IMMO NUOD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO NUOD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.876.104

Publication

02/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2060 Antwerpen-Viaductdam 98

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op twaalf juni tweeduizend dertien, voor Meester Luc DE FERM, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de naamloze vennootschap "IMMO NUOD", met zetel te 2060 Antwerpen, Viaductdam 98, werd opgericht door :

11 De VZW 'Financiën in de Gemeenschap' - afgekort FIG, opgericht op 2 januari 1995 en waarvan de statuten gepubliceerd werden in het Belgisch Staatsblad van 12/4/1995 onder identificatienummer 6419/95, gevestigd te 2060 Antwerpen, Viaductdam 98 en vertegenwoordigd door de heer Emiel Boriau, en de heer François Goris, nagenoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 1 juli 2012 neergelegd ter publicatie op de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 30 april 2013

21 De VZW 'Studiecentrum voor het personeel van Financiën' - afgekort 'STUPEF' opgericht op 7 maart 2000 en waarvan de statuten gepubliceerd werden in het Belgisch Staatsblad van 29/06/2000 onder identificatienummer 15136/2000, gevestigd te 2060 Antwerpen, Viaductdam 98 en vertegenwoordigd door de heer Emiel Boriau, en de heer François Goris, nagenoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 4 juli 2012 neergelegd ter publicatie op de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 30 april 2013

3/ De VZW 'Sociale dienst & opleiding voor het personeel van financiën'  afgekort SOPEF, opgericht op 24 november 1992 en waarvan de statuten gepubliceerd werden in het Belgisch Staatsblad van 28/1/1993 onder identificatienummer 1024/93, gevestigd te 2060 Antwerpen, Viaductdam 98 en vertegenwoordigd door door de heer Emiel Boriau, en de heer François Gons, nagenoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 4 juli 2012 neergelegd ter publicatie op de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 30 april 2013

4/ de heer BORIAU Emiel (RR. 55121838323) geboren te Aalst op achttien december negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenoot van Letens Ria, wonende te 2040 Lillo, Tolhuisstraat 9.

51 de heer GORIS François (RR 55040835308) geboren te Turnhout op acht april negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenoot van mevrouw Snyers Jeannine, wonende te 2430 Laakdal, Plein 45.

6/ mevrouw WINTERMANS Manuela (RR 66080971626) geboren te Empel op negen augustus negentienhonderd zesenzestig, ongehuwd, wonende te 2580 Beerzel, Sollevelden 50.

Vorm: Naamloze vennootschap

Naam : "IMMO NUOD"

Zetel : 2060 Antwerpen, Viaductdam 98

Doel : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden of met medewerking van derden

1. Het kopen, verkopen, huren en verhuren van zowel roerende ais onroerende goederen met inbegrip van

zakelijke rechten met betrekking tot deze goederen;

2, De exploitatie van een kopie-center;

3. Dienstencentrum, namelijk in opdracht van NUOD  sector Financiën of iedere andere derde goederen of diensten aankopen.

4. De verkoop van fiscale werken, onder welke vorm dan ook.

Deze opsomming is niet limitatief en dient in een zo ruim mogelijke betekenis te worden genomen.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken aile eigendommen, zowel roerende ais onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren,' verkopen of omwisselen. Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig,_aanverwanLof_enkel_nuttig_ zou _zijn voor de verwezenlijking van haardoelen verder.allejndustriële, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

lleergclegd fer 9/ Mie von de !terhtbunff van Koophandel te Antwerpen, op

21 JUNI 20 13 Griffie

Va behc

aan

Belg Staat

iva

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : IMMO NUOD

(verkort) :

0535.876"

04

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Om haar doel te bereiken, kan de vennootschap obligatieleningen uitgeven, evenals grondleningen of om het even welke gelijkaardige lening. Zij kan optreden voor eigen rekening, per commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en beleggingen uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur : onbeperkt met ingang van 12 juni 2013.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd dertigduizend euro (130.000 E) en is verdeeld in duizend driehonderd (1.300) aande-+len op naam zonder nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van tenminste drie leden, al dan niet vennoot.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De algemene vergadering benoemt en ontslaat de bestuurders.

De bestuurders worden voor zes jaar benoemd. In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag de raad van bestuur in zijn vervanging voorzien tot aan de eerstkomende algemene vergadering.

De vergoedingen voor de bestuurders, aan wie zij desge-'val-'lend zitpenningen kan toekennen, worden door de algemene vergadering bepaald,

De vennootschap wordt geldig aan derden verbonden en in rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder. De gedelegeerd bestuurder mag met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden, onbeperkt het bedrag, alleen tekenen.

Evenwel, in geval van afwezigheid of onbesohikbaarheid van de gedelegeerd bestuurder (bv. vertoef in buitenland) is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden steeds de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders vereist, Dit geldt ook voor alle betalingen in naam van de vennootschap tot tienduizend euro (10.000,00 ¬ ). Voor bedragen hoger dan tienduizend euro (10.000,00 E) moet de gedelegeerd bestuurder steeds mee tekenen.

Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de bestuurders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De raad van bestuur of een bestuurder kunnen bijzondere en beperkte volmachten verlenen aan personen, leden van de raad, vennoten of niet vennoten.

De gemachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende vol machten.

Tot eerste bestuurders werden benoemd :

1/ De VZW FIG, ondernemingsnummer 0454.824.387, voor wie aanvaardt haar vaste vertegenwoordiger, de heer Boriau Emiel, voornoemd.

2/ De VZW STUPEF, ondernemingsnummer 0472,108.601, voor wie aanvaardt haar vaste vertegenwoordiger, de heer Goris François, voornoemd.

31 De VZW SOPEF, ondernemingsnummer 0449.190.667, voor wie aanvaardt haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Wintermans Manuela, voornoemd.

Hierbij wordt uitdrukkelijk bevestigd dat de heer Boriau Emiel, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid in de VZW FIG, dat de heer Goris François, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger wcrdt aangeduid in de VZW STUPEF dat de mevrouw Wintermans Manuele, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid in de VZW SOPEF.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Zij worden benoemd voor zes jaar,

Vervolgens is de raad van bestuur in voltallige vergadering samen gekomen en heeft verkozen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur: de VZW STUPEF, voornoemd, die heeft aanvaard bij monde van haar vaste vertegenwoordiger de heer Goris François, voornoemd,

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelij-'ke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen het wetboek van vennootschappen,

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Bid ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermo-'gen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandeelbe-'wij-'zen,

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien

Gewone algemene vergadering: De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste donderdag van de maand maart om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade-'ring gehouden op de daaropvolgende werkdag. De jaarvergaderingen of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien

Vaste vertegenwoordiger: de heer François Goris, voornoemd, werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld ais bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie der akte.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 behouden

aan aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.07.2015, NGL 16.07.2015 15324-0358-009
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.08.2016, NGL 28.10.2016 16666-0382-012

Coordonnées
IMMO NUOD

Adresse
VIADUCTDAM 98 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande