Josephus, geboren te Meer op 12 februari 1962, (rijksregisternummer 62.02.12-281.93), wonende te 2960 Brecht, Hanepad 23, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder en die uitdrukkelijk hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

Tot opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld: mevrouw Hofmans, Véronique Elza René, geboren te Brecht op 9 april 1964 (rijksregisternummer 64.04.09-510.10), wonende te 2960 Brecht, Hanepad 23.

TWEEDE BESLISSING.

Ingevolge nagemelde doelwijziging van een handelsactiviteit naar een burgerlijk karakter wordt de vorm van de vennootschap gewijzigd van handelsvennootschap in burgerlijke vennootschap maar met behoud van de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

DERDE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2960 Brecht, Hanepad 23.

VIERDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen door volgende tekst

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende

- zakelijke-rechten;.. --- -. __ ___ _ - --: - --------------- -------- --- -- ---- -: --::-_-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aàn het Belgisch Staatsblad

"

Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe ken de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

VIJFDE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt gewijzigd in 30 juni, zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 30 juni 2015.

ZESDE BESLISSING.

De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar de derde donderdag van de maand december om 18.00 uur.

ZEVENDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissingen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht: de eerste zin van artikel 1 wordt vervangen door volgende tekst:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

de eerste zin van artikel 2 wordt vervangen door volgende tekst:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Hanepad 23,

- artikel 4 wordt vervangen door volgende tekst;

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en

in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- artikel 7.1 wordt vervangen door volgende tekst:

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen),

al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder

geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan

slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Statutaire zaakvoerder is de vennootschap uFontis', vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Van Gils Joannes voormeld.

Opvolgende zaakvoerder is mevrouw Hofmans Véronique; zij volgt van rechtswege de

statutaire zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem ingeval de

statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1

@

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de eerste zin van artikel 9.6 wordt vervangen door volgende tekst:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke

zetel van de vennootschap op de derde donderdag van de maand december om 18.00 uur,

artikel 10.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

De Notaris

(get.) J, Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 15.09.2014, NGL 26.09.2014 14616-0489-010
27/09/2013
ÿþt

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel to Antwerpen, op

18 SEP. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.830.512

Benaming

(voluit) : IMMO BIART

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hanepad 23, 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 10 september 2013 blijkt hetgeen hierna volgt:

De enige zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Columbuslei 20, 2900 Schoten

en dit met ingang vanaf 10 september 2013.

Anita WiIlemsens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2012
ÿþ~

gr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Lüik



Neergelegd ter griffie van de Rechibank van Koophandel te Antwerpen, op

0 3 MEI 2012

Griffie

bel a~

Sta

ic Ondernemingsnr: BE0477.830.512

ï1 Benaming (voluit) : Immo Biart

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hanepad 23

2960 Brecht

Onderwerp akte :WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

11 Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 11 april 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO BIART", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Hanepad 23, BTW BE0477.830.512 RPR Antwerpen, éénparig volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt gewijzigd naar 31 maart, zodat het boekjaar voortaan loopt << van 1 april tot 31 maart van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 31 maart

o-

2013.

TWEEDE BESLISSING.

it De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar de laatste dinsdag van de maand september

om 19 uur.

:1 DERDE BESLISSING.

i; De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan

de bepalingen van de wet van 7 mei 1999, gewijzigd door de wetten van 23 januari 2001 en 2

augustus 2002, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "IMMO

BIART".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Hanepad 23.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur,

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin

van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Beleggingen en beheer van vermogens,

gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij

61 voor rekening van derden; of in deelname met derden, onroerende financieringshuur; deze

i? aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in

de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet zijn voorbehouden aan vermogensbeheerders en

beleggingsadviseurs mogen niet door deze vennootschap uitgevoerd worden. Het uitvoeren van

consultingopdrachten In verband met onroerend goed projecten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot aankopen, opschikken,

uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen, van onroerende goederen, bouwen, j

verhuren of in huur nemen, van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alle opties verwerven en toestaan, ruilen, in pacht nemen of verpachten, verkavelen en onderhouden.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende, financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

{ Deze opsomming is niet beperkend.

_" .dij-~.ag~~ar" _~ia~izw.o~l-x~l-~tsSr~~l~s_aJs_-~cQ~_b~roù~ld~.~[~uande~d~r~~eta~z~~lijker~~ __: _, _:___._~__-:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ 4

x mod 11.1

Voorbehouden De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier

aan het Belgisch Staatsblad belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap,

waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van

het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerend en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het del van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of

onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

Win tverdelinq - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de

vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft

bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de

zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij vcor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel

van de vennootschap op de laatste dinsdag van de maand september om 19.00 uur; indien die dag

een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten

bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bes uur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2 Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

ledere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college warden genotuleerd in een daartoe bestemd register, Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvaerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4 Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de

vennootschap Jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 Ë 1

b '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van

zaakvoerders de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

Mevrouw Willemsens Anita, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.03.2012, NGL 11.04.2012 12087-0389-013
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 29.03.2011, NGL 28.04.2011 11091-0024-013
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 30.04.2010 10102-0329-013
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 28.04.2009 09119-0227-012
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.03.2008, NGL 11.04.2008 08103-0135-012
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 27.03.2007, NGL 29.03.2007 07097-1382-013
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 28.03.2006, NGL 12.04.2006 06108-1655-012
13/03/2006 : AN350233
19/04/2005 : AN350233
07/04/2004 : AN350233
19/02/2003 : AN350233
09/07/2002 : ANA071923

Coordonnées
IMMO

Adresse
COLOMBUSLEI 20 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande