IMMO MARKETING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO MARKETING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.699.709

Publication

04/03/2014
ÿþMod Word 11.1

Ofiee ?r; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.111 1,1.111

Ondernemingsnr : 046t699.709

Benaming

(voluit) : IMMO MARKETING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan Welterslaan 13-2100 Antwerpen (Deurne)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en Benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder-Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notuelen van de Buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013.

De Buitengewone Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van volgende bestuurders vanaf 15 februari 2014:

-de heer Herman Valcke en de Stichting Euroconsult, vertegenwoordigd door haar bestuurder Herman Valcke.

De Buitengewone Algemene Vergadering benoemt vanaf 1 januari 2014 en voor een periode van zes jaar als bestuurders:

-de NV Stimano Holding, met maatschappelijke zetel te 2100 Atwerpen-Deurne, Jan Welterslaan 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0469.525.431, met hierbij als vaste vertegenwoordigder mevrouw Sabine Valcke

-De BVBA Decimmo, met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Onderwijsstraat 123, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0450.244.997 met hierbij als vaste veretegenwoordiger haar zaakvoerder De Cock Steven, wonende te Blakmeers 99, 1790 Affligem

-De BVBA Business Center La Gavina, met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Onderwijsstraat 123, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0464.050.374 met hierbij als vaste vertegenwoordiger haar zaakvoerder De Cock Steven, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd

Beslissingen van de Raad van Bestuur d.d. 30 december 2013

Met ingang van 1 januari 2014 wordt Decimmo Bvba, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Steven De Cock benoemd als gedelegeerd bestuurder. Het mandaat is onbezoldigd. De heer Herman Valcke voornoemd neemt ontslag als gedelegeerd bestuurder vanaf 15 februari 2014.

Met ingang van 1 januari 2014 wordt de maatschappelijke en exploitatiezetel verhuisd van de Jan Welterslaan 13, te Deume naar de Middelmofenlaan 175, te Deume waar de vennootschap een business center zal uitbaten met als commerciële benamingen BNO Group, en BNO Business Center.

Mevrouw Gerda Van Hoeydonck, wonende te 2100 Deume, te Couwelaarlei 98-100 wordt aangesteld als bijzondere volmachtdrager om de wijzigingen door te voeren bij de kruispuntenbank voor ondernemingen en bij de BTW administratie.

Gedelegeerd bestuurder

Decimmo Bvba

vaste vertegenwoordiger

De Cock Steven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

11 IIi Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

21 FEB. 2U14

Griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.10.2013, NGL 14.01.2014 14008-0326-010
12/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

t l ,z; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

1I11 11l 1I IYYVIIIIVI~Y A

" 13139668'

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Ci 3 itiy. 2013

Griffie

Bijlagen-bij-het Beigisch-Stantsfbtad =-12/0912013-ÿÿ AnffexPx d-ii- Ntónitëür bagë

Ondernemingsnr : 0461.699.709

Benaming

(voluit) : IMMO MARKETING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Welterslaan 13 te 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 30 augustus 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO MARKETING" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Toepassing artikel 633 Wetboek vennootschappen:

Naar aanleiding van het opstellen van tussentijdse cijfers is gebleken dat het netto vermogen van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bij toepassing van artikel 633 van het wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur een verslag opgesteld en hierbij voorstellen geformuleerd voor het nemen van maatregelen strekkende tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Na lezing, onderzoek en bespreking van dit verslag en de erin vervatte maatregelen tot sanering van de vennootschap, stelt de vergadering vast dat er op het verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders, Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat en besluit zij de actviteiten van de vennootschap voort te zetten en over te gaan tot uitvoering van de voorgestelde maatregelen.

2) Omzetting/vaststelling kapitaal in euro:

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ingevolge omzetting thans eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd aandelen.

3) Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op

naam, zodat de vennootschap vanaf heden enkel en alleen nog houders van aandelen op naam heeft.

4) Kapitaalverhoging:

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) op honderd en elfduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 111.973,38), door middel van inbreng in speciën, met creatie van vijftig nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze vijftig nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande honderd aandelen en zij zullen in de winst delen vanaf heden.

5) Afstand voorkeurrecht - plaatsing en volstorting - vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging,

Alle huidige aandeelhouders verklaren elk afzonderlijk en op onherroepelijke wijze afstand te doen van en te verzaken aan hun voorkeurrecht om bij voorrang in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld hen toegekend ingevolge de wet en/of de statuten van onderhavige vennootschap.

De vergadering stelt vast en alle leden van de vergadering erkennen ieder afzonderlijk dat de inbrenger, te weten: "STIMANO HOLDING", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Jan Welterslaan 13, in geschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0469.525.431, onderhavige kapitaalverhoging volledig onderschrijft ten belope van het globale bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om en mits creatie van vijftig (50) nieuwe aandelen met dezelfde rechten en plichten ais de honderd bestaande aandelen.

De inbrenger, te weten: vcornoemde vennootschap "STIMANO HOLDING", verklaart en alle leden van de vergadering erkennen dat zij onderhavige kapitaalverhoging ten belope van het globale bedrag van vijfduizend

euro (¬ 50.000,00) volledig onderschreven heeft door middel van inbreng in geld, dat zij heeft ingetekend op aile vijftig (50) nieuw te creëren aandelen en dat zij onderhavige kapitaalverhoging volledig heeft volstort door

middel van een storting in geld, door haar gedaan op een bijzonder rekeningnummer BE47 7512 0663 3480 op naam van de vennootschap IMMO MARKETING" overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen bij Axa Bank Europe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tenslotte besluit de vergadering dat de vijftig nieuw gecrëerde aandelen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande honderd, dat zijn zullen delen in het resultaat van de vennootschap te rekenen vanaf heden.

ti De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de

vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng in natura werd verhoogd tot in totaal honderdenelfduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 111.973,38), verdeeld over honderd vijftig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Bijgevolg is voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt.

6) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst teneinde deze aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen, De vergadering stelt de nieuwe tekst van de statuten ondermeer vast als volgt:

-Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap onder de naam "IMMO MARKETING".

-Maatschappelijke zetel; gevestigd te 2300 Antwerpen-Deurne, Jan Welterslaan 13.

-Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-groot en kleinhandel, import en export van menigvuldige goederen;

-groothandel in ijzerwaren;

-groot en kleinhandel in kantoormachines en  materieel;

-handel in olie en aanverwante producten;

-aan- en verkoop, in- en export en vervaardigen van motorvoertuigen, onderdelen van deze

motorvoertuigen, herstellingen van motorvoertuigen;

-horeca activiteiten, ondermeer; uitbating van danszalen, restaurants, restauratiehouder, eetgelegenheden,

verbruikssalons, cabaretten, dancings, circussen, drankgelegenheden, cafés, spijshuizen, dit alles in de ruimste

zin van het woord

-huren, verhuren, en leasing van roerende goederen, ondermeer alle vormen van rollend materiaal en

allerhande machines en uitrustingsgoederen

-Onderneming in onroerende goederen

-informatiekantoor

-studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, juridische, fiscale, of sociale aangelegenheden (uitgezonderd beleggingsadvies en boekhouding)

-projectontwikkeling alsmede bijstand en advies hieromtrent

-engineering en consulting in de ruimste zin van het woord

-bemiddeling en advies bij aan- en verkoop van onroerende goederen, handelsfondsen en vennootschappen, alsmede alle aandelentransacties, fusies en splitsingen op vennootschapsrechterlijk vlak -advies en begeleiding bij franchising, alsmede het oprichten van allerlei franchiseketens

-fundmanagement, het beheer van vermogens, zo roerende als onroerende goederen, doch slechts voor handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezenvoor vereist is en daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerend en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap bevorderen, Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 111.973,38 EUR en wordt vertegenwoordigd door 150 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

-Bestuur - vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten, De bestuurders zijn herbenoembaar. De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering, De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.



Voor-

behouden aan hete Belgisch

Staatsblad

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronderbegrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij enerzijds twee bestuurders die samen optreden, hetzij anderzijds, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen. Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de vijftiende oktober om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats, zoals aangeduid in de oproepingen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergadering.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni het daaropvolgende jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris





















Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd, 30 augustus 2013 -gecoördineerde versie van de statuten -verslag van de raad van bestuur



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013
ÿþMod word 11.1

tj<3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

vr

behr aal Bel. Staa

r

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

24

Griffie

4E1 ?'3

Ondernemingsnr : 0461.699.709

Benaming

(voluit) : IMMO MARKETING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan Welterslaan 13 - 2100 Antwerpen (Deurne)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 21 mei 2013.

De Algemene Vergadering benoemt vanaf 1 april 2013 tot aan de jaarlijkse algemene vergadering der

aandeelhouders te houden op 15 oktober 2018 als bestuurders:

- de heer Herman Valcke, wonende te 2000 Antwerpen,Kasteelpleinstraat 52

- Stichting Buroconsult met zetel te NL-4701 GK Roosendaal, Damstraat 21 vertegenwoordigd door haar

bestuurder de heer Herman Valcke.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Beslissing van de Raad van Bestuur d.d. 23 mei 2013

Met ingang vanaf 23 mei 2013 wordt Herman Valcke, wonende te 2000 Antwerpen,Kasteelpleinstraat 52 benoemd ais gedelegeerd bestuurder. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Herman Valcke

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagea-bij-het Belgisch Staatsblad 04/06f20t3 _ Af[ffexë d Môniteff bëTgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 21.05.2013, NGL 23.05.2013 13127-0448-009
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.05.2013, NGL 23.05.2013 13127-0567-009
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.05.2013, NGL 23.05.2013 13127-0451-009
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 21.05.2013, NGL 22.05.2013 13127-0534-009
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.05.2013, NGL 22.05.2013 13127-0429-009
06/04/2010 : AN618240
07/02/2008 : AN618240
26/04/2007 : BL618240
03/04/2007 : BL618240
23/05/2005 : BL618240
23/11/2004 : BL618240
20/02/2003 : BL618240
01/10/2002 : BL618240
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.10.2015, NGL 05.02.2016 16039-0597-011

Coordonnées
IMMO MARKETING

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 175 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande