IMMO DEMADA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO DEMADA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.027.641

Publication

13/11/2014
ÿþ -_ ~  ?,+..--" Mcd Wad 11.1

'411 s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 NOV. 2014

atket Antwerpen

Ondernemingsnr : 0827.027.641

Benaming

(voluit) : Immo Demada

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steytelincklei 7, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van fusievoorstel .

Neerlegging van het fusievoorstel (het Fusievoorstel) opgesteld dd 1 september 2014 overeenkomstig artikel 693 W.Venn, , betreffende de fusie door overneming door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Immo Demada , RPR Antwerpen 0827.027.641 met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen Steytelincklei 7(overnemende vennootschap) , van de naamloze vennootschap Patrevi , RPR Antwerpen 0435.997.083 met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen Steytelincklei 7 (over te nemen ' vennootschap) .

Bij de fusie betrokken vennootschappen

0Overnemende vennootschap:

oDe Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Immo Demada, Steytelincklei 7, 2160 Antwerpen  Nationaal nummer 0827.027.641

Het doel luidt als volgt;

1.Het beheer en valoriseren van een onroerend patrimonium. Dit omvat onder meer het verwerven ,verhuren bouwen ,uitrusten ,renoveren verbouwen en vervreemden van alle onroerende goederen ,doch alleen met het oog op beheer ,opbrengst , valorisatie of wederbelegging , dus met uitzondering van de verrichtingen die verband houden met die welke door de zogenaamde vastgoedhandelaars worden uitgeoefend .

2.De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder ,gedelegeerd bestuurder , zaakvoerder ,directeur ,vereffenaar of andere leidende en uitvoerendé functies , al dan niet bezoldigd in alle vennootschappen ,verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland .

3.Zij kan zich ten gunste van privé personen of rechtspersonen borg stellen of hen aval verlenen ,optreden als agent of vertegenwoordiger ,voorschoften toestaan ,kredieten verlenen ,hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle financiële, commerciële en industriële , roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen,

OOver te nemen vennootschap :

oDe naamloze vennootschap Patrevi , Steytelincklei 7 2160 Antwerpen, Nationaal nummer: 0435.997.083

Het doel luidt ais volgt:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en ' financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, toe gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IN

IIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het nemen van participaties onder eender welke vomi in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investering- en financiële verrichtingen behalve deze ' voorbehouden aan depositobanken. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor andere derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

De NV Patrevi zal al haar gehele vermogen ,i.e.al haar activa en passiva ,zowel rechten als verplichtingen inbrengen in Immo Demada in het kader van een tussen hen voorgenomen fusie door overneming overeenkomstig art 671 en de artikelen 693 e.v. van het Wetboek van vennootschappen .

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd: 80 nieuwe aandelen Immo Demada voor 5 bestaande aandelen Patrevi . De ruilverhoudingen zijn vastgelegd op basis van de substantiële waarde van de betrokken vennootschappen.

Er is geen opleg in speciën.

Het bestuursorgaan van Immo Demada wordt belast met de omruiling van de bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap tegen de door haar , de overnemende vennootschap , uit te geven nieuwe aandelen en dit volgens de vastgelegde ruilverhoudingen .De nieuwe aandelen zullen op naam zijn die op naam van de respectievelijk begunstigde aandeelhouders van de overgenomen vennootschap zullen worden ingeschreven in het register van aandelen van de overnemende vennootschap en dit ten laatste 15 dagen na de publicatie van de totstandkoming van de fusie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad ; Het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap zal vernietigd worden.

De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf 1 juli 2014; er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

Alle verrichtingen van Patrevi zullen vanaf 1 juli 2014 boekhoudkundig worden geacht te zijn gedaan voor rekening van Immo Demada.

Er zijn in Patrevi geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben of andere effectenhouders met wie rekening moet worden gehouden

De vennoten van de overgenomen vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap,

Aan Mertens,Dewaele Achten & C' bedrijfsrevisoren BV ovv BVBA ,met als vertegenwoordiger Dhr Willy Mertens , is opdracht gegeven om het verstag bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op ; te stellen .De vergoeding voor deze opdracht is bepaald op 3.500 ¬ exclusief BNV , voor de te fuseren vennootschappen samen .

Aan de leden van de bestuursorganen van de deelnemende vennootschappen worden geen vergoedingen of voordelen toegekend.

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat het volgend onroerend goed dat aanleiding geeft tot de toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet

Antwerpen 42 Afdeling Wilrijk : een gebouw op en met grond gelegen te Wilrijk Steytelincklei 7 volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie C , n° 0004/P2 , voor een oppervlakte van 1000 m2

Het fusievoorstel is onderworpen aan de opschortende voorwaarde van aflevering van de bodemattesten noodzakelijk voor de verwezenlijking van de voorgenomen fusie.

Namens de raad van bestuur van Immo Demada CVBA

J Sussholz

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

relgisch

Staatsblad

11/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 05.09.2013 13575-0266-012
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 10.08.2012 12401-0434-012
05/02/2015
ÿþa

Y r

Ondernemingsnr : 0827.027.641

Benaming

(voluit): IMMO DEMADA

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Steytelincklei 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNE`iMING  KAPITAALVERHOGING  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig december tweeduizend veertien dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DEMADA", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Steytelincklei 7, opgericht bij akte verleden voor notaris Michel Smets te Antwerpen op 21 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juli daarna onder nummer 10100583, waarvan de statuten niet werden gewijzigd.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de drie enige vennoten, eigenaars zoals zij verklaren van de honderd (100) bestaande aandelen, te weten

1° De Heer SÜSSHOLZ Jacques, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk,

Steytelincklei 7,

eigenaar van één aandeel 1 20 Mevrouw JACOBY Mirt Eva, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk,

Steytelincklei 7,

eigenaar van één aandeel 1

3° De Heer SÜSSHOLZ Manuel John, wonende te 65136 Tel Aviv (Israël),

23 Yehuda Halevi Street,

eigenaar van negenduizend vijfhonderd negenenveertig aandelen 9549

4° De Heer SÜSSHOLZ Thomas, wonende te 65136 Tel Aviv (Israël),

23 Yehuda Halevi Street,

eigenaar van negenduizend vijfhonderd negenenveertig aandelen 9549

Samen: negentienduizend honderd aandelen 19.100

Hier allen vertegenwoordigd door de Heer SOMERS Michel, wonende te 2000 Antwerpen, Welvaartstraat

58, medewerker van ondergetekende notaris Dens, ingevolge hieraangehechte onderhandse volmachten.

De vergadering wordt geopend te negen uur vijfendertig minuten in mijn kantoor te 2000 Antwerpen,

Maarschalk Gérardstraat 20.

INLEIDENDE UITEENZETTING.

De comparanten leiden, vertegenwoordigd zoals gemeld, de vergadering in en stellen dat:

1, De vergadering is bijeengeroepen met volgende agenda:

1) Kennisneming en bespreking van pagemelde stukken, waarvan de aandeelhouders kosteloos een

afschrift hebben bekomen, te weten

a) het fusievoorstel voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °IMMO DEMADA" en de naamloze vennootschap "PATREVI", opgesteld door de raad van bestuur met toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 3 november 2014

b) - Verzaking aan het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen

- Kennisname van het schriftelijk verslag over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt door "Mertens, Dewaele Achten & C°, Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, vertegenwoordigd door de Heer MERTENS Willy, bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

f.~, ,~~` ~ "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

8 st

ItI



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 JAN. 2015

afdeliemekverpen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2) - Fusiebesluit, waarbij de vennootschap bij wijze van fusie, de naamloze vennootschap "PATREVI", overneemt volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel waarvan sprake in het eerste agendapunt

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met driehonderdtweeënzestigduizend zeshonderdachtenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 362 668,23) om het te brengen van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) op twee miljoen driehonderdtweeënzestigduizend zeshonderdachtenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 2.362.668,23) ingevolge de overname van de vennootschap "PATREVI", en met creatie van zesduizend honderdzestig (6.160) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Wijziging van artikel 5 van de statuten met betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen van de vennootschap, om de tekst ervan in overeenstemming te brengen met de tengevolge van de fusie tot stand gekomen kapitaalverhoging, alsmede met de ingevolge de fusie besloten uitgifte van nieuwe aandelen

- Wijziging van de statuten door de volledige tekst ervan te coördineren en aan te passen aan voorgaande besluiten

3) Coördinatie van de statuten

4) Machtiging aan de raad van bestuur van de ovememende vennootschap om ;

- de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot de overgenomen

vennootschap; haar aandelenregister te vernietigen

- de aantekening in het aandelenregister te verrichten van de nieuw uitgegeven aandelen ten name van de

vennoot van de overgenomen vennootschap

5) Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap

2. Vermits de vergadering voltallig is, het niet nodig is het bewijs voor te leggen van de bijeenroeping.

3. De aandeelhouders erkennen een kopie te hebben ontvangen van de tekst van het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake in de agenda.

4. De volgende documenten sedert 3 november 2014 op de zetel ter inzage lagen van de aandeelhouders en dat iedere vennoot hiervan kosteloos op verzoek een afschrift heeft kunnen bekomen

a) de fuslevoorstellen

b) de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van zowel de vennootschap zelf als van de overgenomen vennootschap

c) de jaarverslagen en de controleverslagen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap en de voornoemde vennootschap met wie voorgesteld wordt de fusie door te voeren

5. Zich geen belangrijke wijziging heeft voorgedaan in het vermogen van de vennootschap, tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de vergadering, en de raad van bestuur evenmin werden ingelicht over een zodanige vermogenswijziging in de andere aan de fusie deelnemende vennootschap

6. De vennoten van de overgenomen vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap.

LEGITIMATIE VAN DE VERGADERING,

Ingevolge de voorgaande uiteenzetting en de overlegging van de genoemde bewijsstukken bevestigt de vergadering de legitimiteit van de bijeenkomst en verklaart zich bevoegd om tot de navolgende besluitvorming te komen met betrekking tot de vermelde agendapunten, nadat de raad van bestuur, op verzoek van ondergetekende notaris heeft bevestigd dat de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen en dat geen obligaties werden uitgegeven.

EERSTE BESLUIT, VERSLAGEN.

Gezien de vennoten erkennen het fusievoorstel te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, dient er geen voorlezing van te gebeuren.

De vennoten verzaken hierbij aan het verslag van de raad van bestuurder overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaren een kopie ontvangen te hebben, en aldus te ontslaan van voorlezing te doen van het schriftelijk verslag over het fusievoorstel overeen-'komstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt door "Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te Zandhoven, vertegenwoordigd door de Heer MERTENS Willy, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur,

Het verslag van de bedrijfsrevisor bevat volgend besluit:

"Ingevolge toepassing van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, werd ondertekende de BV ovve BVBA MDA Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, vertegenwoordigd door Dhr. W. Mertens, bedrijfsrevisor en vennoot, aangesteld door de raad van bestuur van CVBA Immo Demada om verslag uit te brengen over de waardering van de ruilverhouding,

Ondergetekende verklaart op basis van de in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsvenichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat

1.Het fusievoorstel tussen de overnemende en de overgenomen vennootschappen beantwoordt aan de voorwaarden beschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

2.Door de raad van bestuur werden de volgende waarderingsmethoden toegepast ter bepaling van de ruilverhouding: waardering op basis van de nominale waarde of fractie-waarde en de waardering op basis van de substantiële 1 intrinsieke waarde.

Deze waarderingsmethoden leiden in hoofde van de bij de fusie betrokken vennootschappen tot de volgende waarden:

Nominale/ Fractiewaarde Substantiële Intrinsieke waarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

lmmo Demada2.000.000,00 1.926.328,85

Patrevi362.668,23 611.237,59

3.Het betrekkelijk gewicht dat aan de methode volgens de nominale waarde of fractiewaarde wordt gegeven

is 0%. Het betrekkelijk gewicht dat aan de methode op basis van de intrinsieke waarde wordt gegeven is 100%.

De verantwoording van de gebruikte wegingscoëfficiënten, alsook de uiteindelijke waardebepaling op basis van

deze coëfficiënten luidt als volgt:

-De waardering op basis van de fractiewaarde of de nominale waarde houdt geen rekening met de in het

verleden opgebouwde reserves. Om deze reden wordt aan deze waarderingsmethode een wegingscoëfficiënt

van 0% toegewezen.

-De waardering op basis van de substantiële ! intrinsieke waarde houdt wel rekening met de in het verleden

opgebouwde reserves en met de geschatte marktwaarde van de onroerende goederen.

4.De weerhouden waarderingsmethoden zijn gesteund op werkelijke waardes en aanvaardbaar.

5.Bij de waardering werden geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld.

6.De ruilverhouding is redelijk, mede rekeninghoudend met het familiale karakter van het

aandeelhoudersbezit.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Zandhoven op 4 december 2014.

Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren BV owe BVBA

Vertegenwoordigd door

Willy Mertens"

TWEEDE BESLUIT : FUSIE.

A. FUSIE.

a) De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DEMADA", overnemende vennootschap, bij wijze van fusie overneemt de naamloze vennootschap "PATREVI", overgenomen vennootschap.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal wordt verhoogd ingevolge de overname van de vennootschap "PATREVI" met driehonderdtweeënzestigduizend zeshonderdachtenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 362.668,23) om het te brengen van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) op twee miljoen driehonderdtweeënzestigduizend zeshonderdachtenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 2.362.668,23).

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden zesduizend honderdzestig (6.160) volledig volgestorte aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap zonder aanduiding van nominale waarde.

De overnemende vennootschap bezit geen aandelen van de overgenomen vennootschap.

De overgenomen vennootschap bezit geen aandelen van de overnemende vennootschap.

b) Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden tachtig (80) aandelen van de ovememende vennootschap toegekend per vijf (5) bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap

c) Daar de aandelen van de overnemende vennootschap en overgenomen vennootschap op naam luiden, zullen binnen vijftien dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad de bestuurders van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de overgenomen vennootschap:

- het aantal bijkomende aandelen van de overnemende vennootschap dat aan de vennoot van de overgenomen vennootschap toekomt krachtens het fusiebesluit

- de datum van het fusiebesluit

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap of zijn gevolmachtigde worden ondertekend.

Het aandelenregister van de overgenomen vennootschap zal na goedkeuring worden vernietigd.

d) De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap delen in het bedrijfsresultaat en zijn

dividend gerechtigd vanaf 1 juli 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

e) Vanaf 1 juli 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennoot-schap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

f) Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten meer waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er zijn in de overgenomen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen.

g) Aan de voornoemde vennootschap "Mertens, Dewaele Achten & C° Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisor van de overnemende en de overgenomen vennootschap die, in opdracht van de overnemende en de overgenomen vennootschap het verslag bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen heeft opgemaakt, waarvan de besluiten hierboven zijn weergegeven, wordt door de opdrachtgevende vennootschappen een bezoldiging toegekend die in gemeen overleg bepaald werd.

h) Aan de bestuurders ! zaakvoerders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

i) In de ovememende vennootschap worden de volgende artikelen gewijzigd

\ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge A Het artikel met betrekking tot het kapitaal en de aandelen van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapi-taalverhoging en de ingevolge de fusie besloten uitgifte van nieuwe aandelen,

Aldus wordt de tekst van het artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst

"Artikel 5, - Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk,

Het geplaatst vast kapitaal bedraagt driehonderdtweeëntachtigduizend zeshonderdachtenzestig komma drieëntwintig (382.668,23) en is verdeeld in zesduizend tweehonderdzestig (6.260) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het vast kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering.

Het veranderlijke kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijke uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam".

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt, mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "PATREVI", omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende bestanddelen, die als volgt worden gewaardeerd :

In te brengen activa :

* Materiële vaste activa : tweehonderd zevenentachtig duizend

Achthonderd zeventien euro vierenzestig cent ¬ 287.817,46 * Vorderingen op minder dan één jaar : achtennegentig duizend

tweehonderd negenenvijftig euro éénenzeventig cent ¬ 98.259,71

* Liquide middelen : zestienduizend zevenhonderd éénenzestig euro

zevenenvijftig cent ¬ 16.761,57

totaal der activa : vierhonderd en twee duizend

achthonderd achtendertig euro vierenzeventig cent ¬ 402.838,74

Over te nemen schulden :

* Schulden op ten hoogste één jaar : vijftien duizend vierhonderd

drieënzeventig euro zesenvijftig cent ¬ 15.473,56

totaal der passiva : vijftien duizend vierhonderd

drieënzeventig euro zesenvijftig cent ¬ 15.473,56

Het overgegane netto-vermogen is samengesteld uit de voormelde activa minus de voormelde schulden en bedraagt driehonderdzevenentachtigduizend driehonderdvijfenzestig euro achttien cent (¬ 387 365,18).

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan; het recht de naam van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Verder omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met hun eigen werknemers en aangestelden en jegens hun eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

De raad van bestuur van de overgenomen vennootschap verklaart dat de handelszaak niet bezwaard is. Bovendien vervat de vermogensovergang honderd procent (100 %) in volle eigendom in volgend onroerend goed

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

De woning op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Antwerpen-Wilrijk, Steytefincklei 7, volgens titel en thans ten kadaster gekend onder Antwerpen, tweeënveertigste afdeling, Wilrijk eerste afdeling, sectie C nummer 4/P/2 voor een oppervlakte van 896m2.

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd): vijfduizend achthonderd dertig euro (¬ 5.830,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Voorbeschreven eigendom hoort toe aan de overgenomen vennootschap "PATREVI" ingevolge inbreng door Mevrouw JACOBY Mirl Eva Helga, te Antwerpen-Wilrijk, blijkens oprichtingsakte van de vennootschap verleden voor notaris Richard Celfis te Antwerpen op 5 december 1988, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op 14 december 1988, deel 9570 nummer 22.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge " OVERHEIDS- EN STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN.

De vennootschap zal zich moeten gedragen naar al de overheidsvoorschriften betreffende gebeurlijke

onteigening, bepalingen inzake rooilijn, stedenbouwkundige voorschriften, beschermingsmaatregelen, en

andere overheidsbesluiten of verordeningen.

De Stad Antwerpen heeft op 17 december 2014 een stedenbouwkundig uittreksel met aanvullende

vastgoedinformatie afgeleverd met referte "51080".

De comparanten erkennen kopie van dit document te hebben ontvangen en ontslaan ondergetekende

notaris er verder melding van te maken,

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht op artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

dat de vergunningsplichtige handelingen omschrijft.

Met het oog op de informatieverplichting, zoals voorzien in de artikelen 5.2,1. en volgende van zelfde

Codex, vestigt ondergetekende notaris de aandacht erop :

1° dat voor het onroerend goed geen bouwvergunning en/of stedenbouwkundige vergunning werd(en)

afgeleverd

De Stad Antwerpen beschikt thans over een plannen- en vergunningenregister.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed is : "woongebied"

3° dat voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en

met 6.1.43 van voormelde Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

4° dat er op het onroerend goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1 van voormelde

Codex

5° dat er voor het onroerend goed volgende verkavelingsvergunning van toepassing is:

* dossiemummer 11002 2004_15136 -- gemeentelijk dossiemummer: 196654  onderwerp: nieuwe

verkaveling  datum beslissing schepencollege: 25/04/1966  aard van de beslissing: vergunning

6° dat op het goed geen enkele verplichting rust om herstelmaatregelen uit te voeren ten gevolge van een

definitieve rechterlijke beslissing, zoals bedoeld 6.1.41 tot en met 6.1.43 van voormelde Codex

BODEMSECREET.

1. De inhoud van het bodemattest, afgeleverd door OVAM op 5 december 2014, luidt als volgt

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit attest vervangt alle vorige bodemattesten."

2. Voormelde aanvullende vastgoedinformatie vermeldt onder meer wat volgt

voor zover bekend, werden er voor dit onroerend goed geen ARAB- en/of VLAREM vergunningen

aangetroffen met activiteiten die opgenomen zijn in de lijst van het VLAREBO

- voor zover bekend, is op het onroerend goed geen VLAREM milieuvergunning van toepassing

OVERSTROMINGSGEBIED.

Na opzoeking van de overstromingskaarten van Geo-Vlaanderen blijkt dat het verkochte goed:

- niet gelegen is in een risícozone voor overstroming, noch in recent overstroomde gebieden, noch in een van nature overstroombaar

- niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone

VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG.

Voorbeschreven eigendom wordt overgenomen onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd,

Voorbeschreven eigendom wordt overgenomen in de staat en de ligging waarin het zich thans bevindt; zonder waarborg van maat of oppervlakte, ais was het verschil één/twintigste of meer; met aile zichtbare en verborgen gebreken; met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn ze niet gekend, en met alle gemeenschappen die zouden kunnen bestaan.De ovememende vennootschap wordt eigenares vanaf heden en verkrijgt het genot door het vrij gebruik vanaf heden.

C. VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van het hierboven omschreven vermogen van de overgenomen vennootschap "PATREVI" dat in zijn geheel op de overnemende vennootschap IMMO DEMADA" in eigendom overgaat ten bedrage van driehonderd zevenentachtigduizend driehonderd vijfenzestig euro achttien cent (¬ 387.365,18) integraal aangewend wordt om het vermogen van de overnemende vennootschap te verhogen, maar slechts ten belope van drlehonderdtweeënzestigduizend zeshonderdachtenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 362.668,23) aangewend zal worden om het kapitaal van de vennootschap te verhogen, waarvan het vast deel van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) gebracht wordt op driehonderd tweeëntachtigduizend zeshonderd achtenzestig komma drieëntwintig cent (¬ 382,668,23).

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de volledige tekst van de statuten van de vennootschap aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten door ze te coordineren als volgt :

STATUTEN.

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : IMMO DEMADA".

me If Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge "el Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting van de vennootschap gevestigd te 2610 Antwerpen-

Wilrijk, Steytelincklei 7,

Deze zetel mag bij besluit van de enige bestuurder of de raad van bestuur verplaatst worden.

De vennootschap kan ook bij besluit van de enige bestuurder of de raad van bestuur administratieve- en

exploitatiezetels, bijhuizen en agentschappen openen, zowel in België als in het buitenland,

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel het beheer en valoriseren van een onroerend patrimonium< Dit omvat

ondermeer het verwerven, verhuren, bouwen, uitrusten, renoveren, verbouwen en vervreemden van alle

onroerende goederen, doch alleen met het oog op beheer, opbrengst, valorisatie of wederbelegging, dus met

uitzondering van de verrichtingen die verband houden met die welke door de zogenaamde vastgoedhandelaars

worden uitgeoefend.

De vennootschap kan ook de opdracht uitoefenen van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder,

directeur, vereffenaar of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle

vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

Zij kan zich ten gunste van privé-personen of rechtspersonen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als

agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden

verstrekken,

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen

bevorderen.

Artikel 4 - Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het geplaatst vast kapitaal bedraagt driehonderdtweeëntachtigduizend zeshonderdachtenzestig komma

drieëntwintig (382.668,23) en is verdeeld in zesduizend tweehonderdzestig (6.260) gelijke aandelen zonder

vermelding van waarde. Het vast kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van

de algemene vergadering.

Het veranderlijke kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijke

uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden

zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 6 - Vennoten

De vennoten zijn de oprichters, aangewezen in de oprichtingsakte, en al wie later toetreedt en daartoe één

of meer aandelen onderschrijft,

Ten opzichte van de betrokken vennoot wordt het vennootschapscontract in volgende omstandigheden

beëindigd:

- het overlijden;

- de definitieve volledige werkonbekwaamheid;

- het terugtrekken;

- de uitsluiting;

- het kennelijke onvermogen;

- de onbekwaamverklaring.

Artikel 7 - Aansprakelijkheid van vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, en zijn niet

gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng.

Artikel 8 - Concurrentieverbod

Door zijn toetreding tot de vennootschap, verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap, tijdens zijn

lidmaatschap en gedurende een periode van twee jaar na het beëindigen daarvan, zich te zullen onthouden van

elke werkzaamheid die de vennoot-cliëntèle of personeelsleden zou kunnen onttrekken.

Artikel 9 - Register van vennoten

ln de zetel van de vennootschap wordt een register bijgehouden dat op de eerste bladzijde de akte van

oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van:

1, naam, voornaam, beroep en woonplaats van de vennoten;

2. de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

3. de bedragen door ieder van hen gestort of teruggenomen;

4. het aantal aandelen, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de terugbetalingen en de overgangen van aandelen, met opgave van de datum.

Artikel 10 - Aandeelbewijs

De rechten van elke vennoot worden vertegenwoordigd door een aandeelbewijs op naam, waarin de naam van de vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de houder worden opgegeven. Dit bewijs wordt ondertekend door de houder en door degene die als vertegenwoordiger van de vennootschap optreedt en tekent,

Het aandeelbewijs vermeldt de bedragen die de houder heeft gestort of teruggenomen in chronologische volgorde. Die aantekeningen worden, al naargelang van het geval, door de vertegenwoordiger van de vennootschap of door de houder ondertekend en gelden als kwijting,

-.r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge '4, Artikel 11 -Toetreding van nieuwe vennoten

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van nieuwe vennoten, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de stemmen beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

Artikel 12 - Terugtrekken van vennoten

De vennoten kunnen zich uit de vennootschap terugtrekken, mits het akkoord van de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering hoeft de redenen van haar beslissingen niet op te geven,

Artikel 13 - Uitsluiten van vennoten

ledere vennoot kan om een in de statuten vermelde of om een andere gegronde reden uitgesloten worden, De algemene vergadering beslist over de uitsluiting met gewone meerderheid van stemmen. Zij moet de vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting en moet dit voorstel tot uitsluiting omkleden met opgave van de redenen. De vennoot in kwestie kan, binnen de maand die volgt op het versturen van deze aangetekende brief, zijn eigen opmerkingen dienaangaande schriftelijk te kennen geven aan de algemene vergadering. Indien hij er in dit geschrift om verzoekt, moet hij gehoord worden.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal, dat wordt opgemaakt en getekend door het orgaan dat belast is met het bestuur van de vennootschap. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het register van de vennoten. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen vijftien dagen en door middel van een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Artikel 14 - Overdracht van aandelen aan vennoten

De aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan vennoten. Overdracht aan een derde kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de formaliteiten naleeft, voorgeschreven voor zijn uittreding uit de vennootschap, en aan de andere kant de derde, vooraf of tezelfdertijd, als vennoot aanvaard wordt door de vennootschap.

Artikel 15 - Inpandgeving van aandelen

Aandelen kunnen niet in pand gegeven worden.

Artikel 16 - Overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot,

hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel,

zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin het vennootschapscontract beëindigd wordt. Artikel 17 - Persoonlijke gebondenheid

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf zijn uittreding of zijn uitsluiting, tenzij indien de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, en binnen de grenzen van zijn onderschreven deel van het maatschappelijk kapitaal, persoonlijk instaan voor aile verbintenissen die de ven-+pootschap aangegaan heeft vóór het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting open baar ge-maakt werd.

Artikel 18 - Bestuur -Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één bestuurder of door meerdere bestuurders die een raad van bestuur vormen, al dan niet vennoten, verkozen door de algemene vergade-ring, voor een duur door haar bepaald.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een of meer gedelegeerd-bestuurders.

De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Artikel 19 - Voorzitter

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter. Artikel 20 - Bevoegdheden

De enige bestuurder of de raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 21 - Externe vertegenwoordingsmacht

De enige bestuurder of de raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de enige bestuurder of van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door ofwel de enige bestuurder, ofwel een gedelegeerd-bestuurder die alléén kan optreden.

Artikel 22 - Commissaris

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt en te allen tijde kan ontslaan.

Artikel 23 - Dag, uur en plaats

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen de eerste maandag van de maand juni te veertien uur indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge !-- Bij een dringende aangelegenheid, kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen

worden.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats

aangewezen in de oproeping

Artikel 24 - Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot

moet zijn of unaniem aanvaard moet zijn door de andere aanwezige vennoten.

Artikel 25 - Stemrecht

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26 - Algemene vergadering  agenda

Tenzij alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering niet op geldige wijze

beraadslagen en besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet

impliciet zijn vervat

Artikel 27 - Boekjaar- jaarrekening

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten.

De enige bestuurder of de raad van bestuur maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening,

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 28 - Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst voorafgenomen tot vorming van de wettelijke

reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is,

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de enige bestuurder of de raad van bestuur

aanduidt. Er mogen door de enige bestuurder of de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Artikel 29 - Rechtspersoonlijkheid na ontbinding

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of ook van

rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

Artikel 30 - Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de

algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van

vereffening.

Artikel 31 - Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten

naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Artikel 32 - Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke bestuurder, commissaris en vereffenaar die in het buitenland

gevestigd is, tijdens de duur van zijn functie, keuze van woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar aile

berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen geschieden.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "IMMO DEMADA"

machtiging te geven om

- de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende

vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen

vennootschap "PATREVI" die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan

- het aandelenregister te vernietigen

- in het aandelenregister van de ovememende vennootschap de aandelen ten name van vennoot van de

overgenomen vennootschap op te tekenen

VIJFDE BESLUIT,

Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat, gezien de algemene vergadering van de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PATREVI", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk,

Steytelincklei 7, overgenomen vennootschap, gehouden op heden en onmiddellijk voorafgaand aan deze

vergadering, samen met de algemene vergadering van de vennoten van deze vennootschap, waarvan de

notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennoot-schap

"PATREVI" vanaf heden ophoudt te bestaan.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit en

conform is met de besluiten over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de

naamloze vennootschap "PATREVI", waarvan hij de notulen eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk

voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen

vennootschap "PATREVI" opgehouden heeft te bestaan.

STEMMINGEN.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN.

De vergadering neemt kennis van het bedrag van de kosten en uitgaven verband houdende met de

verhoging van het kapitaal van de overnemende vennootschap dat wordt geraamd op drieduizend vijfhonderd

euro (' 3.500,00).

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING.

~ f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Heer hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de' overschrijving van deze akte.

VERKLARINGEN PRO FISCO.

VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE REGISTRATIE,

Met het oog op de heffing van de registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting van de fusie beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 115, 117 en 120 van het Registratiewetboek om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE VENNOOTSCHAPSBELASTING.

De vergadering verklaart dat de verrichting van de fusie beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 en 212 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE B.T.W.

De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de overgenomen vennootschappen beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het B.T.W.-Wetboek om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waarde. Met betrek-king tot de levering van diensten is de vrijstel-'ling voorzien bij artikel 18 §3 van het B.T.W: Wetboek van toepassing.

De vergadering deelt mee dat de overnemende vennootschap geen B.T.W. belastingplich-itige is.

W ETTIGHEIDSVERKLARINGEN.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek te hebben vastgesteld dat de rechtshandelingen en formaliteiten nodig om te komen tot een zowel extern als intern wettige fusieverrichting door de vennootschap vervuld werden.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de zaakvoerder en de raad van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen hebben deze medegedeeld dat bij de vaststelling van de in het fusievoorstel opgegeven ruilverhouding een materiële vergissing werd begaan, die echter gezien de samenstelling van hun vennoten/aandeelhouders geen enkel substantieel gevolg heeft, noch voor de vennootschap, noch voor haar vennoten/aandeelhouders, en dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

VOLMACHTDRAGER ADMINISTRATIES.

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het handelsregister, het Bestuur van de B.T.W. en het Bestuur Economisch Potentieel, alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap te wijzigen, en/of te verbeteren, en/of te schrappen, wordt volmacht gegeven aan "Mertens, Dewaele Achten & C°, Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Ondergetekende notaris bevestigt, overeenkomstig de Organieke Wet op het Notariaat dat de identiteit van de comparanten-natuurlijke personen hem werd aangetoond aan de hand van voormelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen, en waarmerkt, overeenkomstig de Hypotheekwet, hun namen, voornamen, datum en plaats van geboorte op grond van informatie uit de registers van de burgerlijke stand of hun trouwboekje.

Voor de uitvoering van deze akte wordt keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de overnemende vennootschap.

SLOT.

Hierna wordt de vergadering gesloten om negen uur dertig.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie, volmachten en revisoraal verslag.

4 ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011
ÿþ r,_.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--~~

E N 13111NO 111

Z9srgeregd ter griffie von de Rechtbank

tbank

tren Koophandel ie Antwerpen. op

2 2 SEP. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0827.027.641

Benaming

(voluit) : IMMO DEMADA

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steytelincklei 7, 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 08 augustus 2011 werd besloten met ingang

van 08 augustus 2011 het eervol ontslag te aanvaarden van Mevrouw JACOBY Mirl Eva, wonende te 2610

Antwerpen (Wilrijk), Steytelincklei 7, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap; er wordt

haar décharge verleend over haar opdracht.

Antwerpen (Wilrijk), 16 augustus 2011

SÜSSHOLZ Jacques

bestuurder

jE1C01-)j

S~(.. c,roles

Op de [watste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 19.08.2015 15445-0277-015

Coordonnées
IMMO DEMADA

Adresse
STEYTELINCKLEI 7 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande