IMMO WCW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO WCW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.818.397

Publication

08/07/2015
ÿþ MQd word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Recntba-k '" an koophandel

Anbusirnen

2 5 2015

ar iatng Antwerpen

Griffe

Ondernemingsar : 632 3 2 8 1 pO . Jz 9 7

Benaming

(voluit) : IMMO WCW

(verkort) :

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakeljikheid

Zetel : te 2520 Ranst, Ter Stratenweg 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP.

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gesloten door notaris Anne-Mie Szabó, te Turnhout op 23 juni 2015, kortelings te registreren, blijkt dat, ingevolge een partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeljikheid 'Wouters Cutting & Welding", een nieuwe vennootschap werd opgericht, zijnde een handelsvennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Kennisname verslag zaakvoerder en verslag van VCLJ Bedrijfsrevisoren, met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37,opgesteld op 7 juni 2015 met betrekking tot de inbreng in natura en in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"Ondergetekende VCLJ Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37 werd verzocht door de zaakvoerder van BVBA WOUTERS CUTTING & WELD1NG en door de oprichter van de nog op te richten vennootschap BVBA IMMO WCW, teneinde in haar hoedanigheid van bedrijfsrevisor, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng ïn natura bij de op te richten vennootschap IMMO WCW BVBA ingevolge de voorgenomen partiële splitsing van de bestaande vennootschap BVBA WOUTERS CUTTING & WELDING.

Ons besluit, ten gevolge van de door ons uitgevoerde controles, uitgevoerd op basis van de waardering van de inbreng van de af te splitsen vermogensbestanddelen van BVBA WOUTERS CUTTING &WELDING conform het splitsingsvoorstel en conform de staat van activa en passiva per 31/12/2014, met betrekking tot de waardering en de vergoeding van de voorgenomen inbreng in natura bij de nieuw op te richten vennootschap IMMO WCW BVBA ingevolge de voorgenomen partiële splitsing van BVBA WOUTERS CUTTING & WELDING met een netto-actief van 365.950,38 Euro en waaruit een kapitaal bij de oprichting van BVBA IMMO WCW voortvloeit van 51,314,54 Euro door uitgifte van 250 nieuwe aandelen van IMMO WCW BVBA BVBA, en waaruit een toewijzing aan de overige posten van het eigen vermogen van IMMO WCW BVBA voortvloeit van 314.635,84 Euro is dan ook dat:

[De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

F De beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de voorgenomen toewijzing van de vermogensbestanddelen ingevolge de voorgenomen partiële splitsing, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

[De toegepaste methode van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen aan de op 31 december 2014 weergegeven netto-boekwaarde voor de inbreng in natura voor een bedrag van 365.950,38 Euro bedrijfseconomisch niet passend is, doch verantwoord is, rekening houdend met de in dit controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van het continuïteitsprincipe in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer-of minderwaarden van de in te brengen activa-bestanddelen in "going concern"-optiek;

I De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitte geven aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

` r Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons huidig controleverslag geen "faimess opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgemaakt in toepassing van de bepaling van artikel 219 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap IMMO WCW BVBA onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de vennootschap WOUTERS CUTTING & WELDING BVBA.

Het huidig controleverslag kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden. Het verslag geldt voor 2 maanden na datum van ondertekening van het verslag.

Antwerpen, 7 juni 2015

VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA

Jean-Paul Loots

bedrijfsrevisor"

IDENTITEIT VAN DE VERSCHIJNENDE PARTIJ:

De heer WOUTERS Joseph Maria, wonende te 2340 Beerse, Bosduifstraat 8, handelend in hoedanigheid van vertegenwoordiger van de gesplitste vennootschap ""Wouters Cutting & Welding", met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst, Ter Stratenweg 56, BTW BE 0419.495.603 RPR Antwerpen.

NAAM: Haar naam luidt: "IMMO WCW".

ZETEL: te 2520 Ranst, Ter Stratenweg 56.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden.

Het vermogen, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van het maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais deze voor derden.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen uitvoeren.

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenvijftigduizend driehonderd veertien euro vierenvijftig cent (¬ 51.314,54) Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, allen met stemrecht en zonder nominale waarde, die elk éénitweehonderdvijftigste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen werd ingschreven door de heer Josephus Wouters voornoemd.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

VERTEGENW OORDIGI NGS MACHT:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht,

Zo meerdere zaakvoerders worden aangesteld zullen ze echter samen moeten optreden om te beslissen over handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden.

Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten,

In voorkomend gevat zat, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Voor-

,pehopden

aan het

Belgisch

btaatsblad

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers

binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt

op 31 december 2015.

JAARVERGADERING:

- De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die

de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet

overdragen.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

- Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

RESERVES - VERDELING VAN DE WINST - VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf

ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden,

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een

gelijk recht voor elk aandeel,

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene

vergadering één of meervereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

ALGEMENE VERGADERING:

De vergadering beslist de heer Wouters Joseph voornoemd te benoemen ais zaakvoerder van de

vennootschap "IMMO WCW", en dit voor onbepaalde duur,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Anne-Mie Szabá.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een voor eensluidend verklaard afschrift van de akte

-het verslag van de Bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de oprichter.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16347-0514-010

Coordonnées
IMMO WCW

Adresse
BOSDUIFSTRAAT 8 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande