INDESA PRIVATE EQUITY I, AFGEKORT : IPE I

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDESA PRIVATE EQUITY I, AFGEKORT : IPE I
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.910.742

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 09.07.2014 14278-0531-024
20/08/2014
ÿþOndememingsnr: 0848.910.742

Benaming (voluit) : INDESA PRIVATE EQUITY I

(verkort) : IPE

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blarenbergiaan 6

2800 Mechelen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGINGEN - COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 24/07/2014, gehouden voor notaris;;

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: ; ,;1! EERSTE BESLISSING

Verslagen

Omtrent de inbreng in natura heeft de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, te Schoten, het verslag opgesteld;; ;; voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

;; Omtrent zelfde inbreng is door de zaakvoerders tevens een verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van;, het wetboek van Vennootschappen De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de hogergemelde rapporten, waarvan het origineel; samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. 1/ INDESA HOLDING, vennootschap onder firma, opgericht bij onderhandse akte van zeven mei tweeduizendja en één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei daarna, onder nummer;; 20010518-677, met zetel te 2000 Antwerpen, lndiëstraat 28. RPR Antwerpen 0474.764.124, vertegenwoordigd,; door de heer Dirk BUSSCHOP, geboren te Wilrijk op dertien december negentienhonderd vijfenzestig, wonendeji te 2650 Edegem, Leopcld Ill-lei 21, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder daartoe aangesteld bij de;; ;; oprichting (RR 651213 195-88), houdster van vijfduizend negenennegentig (5.099) aandelen en

i; 21 De heer BUSSCHOP Dirk, geboren te Wilrijk op dertien december negentienhonderd vijfenzestig, wonende ;;

j; te 2650 Edegem, Leopold Ill-lei 21, houder van één (1) aandeel;

verklaren tijdig kennis te hebben genomen van deze verslagen en volledig en voldoende ingelicht te zijn omtrent:; de voorgenomen kapitaalverhoging en thans met kennis van zaken nagemelde beslissingen te nemen,

Kapitaalverhoging j; De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeshonderd vijfenzeventigduizend driehonderd euro;; (675.300,00¬ ) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd en tienduizend euro (510.000,00¬ ) euro op éénij miljoen honderd vijfentachtigduizend driehonderd euro (1.185.300,00¬ ) euro, door inbreng van nagemelde achtergestelde leningen j; Er zullen zesduizend zevenhonderd drieënvijftig (6.753) nieuwe aandelen worden uitgegeven.

i; Deze nieuwe aandelen zijn gelijk aan de bestaande en bieden dezelfde rechten. Zij zullen deelnemen in de; i; winst vanaf heden.

Ze zijn volledig geplaatst a rato van zeshonderd vijfenzeventigduizend driehonderd euro (675.300,00¬ ) kapitaal,; ;; en zevenhonderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (734.700,00¬ ) uitgiftepremie, en worden afbetaald in;: ;; natura door goederen ter waarde van één miljoen vierhonder en tienduizend euro (1.410.000,00¬ ), zoals hierna;; i; wordt gepreciseerd.

Kapitaal - intekening =i ;; Huidige kapitaalverhoging vindt plaats door inbreng van: twee achtergestelde leningen op lange termijn op naam van lndesa Holding vennootschap onder firma, voornoemd, ter waarde van één miljoen vierhonderd en; tienduizend euro (1.410.000,00¬ ), zoals deze verder beschreven worden in het nagemeld verslag van de;ï bedrijfsrevisor; de inbrenger tekent in op de zesduizend zevenhonderd drieënvijftig (6.753) nieuw gecreërde;i

0-8.; ndelen, en.letgalt.Siezg Volle ig.af-¢o4r_nfflmetde inbieng i0. _______ .--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ ~  %

,11111r ~ r

01 -08- 204

RECHTBANK van ~fd ~~~~~~~EN

PHANDÈL

ANTW .:- i,tr ,

ELGE

414

TSBLAD

MONITEUR

11 -48-

BEL ISCH STA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

I. BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN - IDENTITEIT INBRENGER

Identiteit inbrenger

INDE A HOLDING, vennootschap onder firma, voornoemd en zijnde de comparant sub 1/.

Beschrijving van de roerende activa

De inbrenger doet inbreng van volgende roerende activa:

twee achtergestelde leningen op lange termijn op naam van ter waarde van één miljoen vierhonderd en

tienduizend euro (1.410.000,00¬ ), zoals deze verder beschreven worden in het nagemeld verslag van de

bedrijfsrevisor.

Inbreng

De inbreng geschiedt voor een totale waarde van één miljoen vierhonderd en tienduizend euro (1.4110.000,00E

en in totaal van zesduizend zevenhonderd drieënvijftig (6.753) aandelen.

Vergoeding voor de inbreng

Aan de inbrengers worden zesduizend zevenhonderd drieënvijftig (6.753) nieuwe aandelen toegekend.

TOTAAL: één miljoen vierhonderd en tienduizend euro (1.410.000,00¬ ) en zesduizend zevenhonderd

drieënvijftig (6.753) nieuwe aandelen.

Instemming,

De comparant sub 2/ verklaart uitdrukkelijk in te stemmen met voormelde inbreng door de comparant sub 11.

Verkl. ring pro fisco:

De vergadering erkent lezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 Wetboek

Registratierechten.

De comparanten verklaren dat de verkoopwaarde van de ingebrachte goederen één miljoen vierhonderd en

tienduizend euro (1.41a000,00g bedraagt.

IL VOORWAARDEN VAN DE INBRENG - algemene waarborg

1. De inbrenger verklaart voormelde activa in te brengen onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, of welkdanig beletsel dat de vrije eigendoms- en genotsoverdracht zou kunnen belemmeren, doch met uitzondering van een zekerheid in voordeel van ING.

Bij mail van vierentwintig juli tweeduizend veertien heeft ING zich evenwel akkoord verklaard met huidige inbreng.

2. De vennootschap verkrijgt de roerende activa in de toestand en gesteldheid waarin ze zich bevinden, zonder dat onnauwkeurigheid in de beschrijving of de gesteldheid van de goederen, aanleiding kan zijn tot enige klacht of vordering jegens de inbrenger.

De vennootschap verwerft het genot van de ingebrachte goederen vanaf heden door de vrije beschikbaarheid ervan.

Alle voor- en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking over de goederen komen ten goede en zijn ten laste van de vennootschap vanaf heden.

De vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de inbrenger zou kunnen afgesloten hebben met alle derden, en alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de inbrenger gehouden is uit welken hoofde ook met betrekking tot de ingebrachte goederen, zodat de inbrenger voor zijn engagementen nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen.

Beslu'ten van de bedri'fsrevisor

De heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, te Schoten, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende voormelde inbreng en de waardering ervan, de dato drieëntwintig juli tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

'BE LUIT

Tot besluit van het onderzoek dat Ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID INDESA PRIVATE EQUITY I door middel van inbreng van twee achtergestelde leningen op lange termijn op naam van de onderneming Indesa Holding, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waanlering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de

normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de achtergestelde leningen zijn samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3, Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering .-leiden-tenminste-overeenkomen -met-het aantal, en-de-nominale-waarde- of, -indien er-geen nominale-waande-is,.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 1.410.000,00 EUR bestaat in 6.753 aandelen van de vennootschap BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID INDESA PRIVATE EQUITY I, ZONDER vermelding van een nominale waarde met creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 734.700,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 23 juli 2014

(getekend)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

2! TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenhonderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (734.700,00 ¬ ) om het te brengen van één miljoen honderd vijfentachtigduizend driehonderd euro (1.185.300,00¬ ) (na hogergemelde kapitaalverhoging) op één miljoen negenhonderd twintigduizend euro (1.920.000,00¬ ) door incorporatie in het kapitaal van de naar aanleiding van hogergemelde kapitaalverhoging gecreëerde uitgiftepremie ad zevenhonderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (734.700,00 ¬ ).

De vergadering beslist naar aanleiding van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uit te geven.

3l DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst van de i statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Ingevolge de eerste beslissing zal artikel 5-van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen negenhonderd twintigduizend euro (1.920.000,00¬ ). Het is volledig geplaatst en verdeeld in elfduizend achthonderd drieënvijftig (11.853) aandelen zonder nominale waarde."

41 Als bijzondere mandataris wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstede, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- verslag revisor

- verslag zaakvoerders

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

15/10/2014
ÿþOndernemingsnr: 0848.910.742

Benaming (voluit) : INDESA PRIVATE EQUITY I

(verkort): IPE I

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Blarenberglaan 6

2800 Mechelen

Onderwerp akte :STATUTENWISZIGING: KAPITAALVERHOGING - COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 19/09/2014, gehouden voor notaris. Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

; 11 EERSTE E3ESL1SSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd zevenendertigduizend zevenhonderd één en:: tachtig euro negenenzestig eurocent (237.781,69E) om het kapitaal te brengen van één miljoen negenhonderd twintigduizend euro (1.920.000,00E) op twee miljoen honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd één en:

tachtig euro negenenzestig eurocent (2.157.781,69E), door inbreng in geld voor een bedrag ad.

r=

s: vijfhonderdduizend euro (500.000,00E), door het bijmaken van tweeduizend driehonderd achtenzeventig (2.378):

aandelen, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf heden, en waarop zal worden ingetekend in geld door storting van tenminste twintig procent, waarop zal worden ingetekend a rato van' , tweehonderd zevenendertigduizend zevenhonderd één en tachtig euro negenenzestig eurocent (237.781,69 kapitaal en tweehonderd tweeënzestigduizend tweehonderd achttien euro één en dertig eurocent (262.218,31E). uitgiftepremie, en die zullen worden afbetaald door inbreng in geld door INDESA HOLDING, vennootschap onder firme, opgericht bij onderhandse akte van zeven mei tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlage:: tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei daarna, ander nummer 20010518-677, met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28. RPR Antwerpen 0474.764.124; vertegenwoordigd door de heer Dirk BUSSCHOP, geboren te Wilrijk op dertien december negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2650 Edegem, Leopold 21, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder daartoe aangesteld bij de oprichting.

De heer BUSSCHOP Dirk, geboren te Wilrijk op dertien december negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2650 Edegem, Leopold 111-lei 21, verklaart afstand te doen van zijn voorkeurrecht om in te tekenen op deze kapitaalverhoging en gaat akkoord met de intekening op de kapitaalverhoging zoals deze hierna is uiteengezet Intekening

En terstond heeft INDESA HOLDING, vennootschap onder firme, voornoemd, verklaard op deze aandelen in te tekenen en deze in geld af te betalen tot beloop van honderd procent.

Totaal: tweeduizend driehonderd achtenzeventig (2.378) aandelen en vijfhonderdduizend (500.000,00) euro; wat de totaliteit van de bijgemaakte aandelen omvat en honderd procent van de daarop af te betalen gelden. Bewijs van dePonering

INDESA HOLDING, vennootschap onder firma en de heer BUSSCHOP Dirk, beiden voornoemd, bevestigen' dat elk aandeel tot beloop van honderd procent werd volstort, hetzij In totaal een bedrag van vijfhonderdduizend' (500.000,00) euro.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke' vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

!: 2/ TWEEDE BESLISSING

.; De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd tweeënzestigduizend; tweehonderd achttien euro één en dertig eurocent (262.218,31E) om het te brengen van twee miljoen honderd: zevenenvijftigduizend zevenhonderd één en tachtig euro negenenzestig eurocent (2.157.781,69E) (na, hogergemelde kapitaalverhoging) op twee miljoen vierhonderd twintigduizend euro (2.420.000,00E) door: incorporatie in het kapitaal van de naar aanleiding van hogergemelde kapitaalverhoging gecreëerde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

111111111j11131111111

NEERGELEGD

6 -10- 2014

RECHTBA 4*, iyiiê KOOPHANDEL

JANTWERPEN, afd. MC1-1.Et FrU

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

tred 11.1

uitgiftepremie ad tweehonderd tweeënzestigduizend tweehonderd achttien euro één en dertig eurocent (262.218,31E).

De vergadering beslist naar aanleiding van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uit te geven.

3/ DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neeriegging van de nieuwe tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Ingevolge de eerste beslissing zal artikel 5 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vierhonderd twintigduizend (2.420.000,00) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in veertienduizend tweehonderd één en dertig (14.231) aandelen zoner nominale waarde."

; 4/ Als bijzondere mandataris wordt aangesteld, fonder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van_ de oprichtingsakte op de griffie van_ de rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Jansens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

2

Voorbehouden aan het.* Belgisch Stattshlad

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditievan de akte

- lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/10/2012
ÿþe mod 11.1

~ d





MOVII In bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



,~ 4:3.)%.0 I O

Ondernemingsvr : ~ ~j

Benaming (voluit) : INDESA PRIVATE EQUITY I

(verkort) : IPE I

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blarenbergiaan 6

2800 Mechelen

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 20 september 2012 neergelegd ter:;

registratie,

BLIJKT DAT :

1) 1/ INDESA HOLDING, vennootschap onder firma, opgericht bij onderhandse akte van zeven mei tweeduizend en= één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei daarna, onder nummer 20010518677, met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28. RPR Antwerpen 0474.764,124.

2/ Re heer BUSSCHOP Dirk, geboren te Wilrijk op dertien december negentienhonderd vijfenzestig, wonende te;. 2650 Edegem, Leopold Ill-lei 21;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra kelljkheid, met de naam: "INDESA PRIVATE EQUITY I",

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen;: rekening:

Het verlenen van advies, bijstand, en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch;: niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen; : van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,;: deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechtelijke: statuut.

;.3. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van;: bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt,

;; 4. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbondene ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle; verbintenissen van zelfde ondernemingen.

5. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties;; waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.,; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de;; hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder; of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in; eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

:; 6, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen= met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,;; :: de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de;: verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het;i beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. 7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met;; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- ene: verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IJII!111611316111911

Voor behouc aan h~ Belgis Staatsti

NEERGELEGD

2 4 -09- 2012

GRIPPIE~TI~~,NK van

KOOPHAN tre MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

v\F-

8. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9. Het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties, studies en onderzoeksresultaten in verband met één van voornoemde activiteiten of onderwerpen.

10. Het registreren, beheren, ontwikkelen, verlenen, ter beschikkingstellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hiervoor opgesomde activiteiten of onderwerpen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten."

3) De vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Blarenberglaan 6.

4) De vennootschap is opgericht op 20 september 2012 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 6 augustus 2012 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt vijfhonderd en tienduizend (510.000,00)

euro en is verdeeld in vijfduizend honderd (5.100) aandelen zonder nominale waarde.

Intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de oprichter sub 1/ heeft ingetekend op vijfduizend negenennegentig (5.099) aandelen, hetzij tot beloop van

vijfhonderd en negenduizend negenhonderd (509.900,00) euro;

- de oprichter sub 21 heeft ingetekend op één (1) aandeel aandelen, hetzij tot beloop van honderd (100,00) euro.

Totaal: vijfduizend honderd (5.100) aandelen en vijfhonderd en tienduizend (510.000,00) euro.

Bewijs van deponering

De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van honderd procent werd volstort, hetzij in totaal een bedrag

van vijfhonderd en tienduizend (510.000,00) euro,

6) Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31

december 2013.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten, De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbe-

voegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Ais zaakvoerder zijn aangesteld

a. INDESA HOLDING, vennootschap onder firma, opgericht bij onderhandse akte van zeven mei tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei daarna, onder nummer 20010518677, met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28. RPR Antwerpen 0474.764.124, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk BUSSCHOP, geboren te Wilrijk op dertien december negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2650 Edegem, Leopold III-lei 21,

b. "PARCINVBST" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op twee oktober tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch -Staatsblad -van .tweeëntwintig -oktober. daarna" onder-nummer-2003-1 0-2210 1 1 0263;-met-maatschappelijke-zetel" .te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 14.1

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2900 Schoten, Struikenlei 9, RPR Antwerpen 0869.089.685, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christian ' Anna René SALEZ, geboren te Antwerpen-Wilrijk op twintig juli negentienhonderd zesenzestig (RR 660720-39750), wonende te 2900 Schoten, Struikenlei 9,;

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie ais btw-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþMod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

,a na neerlegging ter griffie van de akte

ii I I! I I 011111111111

II

M N1TEU`R DUCEOE !I1

*15017690* ,_-. _ -- - ~ 2C15 NEERGELEGD

STM

3 ó DEEÏff2011,

7 ; Ondernemingsnr : 0848.910.742

Benaming

(voluit) : 1NDESA PRIVATE EQUITY

RECHTBANK van KOOPHANDEL. ANTWERPEN, afd. MECHEL E"!

(verkort) : 1PE 1

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blarenberglaan 6, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

~o De bijzondere algemene vergadering van 3/12/2014 heeft met eenparigheid van stemmen beslist het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de bvba PARCinvest, met zetel te 2900 Schoten, Struikenlel 9, en met vaste vertegenwoordiger de heer Christian Salez.

e

ó Het ontslag gaat in op 3/12/2014 en er wordt niet in vervanging voorzien.

X

e

MS (get.) INDESA bvba '

rm vert. door Dirk Busschop

wl e

d zaakvoerder

le

Il

N

O

Ó

i

0

0

,1

te

" ce

11

P

41

:.mei

e

Ce

0

1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INDESA PRIVATE EQUITY I, AFGEKORT : IPE I

Adresse
BLARENBERGLAAN 6 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande