INDITECH

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : INDITECH
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.368.813

Publication

10/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

if" orgelegd ter ersf#ïe van de ledriffeed van Koophandel te ,QlritYapear op

Griffie 2 9 JUNI 2012

1111111111111111 V

*12121263*

if

bet

ae Be Sta:

Ondernemingsnr : 839-368-813

Benaming _

(voluit) 1 : -0 .Z^/(jc, Zl E'üs.CRij C Mc~ ) (verkort) : Inditech

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Heistraat 164 bus2 2610 Wilrijk België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Specificatie doel, wijziging maatschappelijke benaming (voluit), Kapitaalverhoging, wijziging nominale waarde aandelen AV 22 / 06 / 12

Uittreksel uit de onderhandse akte ter toevoeginglwijziging aan de overeenkomst van vennootschap onder firma gepubliceerd op 16/09/2011:

-Het doel zal bij deze gespecifieerd worden en wel als volgt:

De vennootschap heeft ten doel financieel gewin te halen middels het voor gezamenlijke rekening exploiteren van een groothandel, detailhandel en productiebedrijf en al hetgeen daartoe behoort en daarmee in verband staat in de ruimste zin van het woord. In het bijzonder beoogt de vennootschap de ontwikkeling, invoer, introductie, distributie, productie, verkoop en verhuur van verlichtingsartikelen en hun onderdelen, alsmede van diverse producten die door hun eigenschappen, gebruikte technologieën of omwille van andere redenen beschouwd kunnen worden ais innovatief of alternatief en van zowel binnen- als buitenmeubilair, al dan niet decoratieve interieuraankleding, exterieurdecoratie en al wat hiermee in verband staat al dan niet voorzien van geïntegreerde verlichting, net als hiervoor het transport en de logistiek verzorgen, de uitwerking en realisatie van projecten op gebied van elektriciteit, elektronica, enz., systeemontwikkeling, het testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enz., projectontwikeling in de ruimste zin van het woord met verlichting en her-verlichting in het bijzonder begrepen alsook het uitvoeren van alle overige activiteiten in de bouwsector. Deze opsomming kan aangevuld worden door andere producten of handelingen die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van bovengenoemde te vergemakkelijken en dient in geen enkele zin ais beperkend te worden beschouwd. Verder mag de vennootschap ten allen tijde onroerend goed renoveren of laten renoveren en/of herinrichten, bouwen, verbouwen en verhandelen, optreden als aannemer voor zover zij hiertoe is gemachtigd alsook actief zijn in de horecasector, aan softwareontwikkeling, webdesign, ICT consultancy, netwerkbeheer en ontwerp van embedded systems doen, begrepen onder voorgenoemde activiteiten al hetgeen ertoe behoort en daarmee in verband staat in de ruimste zin van het woord. Al de activiteiten kunnen uitgevoerd worden zowel in binnen- als buitenland. De vennootschap mag zich op elke wijze betrekken in andere vennootschappen/ondernemingen, waaronder begrepen doch niet ter beperking vermeld het uitoefenen van bestuurdersfuncties.

-De maatschappelijke benaming zal  eveneens voluit "Inditech" klinken. "Inditech", "Immoled" en "Ledrange" zullen als commerciële benaming dienen, deze kunnen ten allen tijde gewijzigd of aangevuld worden.

-Het maatschappelijk kapitaal zal worden verhoogd door middel van de creatie van vierhonderd (400) nieuwe aandelen met vierduizend euro (¬ 4000) volledig volstort op de bedrijfsrekening waarvan tweeduizend euro (¬ 2000) door vennoot 2, Diddens Jason, ten belope van welk hij op zijn kapitaalrekening gecrediteerd zal worden en tweeduizend euro (¬ 2000) door vennoot 1, Zubaliy Andriy, ten belope van welk hij op zijn kapitaalrekening gecrediteerd zal worden. Het totale maatschappelijke kapitaal komt zo op het bedrag van achtduizend euro (¬ 8000) te staan.

-De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen hebben geen nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~.

troorgefegd hr rrrdffle VO e!: van aYaophar, te Abfeepo,

16 SEP, 2011

CeMe

Ondereem rtgsnr :

(vc:u : INNOVATIVE DEVICES AND Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA Zetel : HEISTRAAT 164 2610 WILRIJK OEnÉen e altes : OPRICHTING

Uittreksel uit de onderhandse akte van 16/09/2011:

Overeenkomst van vennootschap onder firma.

De ondergetekenden:

I1liuI1llll 1111 IllHI IMIII Ili

" 11146175"

IMI

ui

839-368 813_.

ILLUMINATION TECHNOLOGIES

1.0e heer Zubaliy Andriy, ondernemer, wonende te 2610 Wilrijk, geboren te Cherkasi op 15/01/1989 en ongehuwd, hierna ook te noemen: "vennoot 1";

2.De heer Diddens Jason, ondernemer, wonende te 2830 Tisselt, geboren te Mechelen op 16/09/1991 en ongehuwd, hierna ook te noemen: "vennoot 2"

in aanmerking nemende:

dat de ondergetekenden met ingang van 16/09/2011 een vennootschap onder firma met elkaar aangaan teneinde voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam commerciële en handelsactiviteiten uit te oefenen, dat zij deze overeenkomst van vennootschap onder firma schriftelijk wensen vast te leggen, dat elk van hen zich ten allen tijde in voldoende mate inzet teneinde een optimale werking van de vennootschap na te streven en dat zij op geen enkel moment handelingen uitvoeren die van negatieve invloed zijn op de werkzaamheden ten behoeve van de vennootschap.

De vennoten verklaren te zijn overeengekomen als volgt:

Artikel 1

Ingangsdatum

De ondergetekende vennoten gaan met ingang van 16/09/2011 een vennootschap onder firma aan.

Artikel 2

Doelomschrijving

Het doel zal door de vennoten in onderlinge samenspraak bepaald worden en wordt niet gepubliceerd, gerechtigd door de bepalingen in artikel 69 van het wetboek der vennootschappen.

Artikel 3

Naam en zetel

De vennootschap draagt de naam "InDITech", welke eventueel via het ondememingsloket kan gewijzigd worden wanneer de zaakvoerders hiertoe beslissen. De naam is een acroniem voor "Innovative Devices and Illumination Technologies". Zij is gevestigd te Heistraat 164, 2610 Wilrijk, België en kan nevenvestigingen hebben. De zaakvoerders kunnen beslissen over een eventuele wijziging van de maatschappelijke zetel.

Artikel 4

Duur en opzegging

Cp de :aatste biz. van Luik B verrne.dEn : Recto : Naam en hoadar:gt;e'.d van de :rstraár.:z^:ersr.de notaris, t'etr.} van de perso;c) ,(Eru) bevoegd de rechtspersoon ten aanz;en van derden te vertegentuoerd:gsn

Verse : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Lid 1: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Lid 2: Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap op te zeggen, mits het in acht nemen van een termijn van tenminste 3 maanden en slechts per het einde van het boekjaar. De opzegging dient te geschieden aan ieder van de vennoten, per aangetekende brief.

Artikél 5

Inbreng en vermogen

Lid 1: Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis, arbeid en vleit, relaties en vergunningen voor zover deze op de door de vennootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

Lid 2: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgelegd op VIERDUIZEND EURO (¬ 4000) en wordt vertegenwoordigd door VIERHONDERD (400) aandelen op naam met een nominale waarde van TIEN EURO elk. Vennoot 1 draagt voor TWEEDUIZEND EURO (¬ 2000) bij waarvan DUIZEND TWEEHONDERD ACHTENVEERTIG (¬ 1248) wordt volstort op een rekeningnummer op naam van de vennootschap en voor ZEVENHONDERD TWEEËNVIJFTIG EURO (¬ 752) aan activa wordt ingebracht als volgt verdeeld: 95 stroomtoevoerkabels samen ter waarde van ¬ 167, rechten registratie van 3 domeinnamen samen ter waarde van ¬ 20, 1 profielen-matrijs ter waarde van ¬ 336, 3 geanimeerde EL reclamepanelen samen ter waarde van ¬ 105, 5 tijdschakelaars samen ter waarde van ¬ 10, 3 reflecterende panelen samen ter waarde van ¬ 14, 30 reinigingssetjes samen ter waarde van ¬ 35, 5 afgewerkte Insight Lights: verlichting voor v-borden samen ter waarde van ¬ 65. Dit geeft vennoot 1 recht op TWEEHONDERD (200) aandelen. Vennoot 2 draagt voor TWEEDUIZEND EURO (¬ 2000) bij volledig volstort op een rekeningnummer van de zaak, waarvoor hij in ruil eveneens TWEEHONDERD (200) aandelen krijgt.

Lid 3: Met onderling goedvinden kunnen de vennoten ieder meer geld, goederen en/of rechten in de vennootschap inbrengen.

Lid 4: Ieder der vennoten wordt voor zijn inbreng in geld of goederen op een ter name van ieder van de vennoten gestelde kapitaalrekening gecrediteerd ten belope van het ingebrachte bedrag of de waarde van de betreffende goederen.

Lid 5: Iedere vennoot wordt voor het aan hem toekomende winstaandeel, voor zover hij dit niet heeft opgenomen, op zijn kapitaalrekening gecrediteerd, terwijl hij voor niet aangezuiverd verlies op zijn kapitaalrekening wordt gedebiteerd.

Lid 6: Voor wat betreft hun onderlinge rechtsverhouding beschouwen de vennoten het bedrag dat ieder hunner volgens zijn kapitaalrekening toekomt, als schuld van de vennootschap, en het bedrag dat ieder hunner volgens zijn kapitaalrekening eventueel verschuldigd mocht zijn, als schuld aan de vennootschap.

Lid 7: Slechts met goedvinden van aile vennoten en tot een telkens vast te stellen bedrag kan ieder van de vennoten over het saldo van zijn kapitaalrekening beschikken.

Lid 8: Noch over de kapitaalrekening, noch over de ingebrachte activa zal een rente worden vergoed, tenzij dit op een later tijdstip met onderling goedvinden van de vennoten anders wordt beslist.

Artikel 6

Aansprakelijkheid en bevoegdheden

Lid 1: De ondergetekende vennoten treden op ais beherende en hoofdelijk voor het geheel aansprakelijke vennoten. Zij zijn bevoegd de vennootschap aan derden, en derden aan de vennootschap, te binden, voor haar te handelen en te tekenen, gelden voor haar in ontvangst te nemen en uit te geven, echter met dien verstande, dat de medewerking en goedkeuring van de andere venno(o)t(en) steeds is verreist voor:

a)het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren, verhuren en op andere wijze in gebruik of genot nemen en

geven van onroerende zaken;

b)het verlenen van procuratie, het toekennen van een titel aan een procuratiehouder;

c)het aanstellen en ontslaan van personeel en de vaststelling van hun salarissen en arbeidsvoorwaarden

alsmede het toekennen van pensioenen;

d)het stellen van persoonlijke of zakelijke zekerheid;

e)het aangaan van overeenkomsten, waarbij aan de vennootschap een krediet wordt verleend;

f)het ter leen verstrekken van gelden, alsmede het ter leen opnemen van gelden, waaronder niet is

begrepen het doen van opnamen ten laste van een aan de vennootschap verleend krediet;

g)duurzame rechtstreekse of middellijke samenwerking met een andere onderneming en het verbreken of

aanmerkelijk wijzigen van zodanige samenwerking;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

h)het rechtstreeks of middellijk deelnemen in een andere vennootschap of in een rechtspersoon en het aanbrengen van een wijziging in of het afstoten van zodanige deelneming;

i)het vestigen, verplaatsen of opheffen van nevenvestigingen;

j)het uitbreiden van de za ken van de vennootschap met een nieuwe tak van bedrijf;

k)het overdragen of, anders dan voor korte tijd, sluiten van het door de vennootschap uitgeoefende bedrijf of een deel ervan;

I)het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het privé-vermogen, het anderszins verbinden van de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garantstellen, dit alles behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoot;

m)het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder rollend materieel en inventaris, alsook het plaatsen van significante bestellingen en het uitvoeren van handelingen die op eender welke andere wijze de vennootschap financiële of andere verplichtingen opleggen van aanzienlijke aard;

n)elke aanpassing van de bedrijfsstrategie -waaronder de verkoopsvoorwaarden- en de vaststelling ervan;

o)het optreden in rechte, waaronder begrepen het voeren van arbitrale procedures, doch met uitzondering van het innen van boekvorderingen, het nemen van conservatoire en andere rechtsmaatregelen welke geen uitstel gedogen en vertegenwoordiging van de vennootschap in kortgeding, het berusten in tegen de vennootschap aanhangig gemaakte rechtsgedingen, het opdragen van bestaande geschillen aan de beslissing van scheidslieden of bindende adviseurs en het aangaan van dadingen;

p)het aangaan van alle rechtshandelingen, andere dan genoemd in punt "o", waarvan het belang of de waarde niet te verwaarlozen zijn, waaronder niet begrepen het opnemen van beschikbare gelden bij de bankier der vennootschap;

q)alle rechtshandelingen die niet met het doel der vennootschap in verband staan;

r)het aangaan van vaststellingsovereenkomsten en akkoorden.

Lid 2: ledere vennoot dient steeds naar goeddunken overleg te plegen met de andere vennoot of vennoten, ongeacht het eventuele ontbreken van desbetreffende handeling in lid 1 van dit artikel, in het bijzonder wanneer desbetreffende handeling een aanzienlijke impact heeft of kan hebben op de vennootschap;

Lid 3: Zowel vennoot 1 en vennoot 2 zullen optreden als vennoot-zaakvoerders, en zich zo belasten met de dagelijkse leiding van de vennootschap en het beheer hiervan zolang dit gebeurt volgens de bepalingen gemaakt in lid 1 van dit artikel. Het toezicht op het bestuur dient door de vennoten zelf onderling te gebeuren.

Artikel 7

Interne werkverdeling

Lid 1: De vennoten verdelen hun werkzaamheden verder in onderling overleg. Zij verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet. Beide vennoten werken steeds naar een optimale samenwerking en verloop van de werkzaamheden van de vennootschap toe, met daarin begrepen het in de mate van het mogelijke nakomen van onderling mondeling gemaakte afspraken en een toereikende inzet van elke vennoot.

Lid 2: Eventuele vakantiedagen en  periodes worden in onderling overleg vastgelegd voor ieder van de vennoten.

Artikel 8

Verbod nevenwerkzaamheden

Het is ieder der ondergetekende vennoten verboden direct of indirect voor eigen rekening of voor rekening van anderen c.q. voor gezamenlijke rekening met anderen buiten de vennootschap (handels)activiteiten uit te voeren gelijkaardig aan de werkzaamheden van de vennootschap.

Artikel 9

Verbod uitbreiding aansprakelijkheid

Verbod op de handelingen beschreven in lid 1, punt "I" van artikel 6 behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoten. Ook wanneer deze geen betrekking hebben op zaken der vennootschap.

Artikel 10

Verbod overdracht firma-aandeel

Lid 1: Het is ieder der ondergetekende vennoten verboden behoudens het in het tweede lid bepaalde, zijn aandeel in de vennootschap aan derden over te doen, of ter zijner behoeve te beschikken over zaken, goederen of gelden, de vennootschap toebehorende, tenzij eensluidend door alle andere vennoten schriftelijk toegestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Lid 2: Onder derden in het vorige lid genoemd wordt niet bedoeld een door de betrokken partij op te richten rechtspersoon waarin die partij de gehele zeggenschap heeft en behoud.

Artikel 11

Het boekjaar

Lid 1: Het boekjaar der vennootschap loopt van 1 januari tot en met ultimo december, met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf de aanvang der vennootschap tot en met ultimo december.

Lid 2: Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het eindigen van de vennootschap worden de boeken afgesloten en wordt door een door de vennoten te benoemen deskundige of vennoot een jaarrekening opgemaakt, ten minste bestaande uit een balans en een winst- en verliesrekening.

Lid 3: De jaarrekening wordt vastgelegd door de ondertekening daarvan door de vennoten. Deze ondertekening strekt de vennoten over en weer tot decharge. Indien een vennoot met de inhoud van de jaarrekening niet akkoord gaat, zal hij binnen 1 maand nadat deze hem ter hand is gesteld, zijn bezwaren daartegen schriftelijk aan ieder van de vennoten moeten kenbaar maken, bij gebreke waarvan bedoelde stukken worden beschouwd als te zijn vastgesteld.

Lid 4: De jaarlijkse algemene vergaderingen zal doorgaan de eerste werkdag vanaf de eerste dag van de maand maart om 16:00.

Artikel 12

Winstverdeling

Lid 1: Onder winst wordt verstaan de bruto-exploitatiewinst, verminderd met alle exploitatiekosten (afschrijvingen, rentekosten, kapitaalrekeningen,etc.) ten behoeve van de onderneming gemaakt, en alle lasten die op de onderneming rusten.

Lid2: Winst of verlies zal aanvankelijk door de vennoten in de volgende verhouding worden gedragen:

-vennoot 1 voor 50% (vijftig procent)

-vennoot 2 voor 50% (vijftig procent)

en steeds in dezelfde verhouding verdeeld als aandelen in hun bezit.

Artikel 13

Privéopnamen

Lid 1: leder van de vennoten is bevoegd om ais voorschot op zijn winstaandeel wekelijks of maandelijks een bedrag uit de kas van de vennootschap op te nemen, waarvan de grootte door de vennoten in onderling overleg wordt vastgelegd.

Lid 2: Voor de opname door een vennoot van een groter bedrag dan hetgeen is overeengekomen is de schriftelijke toestemming van de andere vennoten vereist.

Lid 3: Indien bij de vaststelling van de jaarstukken blijkt dat een vennoot meer dan zijn winstaandeel heeft ontvangen, moet hij het teveel genoten terug betalen, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Lid 4: De vennoten zullen van jaar tot jaar bepalen of zij de jaarlijkse winst voor zover deze niet als voorschot is opgenomen, al dan niet opnemen.

Lid 5: Iedere vennoot wordt voor het aan hen toekomende winstaandeel, voor zover hij dit niet heeft opgenomen of alsnog opneemt, op zijn kapitaalrekening gecrediteerd, terwijl hij voor niet aangezuiverd verlies op zijn kapitaalrekening wordt gecrediteerd.

Artikel 14

Arbeidsongeschiktheid

Lid 1: Bij algehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte, invaliditeit of andere geestelijke of lichamelijke storing van één van de partijen, nemen de andere partijen zonder extra vergoeding diens taak zoveel mogelijk waar.

Lid 2: Tijdens deze arbeidsongeschiktheid van de ene partij is het andere partijen niet toegestaan de vennootschap op te zeggen. Het aandeel in de winst van de getroffen partij kan in samenspraak met alle overige vennoten naar billijkheid verminderd worden, wordende in elk geval in mindering gebracht op zijn aandeel in de winst het door de verzekeringsmaatschappij aan de arbeidsongeschikte partij uit te keren bedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 15

Einde der vennootschap

De vennootschap eindigt:

a)indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten en wel op het door hen bij dat besluit te bepalen tijdstip. Dit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend;

b)door opzegging door één van de vennoten, dit op de wijze bepaald in artikel 4, lid 2;

c)door overlijden, ondercuratestelling, faillissement, aanvraag tot surseance van betaling of het verlies van het eigen beheer over zijn vermogen om welke reden dan ook van één der vennoten;

d)indien één der vennoten zijn recht op. onmiddellijke ontbinding van de vennootschap inroept vanwege het feit dat de andere vennoten of één der andere vennoten één of meer van de bepalingen van deze overeenkomst overtreedt, niet nakomt of niet behoorlijk nakomt;

e)door ontbinding tengevolge van een daartoe strekkende beslissing van de tot geschillenbeslechting bevoegde instantie, genomen op verzoek van een vennoot, op grond van wettige redenen zoals onder meer indien in geval van arbeidsongeschiktheid van één of meer van de vennoten in een zo ernstige mate en van een zo lange duur of zo veelvuldig voorkomend, dat van de verzoeker(s) in redelijkheid voortzetting van de vennootschap met de arbeidsongeschikte vennoot of vennoten niet kan worden gevergd.

Artikel 16

Uitbetaling uittreder

Wanneer de vennootschap eindigt, en de andere partijen het aandeel van de ene partij in de vennootschap overnemen en de zaken der vennootschap al dan niet met derden voortzetten, dan zullen de voortzettende partijen bevoegd zijn de tegenwaarde van het aandeel van die partij aan hem of zijn rechthebbende(n) uit te betalen in termijnen die onderling bepaald worden.

Artikel 17

Liquidatie

Wanneer de vennootschap eindigt door opzegging, zal de vennootschap worden geliquideerd en wel door de partijen samen. 1n alle andere gevallen van beëindiging geschiedt de liquidatie door de overblijvende partijen. ln geen geval zal de liquidatie langer duren dan 6 maanden. Uiterlijk een maand na afloop van de liquidatie moet aan ieder der partijen of hun rechtverkrijgenden het totaal van het hun uit hoofde van de liquidatie toekomende worden uitgekeerd. Gedurende de liquidatie blijven de bepalingen van onderhavige overeenkomst, voor zover toepasselijk, van kracht.

Artikel 18

Toetreding

Toetreding van nieuwe vennoten zal alleen zijn toegestaan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Artikel 19

Concurrentiebeding

Geen der partijen zal bevoegd zijn gedurende de eerste 5 jaar na zijn uittreden alleen of met anderen werkzaam te zijn, of geldelijk, of in welke andere vorm ook, rechtstreeks of zijdelings deel te nemen in een soortgelijk bedrijf als het door de vennootschap uitgeoefende, zulks binnen de zone waar deze vennootschap opereert, tenzij met goedvinden van de voortzettende partijen. De uitgetreden partijen mogen na ontbinding geen activiteiten ondernemen, die de exploitatie en de winstgevendheid van deze vennootschap frustreren c.q. ondermijnen. Partijen zullen in elk geval van gezamenlijk eindigen der vennootschap volstrekte vrijheid hebben tot het drijven van zaken op het gebied der voormalige vennootschap.

Artikel 20

Arbitrage

Lid 1: Aile geschillen, welke mochten ontstaan naar aanleiding van de onderhavige overeenkomst dan wel van nadere overeenkomsten, die daarvan het gevolg mochten zijn zullen vennoten trachten in eerste instantie op te lossen conform het VOBA-arbitragereglement van de Vlaamse Organisatie voor Bemiddeling en Arbitrage.

Lid 2: Een geschil is aanwezig als één van de vennoten verklaart dat dit het geval is. De vennoot die arbitrage verlangt zal hiervan schriftelijk mededeling doen aan de andere vennoten.

Artikel 21

Aanvullend recht

Voor zover door de bepalingen van deze overeenkomst daarvan niet rechtgeldig wordt afgeweken, gelden tussen de partijen de wettelijke bepalingen omtrent vennootschappen onder firma.

Artikel 22

Kosten oprichting

Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Aldus opgemaakt en in tweevoud getekend, te Tisselt op 16/09/2011

boor-

kiehouden

k a37! he

Bete$ct!

Staatsblad

~ c.''''UC-..J] oL .n @- `L

~

Cp de :aa:ste bfa. van B varr:dEn : Q$e..^te : e:, [::::eda^:_3?'.e:ai us:: `^aL.:_:~^`.e-ende^ ~.~, -"sa; va.". Éa parsc,~',:*(enD

teucsgd de :ec:-.sparszyrs ten aanza:r van derden te var°.egenWuu:^d:ye;r

t9emo : Na= e dtexer,w g

12/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INDITECH

Adresse
HEISTRAAT 164, BUS 2 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande