IMMO GEMIDI

NV


Dénomination : IMMO GEMIDI
Forme juridique : NV
N° entreprise : 415.897.693

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 20.12.2013 13696-0100-009
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 27.12.2012 12676-0439-010
30/12/2011
ÿþ nood WON i 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

earerkel te vn de ifecá>Ited van KoophaaM P,intlel'pes, op

1 9 DEC. 2011

Griffie

1111,1. JI j11111 11

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

Ondememingsnr : 0415.897.693

Benaming

(voluit) : IMMO GEMIDI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Van Putlei 14 (volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMO GEMIDI", met zetel te 2016 Antwerpen, Van Putlei 14, 0415,897.693 RPR Dendermonde, afgesloten voor het, ambt van notaris Dirk Verbert, te Antwerpen op 16 december 2011, blijkt dat volgende beslissingen genomen, werden:

1. De gedelegeerd bestuurder wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap met oog op de praktische realisatie van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. De gedelegeerd' bestuurder verklaart vervolgens op heden aile aangeboden aandelen aan toonder ontvangen te hebben van de respectievelijke aandeelhouders in dezelfde aantallen als voormeld beschreven, en hij heeft deze op heden' vervangen door aandelen op naam door vermelding van een gelijk aantal aandelen in het register van aandelen, op naam, met al de wettelijke voorschreven vermeldingen.

Aangezien de vergadering heeft vastgesteld dat de inschrijving van de aandelen in het register van, aandelen op naam thans is uitgevoerd en aanvaard, heeft de gedelegeerd bestuurder de vervallen aandelen. aan toonder vernietigd.

De vergadering beslist tevens elke aandeelhouder de mogelijkheid te geven, op zijn verzoek en zijn kosten, zijn aandelen op naam om te zetten in gedematerialiseerde aandelen.2. Beslissing om alle: lidmaatschapsrechten en stemrechten verbonden aan een aandeel toe te kennen aan de vruchtgebruiker,, wanneer het eigendomsrecht van dat aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom.

3. Wijziging van het minimum aantal bestuurders in de raad van bestuur.

4. Invoering van de mogelijkheid tot het nemen van schriftelijke beslissingen in de raad van bestuur.

5. Wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid voor de vennootschap.

6. Invoering van de mogelijkheid tot oprichting van een directiecomité.

7. Invoering van de mogelijkheid tot het nemen van schriftelijke beslissingen in de algemene vergadering.

8. Invoering van de mogelijkheid tot inkoop van eigen aandelen.

9. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, met aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, gemoderniseerd en in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen en de. euro, en met inachtname van de voormelde beslissing tot zetelverplaatsing.

Uittreksel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt; de naam "PHOENIX TRADING".

De zetel is gevestigd te De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Putlei 14.

DOEL

De vennootschap heeft als doel het beheer van een onroerend vermogen, alsmede aile verhandelingen, die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals namelijk het onderhoud, het produktief maken, de ontwikkeling, de verfraaiing, de, verbouwing, de verkaveling en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede: verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, de exploitatie van een kantoor van verzekeringsmakelaar, de tussenkomst in alle handelingen voor financieringen, geldpiaatsing in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

KAPITAAL



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd drieënveertigduizend zeshonderd tachtig euro zevenenvijftig cent (¬ 743.680,57) bedraagt, verte-genwoordigd door dertigduizend (30.000) aandelen, zonder vermelding van waarde Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal minimum twintig dagen bedragen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alléén onderschrijft, komen hem toe in volle eigendom.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, mag in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep gedaan heeft op beleggers, het recht om in te schrijven worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders, die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van hel kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen bij overeenkomst tussen de geïnteresseerde aandeelhouders; bij gebreke daarvan kunnen de derden deelnemen aan de onderschrijving van de uit te geven aandelen.

TITEL III  AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen en andere effecten van de vennootschap zijn op naam.

Elke aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen. Van deze inschrijving wordt aan de vennoot een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

TITEL IV  BESTUUR - CONTROLE

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ELF -- VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

ARTIKEL TWAALF  VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

Oe uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal en de uitkering van interimdividenden.

ARTIKEL DERTIEN  NOTULEN RAAD VAN BESTUUR

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Ai wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Inkoop eigen aandelen

Binnen de wettelijke voorwaarden kan de raad van bestuur besluiten tot het verkrijgen van eigen aandelen of winstbewijzen, indien dit noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden. Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen van de bekendmaking van de statutenwijzigingen, waarvan het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering werd afgesloten voor het ambt van notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 16 december 2011.

Conversie van aandelen

Ingeval van conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid om het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen.

ARTIKEL VIJFTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die ai dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan een directiecomité, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking lot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend of door twee bestuurders gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Besluit de raad van bestuur tot het instellen van een directiecomité, dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om, gezamenlijk handelend met minstens twee van hen, de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen de eerste zaterdag van de

maand december om tien uur, in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag,

op hetzelfde uur gehouden.

Zowel de jaarvergadering als de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een aangetekende brief gezonden met opgave van de agenda; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden voorgelegd.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ARTIKEL NEGENTIEN  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn en het recht heeft de algemene vergadering bij te wonen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

De raad van bestuur mag de bewoordingen van de volmachten vaststellen en eisen dat deze minstens vijf vrije dagen veár de datum van de vergadering zouden neergelegd worden op de door hen aangeduide plaats.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stem recht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dal hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De houders van aandelen dienen, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

ARTIKEL EENENTWINTIG  BUREAU ALGEMENE VERGADERING

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid onder artikel elf hiervoor.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De -bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de- aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verstag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met " betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met . de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer bestuurders.

TITEL VI  BOEKJAAR  WINSTBESTEDING

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG -- WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad éérfhonderdste van de kapitaalwaarde.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden véôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING  OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt,

" waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld

worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 21.12.2011 11641-0568-010
22/07/2011
ÿþ Mod 2.1

_t~,f~lnt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

G-

Voorbehouden 1

aan het

Belgisch Staatsblad



Ondernemingsnr : 0415897693 Benaming

(voluit) : IMMO GEMIDI

Griffie

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Parklaan 69, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De Buitengewone Algemene Vergadering van 1 juli 2011, gehouden op de zetel te Sint-Niklaas, Parklaan 69, keurt met eenparigheid van stemmen goed:

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Parklaan 69, 9100 Sint-Niklaas naar Van Putlei 14, 2018 Antwerpen en dit vanaf 1 juli 2011.

Maria Blommaert

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 13.01.2011 11009-0049-009
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 04.01.2011 11001-0396-009
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 23.12.2009 09908-0220-008
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 22.12.2008 08851-0293-009
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 28.12.2007 07850-0064-009
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 02.12.2006, NGL 19.12.2006 06917-0671-011
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.12.2005, NGL 28.12.2005 05921-5320-013
27/12/2004 : SN035035
06/01/2003 : SN035035
11/01/2001 : SN035035
12/01/1999 : SN035035
01/01/1997 : SN35035
01/01/1996 : SN35035
01/01/1995 : SN35035
01/01/1993 : SN35035
23/07/1992 : SN35035
01/01/1992 : SN35035
01/01/1989 : SN35035
01/01/1988 : SN35035
18/04/1985 : SN35035

Coordonnées
IMMO GEMIDI

Adresse
VAN PUTLEI 14 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande