INCANTARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INCANTARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.224.816

Publication

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 20.08.2013 13431-0495-011
30/01/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Recntb." tVdrr 4~~ii~ri~~l

Antwerpen

2 0 JAN. 2015

afdeling Antwerpen



Luik I3



Ondernemingsnr : 0837.224.816

Benaming

(voluit) INCANTARE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen, lepermanlei 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12/08/2013

Eerste en enige besluit

De vergadering beslist om met ingang van heden, twaalf augustus tweeduizend dertien, de maatschappelijke zetel van de vennootschap, evenals de zetel van de uitbating te verplaatsen naar 2920 Kalmthout, Goudvinklaan 8,

Buijks Stijn

zaakvoerder

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

e



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011
ÿþ Md 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111101I111

Vo beho aan Belg Staat:

}Ne

erge

olegd ter griffie von de

Is k 1aaa 3 K sph tdeUNI I te Antwerpen

De Griffier,

Griffie



Ondernemingsnr : Benaming 0837.224.816



(voluit) : "INCANTARE"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, lepermanlei 26

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op zestien juni tweeduizend en elf, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 21 JUNI 2011. Boek 153 blad 99 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De Ontvanger ai (getekend) J. MARTENS", blijkt dat door: de heer BUIJKS Stijn Hendrik Pieter, wonende te NL-4878 AH Etten-Leur, Raadhuisplein 23,

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met ais naam "INCANTERE", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, lepermanlei 26, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel:

Groothandel in keuken- en badkamerartikelen, meer bepaald de handel onder al zijn vormen in sanitaire apparaten en artikelen, in huishoudtoestellen alsmede in keukenapparaten; de aanmaak, het bewerken en het' verwerken van alle materialen, panelen of stoffen in dit verband en het plaatsen van al deze artikelen; alsmede de handel in al zijn vormen, het vervaardigen, het bewerken en verwerken van apparaten en toebehoren.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauwe samenhang is met het hare.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig kunnen zijn voor het" bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de. handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Door de algemene vergadering der vennoten mag er aan de zaakvoerders een vast of veranderlijk loon,, wedde of bijzondere vergoeding toegekend worden.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de tweede dinsdag van de maand juni om tien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf, en de eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor een onbepaalde termijn de heer BUIJKS Stijn voormeld.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT:

De vergadering verleent alle nodige volmachten aan ACCOVA BVBA, R. Delbekestraat 373 - 2980 Zoersel. of haar aangestelden, om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, registratie en latere wijzigingen te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket, bij alle diensten van het Ministerie van Financiën waaronder BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

" .

is

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
INCANTARE

Adresse
IEPERMANLEI 26 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande