IMMO VAN MEERBEECK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO VAN MEERBEECK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.384.171

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0362-017
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 10.07.2013 13295-0009-017
03/04/2013
ÿþ mod 11.1

IL~iiil,t ie3" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

P3ecr,n, ^l~.=t d t:r oriiiie van de

Rechtbank van Kcr4a Me` zRT013 Antwerpen

De Griffier,

Griffie

I iw1 wa1 30i~iOi 51 4uA~i~iuoi

**

VM

Ondernemingsnr : 0406.384.171

Benaming (voluit) :1MMO VAN MEERBEECK

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Elektronikalaan, 1

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :NV: wijziging

Blijkens akte, verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, Notaris te Brussel zijn ambt verlenend voor zijn si confrater Meester Guy CAEYMAEX, geassocieerd Notaris te Brussel, wettelijk verhinderd, op 26 februari 2013, ;; geregistreerd in de eerste Registratiekantoor van Brussel op iste maart 2013, boek 5158 blad 94 vak 13,i

gekreegd vijfentwintig euro (¬ 25,00) voor de eerstaanwezend inspecteur a.i. R.ELMALLAL voor GATELLIER: ii M., dat de naamloze vennootschap "IMMO VAN MEERBEECK" volgende beslissingen met eenparigheid van

stemmen heeft genomen:

1. EERSTE BESLISSING

Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om het maatschappelijke kapitaal in euro uit te drukken, li hetzij acht miljoen honderdduizend Belgische frank (8.100.000,00 BEF) in tweehonderdduizend zevenhonderd; drieënnegentig euro zesenzeventig cent (200.793,76 EIJR) te wijzigen.

2. TWEEDE BESLISSING

Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om de beslissing van de Raad van Bestuur de dato 26

december 2011 om de aandelen aan toonder in aandelen op naam om te zetten te bevestigen.

3. DERDE BESLISSING:

} Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om het doel van de vennootschap te verbreden en tel

ss wijzigen door de bestaande tekst te wijzigen door de tekst hierna:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor

si rekening van derden, of in deelneming met derden, de aan- en verkoop van gronden, en gebouwen alle anderei

o

onroerende goederen en rechten, ruilingen, verkavelingen, konstructies, beheer, huren en verhuren van;

gebouwen en de wegenaanleg, grondwerken en alle andere verhandelingen met betrekking tot onroerende: si goederen en rechten, dit in de ruimste zin.

Met het oog op de duurzame ontwikkeling, alle handelingen verrichten die terugslaan op de verbetering; van de ecologische balans van de gebouwen, zoals energiebesparing, vermindering van CO2 uitstoot; :1 opwekking en verkoop van groene stroom.

De vennootschap zal alle mandaten mogen uitoefenen van beheerder, bestuurder en/of vereffenaar van alle vennootschappen waarmee zij gebonden is of niet, of associaties.

Zij zal zich mogen bezighouden, bij wijze van inschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, inbreng, vermenging of associatie met alle ondernemingen, belangengroepen en vennootschappen wier doel; samenhangend met het hare zou zijn of haar doel zou vergemakkelijken,

is De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende verhandelingen doen, welke rechtstreeks of is onrechtstreeks haar doel zouden kunnen bevorderen"

Er wordt voorlezing gegeven aan de aandeelhouders van:

STAAT EN VERSLAG OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 559 VAN HET WETBOEK VAN is VENNOOTSCHAPPEN:

*verslag van de raad van bestuur inhoudende de verantwoording van de voorgestelde wijziging

* staat van aktiva en passiva die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld te weten 31 december 2012

; 4. VIERDE BESLISSING Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan het; ss nieuwe Wetboek van Vennootschappen zoals volgt:

* afschaffing van de oude nummers van de wetsartikelen in de statuten van de vennootschap en wijziging van', ii de termen "gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" in "Wetboek van Vennootschappen". * wijziging van de term "lasthebber" in "vertegenwoordiger" in de desbetreffende artikels.

* wijziging vertegenwoordigings- en handtekeningsbevoegdheid. - '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

03/04/2013

u ~o

'nad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

* wijziging van de statuten door de herziening van alle artikelen mits eerbiediging van hetgeen voorafgaat.Te dien einde, werd een nieuwe tekst met een nieuwe artikelennummering door de algemene vergadering goedgekeurd na over ieder artikel te hebben gestemd, artikel per artikel.

TITEL I  Aard van de vennootschap- Naam

Artikel 1: Naam

De vennootschap is handelsvennootscahp onder vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "IMMO VAN MEERBEECK",

Alle akten, facturen, aankondigingen, publikaties, brieven, orderbrieven, websites en andere documenten, onder elektronische vorm of niet, voortvloeiend uit de vennootschap, moeten de benaming van de vennootschap, de vorm, voluit of afgekort (NV), de precieze aanduiding van de maatschappelijke zetel, het ondernemingsnummer, de uitdrukkingen "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door de aanduiding van de zetel van de rechtbank op wiens rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, bevatten.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Elektronikalaan, 1,

De raad van bestuur mag de zetei naar om het even welke plaats in België overbrengen, onder voorbehoud van eerbiedinging van de wettelijke bepalingen op taalkundig gebied; iedere wijziging moet worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Hij mag eveneens bijhuizen, agentschappen en bestuurszetels oprichten zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, de aan- en verkoop van gronden, en gebouwen alle andere onroerende goederen en rechten, ruilingen, verkavelingen, konstructies, beheer, huren en verhuren van gebouwen en de wegenaanleg, grondwerken en alle andere verhandelingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten, dit in de ruimste zin.

Met het oog op de duurzame ontwikkeling, alle handelingen verrichten die terugslaan op de verbetering van de ecologische balans van de gebouwen, zoals energiebesparing, vermindering van CO2 uitstoot, opwekking en verkoop van groene stroom.

De vennootschap zal alle mandaten mogen uitoefenen van beheerder, bestuurder en/of vereffenaar van alle vennootschappen waarmee zij gebonden is of niet, of associaties.

Zij zal zich mogen bezighouden, bij wijze van inschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, inbreng, vermenging ol associatie met alle ondernemingen, belangengroepen en vennootschappen wier doel samenhangend met het hare zou zijn of haar doel zou vergemakkelijken.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende verhandelingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel zouden kunnen bevorderen

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL II -- Maatschappelijk fonds - kapitaal

Artikel 5: Kapitaal-Aandelen

Het aandelenkapitaal bedraagt tweehonderdduizend zevenhonderd drieënnegentig euro zesenzeventig cent (200.793,76 EUR). Het is vertegenwoordigd door vijfduizend zevenhonderd en twaalf (5.712) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die alle dezelfde rechten genieten.De aandelen zijn volledig volstort en genummerd van 1 tot 5.712.

Historiek van het kapitaal

1. Bij de oprichting van de vennootschap, op 30 april 1968, werd het kapitaal vastgesteld op één miljoen achthonderduizend frank (1.800.000 frank) en verdeeld in duizend achthonderd (1800) aandelen van duizend frank (1000 frank) ieder. Op deze aandelen werd in speciën ingeschreven en ze werden volledig volstort.

2. De buitengewone algemene vergadering van 12 december 1969 heeft beslist het kapitaal te vermeederen met negenhonderdduizend frank (900.000 frank) om het te brengen van één miljoen achthonderdduizend frank (1.800.000 frankk) op twee miljoen zevenhonderduizend frank (2.700.000 frank) mits creatie van negenhonderd (900) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

3. De buitengewone algemene vergadering van 8 december 1971 heeft beslist het kapitaal te vermeerderen met drie miljoen driehonderdzestigduizend frank (3:360.000 frank) om het te brengen van twee miljoen zevenhonderduizend frank (2.700.000 frank) op zes miljoen zestigduizend frank (6.060.000 frank) mits creatie van duizend negenhonderd achtenveertig (1948) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van hetzelfde type en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

4_ De buitengewone algemene vergadering van 29 december 1975 heeft beslist het kapitaal te vermeerderen met twee miljoen veertigduizend frank (2.040.000 frank) om het te brengen van zes miljoen zestigduizend frank (6.060.000 frank) op acht miljoen honderduizend frank (8.100.000 frank), mits creatie van duizend vierenzestig (1064) aandelen zonder nominale waarde van hetzelfde type en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen,

5. Bij beslissing van algemene vergadering van

werd het kapitaal omgezet in euro, te weten tweehonderdduizend zevenhonderd drieënnegentig euro zesenzeventig cent (200.793,76 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend zevenhonderd en twaalf (5.712) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6- Aard van de effekten

De aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar tesamen ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten,

Artikel 7 : Ondeelbaarheid van de titels

De maatschappilijke aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel: Ingeval van overdracht bij overlijden of anderszins en, telkens er meerdere aanspraak maken op de eigendom van eenzelfde titel, zal de vennootschap het recht hebben de aan dit aandeel verbonden rechten te schorsen totdat ten haren opzichte één enkel persoon als eigenaar van de titel is aangeduid. Hetzelfde geldt indien het aandeel werd in pand gegeven, de eigenaar en de pandhoudende schuldeiser dienende zich te verstaan over het aanstellen van één enkele vertegenwoordiger.

Ingeval van splitsing tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker, worden de stemrechten en andere statutaire rechten verbonden aan de titel uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8  Niet volgestorte aandelen

De raad van bestuur vordert de fondsen in op de ingeschreven maar niet volgestorte aandelen, naargelang de behoeften van de vennootschap; hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast,

De aandeelhouder die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal hierop een intrest verschuldigd zijn, berekend aan de wettelijke rentevoet, vanaf de dag van de opeisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

Zolang de regelmatig opeisbare en opgevorderde fondsen op een aandeel niet zijn gestort, worden alle rechten aan dit aandeel verbonden geschorst.

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen.

De raad van bestuur kan de aandeelhouders toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten. Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen.

Artikel 9: Kapitaalverhoginq - Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging, waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering of waartoe wordt overgegaan door de raad van bestuur, in uitvoering van een machtiging gegeven door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, de converteerbare obligaties en de warrants, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aandelenbezit, en, - in voorkomend geval als niet op alle aandelen werd ingeschreven, voor de aandelen waarop niet werd ingeschreven, - opnieuw, in tweede instantie, aan de aandeelhouders die reeds op de vermeerdering van het kapitaal hebben ingeschreven in eerste instantie, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Voor zover de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het publieke spaarwezen en niet alle aandeelhouders van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, kunnen derden, na het verstrijken van de termijnen voor het uitoefenen van de voorkeurrechten, aan de verhoging van het kapitaal deelnemen.

Artikel 10.- kapitaalsvermindering

Tot een kapitaalvermindering mag enkel worden besloten door de algemene vergadering die beraadslaagt overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, op voorwaarde dat de aandeelhouders die zich in identieke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld.

In de oproepingen wordt vermeld hoe de voorgestelde vermindering in de praktijk zal worden toegepast, evenals de bedoeling ervan.

Artikel 11.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, op om het even welk ogenblik hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven.

Toch mogen de converteerbare obligaties of de obligaties met recht van intekening slechts worden uitgegeven krachtens een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een statutenwijziging overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De certificaten zijn rechtsgeldig ondertekend docr twee bestuurders.

TITEL IlI -- Bestuur en toezicht. Samenstelling van de raad van bestuur

Artikel 12. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit tenminste drie leden, aandeelhouders of niet, en die door de algemene vergadering aangesteld worden voor een ambtstermijn van maximum zes jaar en ten aile tijden afzetbaar zijn door haar.

Wanneer de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur bestaan uit slechts twee leden tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De uittredende leden zijn herkiesbaar.

De funoties van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hun mandaat verstrijkt.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de raad van bestuur,

Artikel 13 vacatuur

Indien ten gevolge van overlijden, ontslag of omwille van een andere reden, één of meer plaatsen van bestuur vacant zijn, zullen de overblijvende bestuurders het recht hebben voorlopig hierin te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, bij haar eerste samenkomst, over tot de beslissende verkiezing.

Bijiagen b j het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De in voornoemde voorwaarden aangestelde bestuurdërwordt benoemd voor de tijd nodig om het mandaat van' de bestuurder die hij vervangt te voleindigen.

Artikel 14. voorzitterschap

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden. Indien de voorzitter belet is, wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 15. bijeenkomsten

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, zo vaak het belang van de vennootschap het vergt.

Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders of van een gedelegeerd bestuurder.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Artikel 16.beraadslagingen

De raad mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Verhinderde bestuurders kunnen aan een ander lid van de raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Geen enkele bestuurder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen. De beslissingen warden getroffen met meerderheid van stemmen.

indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij gehouden artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, overenkomstig artikel 521 van het Wetboek vennootschappen warden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kart niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door deze statuten wordt uitgesloten.

Artikel 17. Notulen

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden opgetekend in de notulen die worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. Die notulen worden ingeschreven of ingebonden in een speciaal register. De volmachten worden eraan toegevoegd.

Afschriften of uittreksels hiervan worden ondertekend door twee bestuurders of een gedelegeerd bestuurder, Artikel 18. Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezelijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19. Dagelijks bestuur - volmachten

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze 'laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Artikel 20. Rechtsgedingen

De rechtsgedingen, als eiser en als verweerder, worden in naam van de vennootschap benaarstigd en vervolgd door twee bestuurders of een afgevaardigde bestuurder,

Artikel 21. handtekeningen

Zonder nadeel aan de machten welke de bestuursraad zou overgedragen hebben ingevolge artikel 18 hiervoor is de vennootschap vertegenwoordigd in de akten - ook deze Waarbij een ministerieel of openbaar ambtenaar tussenkomt -, alsmede in rechtszaken, door twee bestuurders of door een afgevaardigd-bestuurder of nog door een persoon die te dien einde aangesteld is door de raad van bestuur.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur, zal de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn door de te dien einde benoemde afgevaardigde(n) die afzonderlijk optreden. Ze zal eveneens geldig vertegenwoordigd zijn door ieder mandataris binnen het kader van zijn mandaat.

Artikel 22. Bezoldiging

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Artikel 23. Toezicht - controle

Het toezicht op de vennootschap gebeurt overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL IV Algemene vergaderingen

Artikel 24. Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede vrijdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur, indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag,

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet het worden op verzoek van aandeelhouders die samen een vijfde van de maatschappelijke aandelen vertegenwoodigen. Zowel de gewone als de buitengewone algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

. 'behouden aan het Belgisch Staatsblad

vergaderingen moeten worden gehouden, ten maatschappelijke zetel of in een andere plaats aangeduid in de

uitnodigingen.

Artikel 25.

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van bestuurders en, in voorkomend geval, van

de commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt bestuurders en eventueel commissarissen en

beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich

door bijzondere stemming uit over de kwijting aan bestuurders en eventuele commissarissen.

Artikel 26. BiLeenroepingen

De vergadering kan buitengewoon worden bijeengeroepen telkens de belangen van de vennootschap het

vereisen. Zij dient te worden opgeroepen op verzoek van aandeelhouders die samen één/vijfde van het

aandelenkapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 27. Toelating tot de vergadering

Aandeelhouders op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen ver de vergadering schriftelijk

verwittigen Indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de

vergadering.

Artikel 28. Vertegenwoordiginq

De aandeelhouders mogen ver de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager

aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op de wijze die hun statuten voorziet,

of door een bijzonder volmacht.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm, Zij moet op de zetel van de

vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen ver de vergadering.

Artikel 29. Steromina

ieder aandeel geeft recht op één stem,

in geval van aankoop of inpandneming door de vennootschap van haar eigen aandelen, wordt het stemrecht

van deze aandelen opgeschort.

Artikel 30. Bureau

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn

ontstentenis door de ondervoorzitter of nog, bij diens belet door de oudste aanwezige bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan,

De vergadering verkiest twee stemopnemers.

De andere aanwezige bestuurders vormen het bureau.

Artikel 31. Beraadslaging

De algemene vergadering mag enkel beraadslagen over de punten die voorkomen op de agenda. Behalve

ingeval van hoogdringendheid, of indien het sociaal belang het eist, wordt er over geen enkel voorstel van de

aandeelhouders beraadslaagd, tenzij aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij bij

unanimiteit besiisen dit punt aan de agenda toe te voegen.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, met uitzondering van de wettelijke bepalingen

voor de statutenwijzigingen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 32.

Van elke vergadering wordt een proces-verbaal opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het

bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken. De uittreksels en afschriften hiervan worden onderte-

kend door twee bestuurders of een afgevaardigd-bestuurder.

Artikel 33.

Welke ook de agendapunten zijn, heeft de raad van bestuur het recht, na de opening van de zitting, iedere

gewone of buitengewone vergadering ten hoogste drie weken uit te stellen,

Dat uitstel, dat de voorzitter ver de sluiting van de zitting meedeelt en dat wordt vermeld in de notulen van de

vergadering, maakt iedere genomen beslissing ongeldig. De aandeelhouders moeten opnieuw worden

bijeengeroepen op de door de raad vastgestelde datum, met dezelfde agenda. De formaliteiten die waren

vervuld om deel te nemen aan de eerste zitting, met inbegrip van het neerleggen van de volmachten, blijven

geldig voor de tweede vergadering.

Het uitstel mag een enkele keer gebeuren, De tweede vergadering beslist definitief over de agendapunten.

TITEL V -- Boekjaar, inventaris, iaarrekeninq

Artikel 34. Boeklaar-Dividenden

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

leder jaar op éénendertig december stelt de raad van bestuur een volledige inventaris op van de tegoeden en

rechten van de vennootschap, van de schulden, verplichtingen en verbintenissen die verband houden met haar

activiteiten, en van de eigen middelen die ertoe worden bestemd. Hij stelt de jaarrekening op die de balans, de

resultatenrekening evenals de bijlage bevatten en één geheel vormen.

Artikel 35. Verdeling

De jaarlijkse opbrengst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen

desbetreffend.

Op dat inkomen wordt vijf ten honderd ingehouden ten behoeve van de wettelijke reserve, Die inhouding is niet

langer verplicht ais het reservefonds één/tiende bedraagt van het aandelenkapitaal. Het saldo wordt ter

beschikking gesteld van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

BijIagenïi j liet Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ Artikel 36. Betaiingdividenden

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van de betaling der dividenden. De raad van bestuur mag op

eigen verantwoordelijkheid besluiten tot het betalen van voorschotten op dividenden of een interimdividend door

een inhouding op de winst van het lopende boekjaar, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VI  Ontbinding, vereffening

Artikel 37. Ontbinding

De vennootschap kan op ieder ogenblik ontbonden warden bij beslissing van de algemene vergadering, die

beraadslaagt zoals bij een statutenwijziging.

Artikel 38.

In geval van ontbinding stelt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun

bevoegdheden en stelt hun bezoldiging vast.

Het netto-actief wordt in de eerste plaats gebruikt voor de gelijke terugbetaling van de aandelen. Het saldo

wordt naar gelang van de beslissing van de vereffeningsvergadering verdeeld onder de aandeelhouders in

verhouding tot het aantal en de kwaliteit van hun aandelen.

TITEL Vil  algemene beschikkingen

Artikel 39 Woonstkeuze

Iedere aandeelhouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar die niet in België woont, moet woonstkeuze

doen in België voor alles wat de uitvoering van onderhavige statuten betreft.

In het tegenovergestelde geval wordt de woonplaats van rechtswege gekozen in de zetel van de vennootschap

waar hem alle berichten, mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen in verband met de

activiteiten van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden toegestuurd of gedaan.

Artikel 40.

Voor alles wat niet in onderhavige statuten is bepaald, verwijzen de partijen naar de bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen. De verschijners verklaren kennis te hebben van het feit dat sommige

bepalingen van voormelde wetten specifieke vereisten stellen aan de vennootschappen die een beroep wensen

te doen op het publieke spaarwezen of degene die op de beurs genoteerd zijn.

5. VIJFDE BESLISSING:

Er wordt beslist om de notaris Guy CAEYMAEX aile machten te verlenen voor de neerlegging ervan op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.





-Sijlagen-bf liet Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig uittreksel

Notaris

Matthieu DERINCK







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 28.07.2012 12367-0139-017
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 15.07.2011 11306-0458-017
15/04/2011
ÿþ Mod 2.7

~ o In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,fjd.~`~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

erfeergelegri ter griffie von de Rechlóank von Koophondel te Antwerpen, op

Griffie 0 5 APR. 2011

Ondernemingsnr : 0406.384.171

Benaming

(voluit) : Immo Van Meerbeeck

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Elektronikalaan 1 - 2610 Witrijk (Antwerpen)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 11 juni 2010 blijkt dat herbenoemd werden tot; bestuurder:

- Frederic De Beule wonende te Chaussée de Tervuren 54, 1410 Waterloo

- Joël Van Meerbeeck wonende te rue de Ry-beau-Ry 10, 1380 Lasne

- Michel Billiet wonende te Rue Paul Emile Lesire 7, 1160 Brussel

- Michel Deffontaine wonende te Prins Leopoldlei 78, 2840 Mortsei.

Verder werd benoemd tot bestuurder:

- Guy Caeymaex, wonende te Elisabeth laan 38, 1970 Wezembeek-Oppem.

De bestuursmandaten hebben een duur van zes jaar tot aan de algemene vergadering te houden in 2016 die de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 zal goedkeuren.

N.a.v. de voormelde algemene vergadering gehouden op 11 juni 2010 is een einde gekomen aan het, bestuursmandaat van de heer Jean Caeymaex, wonende te Sapellenbos 2, 3052 Baanden. De heer Jean Caeymaex werd niet herbenoemd.

Get. Michel Deffontaine

Bestuurder

Guy Caeymaex

Bestuurder

" iios~vas

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 29.06.2010 10240-0545-017
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 30.06.2009 09338-0147-017
23/09/2008 : AN178202
04/07/2008 : AN178202
10/07/2007 : AN178202
10/07/2006 : AN178202
13/07/2005 : AN178202
26/07/2004 : AN178202
07/07/2004 : AN178202
07/07/2003 : AN178202
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0439-017
07/07/2000 : AN178202
01/07/1999 : AN178202
01/01/1986 : AN178202
01/01/1986 : AN178202

Coordonnées
IMMO VAN MEERBEECK

Adresse
ELEKTRONIKALAAN 1 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande