IMMO DIKBERD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO DIKBERD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.966.125

Publication

20/08/2014
ÿþ(nr

Voor behoud aan he Belgisi Staatst

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

07aU6, 2014

afdelûtjjiffrigeerpen

1111111111,111.15j1,111111

' Ondernemingsvr : 0465.966.125

Benaming

(voluit) : IMMO DIKBERD

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-BERNARDSESTEENWEG 631, 2660 HOBOKEN, BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel d.d. 7 augustus 2014

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 7 augustus 2014 uitgaande van de zaakvoerders van GROEP VH BVBA en IMMO DIKBERD BVBA

"A. Doelstelling

De zaakvoerders van GROEP VH BVBA en van IMMO DIKBERD BVBA leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van voormelde vennootschappen

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten ais de plichten -- van IMMO DIKBERD BVBA, overgaat naar GROEP VH BVBA op basis van de balans per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 april 2014 zijn voor rekening van GROEP VH BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge artikel 211, §1 W.I.B, met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuiteit,

Het kapitaal van GROEP VH BVBA bedraagt na kapitaalverhoging van ¬ 18.592,01 ingevolge fusie, ¬ 549.170,71 (E 18.592,01 + ¬ 530.578,70), vertegenwoordigd door 3.121 aandelen.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden gedragen door GROEP VH BVBA,

B. Rechtsvorm  naam  doel  kapitaal -- maatschappelijke zetel

B. 1. GROEP VH BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van GROEP VH BVBA bedraagt ¬ 530.576,70 en wordt vertegenwoordigd door 3.121 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "GROEP VH".

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 48 bus 17, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0447.560.869 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van GROEP VH BVBA luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

De handelsbemiddeling, internetverkoop evenals de aan- en verkoop van allerlei goederen, meer bepaald in sportartikelen, schoenen en accessoires.

Het verhuren of huren, aan- en verkoop, ruilen, hypothekeren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

Het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschapAijen, het projectbeheer, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, De projectontwikkeling in onroerend goed.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op hef vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapifalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede hef verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

t) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,"

B. 2. IMMO DIKBERD BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van IMMO DIKBERD BVBA bedraagt ¬ 18.592,01 en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "IMMO DIKBERD".

De vennootschap is gevestigd te 2660 Hoboken, Sint-Bemardsesteenweg 631, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0465.966,125 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen,

..1.3

Het maatschappelijk doel van IMMO DIKBERD BVBA luidt als volgt;

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

De aan- en verkoop van onroerende goederen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die

hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van

haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar produkten gemakkelijker kan

verdelen."

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van over te nemen vennootschap (1MMO DIKBERD BVBA) boekhoudkundig geacht te worden zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (GROEP VH ' BVBA) is vastgesteld op 1 april 2014.

D. Rechten van de vennoten

De over te nemen vennootschap (IMMO DIKBERD BVBA) heeft geen andere aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap (GROEP VH BVBA) geen bijzondere rechten toegekend aan of maatregelen genomen ten aanzien van de vennoten met bijzondere rechten, noch ten aanzien van de houders van andere effecten dan aandelen van de over te nemen vennootschap (IMMO DIKBERD BVBA).

E. Bijzondere voordelen

Aan de zaakvoerders van de respectievelijke vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. Overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsanerinasdecreet

De BVBA IMMO DIKBERD is eigenaar van volgende onroerende goederen:

" een appartement C, gelegen op de 5de verdieping in een appartementsgebouw en een onderaardse kelder nummer 5, aan de Populierenlaan 3 te Hoboken, gekadastreerd sectie I, nummer 23111p2;

" de winkel op het gelijkvloers in een appartementsgebouw in een appartementsgebouw aan de Kioskplaats 41-43 te Hoboken, gekadastreerd sectie C, nummer 327/f.

Ingevolge fusie vindt aldus een overdracht van gronden plaats in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet, Met betrekking tot deze gronden dienen aldus bodemattesten te worden afgeleverd. Deze bodemattesten werden op heden nog niet beschikbaar gesteld. IMMO DIKBERD BVBA verbindt zich ertoe GROEP VH BVBA vóór het verlijden van de authentieke akte in het bezit te stellen van de meest recente afgeleverde bodemattesten, IMMO DIKBERD BVBA stelt voor dat GROEP VH BVBA in de authentieke akte verzaakt aan haar nietigheidsvordering.

* # W

Opgemaakte te Antwerpen op 7 augustus 2014."

1MMO DIKBERD BVBA,

voor wie optreedt:

Hendrik Van Hoof,

zaakvoerder.

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.08.2014, NGL 27.11.2014 14680-0285-012
18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.08.2013, NGL 14.10.2013 13630-0416-012
23/01/2015
ÿþY

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0465.966.125

Benaming

(voluit) : IMMO DIKBERD

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Bernardsesteenweg 631, 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze Fusie

De buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 26 september 2014, geregistreerd op het lste registratiekantoor van Antwerpen 3 op 7 oktober 2014 Register 5 Boek 251 Blad 70 Vak 02, besliste met eenparigheid van stemmen :

§ 1. Besluit tot fusie

A, De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed, Zij besluiten aldus dat het gehele; vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Dikberd", zowel de rechten; als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap', met beperkte aansprakelijkheid "Groep VH" die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Dikberd".

' B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Dikberd" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep VH", wordt bepaald op 1 april 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Dikberd" gedaan, komen voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep VH", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Dikberd" vanaf heden op te bestaan.

§" 2. Ontslag  Benoeming

' De vergadering aanvaardt het ontslag van de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Dikberd" zijnde de heer Hendrik Van Hoof, voornoemd. Hem wordt décharge gegeven voor zijn gevoerd beleid,

§ 3. Overgang van het vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris bovendien te notuleren dat het gehele vermogen van de; b" esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Dikberd" overgaat naar de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep VH" onder algemene titel en verzoekt inzonderheid te n" otuleren dat het vermogen van de overgenomen vennootschap:

I. Geen onroerende goederen of zakelijke rechten bevat behoudens de hierna beschreven eigendommen:

A.Beschriiving van de eigendommen:

1) STAD ANTW RPEN afdelin' HOBOKEN:

In een appartementsgebouw aan de Kioskplaats 41-43, gekadastreerd sectie C nummer 3271f, groot

volgens kadaster drie aren eenendertig centiaren:

De winkel op het gelijkvloers en begrijpende:

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetztl van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten 2anz:en van derden te vertegenv°oordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Antwerpen

13 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

a) a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

winkelruimte, berging, kitchenette, W.C. en stookplaats.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vierhonderd twintig/duizendsten in de gemene delen en in de grond,

EIGENDO SOORSPRONG:

Deze eigendom hoort toe aan de Overgenomen Vennootschap ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris te Herentals op 18 oktober 2006, akte overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op 15 november 2006 onder nummer 59-T-15/11/2006-21147.

2) STAD ANTWERPEN:

In een appartementsgebouw aan de Populierenlaan 3, gekadastreerd sectie I nummer 2311/p2, groot

volgens kadaster zeven aren achttien centiaren.

Het appartement C op de vijfde verdieping en onderaards de kelder nummer S.

Dit appartement begrijpt:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

hall, woonplaats, keuken, W.C., badkamer en twee slaapkamers

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

twintig/duizendsten in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

EIGENDO SOORSPRONG:

Deze eigendom hoort toe aan de Overgenomen Vennootschap ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris te Herentals op 8 mei 2009, akte overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 2 juni 2009 onder nummer 57-T-02/06/2009-5202.

B. Algemene v.orwaarden:

De Overnemende Vennootschap bekomt de hoger beschreven onroerende goederen in volle eigendom en in vruchtgebruik vanaf heden,

Zij zal er het genot van hebben door de werkelijke ingebruikneming wat de gedeelten betreft die vrij van gebruik zijn en door het recht op de huurgelden of vergoedingen wat de gedeelten betreft die in gebruik zijn en dit vanaf heden, pro rata temporis.

De Overnemende Vennootschap ontslaat ondergetekende notaris ervan in deze akte de gebruikstoestand van de hoger beschreven onroerende goederen uiteen te zetten. Zij verklaart inzonderheid naar behoren ingelicht te zijn over de bestaande huurovereenkomsten die zij als rechtverkrijgende onder algemene titel van de Overgenomen Vennootschap onverkort overneemt en voortzet. Zij zal alle lopende gebruiksrechten moeten respecteren zoals de Overgenomen Vennootschap daartoe gehouden was of er rechtens toe verplicht was en zal zich rechtstreeks tot de gebruikers dienen te richten voor al wat de modaliteiten en voorwaarden van hun gebruik betreft, voor wat betreft de hen te verlenen opzegtermijnen evenals voor wat betreft de goederen waarop de gebruikers aanspraak zouden maken als hen toebehorend. Zij wordt zuiver en eenvoudig gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen die er uit voortvloeien,

De kadastrale gegevens worden slechts ter louter informatieve titel verstrekt en de oppervlakte hiervan wordt niet gewaarborgd; in geval het verschil in meer of in min, één twintigste overschrijdt, zal dit verschil ten goede of ten nadele van de Overnemende Vennootschap komen,

De Overnemende Vennootschap neemt de onroerende goederen in ontvangst in de staat waarin ze zich heden bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de Overgenomen Vennootschap voor welke reden ook, onder meer voor gebreken in de bouw, verval van het goed, mandeligheid, slechte staat van de grond of de ondergrond, eerva[ of slechte staat van de inrichtingen en de roerende voorwerpen.

De Overnemende Vennootschap zal de lijdende erfdienstbaarheden dragen die de ingebrachte goederen bezwaren: zowel de zichtbare als onzichtbare, de durende als de niet voortdurende; behoudens zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit alles op eigen risico en gevaar.

" De Overnemende Vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en vorderingen die mochten bestaan in voordeel van de Overgenomen Vennootschap, meer bepaald deze met betrekking tot de vergoeding van de geleden, tegenwoordige of toekomstige schade toegebracht aan de ingebrachte onroerende goederen ingevolge uitbating van mijnen, steengroeven of andere welkdanige activiteiten. Vanaf de ingenottreding zullen alle belastingen, bijdragen, taksen die de ingebrachte onroerende goederen belasten of zullen belasten, en die inherent zijn aan deze eigendommen en aan het genot of de exploitatie van deze eigendommen, ten laste van de Overnemende Vennootschap zijn.

- De Overnemende Vennootschap zal alle abonnementen betreffende, zoals er zijn, van water, gas en elektriciteit en dewelke in verband zijn met voormelde onroerende goederen, voor zoveel als nodig verderzetten. De Overnemende Vennootschap zal de premies en de te vervallen bijdragen ten hare laste nemen en betalen vanaf ingenottreding.

De Overnemende Vennootschap zal het nodige doen teneinde de overgenomen goederen te verzekeren tegen brand en andere risico's vanaf de ingenottreding.

De overname omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vordering, administratieve vorderingen, opbrengsten ingevolge hangende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

onteigeningen, persoonlijke waarborgen alsook de waarborgen waarvan de Overgenomen Vennootschap geniet of titularis is om welke reden ook, met betrekking tot de ingebrachte goederen dit tere opzichte van alle derden, inbegrepen de administratieve overheden.

Alle kosten, honoraria, belastingen en welkdanige andere lasten ook voortvloeiend uit de huidige overname zullen door de Overnemende Vennootschap worden gedragen.

De hypotheekbewaarder is uitdrukkelijk vrijgesteld van een ambtshalve inschrijving te nemen op het ogenblik van de overschrijving van de huidige bepalingen, om welke reden ook,

C. Bijzondere voorwaarden:

- De Overgenomen Vennootschap verklaart geen enkele erfdienstbaarheid te hebben toegekend op de

voormelde goederen alsook dat er naar haar weten op die goederen geen enkele erfdienstbaarheid rust.

Postinterventiedossier:

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de hoger beschreven eigendommen reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de Overgenomen Vennootschap ontkennend en bevestigt zij dat er aan die eigendommen sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

- Stookolietank:

Er zijn geen stookolietanks aanwezig.

Bodemdecreet:

1) De Overgenomen Vennootschap verklaart dat de gronden voorwerp van onderhavige akte, bij haar weten geen risicogronden zijn, Daarmee wordt bedoeld dat op deze gronden geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

2) De Overgenomen Vennootschap verklaart dat de Overnemende Vennootschap voor de overname op

de hoogte is gebracht van de inhoud van de twee bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 11

maart 2013 in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Deze bodemattesten bepalen:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be./grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens

3) De Overgenomen Vennootschap verklaart met betrekking tot de ingebrachte goederen zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4) Voor zover deze verklaring door de Overgenomen Vennootschap te goeder trouw werd afgelegd, verklaart de Overnemende Vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade alsmede de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich te nemen en verklaart zij tevens dat de Overgenomen Vennootschap ter zake tot geen vrijwaring zullen gehouden zijn.

5) Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

Stedenbouwkundige voorschriften:

1) Ondergetekende notaris deelt mee dat geen werken of handelingen waarvan sprake in artikel 4.2.1 en volgende van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening mogen worden opgericht op het goed, waarop deze akte betrekking heeft, zolang geen stedenbouwkundige vergunning verkregen is.

2) Om te voldoen aan de bepalingen van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening deelt ondergetekende notaris mee dat de stad Antwerpen over een goedgekeurd plannen- en vergunningsregister beschikt.

3) Voor wat betreft de eigendom te Antwerpen, afdeling Hoboken, sectie C nummer 327/f:

r

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, zoals blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel, afgeleverd door de stad Antwerpen op zestien juli tweeduizend veertien, zijnde een informatief uittreksel uit het plannen- en vergunningsregister:

dat het onroerend goed gelegen is in een gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan "Afbakening grootstedelijk gebied Antwerpen" de dato 19 juni 2009

- dat het onroerend goed volgens het gewestplan Antwerpen, goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 3 oktober 1979 gelegen is in woongebied,

dat het onroerend goed opgenomen is in een algemene bouwverordening inzake wegen voor voetgangersverkeer de dato 29 april 1997.

dat het onroerend goed opgenomen is in volgende gewestelijke stedenbouwkundige verordeningen:

inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater de dato 1 oktober 2004.

inzake openluchtrecreatieve verblijven en de inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven de dato 8 juli 2005.

- inzake toegankelijkheid de dato 5 juni 2009.

- inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater de dato 5 juli 2013.

- dat het onroerend goed opgenomen is in volgende stedenbouwkundige verordeningen: inzake overwelven of inbuizen van niet-geklasseerde waterlopen en waterlopen van de derde categorie de dato 4 juni 2009.

inzake bouwcode de dato 25 oktober 2010.

dat voor het onroerend goed volgende bouwvergunning of stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd:

- op 1 februari 2013 voor het wijzigen van de inkompartij van een handelspand en vier bovenliggende wooneenheden en het gelijkvloers inrichten als postkantoor, referte 20127537.

- op 15 oktober 1964 voor veranderingswerken, referte 19646677

op 10 maart 1994 voor appartementsgebouw, referte 1994309

op 13 maart 1997 voor het oprichten van een appartementsgebouw met winkels, referte

1996321

4) Voor wat betreft de eigendom te Antwerpen, sectie I nummer 23111p2:

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, zoals blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel, afgeleverd door de stad Antwerpen op 31 juli 2014, zijnde een informatief uittreksel uit het plannen-en vergunningsregister:

dat het onroerend goed gelegen is in een gewestelijk uitvoeringsplan "Afbakening grootstedelijk gebied Antwerpen" de dato 19 juni 2009.

dat het onroerend goed volgens het gewestplan Antwerpen (14), goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 3 oktober 1979 gelegen is in woongebied.

- dat het onroerend goed is opgenomen in een algemene bouwverordening inzake wegen voor voetgangersverkeer de dato 29 april 1997.

- dat het onroerend goed is opgenomen in volgende gewestelijke stedenbouwkundige verordeningen:

inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater de dato 1 oktober 2004.

- inzake openluchtrecreatieve verblijven en de inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven de dato 8 juli 2005.

- inzake toegankelijkheid de dato 5juni 2009.

- dat het onroerend goed is opgenomen in volgende gemeentelijke stedenbouwkundige verordeningen:

inzake overwelven of inbuizen van niet-geklasseerde waterlopen en waterlopen van de derde categorie de dato 4 juni 2009.

- inzake bouwcode de dato 25 oktober 2010.

dat voor het onroerend goed geen bouwvergunning of stedenbouwkundige vergunning werd

afgeleverd.

De Overnemende Vennootschap verklaart kopieën van deze stedenbouwkundige uittreksels te hebben ontvangen.

De instrumenterende notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

5) Verder verklaart de Overgenomen Vennootschap, op vraag van de instrumenterende notaris, geen weet te hebben noch kennis te hebben gekregen noch een betekening te hebben ontvangen dat de bij deze ingebrachte goederen opgenomen zijn in de Inventaris van de leegstaande gebouwen en/of woningen, of in de Inventaris van de verwaarloosde gebouwen en/of woningen, of in de Inventaris van de ongeschikte en/of onbewoonbare woningen (decreet van de Vlaamse Gemeenschap van 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ , t º%

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

december 1995), noch in de Inventaris van de leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimten (decreet van de Vlaamse Gemeenschap van 19 april 1995).

6) Indien de eigendommen mochten getroffen zijn door besluiten inzake onteigening, rooilijn, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit za! de vennootschap deze moeten naleven zonder verhaal tegen de Overgenomen Vennootschap.

De Overgenomen Vennootschap verklaart dat er haar geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten en stads- en dorpsgezichten werd betekend, noch een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming.

De Overgenomen Vennootschap verklaart dat er haar voor de ingebrachte goederen geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend.

D. Hvoothecaire toestand:

De voorzitter verklaart en de vergadering bevestigt dat, naar respectievelijke verklaring van de , Overgenomen Vennootschap, de eigendommen overgaan naar de Overnemende Vennootschap voor , vrij, zuiver en onbelast van alle hypotheek, voorrecht en ontbindende vordering, met uitzondering van: voor de eigendom voormeld onder 1)

een hypothecaire inschrijving genomen op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op 16 juni 2014 onder nummer 59-I-1610612014-10887, inschrijving genomen ingevolge akte van hypotheekstelling verleden voor ondergetekende notaris te Herentals op 5 juni 2014 in voordeel van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen `TRAMONTO' te Antwerpen tot zekerheid van 300.000,00 euro in hoofdsom en 30.000,00 euro voor bijhorigheden.

voor de eigendom voormeld onder 2)

- een hypothecaire inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 2 juni 2009 onder nummer 57-1-0210612009-05181, inschrijving genomen ingevolge akte van kredietopening verleden voor ondergetekende notaris te Herentais op 8 mei 2009 in voordeel van de naamloze vennootschap "RECORD BANK" te Evere tot zekerheid van 100,000,00 euro als hoofdsom en 10.000,00 euro als bijhorigheden.

De instrumenterende notaris wijst erop dat de Overnemende Vennootschap deze inschrijvingen zal ' moeten dulden en wijst bovendien op alle mogelijke consequenties daarvan en onder meer maar niet uitsluitend op de gevolgen voor de Overnemende Vennootschap ingeval van uitwinning en op de mogelijke vervroegde opeisbaarheid in hoofde van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap.

Bij schrijven de dato 17 september 2014 werd het akkoord bekomen van CVA Tramonto met onderhavige fusie.

Bij schrijven de dato 18 september 2014 werd het akkoord bekomen van Record Bank NV met onderhavige fusie.

11. Geen goederen bevat waarvoor bijzondere overdrachtsvoorwaarden gelden, zoals onder meer maar niet uitsluitend rechten van intellectuele of industriële eigendom;

III. Geen goederen of rechten bevat waarop het Vlaams bodemdecreet noch een andere decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is, behoudens het hoger vermelde.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Francis van Schoubroeck

Herentals

Tegelijkertijd hiermee neergelegd

- volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 26 september 2014.

Op de laatste blz van I.uik t3 vermelden Recto : Haam en hoedanigheid vn de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemoordigen

Verso saam en '1iandtekenirig

23/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.08.2012, NGL 14.11.2012 12641-0566-012
22/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

09 MEI 201"

Griffie

I~IIMIII 1II~Im~~ll IIIII W

" iaosaas~ I II "

Vo beha aan Belç Staat I I V

Ondernemingsnr : 0465.966.125

Benaming

(voluit) : IMMO DIKBERD

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-BERNARDSESTEENWEG 631, 2660 HOBOKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging fusievoorstel VAN HOOF IMMO BVBA  IMMO DIKBERD BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 23 april 2012, uitgaande van de bestuursorganen aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van VAN HOOF IMMO BVBA en IMMO DIKBERD BVBA

A. DOELSTELLING

De bestuursorganen van VAN HOOF IMMO BVBA en van IMMO D1KBERD BVBA leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van voormelde vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  van IMMO DIKBERD BVBA, overgaat naar VAN HOOF IMMO BVBA op basis van de balans per 31 maart 2012,

Aile verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 april 2012 zijn voor rekening van VAN HOOF IMMO BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge artikel 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Het kapitaal van VAN HOOF IMMO BVBA bedraagt na kapitaalverhoging van ¬ 18.592,01 ingevolge fusie, ¬ 549.170,71 (¬ 18.592,01 + ¬ 530.578,70), vertegenwoordigd door 3.121 aandelen.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden gedragen door VAN HOOF IMMO BVBA,

B. RECHTSVORM  NAAM  DOEL KAPITAAL  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

C. BOEKHOUDING

D. RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS

E. BIJZONDERE VOORDELEN

F. OVERDRACHTEN IN DE ZIN VAN ARTIKEL 2,18° VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

Hendrik Van Hoof,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.08.2011, NGL 13.09.2011 11546-0406-013
26/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.08.2010, NGL 22.11.2010 10610-0357-014
13/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.08.2009, NGL 09.11.2009 09848-0210-013
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 21.08.2007, NGL 09.01.2009 09009-0280-013
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.08.2008, NGL 07.01.2009 09006-0053-013
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 16.08.2006, NGL 11.09.2006 06780-2438-014
02/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 16.09.2005, NGL 26.04.2006 06121-4006-012
22/03/2006 : ME086969
28/09/2004 : ME086969
21/09/2004 : ME086969
14/06/2004 : TU086969
13/12/2002 : TU086969

Coordonnées
IMMO DIKBERD

Adresse
SINT-BERNARDSESTEENWEG 631 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande