INDUSTRIELE METAALWERKEN

Divers


Dénomination : INDUSTRIELE METAALWERKEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 418.852.037

Publication

22/05/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

= r."

~-~," -sir

Mod Word 11.1

Tot ~i;t Ç3 t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 3 -05- 2014

RI~CH`i'lá~~j}} ~n KOOPHANDEL I~TWEF~~~~ afd. MECHELEN

V beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr : 0418.852.037

Benaming

(voluit) : INDUSTRIELE METAALWERKEN NV

(verKort) :

Rechtsvaren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIJLENSESTEENWEG 9711 TE 2560 NIJLEN (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN ADRESWIJZIGING

Op de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden te 18 april 2014 ten maatschappelijke zetel,

werden volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen.

Volgende personen worden herbenoemd tot leden van de Raad Van Bestuur:

" Bestuurder: Goyvaerts Marcella, wonende Grote Steenweg 101 te 2560 Nijlen

" Bestuurder: Van De Ven Helene, wonende Grote Steenweg 101 te 2560 Nijlen

" Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter: Van den Ven Florent, wonende Grote Steenweg 101 te 2560 Nijlen Deze benoemingen zijn onbezoldigd.

Deze benoemingen gelden met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2010 en voor een periode van 6 jaar, dus tot en met de algemene vergadering van 2016

Door een aanpassing van de gemeente in het verleden is de straatnaam en nummer gewijzigd van Nijlensesteenweg 97/1 te 2560 Nijlen naar Grote Steenweg 101 te 2560 Nijlen en dit vanaf 1/03/1981.

Get. Van De Ven Florent

Gedelegeerd Bestuurder

"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 07.07.2014 14274-0017-010
11/07/2014
ÿþOndernemingsnr 0418.652.037

Benaming

(voluit) : INDUSTRIËLE METAALWERKEN

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Grote Steenweg 101 te 2560 Nijlen-Kessel

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Ontbinding en vereffening in één akte  Ontslag bestuurders  Afstand van formaliteiten Overname

activa  Afsluiting  Bewaring van boekhouding en stukken

' Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 23 juni 2014, nog te registreren, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

VERLIES VAN HET KAPITAAL - VOORSTEL TOT ONTBINDING: De algemene vergadering nam kennis van het verslag van 18 april 2014 opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 633 van Wetboek' van Vennootschappen en keurde dit verslag goed. Dit verslag vermeldt de redenen van het voorstel tot ontbinding.

De raad van bestuur stelde de algemene vergadering voor te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap.

, ledere aandeelhouder verklaarde vooraf kennis genomen te hebben van dit verslag en voor zoveel als nodig:

' te verzaken aan de formaliteiten en termijnen,

STATUTENWIJZIGING: De algemene vergadering besloot het tweede lid van artikel 40 van de statuten dat, luidt  Wanneer geen vereffenaars worden aangesteld, dan warden de beheerders als vereffenaars beschouwd." op te heffen en te schrappen.

VERSLAG van de raad van bestuur over het voorstel tot ontbinding: De algemene vergadering nam kennis van het verslag van 18 april 2014, opgesteld door de raad van bestuur in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en keurde dit verslag goed. Dit verslag vermeldt de redenen van de ontbinding.

TUSSENTIJDSE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA: De vergadering nam kennis van de tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014, gevoegd aan voormeld verslag van de raad van bestuur, en keurde deze tussentijdse staat goed.

De heer Florent Van de Ven, handelend als gedelegeerd-bestuurder, waarborgde de echtheid van de gegevens van deze tussentijdse staat.

Uit deze staat blijkt dat de vennootschap geen schulden aan derden heeft, behoudens voorziening voor kosten vereffening en belastingen.

VERSLAG van de BEDRIJFSREVISOR: De vergadering nam kennis van het verslag van 02 juni 2014, over voormelde staat, opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan van de NV INDUSTRIËLE METAALWERKEN een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 10.996,39 en een netto-actief van ¬ 8.746,39.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

We hebben evenwel vastgesteld dat wij op heden nog geen getekende confirmatiebrief hebben ontvangen van de bestuurders, waarin zij openstaande schuld ten overstaande van de NV INDUSTRIE-LE METAALWERKEN bevestigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111*M111111,111111 II

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEgriiiith MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Naar ons oordeel, onder voorbehoud van het effect op de boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 van de situatie vermeld in de voorgaande paragraaf, geeft de boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 de toestand van de vennootschap weer op een' volledige, betrouwbare en juiste manier,

Anderzijds lijken de ,voorUitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en de passive, uitermate aleatoir, zodat herons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig getrouw weergeeft

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden,

Opgemaakt te Wemmel, 2 juni 2014

(volgt de handtekening)

Voor de burgerlijke vennootschap Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts Bedriffsrevisonn

WETTIGHEIDSCONTROLE: De aandeelhouders erkenden vooraf voormelde verslagen en staat ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Ondergetekende notaris bevestigt hierbij het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten bedoeld in artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING en VEREFFENING: De algemene vergadering besloot en verklaarde een einde te stellen aan de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap en deze vervroegd te ontbinden en te vereffenen in één akte vanaf 23 juni 2014,

ONTSLAG BESTUURDERS  KWIJTING;

Aan de bestuurders:

1) De heer VAN de VEN Florent Jozef, nationaal nummer 47.10.14-199.50, wonende te 2560 Nijlen-Kessel, Grote Steenweg 101,

Mevrouw GOYVAERTS Marcelle Jeanne Julia, nationaal nummer 52.01.05-058.18, wonende te 2560 Nillen-Kessel, Grote Steenweg 101,

3) Mevrouw VAN de VEN Helene, nationaal nummer 810908-282-78, wonende te 2560 Nijlen-Kessel, Grote Steenweg 101,

werd akte verleend van hun ontslag als bestuurders van de vennootschap vanaf 23 juni 2014.

Kwijting; Aan de uittredende bestuurders werd bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen kwijting en ontlasting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot op datum van hun ontslag.

AFSTAND VAN FORMALITEITEN: Na ingelicht te zijn oves de bepalingen van artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, verklaarde elke aandeelhouder individueel af te zien van de termijn, de formaliteiten en de aanstelling van een commissaris, gezien de overname van alle resterende activa door de aandeelhouders.

OVERNAME VAN ACTIVA door de aandeelhouders: Ingevolge voormeld besluit tot ontbinding en vereffening in één akte van de vennootschap, zal vanaf de datum van ontbinding het volledig vermogen van de vennootschap, het resterend actief, niets uitgezonderd, van rechtswege overgaan en overgenomen worden door de aandeelhouders, die dit uitdrukkelijk aanvaardden, in verhouding met hun aandelenbezit en dit met solidariteit en ondeelbaarheid tussen hen en hun erfgenamen.

Door deze overname zijn de aandeelhouders persoonlijk gehouden tot uitvoering van aile verbintenissen van de vennootschap.

De aandeelhouders verklaarden uitdrukkelijk dat de vennootschap geen onroerende goederen of rechten ' bezit.

AFSLUITING VEREFFENING: De algemene vergadering stelde vast dat de vereffening van de vennootschap beeindigd en afgesloten werd op 23 juni 2014.

Bijgevolg werd er vastgesteld dat de naamloze vennootschap "INDUSTRIËLE METAALWERKEN" vanaf

" zelfde datum definitief ophoudt te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

" BEWARING BOEKHOUDING EN STUKKEN: Er werd beslist dat de boeken, stukken en bescheiden van de ; vennootschap zullen gedeponeerd worden en gedurende een termijn van 5 jaar in bewaring zullen blijven in het domicilie- en verblijfsadres van de heer VAN de VEN Florent Jozef, te 2560 Nijlen-Kessel, Grote Steenweg 101. VOLMACHT: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan aile zaakvoerders, aangestelden en medewerkers van Accountantskantoor Gysemans bvba te Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg ' 107 bus 1, die elk afzonderlijk kunnen handelen, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de wijzigingen en/of schrappingen van de genomen inschrijvingen in het rechtspersonenregister, ' Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Ministeries van Financiën, Openbare Besturen, Sociale Zekerheid , en alle andere administraties;

het vervullen van de formaliteiten bij de BTW-administratie tot schrapping van het BTW-nummer en , aangifte van stopzetting van werkzaamheid;

- daarvoor aile documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 23.06.2014; ontledend uittreksel ervan; verslagen Raad van Bestuur

van 18.04.2014; tussentijdse staat van activa en passiva per 31.03.2014; verslag bedrijfsrevisor van

02.06.2014; verklaring om te voldoen aan art. 75, 2° Wb, Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/07/2013 : ME051950
31/08/2012 : ME051950
21/06/2011 : ME051950
27/08/2010 : ME051950
29/10/2009 : ME051950
25/09/2008 : ME051950
07/12/2007 : ME051950
02/10/2006 : ME051950
10/10/2005 : ME051950
10/10/2005 : ME051950
19/11/2003 : ME051950
19/11/2003 : ME051950
19/11/2003 : ME051950
13/09/2000 : ME051950
13/09/2000 : ME051950
01/01/1986 : ME51950

Coordonnées
INDUSTRIELE METAALWERKEN

Adresse
Zetel: Grote Steenweg 101 te 2560 Nijlen-Kessel

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande