IMOPA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMOPA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.567.137

Publication

27/05/2014
ÿþMocr Word 11.1

ff4,11%-, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111311

Rechtbank van koophandel Antwerpen

16 MEI 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0422.567.137

Benaming

(voluit) IMOPA

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Binnensteenweg 170 - 25ffloechout

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van 17/03/2014 aanvaardt het vrijwillig ontslag van de heer Vandeputte Walter als bestuurder, woonachtig te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 61. Dit met ingang vanaf 17/03/2014. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn uitgeoefende mandaat.

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan, Paraccount BVBA  RPR BRUSSEL 0462.600.621 Hertevoetweg 34 1982 Weerde vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Bert Pardon, met recht van indeplaatsstelling om ais speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Vandeputte Stefan

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste Plz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de kte Ri;Ciifbank `:00phandal

P.,,19ferwn

If III

*14138622*

Ondememingsnr 0422.567.137

Benaming

(vowity. IMOpp.

(verkort):

0 8 JUL1 2014

eideling AntWerr"

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Binnensteenweg 170 te 2530 BOECHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 26 juni 2014, voor registratie, blijkt dat:

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMOPA", niet maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Binnensteenweg 170.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer BE :0422.567.137. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Karel VERCOUTEREN te Beveren op 24 februari 1982, bekendgemaakt ln de bijlagen tot net Belgisch Staatsblad van 17 maart 1982 onder nummer 572-

12.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Joost Vercouteren te Beveren op 17 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 03 januari 2014 onder nummer 14004333.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen' genomen:

Eerste besluit: Inkoop eigen aandelen

De bekrachtiging van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 18 november 2013 om over te gaan tot de inkoop van achthonderd éénenvijftig (851) aandelen, van de naamloze vennootschap lmopa overeenkomstig artikelen 620 tot en met 626 van het Wetboek van Vennootschappen en mits de minimumprijs van tweeduizend en veertig euro (¬ 2.040,00) noch hoger dan tweeduizend en vijftig arc! (¬ 2.050,00) per aandeel.

De vennootschap kocht de achthonderd eenenvijftig (851) aandelen in voor een prijs van (851 X 2.044,65¬ ) één miljoen zevenhonderd negenendertigduizend negenhonderd zevenennegentig euro en vijftien cent (¬ 1.739.997,15)

De inkoop van deze aandelen bracht de onmiddellijk aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve "verwerving van eigen aandelen" ter grootte van de aankoopprijs van de ingekochte aandelen door omzetting, van beschikbare reserves, gevolgd door de onmiddellijke intrekking van de verworven aandelen en he afboeken van de onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen".

De vergadering stelt vast dat de inkoop hiervoor bepaald in de boekhouding van de vennootschap werd, uitgevoerd.

Tweede besluit: vaststelling

De vergadering stelt vast dat uit hoofde van deze achthonderd eenenvijftig (851) inkoop eigen aandelen het, maatschappelijk kapitaal niet werd verminderd, doch dat het aantal aandelen met achthonderd eénenvijftig (851) werd verminderd.

Bijgevolg beslist zij tot de verhoging van de fractiewaarde van de aandelen naar driehonderd en negen euro. zevenentachtig cent (¬ 309,87).

Derde besluit kapitaalvermindering

Op de laatste blz van Loik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

"

Vor-

beh %Aden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met negenhonderd drieënnegentigduizend tweehonderd zesentachtig euro vijfennegentig cent (¬ 993.286,65) om van één miijoen : vierenvijftigduizend zevenhonderd zesentachtig euro vijfennegentig cent (¬ 1.054.786,95) terug te brengen op ' éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), door terugbetaling aan de huidige aandeelhouder de, naamloze vennootschap Belfar, voornoemd.

Dit zonder vernietiging van de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal voor negenhonderd drieënnegentigduizend tweehonderd zesentachtig euro vijfennegentig cent j (¬ 993.286,65).

Deze kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen , met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouder in evenredigheid tot zijn huidig aandelenbezit.

De aandeelhouder stemt toe in deze kapitaalvermindering door terugbetaling op de respectievelijke bankrekeningnummer van de aandeelhouder of door boeking hiervan op hun rekening courant in de vennootschap, of door uitkering van effecten van de vennootschap, zonder vernietiging van aandelen en de terugbetaling geschiedt overeenkomstig de wettelijke bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschap.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de Inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de ° schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouder mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Vierde besluit: Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geacteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de

statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5 : de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 euro). Het is vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd en vier (3.404) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één drieduizend vierhonderd en vierde (1/3.404) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vijfde besluit : Toekenning van bevoegdheden aan de Raad van Bestuur

De vergadering verleent de Raad van Bestuur aile bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te codrdineren.

Zesde beslissing : coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Paraccount bvba, gevestigd te 1982 Weerde, Hertevoetweg 34, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de: aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

, VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DÉ BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/01/2014 : AN233475
23/12/2013 : AN233475
29/12/2014 : AN233475
27/06/2013 : AN233475
29/08/2012 : AN233475
19/07/2012 : AN233475
11/07/2011 : AN233475
02/08/2010 : AN233475
03/08/2009 : AN233475
25/09/2008 : AN233475
24/07/2008 : AN233475
18/06/2008 : AN233475
25/06/2007 : AN233475
18/08/2006 : AN233475
01/08/2005 : AN233475
13/07/2005 : AN233475
15/02/2005 : AN233475
06/07/2004 : AN233475
12/08/2003 : AN233475
20/07/2001 : AN233475
25/07/2000 : AN233475
05/10/1999 : AN233475
09/07/1999 : AN233475
01/01/1993 : AN233475
29/06/1988 : AN233475
01/01/1988 : AN233475
14/06/1986 : AN233475
31/05/1986 : AN233475
01/01/1986 : AN233475
22/05/2017 : AN233475

Coordonnées
IMOPA

Adresse
BINNENSTEENWEG 170 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande