IMPRESSION S.T.A.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPRESSION S.T.A.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.110.036

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.07.2013 13385-0237-016
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.08.2012 12546-0396-013
04/02/2011
ÿþ" iioisasa*

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad b4cend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~amie ter gaffe wo de Sa:6M ~i71? 1idT9y2te" e?-!>.1 Re er,s,,rem,

~ 5 MN 9r1,

1

Griffie

Ondernemingsnr : % 7 410 03 6

Benaming J

. (voluit) : "IMPRESSION S.T.A.F."

Rechtsvorrh : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Nationalestraat 133

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 12 januari 2011 ter; registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "IMPRESSION S.T.A.F".

Vennoten: 1.De heer TOPCU Ferit, kapper, (I.K. 590-7975918-22) (R.R. 871017-071-55), geboren te Genk op zeventien oktober negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 3530 Houthalen, Kerklaan 6.

2.De heer SOGÜT Ahmet, kapper, (I.K. 590-8120738-21) (R.R. 871120-431-97), geboren te Antwerpen-Deume op twintig november negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Kernmelbergstraat 22..

Nog vol te storten inbreng: Voor de heer Sbgüt, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro en Voor de heer: Topcu, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro..

Rechtsvorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMPRESSION S.T.A.F.". Zetel: 2000 Antwerpen, Nationalestraat 133

Doel: Het uitbaten van haarkappers- en schoonheidssalons, de invoer en uitvoer, alsmede verkoop in

groot en klein, van alle materieel, toestellen, apparaten, benodigdheden, pruiken, produkten, cosmetica, reuken parfumeriewaren, voor haarkappers en alle verwante bijhorige handelswaren.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als. vertegenwoordiger, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag tevens in hetzelfde verband, alle handels- individuele en financiële verrichtingen doen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de. funktie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur: Onbepaald. Zij treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Geplaatst kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam. . Volstort te bedrage van zesduizend tweehonderd euro.

Bestuur: De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap.

Indien er slechts één zaakvoerder is. heeft deze de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen deze gezamenlijk te ondertekenen.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vernield, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

i'" :c- " r:i.:C'r.!: feLtr3 ~ - . ,r.. . i" .r_ r:,,, CU. ,:" " :"i,...~<ks ~

- -~ ,}evrJeg4 " r- . :.i . T " te ri i' :e E1Wnura..)e!t

VrSG tda2r71 en t=F,rF:it:r'" :sV:,.'}



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op voorwaarde-ze te omschrijven, mogen de zaakvoerders, het dagelijks bet er en bepaalde machten, onder hun verantwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Huidige zaakvoerders: Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur, Ságüt Ah met en Topcu Ferit, hier aanwezig en hun mandaat aanvaardend. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Controle: De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor, zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe met een drie / kwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Jaarvergadering: ter zetel of in elk andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, de eerste werkdag van de maand juni, te tien uur.. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Eerste jaarvergadering in tweeduizend en twaalf.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: neemt een aanvang op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra zij rechtspersoonlijkheid heeft vekregen om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf.

Diverse bepalingen: Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve van vijf ten honderd aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen.

Bij ontbinding zal het batig vereffeningsoverschot verdeeld worden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen in hun bezit.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift en uittreksel

ie -%ebor-

aa

aann het het

Belgisch

Staatsblad

, " ,, ." ., .,

E3t:vL'E~~1 Jt tr:. 1£"54 NAa[Ylei'o'Tr'lluíekwfi."'.~ 3' -~C" kj l'ferLUe.'~~'.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15500-0022-017

Coordonnées
IMPRESSION S.T.A.F.

Adresse
NATIONALESTRAAT 133 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande