IMMO BRAKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO BRAKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.541.019

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 17.07.2013 13318-0026-011
06/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVY I ICI IVV ~I Ifll ICI I N II VI

`12031570"

Ondernemingsnr : 0841541019

Benaming

(voluit) : IMMO BRAKO

(verkort) :

Peargelegd ter grFtilfl AEîfi`hortPt van Koophandel te f ntworpen, op

Z 1, 1n: 2012

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen, Van Averbekelaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BEZOLDIGING MANDAAT

Volgens uittreksel van het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 9 Januari 2012, werd beslist met eenparigheid van stemmen het mandaat van de zaakvoerders n.l de heer BRAECKMANS EMIEL en mevrouw POULUSSEN RITA, beide wonende te 2050 Antwerpen, Van Averbekelaan 2, onbezoldigd te maken vanaf de oprichting n.l. 23 november 2011.

zaakvoerder

BRAECKMANS EMIEL

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2011
ÿþ Mal Wmd 11. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il~.~~ ,~ de ter Uap aochtft VdBfd st06J3;iffisdr2 QfeJ8rp@!i, i6p

Griffie 0 5 DEC. 20n

III

*11188330*

bet



Be Sta

Ondernemingsnr : e*,1 .534 , 4'f9

Benaming IMMO BRAKO

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Averbekelaan 2 te 2050 ANTWERPEN-LINKEROEVER (volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing: oprichting nieuwe vennootschap

UITTREKSEL: PARTIELE SPLITSING  KAPITAALVERMINDERING - OPRICHTING VENNOOTSCHAP





NIEUWE:

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 23 november 2011, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BRAKO",, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Melsele), Schaarbeekstraat 38.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jos De Loose te Antwerpen-Linkeroever op' 1 juli 1980, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna onder nummer 1323-19.

De statuten werden meermaals gewijzigd, voor het laatst bij akte verleden voor notaris Romain Coppin te, Antwerpen op 31 maart 2006, gepubliceerd alsvoren op 24 april daarna onder nummer 06071952.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen:

1)De raad van bestuur/zaakvoerder van de vennootschap heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna «het; voorstel», dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van: Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde neergelegd op 11 maart 2011, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (art. 743 al. 3 W.Venn.) en' bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 maart daarna onder het nummer 11044717;

2)De raad van bestuur van de vennootschap heeft op datum van 21 februari 2011een omstandig schriftelijk' verslag opgesteld dat de mededelingen bevat zoals opgesomd in artikel 745 van het Wetboek van. Vennootschappen.

3)Door de heer Roger F. Broos, bedrijfsrevisor te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26 werd het verslag'; overeenkomstig artikel 677 van het W.Venn., verwijzend naar artikel 746 van het W.Venn. opgesteld, dat alle, mededelingen bevat zoals opgesomd door artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, alsmede het: verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op; te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 29 juli 2011 luiden als volgt:

"BESLUITEN

INZAKE HET SPLITSINGSVOORSTEL

Ondergetekende, Roger F. Broos, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, ingeschreven op de lijst van het openbaar register van de bedrijfsrevisoren onder nummer N00504, komt na' zijn onderzoek, uitgevoerd overeenkomstig de algemeen geldende controlenormen en de bijzondere normen: van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie en splitsingsverrichtingen onderstaande: besluiten en verklaart :

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

-de waarde van een aandeel van de te splitsen vennootschap " BRAKO ", te 9120 Beveren-Waas (Melsele), Schaarbeekstraat 38, RPR (Dendermonde) n° 0420.533.602 ¬ 5.948,65 bedraagt, en dat na de splitsing de waarde van een aandeel van de overblijvende vennootschap ¬ 4.657,50 zal bedragen en dat van de nieuwe op te richten vennootschap ¬ 1.291,15, zodat de gezamenlijke waarde van beide aandelen, gelijk is aan de waarde van 1 aandeel van de te splitsen vennootschap

-de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld op basis van een passende

waarderingsmethode, welke duidelijke beschreven is in het opgemaakte en neergelegde splitsingsvoorstel, en

toegelicht wordt in onderhavig verslag.

en

INZAKE DE INBRENGEN lN NATURA

Ondergetekende, Roger F. Broos, Bedrijfsrevisor, is na de beëindiging van zijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat :

1.de verrichting nagezien werd overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbrengen in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbrengen in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen aandelen, op basis van de toegepaste waarderingsmethoden in continuïteit op deze van de te splitsen vennootschap " BRAKO ", waaruit de nieuwe vennootschap zal ontstaan, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, resulterend in een netto inbrengwaarde van ¬ 591.344,57 (vijfhonderd eenennegentigduizend driehonderd vierenveertig euro zevenenvijftig cent) tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, bestaande uit 458 (vierhonderd achtenvijftig) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/458ste deel van het kapitaal, zodat de inbrengen in natura, bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " IMMO BRAKO ", te 2050 Antwerpen, Van Averbekelaan 2, niet overgewaardeerd zijn.

Ik wil U er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld in goede trouw,

Antwerpen, 29 juli 2011.

de bedrijfsrevisor

R. F. Broos"

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de op te richten vennootschap zal aan de akte van oprichting gehecht blijven met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5)Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder 1) en de verslagen van de raad van bestuur/zaakvoerder en de bedrijfsrevisor/accountant (zoals vermeld onder de nrs. 2 en 3) werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld (art. 748 § 1 eerste al. W.Venn.).

6)Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 748, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand vóór de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouderslvennoten:

 het splitsingsvoorstel;

 de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen;

 de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap;

 de verslagen over de laatste drie boekjaren;

 tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden vóór de datum van het voorstel zijn vastgesteld.

Iedere aandeelhouder/vennoot kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

BESLISSING: oprichting van de besloten vennootschap "IMMO BRAKO"

A, Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële

splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van

de partiële splitsing, als volgt is samengesteld:

zesennegentigduizend vijfhonderd vierenveertig euro zevenenvijftig cent (¬ 96.544,57) kapitaal;

* vierhonderdvierennegentigduizend achthonderd euro (¬ 494.800,00) inboeking

herwaarderingsmeerwaarden.

Zoals dit alles blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor/accountant, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO BRAKO", met maatschappelijk zetel te 2050 Antwerpen-Linkeroever, Van Averbekelaan 2, op te richten, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

DE STATUTEN LUIDEN ALS VOLGT:

TITEL I -KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt: "IMMO BRAKO".

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2050 Antwerpen-Linkeroever, Van Averbekelaan 2.

ARTIKEL DRIE -DOEL

De vennootschap heeft als doel

Het kopen en verhuren van onroerende goederen, het beheer van het patrimonium, het behouden van het aktief dat bestaat uit roerende en onroerende goederen en dit in de meest brede zin van het woord.

Enkel als gebiedende omstandigheden haar dwingen kan zij overgaan tot verkoop.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden. Zij kan onder iedere vorm; zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten.

TITEL Il - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zesennenegentigduizend vijfhonderd vierenveertig euro zevenenvijftig cent (¬ 96.544,57), vertegenwoordigd door vierhonderd achtenvijftig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. ieder aandeel vertegenwoordigt één/vierhonderd achtenvijftigste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL ACHTTIEN - BEZOLDIGINGEN

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De bezoldiging van de commissarissen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen vastgesteld.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST

Elk jaar op de tweede dinsdag van de maand juni, om achttien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten warden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van

telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig te zijn.

TITEL V - INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - VERDELING

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

leder jaar op eenendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de

algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen)

het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte

voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering,

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

BESLISSING: overgangsbepalingen - benoeming van de eerste bestuurders/zaakvoerder van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf heden om te eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in 2013, op plaats en datum als voorzien. De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerders van de vennootschap "IMMO BRAKO" :

- De heer Emiel Braeckmans;

- mevrouw Rita Poulussen,

Beiden voornoemd, en die hier beide tussenkomen en uitdrukkelijk verklaren hun mandaat van zaakvoerder

te aanvaarden.

De zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd.

Financieel plan

De raad van bestuur van de vennootschap overhandigt aan de ondergetekende notaris een financieel plan -

; waarin zij optreedt als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de

" partiële splitsing rechtvaardigt.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de

partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij " bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaring pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, § 1 (de verrichting dient te worden te aangezien als een splitsing) en/of § 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak) en 120, van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van 16 juli 2001, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op 20 juli 2001.

BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Paul Verlodt, accountant, kantoorhoudende te 2610 Wilrijk, Boeksveldstraat 56, (voor natuurlijke personen: naam, voornaam, adres; voor rechtspersonen: naam en zetel), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE.

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag door de Raad van Bestuur, volmachten en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" betroudeo aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO BRAKO

Adresse
VAN AVERBELAAN 2 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande