IMMO - D

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO - D
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.683.695

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 20.07.2013 13333-0280-010
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 27.07.2012 12360-0023-010
18/05/2012
ÿþMod Word 11.1

ti

gTj_~4_,E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

8

*12090983"

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

van Koaphondel te Antwerpen op

7 M } 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0437.683.695

Benaming

(voluit) : IMMO-D

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hensbergelel 26, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

On4erwerp akte z DOEL  EUROCONVERSIE - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING AANDELEN OP NAAM -- MODERNISERING VAN DE STATUTEN - COÖRDINATIE -VOLMACHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op zevenentwintig apirl tweeduizend en twaalf, DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "IMMO-D" met zetel te Hensbergelei 26, 2930 Brasschaat, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen

* Wijziging maatschappelijk doel.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen. Artikel vier (4) wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

pe handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en grond.

Verhuur en exploitatie van woningen, niet-residentiële gebouwen en terreinen.

Onroerende leasing van woningen, niet-residentiële gebouwen en terreinen.

De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

projectontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere' managementactiviteiten

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland.

In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel vcor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken."

* Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen: De vergadering besluit tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen. Alle aandelen zijn voortaan aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

* Omzetting in euro: De vergadering besluit het kapitaal van één miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische frank (1.250.000 BEF) om te zetten in dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig cent (30.986,69 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

* Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met dertigduizend vijfhonderd dertien euro eenendertig cent (30.513,31 EUR) om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig cent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

(30.986,69 EIiR) op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van dertigduizend vijfhonderd dertien euro eenendertig cent (30.513,31 EUR), dat zal worden afgenomen van de bijzondere rekening "beschikbare reserves" van de vennootschap,

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Artikel vijf van de statuten wordt als volgt aangepast:

Artikel 5.- Kapitaal van de vennootschap.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), Het is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) gelijke aandelen die elke één/duizend tweehonderd vijftigste (111.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

* Wijziging in verband met de aandelen nieuwe bepalingen

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de wet van veertien december tweeduizend en vijf (14/12/2005) houdende afschaffing van de effecten aan toonder en te dieneinde wordt het huidig artikel zeven (7) betreffende de aandelen van de vennootschap vervangen en wordt er een nieuw artikel (7bis) ingelast in de huidige statuten betreffende de overdrachten van aandelen en een nieuw artikel (7ter) betreffende omzetting van aandelen.

De vergadering beslist het bestaande artikel 7 op te heffen en te vervangen door de hierna volgende tekst "Artikel 7. Aandelen

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het register van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Het register kan gehouden worden in elektronische vorm, onder de voorwaarden als voorzien in de wet. ln voorkomend geval is de raad van bestuur bevoegd om het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een bceking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt."

Er wordt een nieuw artikel, genummerd 7bis ingelast met betrekking tot de overdracht van aandelen, als volgt:

"Artikel Ibis. Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun gevolmachtigden. De verklaring van overdracht kan een elektronische vorm aannemen onder de voorwaarden als bepaald in de wet.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen door over-schrijving van rekening op rekening,"

Er wordt een nieuw artikel, genummerd 7ter ingelast met be-trekking tot de omzetting van aandelen, als volgt:

"Artikel 7ter. Omzetting van aandelen

Een aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk, en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een erkende rekeninghouder aangeduid door de aandeelhouder. Bij gebrek aan dergelijke aanduiding worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk, en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeninginstelling of erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer AUGUSTYNS Filip wonend te 2940 Hoevenen (Stabroek), Witvenstraat 86 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij een ondernemingsloket met het oog op de wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Onder-nemingen en ten overstaan van alle andere overheidsinstanties, te verzekeren.

Voor Ontledend Uittreksel,

i

Á

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd - afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

- verslagen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/04/2012 : AN271683
05/09/2011 : AN271683
16/08/2010 : AN271683
23/07/2010 : AN271683
08/09/2009 : AN271683
08/09/2008 : AN271683
09/04/2008 : AN271683
05/12/2007 : AN271683
06/09/2007 : AN271683
23/08/2005 : AN271683
24/05/2005 : AN271683
10/05/2004 : AN271683
10/10/2003 : AN271683
13/08/2003 : AN271683
01/06/2000 : AN271683
24/08/1996 : AN271683
24/08/1996 : AN271683
01/01/1993 : AN271683
01/01/1992 : AN271683
30/11/1989 : AN271683
30/11/1989 : AN271683
06/07/1989 : AN271683

Coordonnées
IMMO - D

Adresse
HENSBERGELEI 26 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande